Jump to content

Dutton

Aktiv medlem
 • Posts

  146
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dutton last won the day on December 14 2019

Dutton had the most liked content!

Reputation

219 Excellent

3 Followers

About Dutton

Recent Profile Visitors

6,205 profile views
 1. Det står i alle fall nevnt på spesifikasjoner. Ellers veldig like.
 2. Såle stivheten er vell hakket stivere på Kongsvoll(4/5) enn Hunter(3/5)?
 3. Hei, En kompis selger sitt Niak telt på Finn. Teltet er i veldig bra stand. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=323814456
 4. Vil du si det er gode muligheter for å krysse frem og tilbake på 9 dager i februar uten kvistet løype for personer som har vært en del på tur, er i god form og har med seg trekkhunder? Gitt at været er bra nok.
 5. English is fine, my dad's from England👍🏼 We have a Garmin eTrex 30, Inreach Mini, Garmin Fenix 7, map and compass.
 6. Noen her inne som vet om det vil bli kvistet rute mellom Haukeliseter og Finse vinteren 2023 og eventuelt når det er vanlig at ruten er kvistet ferdig? Vi er en guttegjeng på 4 og 3 trekkhunder som har et ønske om å krysse Hardangervidda frem og tilbake på 9 dager. Vi ønsker å gjennomføre dette under skikkelige vinter forhold og har derfor pekt ut uke 8 2023. Mellom oss har vi rundt 300 utedøgn både sommerstid og vinterstid. Noen av oss flere enn andre. Vi har alt av utstyr på plass og har planlagt en del i forhold til turen og startet med forberedelser. Vi har snakket om en plan B(tur et annet sted), men ønsker først og fremst å forholde oss til plan A. Vi skjønner at været veldig enkelt kan bidra sterkt til å gjøre det vanskelig å krysse frem og tilbake, men det vil tiden vise. Vi vet at hyttene er stengt. Planen var aldri å bruke hytter, men telt.
 7. Jeg har et Helsport Himalaya Xtreme 2 telt jeg kan selge deg for 5500. Teltet er kun brukt et par vinterturer og fremstår i veldig bra stand. Dette teltet tåler vær! Ta kontakt om du ønsker mer info.
 8. Glacier serien til ME har 1500mm vannsøyle, så de tåler litt fukt de også. Jeg har både en pose fra Glacier serien og så har jeg en Marmot Col(modellen under CWM). Marmot posen er super varm og tror å gå opp til CWM modellen blir for varmt. Hvis du er 160 ville jeg heller ha fokusert på å finne en pose som er til din lengde, det vil hjelpe deg mye mer i forhold til å varme opp posen. For mye rom å varme opp tilsvarer fort en kald sovepose.
 9. Jeg har den gamle 2000. Fikk et lite håp om at det gikk på den på et eller annet vis.
 10. Hvordan lade denne med USB?? Beklager for avsporing!
 11. Gjorde du et kupp her ? Jeg vurdere et solo telt til meg og mine 2 Alaska huskyer for vinter bruk! Har til nå kun hilleberg telt i samlingen og har egentlig 3 telt det står om fra Hilleberg.
 12. Ja, det går under røverkjøp om mann skal ha slike sko! I Kristiansand skulle de ha 3500 for Alfa Bever Pro Advanced GTX. Det er IKKE et opphørsalgs tilbud da flere andre butikker har disse rimeligere på vanlig type salg og noen like rimelig uten salg. SER NÅ AT DE HAR ENDRET PRISEN TIL 2000. Men ja, er vell forskjellige tilbud i forskjellige butikker.
 13. Ja, men slik jeg ser det er tilbudene veldig dårlige før 30 % medlemsrabatt.
 14. Det er to stropper på toppen som du må flytte lengre frem å prøve og få en 45 graders vinkel på(kommer litt an på terrenget du går i osv). Først slakker du de helt, så flytter du de lengre frem. Dette gjør du ved å skyve de svarte plastbitene som ligger på toppen av hver skulderstropp. Når du har fått flyttet disse lengre frem/ned, kan du prøve å stramme igjen og vil da se at du får sekken nærmere kroppen. Håper dette var mulig å forstå. Kan eventuelt ringes med FaceTime så jeg kan vise deg 😅
 15. Ja, Fjellreven Kajka kan stilles på. Small Medium og Large i skulderbredde. Jeg mener det er et ganske godt sprang mellom S og L og at den kan tilpasses til mange forskjellige kropps fasonger. Passer du den ellers på ryggen så syns jeg det er en veldig god sekk med mange fine løsninger!
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy