Gå til innhold
 • Bli medlem

Myriameter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Myriameter vant dagen sist 7. juni

Myriameter hadde mest likt innhold!

Om Myriameter

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da er saken oppe og avgjort for min del, med West System. De tilbød noe som ikke dekket mitt behov, så beholdt tralle og får 1000,- for å dekke utgifter til å fixe dekk og slange selv. de innrømte at produsenten hadde fått inn et parti med svært dårlige hjul, samt at forrige leverandør av dekk som fungerte har blitt lagt ned pga Covid situasjonen.
 2. Du slipper å vente så lenge. Gaustadveien inn til Kalhovd åpner 19.00 fredag neste helg...25.6. Men...ser av nettsiden deres at det kun blir mulig å kjøre 07.00-07.45, 12.00-13.00 og 19.00-19.45...inntil videre. Dette pga rassikring
 3. Interessant. Bra info å ta med videre. Har rep-utstyr med, men ikke slange. Blir å ta med det fra nå av.
 4. Ser av nettsiden deres at det kun blir mulig å kjøre 07.00-07.45, 12.00-13.00 og 19.00-19.45...inntil videre. Dette pga rassikring
 5. Tror så gjerne at det er slik du nevner og. Den passer inn i dekket, men mulig dimensjonen ift trykk og utesning ikke er som det skal være. Misspasset mellom felg og dekk er såpass at man knapt trenger verktøy for å få dekket på plass igjen.
 6. Da er klage sendt inn. Du får ny tralle tilsendt? Ba ihvertfall om nye dekk. Får håpe det retter seg, da løsningen kan være god å ha i bakhånd.
 7. Problemet tror jeg ligger i at tralla er annonsert med et annet dekk(dekkmønster ser annerledes ut). Sitter ikke tett nok inn til felg av plast i utgangspunktet. Det hele løste seg da jeg slapp ut litt trykk fra dekket.
 8. Nei og nei! Jeg får sende en e-post på rappen, med bilde av min "Black Beauty" og. Sånt suger!
 9. Kom over denne korte tråden her på forumet. Et sted å nøste; [Hidden Content] Var og i østdelen...abbor. Er jo noen bekker der og. Men god del sund med siv og rolig vann. Skorter ikke på teltplasser, og er ca. 3 timer for deg å kjøre.
 10. Velmunden...eller Fjorda i Gran kommune, vest for Randsfjorden. 11 kvadratkilometer, så godt innafor lov om bruk av påhenger; Del A Motor- og luftfartøyferdsel i vann- og vassdrag i Gran kommune § 3 Avgrensing og forbud mot motorisert ferdsel All bruk av luft- og motorfartøy på innsjøer som er mindre enn 2 kvadratkilometer, er forbudt. I følgende vann er det da tillatt med motorferdsel; Randsfjorden, Vassbråa, Øyangen, Våja, Østre Bjonevatnet og Fjorda med tilhørende innsjøer/fjorder som er en del av det farbare vassdraget...Maks hastighet er 5 knop på alle vann over 2 kvadratkilome
 11. Snakket med en kjentmann der for et par uker siden, som sa at ras var utbedret, men at veien et par steder hadde behov for vedlikehold.
 12. Drar til uka, så om noen kjenner området og ser tråden før torsdag, var det fint å få et lite innspill. Vil nødig forlede godt lastede turkamerater ut i håpløst terreng første gang de er på slik tur.
 13. Ser at jeg beveget meg inn på tråder for vinteraktivitet. Sorry!
 14. Veien inn er kommunal og kjørbar med vanlig bakkeklaring. Med hytter og lavtliggende terreng regner jeg med at den er åpen nå. Og sauene har vel nettopp blitt sluppet i fjellet. Selv var jeg der i fjor høst, og parkerte, som andre, innenfor porten ved garasje-anlegget. Var noe oppstillingsplasser utenfor porten og. Gode muligheter for sykkel og tralle inn til Ulvelilægret. Mye av stien følger vei, så blir nok å spare bein og tid med en slik variant neste gang. Sykkel langs slepene videre skal og gå. DNT sti videre til Hølen er under utarbeidelse, og var ikke god å ta gjennom myrpartiene. Mulig
 15. Aha! Jeg ville prøvd meg på ruta. Litt gøy å utfordre og gå for noe. Og så får man noe gratis av å være flexi...at det ble litt annerledes enn planlagt kanskje. Skulle gjerne vært i teigen der nå! God tur!!!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.