Gå til innhold
 • Bli medlem

Yngve

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  357
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Yngve

 • Rang
  Yngve
 • Bursdag 23. mars 1954

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Naturvitenskap generelt,fysikk spesielt,historie og filosofi,musikk
 • Sted
  Vinstra

Nylige profilbesøk

953 profilvisninger
 1. Vel,mitt lille innlegg var igrunn intet forsvar av de eldre som sådan,eller gamle dager generelt,kun en hyllest til en samling eldre friluftsmennesker som omgav meg i min oppvekst,og dermed gav meg verdifull input i barndom/formingsår. Jeg skal ikke direkte motsi deg,så allvitende er jeg dog ikke,kan kun trekke veksler på egne erfaringer,men,opplevet ikke å se så mye søppel tidliger,uoppgjorde leirplasser,drite i hytt og vær osv osv.Mao synes det å være økende,det er adskillig flere mennesker ute å traver pr idag,samt, profilering av landet vårt i turistøyemed,bringer med seg noen merklig
 2. Eldre er jeg,sporløst går jeg,gamle var de som oppdro meg,uendelig takknemlig er jeg. Mangt og meget i moderne friluftsliv forundrer meg,ok,men,forsøpling gjør meg direkte trist,da mangler man noe direkte grunnleggende.
 3. Yngve

  Yngve

 4. Herlig å lese,gamle minner flashet,kriblet i beina.😊
 5. Jobber intenst hele vinteren,ergo så må jeg ofre skisesongen,annet enn sene vårturer,men så har jeg fri om sommeren da. Ergo så har jeg anledning til å dra på tur når jeg vil,og det gjør jeg,har ett bra antall høydemetre sålangt ,samt endel koseturer med mer vekt på flora og fauna,og kan ikke ha det bedre. God sommer med minneverdige turer folks.
 6. Helt greie forhold i Rondane,gikk Høgronden til Digerronden for leden,no snow,toppen og nordflanken av Rondeslottet har snødekke,neppe problematisk. Var på Steet,Trolltind og Storsmeden forrige uke,snøfritt,enkelte fonner her og der. Så du kan trygt legge ut på topptur.
 7. Yngve

  aleneklatring

  Ok,cool,forstår hva du mener
 8. Yngve

  aleneklatring

  Hm,siden temaet er aleneklatring,og det innenfor hva jeg selv bedriver,skjønnt jeg er ingen klatrer i egne øyne,rett og slett en tinderangler som beveger meg i bratt terreng i fri stil,så lurer jeg på om du/dere bruker disse metodene som tidligere beskrevet under alpine forhold,eller kun i klatrefelt? Som en som frisoloerer,så er det jo begrensninger hva jeg utsetter meg for,og metoder som beskrives er jo besnærende!
 9. Takk skal du ha,følger nok dine anvisninger,frydet meg over beskrivelsen.
 10. Snart går turen vestover,nærmere bestemt mot Norangsdalen.Smørskredtind er blinket ut,og da over vestegga,noen som har erfaring med den?
 11. Storkroken er ett utmerket utgangspunkt,null anmarsj,over veo tørrskodd,opp mot austnubben,ryggen videre er grei over toppene,kan kutte returen ved bratt nedstigning fra oksle til stornautgarden.
 12. Jobber ganske intenst medio november primo april jeg,så legger jeg ned vervet som arbeidende menneske,og tar fri stort sett resten av året,og da rangler jeg rundt i fjellom,inne og utaskjærs,helt jævla topp. 1 setting som antageligvis kun passer de få,men anbefales hvis ikke penga er alt,og at man ikke drepes av forpliktelser. Utstyret er forsåvidt dyrt,men velbrukt,null show off. Forøvrig er været dritfint på fjellet i dag.
 13. Vel,han er blitt tildelt,han gav ikke seg sjøl denna greia,men jeg forbinder ikke larsemann så mye med fjellet egentlig.
 14. Tja,de var iallefall sikret dem på youtube,kule greier,mildt sagt noe helt annet det robert driver med.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.