Gå til innhold

Vinnerliste


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng siden 19. des. 2018 i Filmer

 1. 4 poeng
  HEMNES : Glem iPad, TV-titting og TV-spill. Får Thomas Engelhardt-Bergsjø (6) velge, vil han ut i skogen. Nå omtales han som Norges nye Lars Monsen. For det er nok ikke alle 6-åringer som kan skilte med å ha sovet ute i 27 minusgrader. Og Thomas? Han gjør det alene. Nå omtales han som Norges nye Lars Monsen. (Dagbladet) Les resten av historien på Skogsliv.no https://skogsliv.no/solotur/
 2. 4 poeng
 3. 3 poeng
  Drone er morsomt men det følger med noen regler man må følge. Dette her jeg fått erfare den lille stunden jeg har vært eier av en drone. I denne videoen informerer jeg om litt generelle regler rundt bruk av drone. I tillegg deler jeg mine erfaringer som kan være VELDIG nyttige for deg å vite. Ingen moro opplevelse, men hvis mine tabber kan hindre deg problemer, så er jo godt for noe.
 4. 2 poeng
 5. 2 poeng
 6. 2 poeng
  (Har du sett kalenderbidraget mitt 23.12.2018, så er dette samme videoen.) Siden dette ikke ble en hvit jul, og noe skiføre å skryte av (enda): Litt padling i blåtimen en desemberdag. Padling gjennom isen og mye sjøfugl! Stort bedre padleforhold i desember er ikke mulig å få!
 7. 1 poeng
  Øyvind (6) sover for første gang alene i sin egen snøhule.
 8. 1 poeng
  For et par uker siden hadde jeg en iskald tur i Fyresdal (indre Telemark). Gradestokken viste -25 på det kaldeste! Jeg fikk testet vintersoveposen Viking Warmpeace 1200 til sine ytterste grenser! Se video fra turen over (abonner gjerne på kanalen hvis du likte videoen, det setter jeg stor pris på:)
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.