Gå til innhold

Dutton

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  135
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Dutton vant dagen sist 14. desember 2019

Dutton hadde mest likt innhold!

3 følgere

Om Dutton

Nylige profilbesøk

4 065 profilvisninger
 1. Ja, det går under røverkjøp om mann skal ha slike sko! I Kristiansand skulle de ha 3500 for Alfa Bever Pro Advanced GTX. Det er IKKE et opphørsalgs tilbud da flere andre butikker har disse rimeligere på vanlig type salg og noen like rimelig uten salg. SER NÅ AT DE HAR ENDRET PRISEN TIL 2000. Men ja, er vell forskjellige tilbud i forskjellige butikker.
 2. Ja, men slik jeg ser det er tilbudene veldig dårlige før 30 % medlemsrabatt.
 3. Det er to stropper på toppen som du må flytte lengre frem å prøve og få en 45 graders vinkel på(kommer litt an på terrenget du går i osv). Først slakker du de helt, så flytter du de lengre frem. Dette gjør du ved å skyve de svarte plastbitene som ligger på toppen av hver skulderstropp. Når du har fått flyttet disse lengre frem/ned, kan du prøve å stramme igjen og vil da se at du får sekken nærmere kroppen. Håper dette var mulig å forstå. Kan eventuelt ringes med FaceTime så jeg kan vise deg 😅
 4. Ja, Fjellreven Kajka kan stilles på. Small Medium og Large i skulderbredde. Jeg mener det er et ganske godt sprang mellom S og L og at den kan tilpasses til mange forskjellige kropps fasonger. Passer du den ellers på ryggen så syns jeg det er en veldig god sekk med mange fine løsninger!
 5. Dutton

  Kjøttkvern til fisk

  Er denne proff nok? https://www.fjellsport.no/trespade-kjottkvaern-tc32-el-80-elegant-tre-spade.html?refSrc=99774&nosto=nosto-page-product1-c Eller snakker vi hent andre greier ? 😅 Den må klare at det er bein med gjennom. Fjellsport har også en størrelse under til halvparten av prisen. Kan den være sterk nok ?
 6. Dutton

  Kjøttkvern til fisk

  Ja, har også vom med laks men er veldig glad i å fiske og har tilgang på mye fisk 😛
 7. Dutton

  Kjøttkvern til fisk

  @elgen @Tessatroll @Gisle Uren folk jeg føler kanskje kan ha noe å si om temaet 😅
 8. Dutton

  Kjøttkvern til fisk

  Noen som har erfaring med kjøttkvern til å kverne hele fisk? Har lyst til å lage porsjonspakker til hundene da jeg har tilgang til vann hvor jeg kan bruke garn. Tenker det blir lett å kunne blande inn fett i disse pakkene for den kaldere årstiden. Vil en manuell være bra nok? Vil kverne fisken med bein og innvoller så de får mest mulig næring. Høres kanskje ut som mye jobb, men det gjør ingen ting. Er noe jeg trives med og hundene fortjener en bra diett 🐺 Tråden kan flyttes om det er bedre at den ligger på Hund.
 9. Her har du bilde av 2 Niak slått opp. Veldig enkelt å finne plass til de ute i skogen. Hvis du mente bilde av de i pakkposen, kan jeg sikkert ordne det i dag. De pakker i alle fall ganske så små. Jeg tar ut stengene og pakker de separat. Uten å bruke noe kompresjonspose får jeg teltet ganske lite med å bare presse det litt sammen med armene. Niak er også så lite og lett at det enkelt kan legges under topplokket på sekken f.eks.
 10. 25% Usikker på hvor lenge tilbudet varer. Tilbudet gjelder også alle andre telt som ikke er satt ned i pris
 11. Vår25 er en rabattkode som funker på fjellsport.no nå. Da blir hilleberg Keron en del rimeligere Jeg bruker det teltet til familietelt og vinter turer uten familie. Kjempe bra telt! God plass i teltet, god plass i forteltet, myggnett i døren til det store forteltet som gjør det mulig å bruke det selv med mygg utenfor og god lufting.
 12. Bra og utfyllende svar fra @elgen 👍🏼
 13. Etter å ha vært i sykkelbransjen i 11 år nå har jeg fått med meg en del ting. Har vært med på hele den store bølgen av elsykler, som enda ikke har begynt å flate ut. Det er 3 motor merker som skiller deg ut fra de andre. Det er Bosch, Yamaha og Shimano. (+ specialized sin egen, men det blir en an pris). Disse motorene er langt mer driftsikre enn alle andre merker. Alle merkene er gode på service og reklamasjon om feil skal inntreffe. Det som ofte skjer på rimelige modeller som f.eks Biltema, er at motorene ryker. Det de gjør da er bare å bytte de og vips har du samme problem igjen. Flere har nevnt 20-25 tusen og oppover for en god elsykkel og det er jeg helt enig i. Kjøp en med 500 batteri eller mer, så kommer du frem og tilbake dit du skal. Oppover bakker eller ikke
 14. Samme ski her, meget fornøyd
 15. Pga lett tilgjengelighet, gode priser og et bredere bruksområde om hundene ikke blir med, ble det en Fjellpulken Xplorer 154 med brems og nome forspenning. Har kjempe lyst på en Polaris, men forstod det slik at han ikke sender og bor et godt stykke unna 😅 Regner med at jeg blir kjempe fornøyd med pulken! Jeg skal ikke vite om pulken, det blir min 30 års gave i desember 🤣 (bestilte selv)
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.