Gå til innhold

rayun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  862
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

rayun vant dagen sist Juli 8 2018

rayun hadde mest likt innhold!

Om rayun

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Aurskog-Høland

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Skal ikke si noe om soveposen er verdt prisen, eller ikke. Men liker veldig godt at du har åpninger til armene. Jeg har på min 3 sesongspose både h og v glidelås og på litt kjølige morgener er det skikkelig digg å bare strekke ut armene og ordne kaffe´n.
 2. Litt vårfornemmelse her i sørøstlige strøk. Snøen er ikke borte, men det smelter mye nå når sol og dagtemperatur spiller på lag. Jeg kunne gått på ski, men jeg valgte sykkelen.
 3. Enkelt og greit dette👍 Her har du fått en fin transportpulk for en rimelig penge. Et lite spørsmål: Litt avhengig av terreng der du bruker pulken, men kan det være et mulig slitasjepunkt på webreima du har festet (langt nede) på utsiden av pulken?
 4. Jakka jeg prøvde var i str. L og det er vanligvis det jeg bruker og som også Bergans jakkene mine er. Jeg syns jakka satt godt og den er virkelig lett. Det er ikke glidelås under armene og det er nok med på å holde vekta nede. Dette er også grunnen til at jeg syns jakka er noe smal i bruksområdet mitt. Jeg har 4 såkalte skalljakker i forskjellig tykkelse og noe av det jeg liker best er nettopp lufting under armene.
 5. Bra tips. Tenkte ikke veldig mye over det når jeg prøvde jakka, så takk for påminnelsen. Skal ikke se helt bort fra at jeg drar tilbake og prøver en gang til. Men til min type vandring syns jeg jakka har litt smalt bruksområde, selv om vekt og volum frister.
 6. Har vært og sett på denne jeg også. Tenkte primært til bruk på sykkelturer, men har et par Bergans jakker på henholdsvis 340 og 350gr. Syns kanskje vekt besparelsen blir litt liten til å forsvare prisen på 1250,- som den kostet på Sport Outlet´en på Lørenskog.
 7. Norefjell, Blefjell, Vikerfjell, Sjusjøen.
 8. Ja, eller jeg mener nei, jeg skal ikke gå Birken i morgen. Men siden jeg er på Sjusjøen så tok jeg meg en tur i løypa etter at snøen for de siste 2 uker var fjernet. Gikk ut i sekstiden nå i kveld og ser at forberedelsene er i gang blandt arrangørene. Men også mange fra heiagjengene sørger for at forberedelsene til morgendagen er i boks. Og for å være sikker på å rekke fram i tide er det helt klart en fordel å ha kort vei. Det er ikke lett å se, men bak lyktestolpen og litt til venstre har en slått opp tarp og køye. Vedkommende kan bivåne det hele uten å forlate køya. Ikke langt igjen nå.
 9. Helt konge, veldig artig å følge dere på denne turen. Tipper det er en del jobb å sørge for disse daglige innslagene, men er svært takknemlig for at du tar deg bryet med dette hver dag. Så tusen takk igjen.
 10. Selv om det ikke er så morro å gå på vei, er det helt klart å foretrekke under sånne snøforhold. Spennende å følge dere og god tur videre.
 11. Takk skal du ha @Memento mori for bilder av sykkel og avstandsskilt. Skal legge meg dem på minnet, til bruk senere i år.👍
 12. Småkald natt ja, men du verden for en dag å våkne til. Rykker i turfoten her. God tur videre.
 13. Jeg er 180 og bruker mumieformet str large, ikke pga lengden, men bredden. Regular er alt for smalt for meg. Enten kommer armene utenfor de 51cm, eller rompe og knær og når det skjer så kjenner du at det som er utenfor underlaget blir kaldere. Jeg merker ikke noe negativt med selve mumieformen, men som @Walle nevner kan det tenkes at det holder seg bedre på plass i teltet.
 14. Bra prosjekt og veldig fint at du får med guttungen da. Veldig hyggelig å ha med unga på tur og en må nytte sjansen før de ikke gidder lengre. 😀 Skal forøvrig følge godt med siden dette er en tilnærmet / mulig trassé for min egen kryssing av Nordmarka på sykkel til sommeren. Håper på å få øye på en fin leirplass. Gleder meg. God tur!
 15. Kjenner ikke til hverken teltet, eller posen du nevner. Jeg er 180 og og i de teltene jeg har er det kun unntaksvis jeg har fukt på posen. Men det kan skje når bakken skrår og jeg ufrivillig sklir mot teltveggen i løpet av natta. Teltbunn og liggeunderlag er ofte veldig glatte. Det er også viktig å kjøpe pose i rett størrelse. En pose i rett størrelse til din kroppslengde skal ikke være noe problem i Unna, med mindre du sklir inn i duken.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.