Gå til innhold
 • Bli medlem

larspet

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  27
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Det var trygt så lenge man holdt seg på riktig side! God turrapport!
 2. Det ser ut som de opererer med primærfaktor på 30 på denne listen. Litt høyere oppe på listen står det nemlig: På den norske siden derimot, står det bare oppført 11 topper på listen, og her tror jeg de opererer med primærfaktor på 50, men jeg er ikke sikker. Uansett tror jeg nok du kommer til å ville gå til nordtoppen på Kebnekaise allikevel
 3. Jeg vil nok si jeg er ganske fornøyd med navnet på toppen. Som Ole-Petter skreiv, så kunne jeg nok ikke ha gått forbi denne toppen uten å bestige den, så det er sagt.
 4. Siden jeg gjorde det svakt i quiz-en til 500fjell, syntes jeg at jeg kunne ta igjen litt med denne testen som går ut på å plassere delstatene i USA. www.aftenposten.no/reise/test_quiz/article2346001.ece Du må jobbe for å slå persen min; 100% rett på ca. 1 min.
 5. 9280 på første Har visst ikke lært for mye geografi på skolen, tror jeg Skal skjerpe meg
 6. Jeg synes ''Grace Kelly'' med Mika er den beste sangen.
 7. Man bør vere ganske høyt en god stund. Diverse hvis man skal på en 4000m. bør man ha vert på 2000-3000 meters høyde i et par dager. (Er ikke helt sikker, men det er det vi trente på når vi skulle gå Mount Blanc du Tacul(ca.4200m)
 8. Det er barnemishandling. Tenk hvis den gale personen på stigen hadde mista balansen et lite sekund Svvvvvvishhhhhh og han hadde VERT DAU Da hadde ungen vert pladask på bakken med ein gong.
 9. Ulv er et vilt dyr. Vi må la den leve! Lenge leve livet! (til ulven)
 10. Lær folk litt fjellvett før dem går til fjellet Ehhhhhhh. Når jeg tenker meg om så kan jeg ikke lese kart ennå. Bra jeg har pappa.
 11. Tom overdriver ikke mer enn en på skolen. Han går rundt og vil at alle skal kalle ham "Peder den hellige" Han er den mest sjølegoistiske person jeg har hørt om.
 12. larspet

  Hvor ung?

  Jeg tenkte du fikk en idè der ja
 13. Hvorfor går det ikke ann og stemme flere ganger? Da hadde jeg sitti og stemt på Storen i flere timer på rad
 14. Enig med kjiver! Safari Kjeks er sinnsykt godt!!!!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.