Gå til innhold

Dutton

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dutton

Nylige profilbesøk

929 profilvisninger
 1. Dutton

  Hva har du kjøpt nå!

  Uten om tur relaterte gaver til bursdag og jul i desember har det blitt et par ting! Klattermusen Tor 60L(gjenstår å prøve den) Mora Garberg Light My Fire Army 2
 2. Dutton

  Rabattkode fjellsport

  Ja, fjell25 funket sist jeg prøvde 😉
 3. Dutton

  Klattermusen tor

  Hei! Har du fått noen flere erfaringer med sekken siden i sommer? Bestilte en slik en i størrelse 65. Blir å prøvde den på før jeg bestemme rom jeg beholder den. - Steffen
 4. Noen som vet om 55 liter modellen har samme geniale drikkeflaske lomme som 75 og 95 literen? Er veldig lite å finne om 55 literen. Har Bergans Alpinist den dag i dag, men kan spare mye vekt med å gå ned på f.eks Trollhetta sekken. Har et krav om at sekken jeg skal ha må ha pulk drag feste. Den må tåle litt(Helium 55 er kanskje litt tynn?) og bæresystemet må være komfortabelt opp mot 15-20 kg. Tenker 55 liter er det minste jeg vil ned på. Har en god kløv hund med plass til en del i tillegg. Teltet jeg bruker er et Hilleberg Allak og det må kunne komprimeres i bunnen. Andre forslag tas i mot med takk.
 5. Dutton

  Hva har du lest nå ?

  Nettopp ferdig med å lese Norge på Langs av Lars Monsen og Trond Strømdahl. Den syntes jeg var skikkelig bra!
 6. Dutton

  "Ny" GPS for vinterturer

  Eller landrover sin som har en skikkelig GPS antenne og stort batteri? Jeg er kjempe fornøyd med min og kartet er 100 ganger bedre enn på min etrex30.
 7. Noen som har et adapter for Nova til trangia? Kjøper gjerbe!
 8. Dutton

  Hvilke votter for vinterfjellet?

  Takk for mange gode svar. Det blir til at jeg går for flere løsninger. Hvilke har jeg ikke bestemt enda:P Noen som har testet denne https://eu.blackdiamondequipment.com/en_NO/mens-gloves/mercury-mitts-BD801118_cfg.html Siden innervotten kan tas ut, må jeg kunne bruke yttervotten som skallvott med lettere løsninger inni også? Noen som vet om løsningen de har gjort med å dele pekefingeren fra de andre gir noen fordeler? Tenker pekefingeren kan bli fortere kald?
 9. God kveld! Skal ha nye votter som er tiltenkt bruk i vinterfjellet på ski med pulk. Vil ha noen som er varme og slitesterke. Pris fra 0-1200 ca. Hvilke burde vurderes?
 10. Dutton

  Reparere Ally, hjelp!

  Okei, men da anbefaler jeg deg å prøve det og ikke ha på for mye lim. Det skal nesten være tørt før du limer det på.
 11. Dutton

  Reparere Ally, hjelp!

  Gorilla tape? Ser kanskje ikke like fint ut, men er mye lettere å få det til å sitte på en rund kant. Ellers har du passet på at du ikke har hatt for mye lim og at du har latt det tørke før du klistrer på?
 12. Eikerapen i Åseral. Overnattingstur i fjellet med fruen 😊
 13. Dutton

  Fiskevann i vest-agder

  Trælevannet er et fint sted for både fiske og telting. Ligger i Finsland. Med kano er mange fine plasser lettere tilgjengelig, men går fint til fots også.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.