Gå til innhold

Dutton

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  43
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dutton

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Dutton

  Hva har du kjøpt nå!

  Oh yeah 🤙🏼 Da var siste del av bo segmentet anskaffet ! Eller, liggeunderlaget til køyen ankommer i morgen 😅
 2. Jeg har ikke hatt min i 10 år, men jeg har brukt den mye! Den tåler vanvittig mye. Har vært over hundrevis(kanskje tusenvis) av stein og har ikke måtte lappe den en eneste gang. Hvordan den har blitt lagret er nok det viktigste. Har den stått mye i sollys/lys, vil duken være mer utsatt enn om den er satt bort i et mørkt rom. Ville ikke vært redd for å kjøpe brukt ally så lenge den ser hel og fin ut. Det er populære kanoer, så de holder seg godt i pris. Er den 10 år gammel burde den være under halv pris av ny i allefall. En som er et par år gammel er nok bare noen tusen under ny pris på brukt markede.
 3. Jeg gikk til innkjøp av den nye telefonen til Land Rover. Den er laget av samme firma som CAT telefonene. Litt samme opplegg. 4000 mah batteri i telefonen og en ekstra pakke på 3600 mah som du sklir på ved hjelp av magnet. Den har også en ekstra gps antenne som gjør den veldig nøyaktig. Kartet som kan lastes ned med verdikoden er kjempe bra og detaljert. Har til nå bare testet den i sommer varme og da funker batteriet veldig bra. Gleder meg til å se hvordan den funker i minus grader da de sier den skal være mye mer pålitelig enn "vanlige" telefoner. Ellers er den som en vanlig telefon, fin å se på, litt tyngre pga større batteri og at den skal tåle litt mer. Tommel opp så langt!
 4. Dutton

  Gaukhei, josephsbu, bortelid 🐟

  Skjønner ikke hva du snakker om 😇
 5. Dutton

  Gaukhei, josephsbu, bortelid 🐟

  God kveld! Meg, min hund og vår gode venn Alex skal på fjellet 26.07 - 29.07. Vi skal gå fra bortelid - Gaukhei - josephsbu - bortelid. Det vi lurer på er om noen vet om noen gode fiskevann i området rundt disse plassene? Er mange vann rundt områdene vi kommer til å campe og vi har alle 3 masse energi til å bevege oss litt ekstra om det betyr bra fiske. Håper noen har noe å komme med, eventuelt fangst rapport med bilde ☺️ - Steffen
 6. Dutton

  Hva har du kjøpt nå!

  Har gått til innkjøp av ny telefon og er veldig spent! Håper den innfrir til forventningene. Land Rover Explorer 😎
 7. Dutton

  Salewa Sierra Leone Pro II/III telt?

  7blaner og vpg er samme firma ish 👍🏼
 8. Dutton

  Tips til et dryler av et telt.

  Ja. Det er nærme, men føles mørkere i «vanlig» lys. Gulfargen er helt lik et vanlig Hilleberg.
 9. Dutton

  Tips til et dryler av et telt.

  Det stemmer, fargen er ikke lik bilde i det hele tatt! Den er mye roligere og mørkere!
 10. Dutton

  Kano på sørlandet

  Hvis du er ivrig på på å teste kanoen, så er det kjempe god vannføring i songdalselva nå. Vi vurderer å padle den i dag! Jo flere jo bedre
 11. Dutton

  Kano på sørlandet

  🤣 kan bli vrient! Fortsatt isdekte vann og en del snø.. Er meldt god varme kommende uke, så kan si i fra om isen går👍🏼
 12. Vet du hvilken % sats det har vært snakk om?
 13. Sier du i fra om det blir en mulighet for rabatter til Fjellforumer? Jeg kommer til å bestille fra norsk importør
 14. Dutton

  Kano på sørlandet

  Flere parkeringsplasser. Kan parkere ved joker(50m fra start) eller rett ved stranda(startpunkt). Er bare å si i fra, så kan jeg sjekke vannstanden !
 15. Dutton

  Kano på sørlandet

  Er en tur jeg liker spesielt godt. Starte ved Livannet, gjennom første bekk(elv) som tar deg til Trælevannet(fiskekort). Bra fiske i begge vannene. Ikke store fisk, men grei mat fisk. Trælevannet kan ha noen store eksemplarer. Etter å ha krysset Trælevannet følger du bekken(elv) nedover til Høyevannet. Mange gøye små stryk nedover og et par plasser med korte bæringer. Du er litt avhengi av god vannføring for å ikke måte vade alt for mye. Er mye fisk nedover hele bekken(elv), men de er små. Fra Høyevannet skal det være mulig å fortsette ned til Øyslebø. Det skal jeg finne ut av denne sesongen med fisking går det fort en dag her! Med litt bæring eller kanotralle, vil det faktisk gå å padle helt til Mandal! Da ville jeg tatt det som en to dagers tur. Jeg har 15 DR, super fornøyd!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.