Gå til innhold

Dutton

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  73
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dutton

Nylige profilbesøk

1 432 profilvisninger
 1. I elva er vannstanden veldig lav, ikke noe å padle i. På Livannet og Trælevannet er vannstanden 30-40 cm under vanlig vannstand. Fiske er godt i gang!
 2. Det tok litt av gårde denne måneden 😅 ønsket meg en god 3 sesongs pose. Jeg sover varmt, så t-limit passer meg som regel veldig bra. Bytter på å sove i hengekøye og telt, så ønsket en dunpose som tåler litt mer fukt. Endte opp med denne: https://m.addnature.no/781822.html Hadde også meget lyst på en god vintersovepose med litt av de samme egenskapene. Det hjalp ikke at fjellsport har salg på diverse soveposer. Ble et slikt monster til halv pris: https://www.fjellsport.no/marmot-col-yellow-vapor-green-wheat.html?gclid=CjwKCAjwiN_mBRBBEiwA9N-e_jxDOCrwOoX61C0Wx0lbACHFaWMmfMpLw199xMvAkGLr4DQ8YRSPzRoC8OgQAvD_BwE Vinterposen blir nok gjemt bort til bursdagen 😅
 3. Jeg bruker Bravecto på min hund og er kjempe fornøyd med det. Har prøvd et par andre løsninger(husker ikke navn), men de har ikke levert i nærheten av Bravecto. Det trengs resept på Bravecto.
 4. Jepp, det virker absolutt slik. En kompis av meg som bestilte i august fikk i dag en mail hvor de beklagde at de som bestilte først ikke har vært de som har fått først, men at ting skulle være i orden ganske snart og at de da følgte rekkefølgen videre.
 5. Litt påfyll av utstyr før helgens hengekøye/bål/fisketur 😊🌲
 6. Dutton

  Bred sovepose

  Vinterpose. Da anbefaler jeg warmpeace viking 1200 wide! En kompis av meg er VELDIG bred skuldret og veier 120 kg. Posen passer han kjempe bra! Kan nok gå for samme merke og pose til 3 sesong også. Bare at du da velger 600 versjonen.
 7. Ja, har brukt begge nesten daglig siden jeg mottok dem og er veldig fornøyd! Blir til og med at jeg fyrer i ovnen ved hjelp av produktene 😛
 8. Uten om tur relaterte gaver til bursdag og jul i desember har det blitt et par ting! Klattermusen Tor 60L(gjenstår å prøve den) Mora Garberg Light My Fire Army 2
 9. Ja, fjell25 funket sist jeg prøvde 😉
 10. Hei! Har du fått noen flere erfaringer med sekken siden i sommer? Bestilte en slik en i størrelse 65. Blir å prøvde den på før jeg bestemme rom jeg beholder den. - Steffen
 11. Noen som vet om 55 liter modellen har samme geniale drikkeflaske lomme som 75 og 95 literen? Er veldig lite å finne om 55 literen. Har Bergans Alpinist den dag i dag, men kan spare mye vekt med å gå ned på f.eks Trollhetta sekken. Har et krav om at sekken jeg skal ha må ha pulk drag feste. Den må tåle litt(Helium 55 er kanskje litt tynn?) og bæresystemet må være komfortabelt opp mot 15-20 kg. Tenker 55 liter er det minste jeg vil ned på. Har en god kløv hund med plass til en del i tillegg. Teltet jeg bruker er et Hilleberg Allak og det må kunne komprimeres i bunnen. Andre forslag tas i mot med takk.
 12. Nettopp ferdig med å lese Norge på Langs av Lars Monsen og Trond Strømdahl. Den syntes jeg var skikkelig bra!
 13. Eller landrover sin som har en skikkelig GPS antenne og stort batteri? Jeg er kjempe fornøyd med min og kartet er 100 ganger bedre enn på min etrex30.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.