Gå til innhold

Kjetil E.

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  238
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Kjetil E.

 • Bursdag 06. mars 1966

Profil

 • Min blogg 📰: https://www.youtube.com/channel/UCRryBW0JllWhqzpDyVysEAg?view_as=subscriber

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Saltnes, Råde

Nylige profilbesøk

1 485 profilvisninger
 1. Fikk plutselig lyst å forsøke meg på DNT's Massiv etappe som går over Hardangervidda.. Tenkte å la være å overnatte på DNT hyttene men må vel innom for å få registrert at man går en etappe av denne delen av Massiv.. Ser for meg en varighet på 7-8 dager.. Noen som vet om det selges hundemat på DNT hyttene? Edit; Haukeliekspressen tillater ikke hund på bussen med mindre det er en tjenestehund etc.. Så da blir turen uten hund.. med mindre jeg går litt noen til å hente meg med bil..
 2. Dersom du tenker en tur på Hardangervidda kan du jo bruke denne tråden.. Hardangervidda Øst ved Synken/Vikbekkfjellet er et fint område som mange liker.. Dog noe dyrt for fiskekort og parkering..
 3. Takker for en flott og inspirerende video. Også takk for en reminder på fjellvettreglene-
 4. Takker for en flott nerde-gjennomgang av teltet @Memento mori
 5. Jeg bruker footprint til mitt Reinsfjell SL. Funker bra det synes jeg, men det øker jo vekten men 500'ish gram da..
 6. Ser jo ut som en fin tur! Hvordan fungerte jervenduken som "bedding"?
 7. Har forsøkt gjentatte ganger å lagre turer/ruter gjennom lommekjent.no, men det vil den ikke gjøre. Har forsøkt med ulike nettlesere uten hell. Har Lommekjent blitt forlatt og uten "tilsyn"? Finnes det da andre sider med samme muligheter?
 8. Sikkert ikke vandt med at vann kan drikkes her ute i naturen i Noreg..
 9. Fjorårets tråd om Hardangervidda ble en populær tråd og jeg drister meg derfor til å starte en ny tråd med samme emne.. Selv planlegger jeg (i den grad det trengs) å dra tilbake til Vikbekkfjellet m/omegn samt en tur fra Trondsbu og innover mot Dimmedalshøgda igjen.. Så folkens; Fyr løs!!
 10. Synes vel de ulike forslagene til rute ser grei ut, selvsagt er det noen tyngre partier underveis ser jeg.. Blir ca 2 mils etapper du ser for deg dersom du velger å gå turen på 5 dager.. Legge inn en hviledag kan jo være fornuftig også.. Ellers så kan du også knipe inn avstand ved å holde sørvest fra Nybu og ned mot Nordmanslågen - Besso - Litlos.. Lykke til med planleggingen @RElling
 11. Har brukt/bruker kart fra frikart.no på min Garmin Gps64. Lastet inn via garmins verktøy. Funker bra for min del. Helt greit med detaljer fra Hardangervidda slik jeg har erfart..
 12. Dette så jo ikke dumt ut..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.