Jump to content

fjellrypa

Aktiv medlem
 • Posts

  466
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

fjellrypa last won the day on November 12 2019

fjellrypa had the most liked content!

About fjellrypa

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Interests
  tur ...
 • Location
  Oslomarka & fjellet

Recent Profile Visitors

2,979 profile views

fjellrypa's Achievements

 1. Lang og dessverre kronglete kollektivreise for to netter på tur i Langsua/Gausdal vestfjell. Kanskje bedre fra andre siden, Valdresekspressen til Heggenes og drosje så langt det går. Bo på Storeskag. Nye Storeskag har kanskje åpnet, bør sjekkes. Dagstur på Skaget eller Langsuene, men jeg vet ikke noe om snøforholdene.
 2. Hei, dere som har brukt Lawson Blue Ridge Camping Hammock en stund: Har noen av dere modifisert den slik disse her har gjort? Altså skiftet stenger og tråder til lettvekt? (Prøvde meg med en innlegg i en hengekøyegruppe på Face, men tror nerdefaktoren er høyere på FF.) [Hidden Content] og [Hidden Content]
 3. Ikke kjøpt eller solgt, men leid ut et par fjellski et par ganger i det siste (bruker noen andre mer for tiden). Fint at utstyret får luftet seg i stedet for å stå i kjelleren.
 4. Men hun pakket visst ut når han kom hjem igjen også. Og ordnet sikkert både middag og klesvask. Muligens det som kalles kjærlighet?
 5. Det kan være mye vann i bekker og elver på den tiden, sjekk om det er broer på ruta og om de er helårs- eller sommerbroer - og når disse da blir lagt ut. Ville ikke prøvd å krysse en flomstor elv da, med hund, hvis det er en kryssing der DNT har vurdert at det skal være bro. Hvor mange dager har du tenkt å gå? Terrenget der er kupert, så fremdriften avhenger bl.a. av om du går på sti eller fritt i terrenget. Jeg synes 35 kg høres veldig mye ut, trenger du alt det utstyret? Lykke til med planlegging og gjennomføring!
 6. Claus Helberg var heldig: kona pakket sekken hans. Vet ikke om hun skrev lister.
 7. Kan du si noe om erfaringene med Lawson nå i ettertid? Har en Amok, er halvfornøyd (mtp ut/inn, særlig når vinter eller vått), lurer på en Lawson Blue Ridge Camping Hammock.
 8. Hva slags avtaler gjorde dere? Når jeg har tenkt over dette med utleie, penser hjernen bare innom utstyr som jeg kan tåle noen riper i. Har et par gode fjellski som jeg ikke bruker selv mer og som jeg har tenkt å leie ut, kanskje også et par langrennski, med støvler og staver. Mht dato: er Finn basert på at folk sender inn spørsmål om det er ledig på en ønsket dato, men Hygglo (der jeg ser det er en kalender) er mer bestilling på dato, eller fungerer det også som en forespørsel? Ser det står at en kan blokkere datoer for eget bruk, men ikke alltid lett å vite lang tid på forhånd.
 9. Litt sent ute med å lese her, men fin rapport! Vi gikk nylig deler av denne turen, motsatt vei, og det var ikke så bløtt da - men Mylla-Kollern-delen var vi ikke på, vi hoppet av i retning Sinnerdammen og fortsatte mot Ringkoll-området. Kikutmassivet er fantastisk å gå over! Har gjort det både flere ganger, til fots og på ski.
 10. Alltid papirbok på alenetur. Trenger ikke lading. På flerpersonstur, av og til.
 11. Finse er et godt utgangspunkt for turer i alle retninger. Du kan også ta toget tilbake derfra, eller gå i retning buss som går over Hemsedalsfjellet, Hol-Aurland-veien eller rv 7 over Hardangervidda.
 12. Gøy! Jeg gikk Norge på tvers på tre-fire dager, ved Okstindan. En helt annen tur, langtur er kulere.
 13. Takk for rapport! Fikk flashback til fjorårets tur til Moldulhøe, der vi endte i avisen. E083E652-70C9-4094-965D-DA54C16499FB.MOV
 14. Har noen av dere noen erfaring med å leie ut utstyr via f.eks Hygglo eller Finn? Jeg har en gammel kano jeg vurderer å leie ut, siden den jo ligger ubrukt mye av tiden. Tenker at det er mindre «skummelt» med den enn med en skjørere ting som f.eks et telt, som jo kan få rifter, hull og lignende. Hører gjerne om andres erfaringer!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy