Gå til innhold
 • Bli medlem

ozzi

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 092
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det er mye snø ennå, men jeg ville startet fra Grotliområdet hvis jeg skulle inn der nå. Det er mer snø i den delen.
 2. Hold det for deg selv. Husk at det er ganske sikkert andre som også har dette som sitt favorittvann, og som lever i den deilige troen på at dette er de aleine i verden om å vite. La dem få beholde den gleden. Halve moroa for andre er også å lete etter gode vann. Friluftsopplevelsen blir redusert når man vet at man går i fotsporene til andre hele tiden. Turene man planlegger og "oppdager" selv gir langt større glede og lærdom enn det man leser seg til i detalj. Dette gjelder også for fine fotturer, skiturer, teltplasser osv. Det er alt for mange allerede som skal dilte i fotsporene
 3. [Hidden Content] Denne blir trolig oppdatert jevnlig.
 4. Enig. Dette henger også sammen med at kartkunnskapen, og dermed evnen til å planlegge en tur, trolig er den mest mangelfulle kunnskapen blant friluftsfolk i dag. Å delta på et skredkurs uten å kunne lese høydekurver ordentlig er nesten bortkastet. Man finner ikke fine rygger, eller opplagte terrengfeller som bekkedaler og slikt, uten kartet.
 5. Leste alt jeg kom over om saken, og gir full støtte til SRX...
 6. Ja. Det kan du lure på? Hadde de visst at det var folk der, så måtte de jo sjekket uansett. Kanskje de ville ha mobilkontakt for å forsikre seg at alt var bra før de startet en redningsaksjon? Det er jo i tilfelle et greit ønske, men håpløst å etterleve i praksis. Det vil uansett bli håpløst å kontakte politiet på forhånd hver gang man har tenkt å gjøre noe de tilfeldigvis mener er dumdristig.
 7. Stikking av vinterløyper blir gjort med skuter. Utover det blir ikke løypene vedlikeholdt. Kontakt DNT Oslo og omegn, som har ansvaret for løypene nordover fra Haukeliseter. Langrennski er håpløst, til dels farlig, ved vanlige vinterforhold. Det er ikke solid nok.
 8. Svært klokt sagt, selv om jeg er i tvil når jeg tar flytoget OSL-Oslo. Sannsynligvis er det mye å gjøre her også, bare man er litt kreativ og blir kjent i området. Kan sikker gjøre mye artig i ravinene.
 9. Årets Villmarking jukser, og årets fjellfilm viser ikke alt den heller: [Hidden Content] Jeg heier på hverdagsheltene som i en travel hverdag får store naturopplevelser på enkleste vis. Usponset og ukjent for alle.
 10. Brusdalsvatnet er drikkevann og bading er forbudt. Tror jeg skal overleve likevel.
 11. Jeg vil kalle den litt gjengrodd, men gikk der relativt tidlig på sommeren. Vil du ha sug i magen på en topp, så glem Slogen. Dra på Keipen.
 12. Flott turrapport. Slogen sees tydelig på 058, litt til høyre for midten.
 13. Mer her: [Hidden Content] Pinlig......
 14. ozzi

  Fiske i Tafjordfjella

  Fagerbotnvatnet skal være et bra vann.
 15. Det stemmer nok at det var i den utgava. Artikkelen var fra området mellom Kaldhusseter og Geirangerfjellet. Vann som var nevnt var Slettdalsvatnet, Viavatnet og vannene i Djupdalen. Har den ikke foran meg og husker ikke alle detaljer. Uansett et nydelig område som har flotte topper å besøke dersom fisket slår feil.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.