Gå til innhold
 • Bli medlem

lommelun

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  441
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om lommelun

Nylige profilbesøk

1 084 profilvisninger
 1. Dunjakke tilbud hos Fjellsport på 25%. Kode : DUN25
 2. Jeg søkte her i forumet og fant diverse som jeg prøvde.
 3. Jeg fikk gave25 til å funke... Så da ble det arcteryx i short utgave så håper vi det blir knallbra.
 4. Takk for tips. Antar jeg venter på at arcteryx buksa kan kjøpes med litt rabatt også kjøper vi den i medium-short. Noen som har en rabattkode på fjellsport?
 5. Problemet med arcteryx er prisen på 6 lapper og at det kun virker som det er fjellsport som har medium-short. Min lokale butikk får ikke tak i denne str fordi importøren er tom.
 6. Jeg prøver å hjelpe min samboer til å finne en skallbukse hun kan trives i... Det er ikke lett så jeg håper på gode innspill.. Hun ønsker seg entydig en bukse med bib form så alt av lave bukser er uaktuelt - Men den trenger ikke nå til haka. Utfordringen er jo at hun bare er 160cm høy og etter 2 unger og hun er ikke syltynn. Så str. XS som kanskje passer i lengden blir for små over ræva. Buksa skal brukes til skiturer, skikjøring og tur og lek forøvrig. Referansen er Norrøna Trollveggen som jeg har, men som ikke finnes i bib dame modell. Disse er vurdert: - Arcteryx B
 7. Jeg har kjøpt RAB summit 800 til mine på 8 og 11. Tok dem når det var soveposedager på fjellsport og dem var på halv pris. Ved evt åpen himmel og bål så tenker jeg en jervenduk eller annet trekk kan være en god greie, men dunposer kan tapes med gaffa dem også. MEN vi får se om jeg angrer meg når det ligger en liter vann i den ene posen og jeg må gi fra meg min for natta... Annapurna dunjakken min er 15 år gammel og den tør jeg ikke vaske... Men den har overlevd både fylla, scooterkjøring, daglig bruk og utallige bålfyringer så ser ingen grunn til at en pose skal være
 8. Hei. Jeg klatra endel i min ungdom... Men det er nå snart 20 år sida og jeg tenkte å ta ungene med på litt klatring. Ser på diverse butikker at det er endel taubremser på markedet nå. Da jeg klatra så var der ATC, sticht og grigri som var å velge mellom. Nå er der litt flere typer. Mammut smart og grigri+ virker Ok.. noen andre som er fine? Tror jeg vil ha en med automatisk låsing da fruen også skal sikre og lære ungene å sikre hverandre Og ift tautykkelse... Jeg husker jo ikke hva slags tykkelse jeg klatra med før, men skal ha et enkelttau som primært skal brukes til topptau,
 9. Det finnes organiserte turer til dette området. Husker ikke firmaet, men det er mange norske som har vært på tur med dem og dem skal vistnok være flinke. Om du kontakter en som heter Richard Meadow så organiserer han endel slike turer. Han er med i Drøbak Padleklubb så finner du ikke nummeret i katalogen så kan du gå via padleklubben.
 10. Hvor får jeg køjpt nettingundertøy billigst? Og er det noen som har erfaring med både syntet og ull og kan si noe om forskjellen?
 11. Har bare "syntetisk netting"... Tenkte jeg skulle prøve meg på wool-net jeg også. Men netting er FANTASTISK!
 12. Vi kjøpte denne på XXL for noen måneder siden: [Hidden Content] Virker svært solid og meget varm og god... Har primaloft fyll.
 13. Kom en kar nedigjennom numedalslågen i sommer som gikk på en smell.... Vi var en gjeng kajakk padlere som var å leika på ei valse i området da han kom svømmende. Tror mesteparten av utstyret i den kanoen lå løst og han mista verdier for MANGE tusen kroner på den turen; selv om vi redda mye av det.
 14. Dem har også Journey 167 på tilbud for en tusen peising ekstra... Mtp at jeg har kjærring og snart 2 unger.. Burde jeg gått for den største isåfall? Kajakk har jeg om jeg skal på tur alene... Kano vil bli familiebruk.
 15. Jeg har sett på den journey'en, men minuset er jo at den er skrekkelig tung å håndtere alene....
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.