rayun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  525
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

rayun vant dagen sist Juli 14 2015

rayun hadde mest likt innhold!

Om rayun

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.xc-bike.com

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Aurskog-Høland
 1. Erfaring/tips Hardangervidda Uvdal - Odda

  4 jenter gikk over vidda med ankomst Odda på denne filmen som nylig er lagt ut på YouTube. Kanskje finner du noe der.
 2. Big Agnes Copper Spur UL1

  Ja helt klart et spennende telt og vekt og pakkvolum tiltaler meg. Av telt med "amerikansk" oppsett har jeg kun ett og det er et telt både stort og tungt, best egnet for bilbruk. Ikke i bruk så ofte. Er vel ikke så utrolig glad i det oppsettet, ei heller all mesh´en, men så var det muligheten til å spare litt vekt og volum da. En annen ting er vel anskaffelsen. Her må en vel handle fra utlandet?
 3. Big Agnes Copper Spur UL1

  Visst du spør en same om hvor mange rein han har får du neppe noe svar. Om du spør meg om hvor mange telt jeg har vil svaret være like ullent. Så har jeg behov for nytt telt? Nei!,,,,,,, Kunne jeg tenkt meg et nytt telt? Ja!! Saken er den at jeg kunne tenkt meg et mindre (pakket) og lettere telt til sykkelturer. Ja i og for seg er det jo ikke feil å skaffe seg et lettere og mer pakkbart telt i de fleste sammenhenger, men det er nå først og fremst til sykkelturer jeg tenker på nå. Etter mye fram og tilbake og blogger og youtube har jeg begynt å like inntrykket som har dannet seg av Big Agnes Copper Spur UL 1. Ser for meg ut til at vekt / størrelse er innafor det jeg ønsker. Så, hva mener folket? Har noen av dere personlig kjennskap til teltet? Kjenner noen som har det? Eller har andre innspill for om dette er et bra eller dårlig valg? Fyr løs!
 4. Hardangervidda, 2017

  Takk for det Bjarne. Hyggelig tilbakemelding å få, fra en, viss Blogg jeg setter veldig pris på. Og ja, det er et fantastisk område for noen rolige dager i fjellet.
 5. Hardangervidda, 2017

  Ferdig med Vikebekkfjell for i år. Her følger en turrapporten i films form. Av en eller annen merkelig grunn var det ikke helt samsvar mellom Yr.no og været som kom. Uansett film ble det og her er den. https://youtu.be/nyaBr9GcVw4
 6. Langhelg på snaufjellet i sørøst

  Hardangervidda og Hårteigen ?
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Ikke helt nødvendig, men i komfortens tegn ble det denne: Fra Outlet´en til Fjellsport. Og siden jeg aldri har vært venner med kjele/stekepanne klypen og stekepanna har mistet belegg ble det også denne: Også fra Fjellsport.
 8. Hva gjør dere på telttur?

  Stort sett alltid på tur alene. Bruker innetiden til å lese kart, notere og planlegge. Hører litt på radio, tar fram slukboksen for å finne den perfekte som skal prøves når regnet gir seg. ligger i posen og døser mens jeg hører på regnet mot teltduken. Kjeder meg?... Nei ukjent fenomen.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Etter å ha lagt igjen de svarte slukene mine i dypet av noen tjern på østvidda nå nylig, måtte jeg komplettere så jeg er klar til neste års tur.
 10. AKU, Silva high GTX

  Jaktsesongen nærmer seg og noen er kanskje på leit etter nye jaktstøvler i disse dager. Eller bare på utkikk etter høye turstøvler med god støtte. GTX membran på godt og vondt følger med på kjøpet. Kom over disse AKU støvlene på XXL her om dagen. Dette var XXL på Strømmen storsenter og selger fortalte at det var nytt merke for dem. Prisen var kr.1999,- som vel er helt greit for en slik støvel. Har ingen erfaring med høye støvler i nyere tid, men er de like gode som AKU´s lavere modeller mener jeg dette må være et bra alternativ i dette segmentet. PS, har ingen bindinger til AKU, men kjenner til merket i forbindelse med jobb. (og bruker en lavere modell som tur/fjellsko)
 11. Fem fuktige fiskedager på fantastiske Fosen

  Takk for inspirerende bilder og tekst. Veldig fin start på en mandags morgen for meg.
 12.  Skrantesyke og forvaltning

  Om det er slik at det er laber interesse fra forskere rundt smittekilde går mine tanker til tilsvarende problemstillinger ifbm oppdrettsnæringa. Om forskeren er på kollisjonskurs med forvaltninga kan han/hun risikere å gå sulten til sengs i lang tid.
 13. Aksjon Søppel

  Det jeg fant og tok med meg fra Vikebekkfjell i år var en tompose fra Real og en 0,33 ølboks, dessverre tom den også. Altså mye mindre søppel enn tidligere år, men det kan selvfølgelig skyldes at noen har ryddet der før meg.
 14. Gamasjer i Jotunheimen?

  Om man trenger det vet jeg ikke. Selv bruker jeg gamasjer til 98% av mine turer enten det er skautur eller fjell. Utrolig mye bedre med våte og møkkete gamasjer enn buksebein.
 15. Ja, enig i det. Hang greit med i fysikken her😉, men det er vel likevel snakk om montering av frontbrett på sykkel med dempegaffel. Hvordan burde den ellers festes på en sykkel med demper? Det er vel også sånn at mye bagasje på sykkelen medfører mer årvåkenhet ifht underlag / hastighet så det i seg selv er nok med å redusere problemet vil jeg tro. Har forøvrig aldri syklet med frontbrett uansett type gaffel så hvordan dette i praksis vil føles aner jeg ingenting om☺️