Gå til innhold
  • Bli medlem

Geir Ralle

Aktiv medlem
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Geir Ralle

  • Bursdag 03. juni 1961

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Skogsturer Fjellturer Klatring Fisking "Volvo for life"
  • Sted
    Oslo

Nylige profilbesøk

1 407 profilvisninger
  1. Noen her ute som har vært og fisket på Lifjell "Bø i telemark" i den senere tid ??
  2. Nei kanskje ikke et must for alle som en, men for meg Enig i alle sitatene, ble litt vel mange.
  3. Tragisk,men håper dette ender godt og at de finner denne kvinnen på 60 år.Etter at en veninne av henne ikke orket og gå hele veien med henne, og snudde,har hun nok godt seg vill der oppe desverre!! Gikk selv denne runden i år i mai mnd,en flott tur i flott vær,men når tåka kommer sigende er dette skummelt for oss alle og en.Selv går jeg alltid med kart og gps!!Dette mener jeg er et must uansett!! Legger ved noen flotte bilder fra turen!! nbnbnbnb Håper inderlig de finner kvinnen i god behold!!
  4. En meget flott og lett tur dette opp til prest,i meget flott vær har man en utrolig fin utsikt her oppe!! =)
  5. Dere burde prøve dere på bukkelegeret,og surtningshui bla....besseggen og kanskje ,hvis dere vil gå i kø Er selv ikke så begeistret for denne litt kjedelige ruta,men det er masse andre alterativer også der inne!! Vær forsiktig og god tur til dere fra meg!!
  6. Hei på deg denne flotte turen opp mot surtnigshui er helt fantastisk gikk opp for noen år tilbake,i meget flotte omgivelser i juli!! Hadde en 3 dagers med bukkelegeret surtningshui og besseggen!! ;=) GOD TUR
  7. Hei på dere der ute,lurer på om noen av dere har vært på lifjell nylig og fisket med gode resultat!!?? Har vært der noen ganger, uten alt for gode resultat!! Etter dårlig respons kan jeg jo svare meg selv,etter og ha vært der oppe en tur nå i helga!!Og det ble 3 greie ørretter,ikke værst dette!! ;=)Meget flott fjellområde og vandre i dette her!! ;=)
  8. Dette er jo bare så forbannet ille tragisk,dette sier bare at man aldrig kan være sikre nok!!Sikkerheten må alltid være i høysete!! Kondolerer så masse til alle venner og familie!!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.