Jump to content

Dutton

Aktiv medlem
 • Posts

  141
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Dutton last won the day on December 14 2019

Dutton had the most liked content!

3 Followers

About Dutton

Recent Profile Visitors

5,313 profile views

Dutton's Achievements

 1. Jeg har et Helsport Himalaya Xtreme 2 telt jeg kan selge deg for 5500. Teltet er kun brukt et par vinterturer og fremstår i veldig bra stand. Dette teltet tåler vær! Ta kontakt om du ønsker mer info.
 2. Glacier serien til ME har 1500mm vannsøyle, så de tåler litt fukt de også. Jeg har både en pose fra Glacier serien og så har jeg en Marmot Col(modellen under CWM). Marmot posen er super varm og tror å gå opp til CWM modellen blir for varmt. Hvis du er 160 ville jeg heller ha fokusert på å finne en pose som er til din lengde, det vil hjelpe deg mye mer i forhold til å varme opp posen. For mye rom å varme opp tilsvarer fort en kald sovepose.
 3. Jeg har den gamle 2000. Fikk et lite håp om at det gikk på den på et eller annet vis.
 4. Hvordan lade denne med USB?? Beklager for avsporing!
 5. Gjorde du et kupp her ? Jeg vurdere et solo telt til meg og mine 2 Alaska huskyer for vinter bruk! Har til nå kun hilleberg telt i samlingen og har egentlig 3 telt det står om fra Hilleberg.
 6. Ja, det går under røverkjøp om mann skal ha slike sko! I Kristiansand skulle de ha 3500 for Alfa Bever Pro Advanced GTX. Det er IKKE et opphørsalgs tilbud da flere andre butikker har disse rimeligere på vanlig type salg og noen like rimelig uten salg. SER NÅ AT DE HAR ENDRET PRISEN TIL 2000. Men ja, er vell forskjellige tilbud i forskjellige butikker.
 7. Ja, men slik jeg ser det er tilbudene veldig dårlige før 30 % medlemsrabatt.
 8. Det er to stropper på toppen som du må flytte lengre frem å prøve og få en 45 graders vinkel på(kommer litt an på terrenget du går i osv). Først slakker du de helt, så flytter du de lengre frem. Dette gjør du ved å skyve de svarte plastbitene som ligger på toppen av hver skulderstropp. Når du har fått flyttet disse lengre frem/ned, kan du prøve å stramme igjen og vil da se at du får sekken nærmere kroppen. Håper dette var mulig å forstå. Kan eventuelt ringes med FaceTime så jeg kan vise deg 😅
 9. Ja, Fjellreven Kajka kan stilles på. Small Medium og Large i skulderbredde. Jeg mener det er et ganske godt sprang mellom S og L og at den kan tilpasses til mange forskjellige kropps fasonger. Passer du den ellers på ryggen så syns jeg det er en veldig god sekk med mange fine løsninger!
 10. Er denne proff nok? [Hidden Content] Eller snakker vi hent andre greier ? 😅 Den må klare at det er bein med gjennom. Fjellsport har også en størrelse under til halvparten av prisen. Kan den være sterk nok ?
 11. Ja, har også vom med laks men er veldig glad i å fiske og har tilgang på mye fisk 😛
 12. @elgen @Tessatroll @Gisle Uren folk jeg føler kanskje kan ha noe å si om temaet 😅
 13. Noen som har erfaring med kjøttkvern til å kverne hele fisk? Har lyst til å lage porsjonspakker til hundene da jeg har tilgang til vann hvor jeg kan bruke garn. Tenker det blir lett å kunne blande inn fett i disse pakkene for den kaldere årstiden. Vil en manuell være bra nok? Vil kverne fisken med bein og innvoller så de får mest mulig næring. Høres kanskje ut som mye jobb, men det gjør ingen ting. Er noe jeg trives med og hundene fortjener en bra diett 🐺 Tråden kan flyttes om det er bedre at den ligger på Hund.
 14. Her har du bilde av 2 Niak slått opp. Veldig enkelt å finne plass til de ute i skogen. Hvis du mente bilde av de i pakkposen, kan jeg sikkert ordne det i dag. De pakker i alle fall ganske så små. Jeg tar ut stengene og pakker de separat. Uten å bruke noe kompresjonspose får jeg teltet ganske lite med å bare presse det litt sammen med armene. Niak er også så lite og lett at det enkelt kan legges under topplokket på sekken f.eks.
 15. 25% Usikker på hvor lenge tilbudet varer. Tilbudet gjelder også alle andre telt som ikke er satt ned i pris
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy