Gå til innhold

rayun

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  759
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  7

rayun vant dagen sist Juli 8

rayun hadde mest likt innhold!

Om rayun

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. På Vikbekkfjell ble forbudet opphevet Mandag 13 aug. kl 08:00 Noe senere på dagen ankommer en nabo og jeg Synken og legger kursen mot Holken. Nesten ingen vak å se og kun 2 kjenninger uten at de satt. Hjemme igjen nå, uten å kunne poste noe bilde av stekt ørret. Siste dag for fiske på Vikbekkfjell er 19 august og da er det ikke kortsalg igjen før isen går i 2019.
 2. rayun

  Hardangervidda sommer 2018

  For den delen av østvidda som ligger under Maar fiskerlag område er det ikke salg av fiskekort etter 19 august. Altså litt over en uke igjen for de som vil fiske.
 3. rayun

  Noen nyttige tips angående kjøp av slange m.m

  Fyller du på bensinstasjonen har du muligens bilventil og den har ikke denne mutteren. Får jeg en punktering når jeg er på tur bytter jeg til ny slange og lapper den punkterte når jeg kommer hjem, eller har slått opp teltet.
 4. rayun

  Noen nyttige tips angående kjøp av slange m.m

  Sykler også mye, med terrengsykkel og touringsykkel, men punkterer veldig sjelden. Kjører alltid med maks trykk (med unntak av stisykling) siden det ruller lettest som du sier. Sjekk felgbåndet som de andre nevner og sjekk også at området rundt ventilåpningen i felgen ikke har grader. Kan eventuelt slipes / files bort. Mange dropper mutteren på ventilen, men det gjør ikke jeg. Mutteren strammes for hånd så den holder ventilen fast. Hverken for stramt, eller for løst. Men før jeg kommer så langt har jeg klippet av en liten bit av en defekt slange og tredd ventilen gjennom den før den tres inn i felgen. Dette beskytter overgangen mellom slange og ventil som i utgangspunktet er et stresspunkt. Med en ekstra gummibit + korrekt lagt felgbånd bør du ikke få lekkasje her noe mer. Jeg kjøper slanger på ordinær sportsbutikk, Sjekk også selve dekket. Det hjelper ikke å ha ny slange vist dekket er tynnslitt.
 5. rayun

  Hva har du kjøpt nå!

  Plukket med meg noe småtteri ved grensen etter Sverigetur. Fluesnøre kan være kjekt å ha. Sikkert ikke beste kvalitet, men forhåpentlig verdt SEK. 15,- pr stk. WF7 og WF8 flytende + fortom til SEK 59,- Ny hodepute trengtes da nåværende gav opp etter 7 år. Oppblåsbar hodepute fra JR GEAR til SEK 149,- Veier 65g og måler 30x40x10cm og nedpakket Ø=5,5x8cm. Trekk i blå snor for å blåse opp (enveisventil) og rød snor for å tømme (stor åpning) for luft. Tynne sokker til bruk under raggsokkene i fjellstøvlene. Blanding av Merinoull og Polyamid til henholdsvis SEK 15,- , 9,- , 15,- Godt fornøyd med handelen.
 6. Stemmer også for Tømmervika langs FV26. Mener å huske at det var rampe for utsetting av båter der også.
 7. Dette var en svært underholdende rapport. Satte veldig pris på vendingene i teksten. 👍 Rett og slett herlig lesning.
 8. rayun

  Hardangervidda sommer 2018

  Nei, dette var kjedelig @Tom42, men håper det ordner seg raskt.
 9. rayun

  Hardangervidda sommer 2018

  Hadde egentlig tenkt meg til Vikbekkfjell igjen om en uke, men Tinn kommune har innført totalforbud uten mulighet for disp for all bruk av åpen ild. Dette totalforbudet gjelder alt fra bål til stormkjøkken. Det utelukker jo både kaffe og stekt ørret, så går i tenkeboksen om jeg i det hele tatt drar opp. Må diskutere litt med naboen, som også skulle vært med.
 10. Jeg har en Bergans superlight og det er en rein hyttepose. Selv med tynn lakenpose inni er den ikke for utendørsbruk under normale værforhold. Jeg har imidlertid brukt den utendørs, men da som utenpå en annen sommerpose.
 11. rayun

  Anbefaling av powerbank?

  Kanskje noe matnyttig å hente her. Har kjøpt 2 i forskjellig størrelse fra Clas Ohlson for 1 års tid siden. Har ikke så mye å sammenligne med med syns den funker greit
 12. rayun

  Hardangervidda, Vikbekkfjell 2018

  Ja det var kjedelig. Hadde vært veldig hyggelig med en prat ja. La selvfølgelig merke til at MC´en kom, men tenkte ikke på at det var noen fra forumet selv om jeg er klar over at noen her inne også kjører sykkel.
 13. rayun

  Hardangervidda, Vikbekkfjell 2018

  @Memento mori, Takk for tips. Så ditt innlegg og bilde fra Synken mandag 25/6. Lurer på om det kan ha vært deg som kom kjørende på MC noe etter at jeg selv hadde ankommet? Tidspunktet og bilde av båten kunne stemme med hva jeg selv så mens jeg gjorde meg klar til tur.
 14. rayun

  Hardangervidda, Vikbekkfjell 2018

  Nei jeg hadde ikke mark med meg. Har hatt mark på tidligere turer med liten suksess i de høyestliggende vannene der jeg pleier være. De siste årene har jeg ikke hatt med mark. Jeg burde derimot hatt med fluestanga, eller i det minste flue og dupp, noe jeg heller ikke hadde med meg. Det varierer med fangsten. I fjor spiste jeg kun en porsonspakke med havregrøt og resten var ørret. i år ble det bare tørrmat.
 15. rayun

  Hardangervidda sommer 2018

  Visst du satser på Sletteidvatni så vil det nok være reskest og lettest å gå fra Synken opp Mårshallene og langs Reksjåen. Tipper du er ved Vesle Reksjåen etter 2,5 til 3t.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.