Jump to content

LitekH

Aktiv medlem
 • Posts

  6
 • Joined

 • Last visited

About LitekH

Recent Profile Visitors

332 profile views

LitekH's Achievements

 1. Jeg har et par Mammut Kento high fjellsko. Jeg ønsker ikke å spraye dem siden det blir fort slitt av. Er det mulig å smøre dem med en skosmøring? Går helt fint at dem blir mørkere eller blanke. Tar gjerne imot tips og forslag!
 2. Hei! Hvis du blir medlem av vpg.no sin kundeklubb får du bra blakk fredagstilbud. Happy shopping:-)
 3. Takk for alle råd, tips og innspill så langt. Sist natt jeg brukte soveposen var det bare -1 gr, vind og sov under tarp. Litt for varmt for posen. Mulig at jeg ble svett når jeg sov og derfor opplevde posen som klam når jeg våknet. Har sovet i telt tidligere i -10 eller kaldere og da også opplevd posen som klam. Selv om jeg har skiftet til tørt og rent ullundertøy. Tørker ikke fuktige klær i posen og har heller ikke brukt noe utpå posen som feks Fjellduk.
 4. Hei! Jeg har sovet flere netter i min nye dunsovepose Helsport Rago xtrem. Jeg opplever posen som varm og samtidig ganske klam. Syns komforten blir dårlig. Opplever posen som klam selvom jeg har skiftet til helt nytt og tørt ullundertøy. Tenker at jeg heller ikke svetter mer enn normalt. Er 174 høy og 75 kg. Er det andre som har tilsvarende opplevelser med denne posen eller noen bra tips?
 5. Hei! Ønsker å få isolert pipen som går gjennom innerteltet i min Helsport lavvo. Har noen prøvd å pakke inn pipen i brannteppe? Ser at de tåler 550 gr. C men lurer på om det er nok. Teppet er i glassfiber og silikon og ønsker ikke å få giftig gass eller andre problemer. Fint hvis noen har testet ut dette og kan gi meg en tilbakemelding.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy