Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 04. mars 2020 i Filmer

 1. 4 poeng
  Fra en vanvittig kul tur jeg var på i sommer Jeg gleder meg til å høre hva dere synes!Legg til andre filer
 2. 3 poeng
  Camping med uforutsigbare værfenomen
 3. 3 poeng
  Første tur med Hilleberg Allak 3
 4. 1 poeng
  Ny episode er ute av serien "Landet På Langs"! I denne episoden får Simon og jeg en skikkelig krevende utfordring! Vi skal gå med en Lama i to dager på tur gjennom krevende terreng i Telemark! Om vi klarer dette, er premien å hoppe i strikk i Rjukan! Dette er en skikkelig morsom og spennende episode, kan anbefale å ta en titt! Abonner gjerne på kanalen for å bli varslet når nye videoer og episoder blir lastet opp, det er helt gratis;) Sjekk ut episoden over!
 5. 1 poeng
  I den den femte episoden av serien "Landet På Langs" som du kan se her over, treffer Simon og jeg på en skikkelig hetebølge som visstnok skal vise seg å vare lenge! Dette fører til at det er skikkelig vanskelig for oss å finne vann og ikke minst forflytte oss i krevende terreng med tunge sekker! Finn godstolen, for dette er en lang episode;) Om du ikke allerede abonnerer på YouTube-kanalen hvor serien vises, setter jeg stor pris på om du gjør det for å bli varslet når nye episoder og videoer legges ut! Det er helt gratis;)
 6. 1 poeng
  Jeg og min sønn har vel rundt 50 dager ute i året med stang og sekk. De siste årene har vi laget film av det vi kaller for Ten Rivers Trip. Dette er fjerde episode med historier fra ørretjakt i Trøndelag. Håper dere liker den
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.