Gå til innhold

Dutton

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  81
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dutton

Nylige profilbesøk

1 519 profilvisninger
 1. Tur oppsettet blir seende slik ut en stund fremover. Muligens fylle på med et go pro etterhvert 👍🏼 Takk for alle svar
 2. Ukiduki, har ikke helt slått fra meg tanken om gopro enda. Driver også med utforsykling og atv kjøring, der vet jeg det kan være gøy med et gopro. Samtidig vet jeg at jeg ønsker gode bilder på tur fremfor mye. Vi selger også konas speilrefleks for at jeg kan ha noe enklere til tur. Derfor tenker jeg litt i de banene @tshansen har sendt meg. Vil Panasonic TZ100 være en fullverdig konkurrent til Canon og Sony kameraet som er nevnt? Tåler disse kameraene å falle fra stativ høyde?
 3. Hvor mye bedre vil du si rx100 er på bildekvalitet da? https://www.elkjop.no/product/foto-og-video/kompaktkamera/DSCRX100BK/sony-dsc-rx100-kompaktkamera?gclsrc=aw.ds&&scid=SEM6280&gclid=EAIaIQobChMI5rDWsvCG4wIVTuaaCh1doQCJEAQYASABEgJ1SfD_BwE Ser det er mange forskjellige og prisen varierer voldsomt. Er det jeg har linket til som eventuelt er en mulighet. Kan dette brukes i samarbeid med telefonen? Ønsker et kamera som kan stå på et stativ og opereres med telefonen.
 4. God kveld! Har lyst på et nytt kamera som oftere blir med på tur. Det skal tåle å være med på tur i all slags vær(om ikke noe annet er MYE bedre). Det skal først og fremst brukes til bilder, men noe film blir det nok også. De to jeg har sett på er GoPro Hero 7 black og Olympus TG5. Begge disse får jeg til under 3500. Tar disse bedre bilder enn de beste mobil kameraene? Jeg har en Landrover telefon og det eneste minuset med den er at kameraet suger. Hvilket av disse 2 tar best bilder i teorien? Kan tg5 brukes med mobilskjerm og at bilde tas med telefonen? Eventuelt fjernkontroll? Har lyst på bra bilder, men speilrefleks kameraet blir nesten alltid igjen hjemme. Er det noen andre kamera jeg burde tenke på i den prisklassen? Bildene skal brukes til Instagram - Fjellforum - Facebook, kanskje blogging i fremtiden.
 5. Selger sekken min som er i veldig bra stand. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=150145635
 6. Nei, ikke de jeg ser på. https://www.fjellsport.no/alfa-jerv-a-p-s-classic-brown.html?q=alfa jerv
 7. Får den ikke til å funke på Jaktstøvler. Har prøvd både på mobil og pc.
 8. Ingen som har en 25 % kode som funker nå om dagen? Har prøvd de ovenfor uten hell.. Skal passe på å bruke sporings lenken fra fjellforum
 9. I elva er vannstanden veldig lav, ikke noe å padle i. På Livannet og Trælevannet er vannstanden 30-40 cm under vanlig vannstand. Fiske er godt i gang!
 10. Det tok litt av gårde denne måneden 😅 ønsket meg en god 3 sesongs pose. Jeg sover varmt, så t-limit passer meg som regel veldig bra. Bytter på å sove i hengekøye og telt, så ønsket en dunpose som tåler litt mer fukt. Endte opp med denne: https://m.addnature.no/781822.html Hadde også meget lyst på en god vintersovepose med litt av de samme egenskapene. Det hjalp ikke at fjellsport har salg på diverse soveposer. Ble et slikt monster til halv pris: https://www.fjellsport.no/marmot-col-yellow-vapor-green-wheat.html?gclid=CjwKCAjwiN_mBRBBEiwA9N-e_jxDOCrwOoX61C0Wx0lbACHFaWMmfMpLw199xMvAkGLr4DQ8YRSPzRoC8OgQAvD_BwE Vinterposen blir nok gjemt bort til bursdagen 😅
 11. Jeg bruker Bravecto på min hund og er kjempe fornøyd med det. Har prøvd et par andre løsninger(husker ikke navn), men de har ikke levert i nærheten av Bravecto. Det trengs resept på Bravecto.
 12. Jepp, det virker absolutt slik. En kompis av meg som bestilte i august fikk i dag en mail hvor de beklagde at de som bestilte først ikke har vært de som har fått først, men at ting skulle være i orden ganske snart og at de da følgte rekkefølgen videre.
 13. Litt påfyll av utstyr før helgens hengekøye/bål/fisketur 😊🌲
 14. Dutton

  Bred sovepose

  Vinterpose. Da anbefaler jeg warmpeace viking 1200 wide! En kompis av meg er VELDIG bred skuldret og veier 120 kg. Posen passer han kjempe bra! Kan nok gå for samme merke og pose til 3 sesong også. Bare at du da velger 600 versjonen.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.