Gå til innhold

Dutton

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  53
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dutton

Nylige profilbesøk

792 profilvisninger
 1. Dutton

  Fiskevann i vest-agder

  Trælevannet er et fint sted for både fiske og telting. Ligger i Finsland. Med kano er mange fine plasser lettere tilgjengelig, men går fint til fots også.
 2. Dutton

  Hva har du kjøpt nå!

  Devold Nansen high neck ull genser og Trangia 25-4 ul gb ☺️ Nå må jeg bare skaffe adapter for min nova brenner 👌🏼
 3. Ja, veldig enkel. Akkurat som en vanlig android smart telefon.
 4. Merkelig! Når det er sagt, jeg er utrolig fornøyd med min Land Rover telefon. LANG batteri tid, kjempe GPS med utrolig detaljert kart, ikke for stor når den kun brukes som telefon og tåler godt med vann!(kanovelt og diverse) Veldig enkel tommel opp fra min side!
 5. Dutton

  Fjellforum-folk på Instagram?

  duttons_eventyr
 6. Dutton

  Mobiltjenester som rapporterer posisjonen

  Fikk en "voucher" når jeg kjøpte telefonen. Så fikk hele norges kartet i premium med på kjøpet. Tror den har blitt oppdatert siden du prøvde den i så fall. Har ingen problemer med æøå. Hvilken ruting metode snakker vi om da?(her er jeg ikke helt med 😛 )
 7. Dutton

  Mobiltjenester som rapporterer posisjonen

  Jeg har den funksjonen på min Land Rover telefon via en app som heter ViewRanger. Appen syns jeg er kjempe bra. Har kart fra Statens kartverk på den som jeg syns er veldig bra detaljert. Kan enkelt legge til venner på telefonen og velge fra 2 - 60 minutts oppdatering(en del valg mellom 2- 60). Så lenge det er nett eller nett av og på funker det veldig bra.
 8. Forstår det slik at du har noen dårlige opplevelser med post nord. Jeg sender noen tusen pakker med post nord hvert år. Vi har hendelser hvor de tuller pakken bort på magisk vis, men prosent andelen av pakker som blir borte er alikevell veldig liten i det store bildet. Uansett er det Amok som må stå for kostnadene om den ikke når frem, ikke du som kunde. Jeg anbefaler deg å bestille, køyen er fantastisk! (Jeg har vanlig size). To av mine beste venner bestiller nå på grunn av XL størrelse, så nå blir det enda mer henging på tur 👍🏼😊
 9. Dutton

  Hva har du kjøpt nå!

  Fjellreven KEB jakke og Vidda Pro bukse. Er greit for meg at det ser veldig bra ut i tillegg til å være veldig bra ☺️
 10. Jeg må bare innrømme at det er deilig å være 173 og at jeg kan slå opp min Amok køye mange ganger før april 😂 Kult at alternativet åpnes for flere! Tror jeg får med et par kompiser til i køye gjengen på grunn av dette 👌🏼
 11. Dutton

  Hva har du kjøpt nå!

  Oh yeah 🤙🏼 Da var siste del av bo segmentet anskaffet ! Eller, liggeunderlaget til køyen ankommer i morgen 😅
 12. Jeg har ikke hatt min i 10 år, men jeg har brukt den mye! Den tåler vanvittig mye. Har vært over hundrevis(kanskje tusenvis) av stein og har ikke måtte lappe den en eneste gang. Hvordan den har blitt lagret er nok det viktigste. Har den stått mye i sollys/lys, vil duken være mer utsatt enn om den er satt bort i et mørkt rom. Ville ikke vært redd for å kjøpe brukt ally så lenge den ser hel og fin ut. Det er populære kanoer, så de holder seg godt i pris. Er den 10 år gammel burde den være under halv pris av ny i allefall. En som er et par år gammel er nok bare noen tusen under ny pris på brukt markede.
 13. Jeg gikk til innkjøp av den nye telefonen til Land Rover. Den er laget av samme firma som CAT telefonene. Litt samme opplegg. 4000 mah batteri i telefonen og en ekstra pakke på 3600 mah som du sklir på ved hjelp av magnet. Den har også en ekstra gps antenne som gjør den veldig nøyaktig. Kartet som kan lastes ned med verdikoden er kjempe bra og detaljert. Har til nå bare testet den i sommer varme og da funker batteriet veldig bra. Gleder meg til å se hvordan den funker i minus grader da de sier den skal være mye mer pålitelig enn "vanlige" telefoner. Ellers er den som en vanlig telefon, fin å se på, litt tyngre pga større batteri og at den skal tåle litt mer. Tommel opp så langt!
 14. Dutton

  Gaukhei, josephsbu, bortelid 🐟

  Skjønner ikke hva du snakker om 😇
 15. Dutton

  Gaukhei, josephsbu, bortelid 🐟

  God kveld! Meg, min hund og vår gode venn Alex skal på fjellet 26.07 - 29.07. Vi skal gå fra bortelid - Gaukhei - josephsbu - bortelid. Det vi lurer på er om noen vet om noen gode fiskevann i området rundt disse plassene? Er mange vann rundt områdene vi kommer til å campe og vi har alle 3 masse energi til å bevege oss litt ekstra om det betyr bra fiske. Håper noen har noe å komme med, eventuelt fangst rapport med bilde ☺️ - Steffen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.