Gå til innhold
  • Bli medlem

Geir Ralle

Aktiv medlem
  • Innlegg

    131
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Geir Ralle

  1. Noen her ute som har vært og fisket på Lifjell "Bø i telemark" i den senere tid ??
  2. Nei kanskje ikke et must for alle som en, men for meg Enig i alle sitatene, ble litt vel mange.
  3. Tragisk,men håper dette ender godt og at de finner denne kvinnen på 60 år.Etter at en veninne av henne ikke orket og gå hele veien med henne, og snudde,har hun nok godt seg vill der oppe desverre!! Gikk selv denne runden i år i mai mnd,en flott tur i flott vær,men når tåka kommer sigende er dette skummelt for oss alle og en.Selv går jeg alltid med kart og gps!!Dette mener jeg er et must uansett!! Legger ved noen flotte bilder fra turen!! nbnbnbnb Håper inderlig de finner kvinnen i god behold!!
  4. En meget flott og lett tur dette opp til prest,i meget flott vær har man en utrolig fin utsikt her oppe!! =)
  5. Dere burde prøve dere på bukkelegeret,og surtningshui bla....besseggen og kanskje ,hvis dere vil gå i kø Er selv ikke så begeistret for denne litt kjedelige ruta,men det er masse andre alterativer også der inne!! Vær forsiktig og god tur til dere fra meg!!
  6. Hei på deg denne flotte turen opp mot surtnigshui er helt fantastisk gikk opp for noen år tilbake,i meget flotte omgivelser i juli!! Hadde en 3 dagers med bukkelegeret surtningshui og besseggen!! ;=) GOD TUR
  7. Hei på dere der ute,lurer på om noen av dere har vært på lifjell nylig og fisket med gode resultat!!?? Har vært der noen ganger, uten alt for gode resultat!! Etter dårlig respons kan jeg jo svare meg selv,etter og ha vært der oppe en tur nå i helga!!Og det ble 3 greie ørretter,ikke værst dette!! ;=)Meget flott fjellområde og vandre i dette her!! ;=)
  8. Dette er jo bare så forbannet ille tragisk,dette sier bare at man aldrig kan være sikre nok!!Sikkerheten må alltid være i høysete!! Kondolerer så masse til alle venner og familie!!
  9. Hei på deg,var en tur på prest,fra aurland siden 1364m nå for bare et par dager siden,og opp dit var det lite snø!! Tok turen videre oppover mot 1500m og da begynte snøen og vise seg mer og mer men ikke masse akkurat!!En meget flott tur og gå der nå i dette flotte været!!Hvis du vil kan jeg sende deg bilder til din epost evt!??
  10. Hei på dere folks har i dag vært på toppen prest "1366m" i aurland og hvilken flott utsikt var ikke dette!!Denne korte turen anbefales for de av dere som er i Aurland,Flåm!!
  11. Etter 3 turer i fjor og en nå i år,har jeg funnet mitt sted i Aurland "sogn"Tatt masse fin sei og lyr på stang fra land!! ;=) Toppen dette her,og hvilken natur da over fjellet hol aurland!! Bellisimo!!
  12. Spør dere meg er dette helt håpløst,dette måtte jo bare gå galt.Og gjøre silkt helt alene mot alle ods!! Han burde visst bedre,men heldigvis ,funnet i live,men er nok ille skadet i flg avisene!!
  13. Geir Ralle

    K2

    Utrolig tragisk dette dødsfallet til Rolf Bae og resten av gjengen der oppe!!Mine dypeste medfølelser til alle de involverte i denne tragedien,og da spesielt Cecile Skog!!Jeg vet hva dette dreier seg om da jeg selv mistet en kollega i fallulykke
  14. Geir Ralle

    K2

    Helt utrolig rå denne snutten!!! D ække mulig for oss andre og skjønne oss på alle de farer og hindringer som måtte komme i veien på dette enorme K2
  15. Geir Ralle

    K2

    Alt håp er nok ute nå desverre!!! http://www.vg.no/nyheter/utenriks/artikkel.php?artid=198192
  16. Geir Ralle

    K2

    http://tv2nyhetene.no/utenriks/article2107925.ece Skikkelig tøft dette her,tragisk med slike ulykker.Men risikoen er selvfølgelig skyhøy med disse ekstreme toppene rundt om i verden.
  17. Geir Ralle

    K2

    Måtte dette ende bra Lets hope so!! Vi krysser fingre og tær
  18. Merkelig dårlig respons her ja inntil nå,lenge siden jeg har vært innom her.Men helt klart dette er et paradis for dette du er ute etter.Legger vad følgende link og god tur http://www.haukeliseter.no/index.php?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.