Jump to content

Myriameter

+Sponsor
 • Posts

  205
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Myriameter last won the day on January 14

Myriameter had the most liked content!

About Myriameter

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Myriameter's Achievements

 1. Bergans sidelommer 2x2 pakning...drøyt 600,- . Øker Heliumen med 18 liter (360g) når tre er montert for lengre turer/ pack-raft(bæresystemet tåler greit drøye 20 kg).
 2. Jeg og madammen tar en 10 dagers fra sør til nord på Hardangervidda i sommer, med telt. Men vi lar oss og friste av DNTs tilbud på overnatting, dusj og påfyll av mat i skreppa. Betjent og selvbetjent. Dette gjør at sekken kan holdes under 15 kg for min del(går ikke i samme fella som i fjor med dobbelt så tung sekk på turen fra øst til vest). Jeg betaler gladelig nærmere 5000,- for dette. Og å ha noen vannhull på vidda er jo bare helt fantastisk;) En ti dagers i syden blir uansett fort vekk mye dyrere, og på vidda så går pengene tilbake til et videre godt tilbud.
 3. På 40 år har mitt Helsport Rundhø 3 steget fra 3600,- til 11 600,-(om det nå ble produsert i dag), følger man prisindeksen. Jeg ville nå i dag gått for et Barents telt, eller Norrøna(øøø...utsatt lansering)
 4. Biltema har en rimelig og grei sak [Hidden Content] En på 20000mAh mer veier deretter. Valgets kval. Ville gått for en oppladbar hodelykt. Om du ikke går for denne nyheten; [Hidden Content]
 5. Av egen erfaring med barn på tur i den alderen, så klarer de utrolig mye med godt humør. Å gå med jevnaldrende er noe som driver dem, men jeg ville styrt unna konkurranseinstinkt, da tur er fellesskap og motet skal rekke over flere dager.
 6. Trikset er å gå ned til Vassbygdi, og ta buss tilbake. En ti på topp tur. lurt å sjekke når sti ned åpner, da det ofte forekommer ras vinterstid i Aurlandsdalen
 7. Utsikt fra Kampenhaug, over Ner- og Mellomdammen. Her lå det is for en uke siden. Fiskeforeningen har satt ut garn for å ta ut små-abboren, slik at ørreten kan trives bedre. Litt vanskelig å finne egnet fiskeplass da, men så fisken sprette hvertfall.
 8. Rimelig stor stein som kan følge med i en rotvelt, der røttene har snodd seg rundt og holder dem fast, men hvor og frosten gjør sitt...inntil det hele tiner og eroderer, og gir slipp.
 9. Her fra Kringlehovda over Rjukan(helga som var), på vei innover mot Kalhovd. Mulig å gå på både bena( så sant det ligger på minussiden) og ski( ganske hardt, så fell og bremsetau under pulk er sikkert lurt). Toppene er gjerne blåst fri for snø, så gode muligheter for tørr camp. To timer fra Drammen(via Kongsberg-Gransherad), så blir det nærmeste. Krossobanen opp sparer deg for en del slit med høydemetre i starten.
 10. Ta bomvei fra Solbergelva til Nerdammen. Her er det fine vann og odder for teltliv med små. For ikke å glemme svaberg langs bekker og elver.
 11. Kongetur det der. Utsikt dit fra frokostbordet i mange barne/ ungdomsår. Kom meg nok aldri lenger enn til Heggmovatnet, og Vattenvatnet. Gikk glipp av noe der, så flott å se/ lese rapport.
 12. Det som er så tarvelig med Monsen er "det er sånn jeg liker det, helt urørt". Padler videre, og så kommer det "700" etter. Sykt det her med de som lever villmarkslivet gjennom Lars Monsen. Da mener jeg han har tapt, ift kongstanke. Og han kan snakke så mye han vil om å ikke etterlate seg dopapir i naturen. Fyren er jo rape gal, som forbilde! Forlater skadet turkompis, og fortsetter videre til fordel for episoden "Børgefjell". Sorry! Han har blitt skikkelig klein!
 13. Denne butikken med forsvarsmateriell o.l. har mer holdbare rør som kan kjøpes løst...men tyngre [Hidden Content]
 14. Ja, løfter/ vipper til side ved påfyll av ved. Ved "produkt test" brennes O ringer og slikt vekk, så ingen avgasser senere. Dette er en lett sak, hvor godstykkelse ikke holder så lenge på varmen. Men funker bra.
 15. Veldig overbevisende 👍. Område jeg må prøve ut!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy