Gå til innhold

Yngve

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  354
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Jobber intenst hele vinteren,ergo så må jeg ofre skisesongen,annet enn sene vårturer,men så har jeg fri om sommeren da. Ergo så har jeg anledning til å dra på tur når jeg vil,og det gjør jeg,har ett bra antall høydemetre sålangt ,samt endel koseturer med mer vekt på flora og fauna,og kan ikke ha det bedre. God sommer med minneverdige turer folks.
 2. Snøforhold i Rondane

  Helt greie forhold i Rondane,gikk Høgronden til Digerronden for leden,no snow,toppen og nordflanken av Rondeslottet har snødekke,neppe problematisk. Var på Steet,Trolltind og Storsmeden forrige uke,snøfritt,enkelte fonner her og der. Så du kan trygt legge ut på topptur.
 3. aleneklatring

  Ok,cool,forstår hva du mener
 4. Bru ved Gjendesheim

  Helt enig
 5. aleneklatring

  Hm,siden temaet er aleneklatring,og det innenfor hva jeg selv bedriver,skjønnt jeg er ingen klatrer i egne øyne,rett og slett en tinderangler som beveger meg i bratt terreng i fri stil,så lurer jeg på om du/dere bruker disse metodene som tidligere beskrevet under alpine forhold,eller kun i klatrefelt? Som en som frisoloerer,så er det jo begrensninger hva jeg utsetter meg for,og metoder som beskrives er jo besnærende!
 6. Vestegga (Smørskredtind)

  Takk skal du ha,følger nok dine anvisninger,frydet meg over beskrivelsen.
 7. Vestegga (Smørskredtind)

  Snart går turen vestover,nærmere bestemt mot Norangsdalen.Smørskredtind er blinket ut,og da over vestegga,noen som har erfaring med den?
 8. Nautgardstindene

  Storkroken er ett utmerket utgangspunkt,null anmarsj,over veo tørrskodd,opp mot austnubben,ryggen videre er grei over toppene,kan kutte returen ved bratt nedstigning fra oksle til stornautgarden.
 9. Jobber ganske intenst medio november primo april jeg,så legger jeg ned vervet som arbeidende menneske,og tar fri stort sett resten av året,og da rangler jeg rundt i fjellom,inne og utaskjærs,helt jævla topp. 1 setting som antageligvis kun passer de få,men anbefales hvis ikke penga er alt,og at man ikke drepes av forpliktelser. Utstyret er forsåvidt dyrt,men velbrukt,null show off. Forøvrig er været dritfint på fjellet i dag.
 10. Vel,han er blitt tildelt,han gav ikke seg sjøl denna greia,men jeg forbinder ikke larsemann så mye med fjellet egentlig.
 11. Dean Potter - Daredevil

  Tja,de var iallefall sikret dem på youtube,kule greier,mildt sagt noe helt annet det robert driver med.
 12. Snø selges, halv pris!

  Personlig så lever jeg så og si av sneen,og med påsken for døra ser jeg gjerne at det kommer mer,dog har jeg forståelse for de som er drit lei av ulike grunner,he he bl.a de fleste jeg kjenner.
 13. Det søkes visst "testpiloter" til Romsdalseggen,3 varianter,kost og losj inkl.
 14. Flott rapport,informativ og fine bilder.Etter Vengetind,Hornet og Bispen satte jeg kursen dit i sommer,og da med tanke på vestegga,men dessverre så satte værgudene stopper for enhver topptur,det regnet cats and dogs,så det ble med det. Sommeren 2010 blir det ett nytt forsøk.
 15. Dean Potter - Daredevil

  Eller Alan Robert mht fasadeklatring,fyttegrisen,tiltross for vakthold,vær og epilepsi.
×