Gå til innhold
 • Bli medlem
IGNORED

Villmark uten voksne splittet fra "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Anbefalte innlegg

På 12.12.2018 den 1.37, Isak Knutsen skrev:

Har fått mange spørsmål når det kommer til hvorfor jeg ikke har delt noe videomateriale fra Norge på langs ekspedisjonen i år. Svaret er at alt kommer på TV! Endelig er dette offentlig og jeg kan derfor dele en kort trailer av hva serien med premiere den 15. Desember på TV vil inneholde fra ekspedisjon Simon og jeg la ut på gjennom Norges villmark! Gleder meg til å vise mange av de flotte (og mindre flotte) opplevelsene samt utfordringene vi møtte i løpet av nesten 100 dager på tur sammen hvor vi forflyttet oss over 1000 kilometer i Norges krevende terreng! Blir spennende med premiere på lørdag! Har postet videoen på bloggen, men den kan også vises nedenfor:

 

 

Sett de 2 første episodene nå på tv2, å må si at det var artig å se på barne-TV  igjen😂 var artig lagt opp og jeg kommer til å følge med videre. Topp jobbet gutter🇳🇴👍

Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Lars Stenseth skrev:

Sett de 2 første episodene nå på tv2, å må si at det var artig å se på barne-TV  igjen😂 var artig lagt opp og jeg kommer til å følge med videre. Topp jobbet gutter🇳🇴👍

Kult! Veldig gøy du likte hvordan serien og episodene er lagt opp;) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Så gjennom de to første episodene i går. Moro med noe litt annerledes (har vært mange "Monsen-kopier"). Skal anbefale dette til lærerne på skolen hvor jeg jobber. Prima stoff til både naturfag, samfunnsfag og kroppsøving! Blir nok til at jeg følger med selv og, selv om ungene mine er for små til å få noe særlig ut av serien :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, arbe skrev:

Så gjennom de to første episodene i går. Moro med noe litt annerledes (har vært mange "Monsen-kopier"). Skal anbefale dette til lærerne på skolen hvor jeg jobber. Prima stoff til både naturfag, samfunnsfag og kroppsøving! Blir nok til at jeg følger med selv og, selv om ungene mine er for små til å få noe særlig ut av serien :)

Tusen takk! Setter stor pris på at du vil anbefale serien til lærerne på skolen;) 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 4 months later...

Serien vår «Villmark Uten Voksne» på TV 2 var nominert til Gullruten i kategorien Årets nyskapning. Selv om vi ikke vant prisen er det en seier for oss bare det å bli nominert;) Dette synes vi er utrolig gøy og må bare takke alle som har vært involvert i prosjektet, men også ALLE dere som har sett på serien! Tusen takk! Uten dere hadde vi ikke kommet så langt;)

Har skrevet et kort blogginnlegg med masse bilder fra Gullrute-helgen hvor jeg også takker alle som har støttet det lille villmarks-programmet vårt;)

(Logg inn for å se skjult innhold)

_DSC9559.thumb.jpg.7e659e8ff2a56d56bc17ba8b757d645e.jpg

Lenke til innlegg
Del på andre sider
4 timer siden, Friluftsnoob skrev:

Eneste jeg ikke likte var at de skadet treet når de skulle lage sandalene.

Ikke at det er helt krise å gjøre det en gang, men det gir inntrykk av at det er greit. Hvis alle gjør det blir det krise.

Vi hadde avtalt dette med grunneier som skulle hugge ned treet uansett. Men enig i at man ikke bør gjøre dette på friske trær uten god grunn. 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

 • Lignende innhold

  • Av StineHV
   Om man vil oppleve Besseggen litt mindre traffikert kan jeg anbefale nattvandring. Spis frokost på eggen i soloppgangen
   Her er min opplevelse av det:
   (Logg inn for å se skjult innhold)
   0 Mvh
   Stine

   (Logg inn for å se skjult innhold)
  • Av Humbug
   Hei alle sammen. Dette er siste innslag fra rosabloggen min, www.hengut.no. Det serveres hengekøyerelaterte aktiviteter med tørr humor, fuktig ved og vekslende hell. Fra tid til annen også en dyne fra ikea. 

   (Logg inn for å se skjult innhold)
    
  • Av Kjell Iver
   For å legge innlegg fra "Hvor har du vært på tur tråden" 
   Regler: 
   Skriv gjerne noen korte ord om hva du har skrevet om på hjemmesiden din. Ingen andre kommentarer her - kommenter heller direkte i bloggene. Maks ett bilde - og en lenke til blogginnlegget  
  • Av Peter F.
   Jeg driver å sysle med ideen om å starte en blogg (ja kjempeorginalt!) Har allerede en som har lagt død et par år men fikk gode tilbakemeldinger, og i det minste en god dagbok. Men, jeg føler internett er mettet av vanlige friluftsblogger ala “så gikk jeg hit, så fikk jeg en fisk, her var det fint” og bilder av kaffebål. Ikke det, jeg ønsker også å gi faktiske opplysninger i bloggen men vil ha noe som kanskje skiller seg litt ut.
    
   Sitter allerede med en del ideer, men kunne tenke meg å høre hva brukerne på Fjellforum ønsker seg? Er det noe i bloggene dere leser dere savner? Vil dere ha mindre fakta og mere skildringer? Video eller bilder? Utfordringer og konseptturer (lettvekt, begrenset utstyr/mat etc)
    
   Hadde vært kjekt å høre hva dere tenker!
  • Av ost
   Dette er egentlig bare et hjertesukk.
    
   Jeg er glad i å lese. Når jeg leser kan jeg drømme meg bort i andres opplevelser og gleder. Turbeskrivelser gir meg ekstra mye. Da kan jeg få innblikk i hva andre får til, små glimt av natur jeg ellers ikke rekker selv i en hektisk familiehverdag. 
    
   I denne digitale tidsalder leser jeg ofte mer på nett enn i fysiske bøker. Lett tilgjengelig, og stor variasjon i område og innhold. Det går ofte i friluftslivsblogger, både norske og internasjonale. Noen blogger er rene private fortellinger om opplevelser, andre har gjort blogg til levebrød og tjener på både tur og utstyrsgjennomgang. Slike utstyrsgjennomganger er kanskje ikke det jeg i utgangspuntket var på jakt etter, men over tid og når de øker i omfang er de gode pekepinner på hva som fungerer under gitte forhold, og hva som kan være fornuftig å styre unna. Heri ligger dette innleggets hjertesukk.  
    
   I det siste har jeg lagt mer og mer merke til en vesensforskjell mellom internasjonale og norske blogger. Internasjonale blogger er gjennomgående flinkere til å skille mellom hva man bruker egne penger på, og hva som er sponset/gitt for gode tilbakemeldinger. 
    
   Med dette mener jeg at hvis en blogger er sponset av en eller flere utstyrsprodusenter, eller får utstyr til testing, så må vedkommende inngående vise denne tilhørligheten til bloggleseren hvis det også skal skrives om dette.
    
   Et eksempel: Jeg har en blogg der jeg (av og til) skriver om turer med barna. En produsent av bæremeiser tenker at hvis vedkommende hadde fått meg til å skrive positivt om denne meisen, samt ta bilder av barna mine i denne, så vil det kunne generere flere salg for produsenten. Slik jeg ser det, må jeg da i hvert innlegg der meisen forekommer opplyse leseren om at jeg ikke har kjøpt meisen, men har fått den for å vise den frem. På den måten vil en leser med letthet kunne forstå at mine meninger om denne meisen kan være farget av at jeg ikke har brukt egne penger på den, og at det egentlig ikke nødvendigvis hadde vært den jeg ville kjøpt hvis jeg måtte kjøpe selv.
    
   Et annet eksempel: En produsent vil at jeg skal teste, og skrive en positiv omtale om en ny sekk de har fått inn på lager. Jeg får sekken med på tur, bruker den, skriver en omtale på bloggen og leverer den tilbake. For at lesere av bloggen min skal forstå hva dette egentlig er, altså snikreklame, må jeg da lage et forbehold, (engelsk: Disclaimer eller disclosure) på siden min i innlegget der jeg skriver at "Jeg har mottatt denne sekken til gjennomprøving av N.N og har ikke brukt egne midler til anskaffelse".
    
   Poenget mitt med dette er at jeg som leser av andre blogger, ønsker å vite om din positive omtale er farget av noe annet enn dine egne meninger. I mine øyne kommer dette ofte lettest til syne hvis bloggeren har kjøpt produktet selv og lagt ned en jobb selv i å finne hvilket produkt som vil passe best. 
    
   Bloggeren
   (Logg inn for å se skjult innhold)
   skriver mye rart, men en skikkelig disclaimer har han, se nederst på (Logg inn for å se skjult innhold)
   innlegget.  Bloggeren
   (Logg inn for å se skjult innhold)
   , har (Logg inn for å se skjult innhold)
   laget en intro til en ny ryggsekk, hvor han ikke bare beskriver hvordan han har fått den, men også er kritisk til produktløsninger og ikke bare hyller produktet som sådan. Han har også bedt om vareprøver fra (Logg inn for å se skjult innhold)
   for å sammenligne disse mot hverandre, og gitt grundige tilbakemeldinger på både positive og negative sider.  
   Som det fremgår er det lettere for meg som leser å skape min oppfatning av hva som er best hvis jeg vet at den som forteller meg om hvor bra noe er, faktisk har gjort en egeninnsats for å skaffe seg akkurat DET produktet. 
    
   Sånn. Det var dagens hjertesukk. 
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.