Gå til innhold

Dutton

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  83
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dutton

Nylige profilbesøk

1 651 profilvisninger
 1. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=157793619 Selger flue stanga min. Lite beukt 🙂
 2. Dutton

  Alaska Husky

  Her har jeg glemt å si at det er ei tispe. 😅
 3. Dutton

  Alaska Husky

  Hei! Om 5 uker skal jeg blir en del av flokken til Steffen, men jeg har ikke fått et navn enda.. noen forslag? 🐺
 4. Selger sekken min. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=153431982
 5. Tur oppsettet blir seende slik ut en stund fremover. Muligens fylle på med et go pro etterhvert 👍🏼 Takk for alle svar
 6. Ukiduki, har ikke helt slått fra meg tanken om gopro enda. Driver også med utforsykling og atv kjøring, der vet jeg det kan være gøy med et gopro. Samtidig vet jeg at jeg ønsker gode bilder på tur fremfor mye. Vi selger også konas speilrefleks for at jeg kan ha noe enklere til tur. Derfor tenker jeg litt i de banene @tshansen har sendt meg. Vil Panasonic TZ100 være en fullverdig konkurrent til Canon og Sony kameraet som er nevnt? Tåler disse kameraene å falle fra stativ høyde?
 7. Hvor mye bedre vil du si rx100 er på bildekvalitet da? https://www.elkjop.no/product/foto-og-video/kompaktkamera/DSCRX100BK/sony-dsc-rx100-kompaktkamera?gclsrc=aw.ds&&scid=SEM6280&gclid=EAIaIQobChMI5rDWsvCG4wIVTuaaCh1doQCJEAQYASABEgJ1SfD_BwE Ser det er mange forskjellige og prisen varierer voldsomt. Er det jeg har linket til som eventuelt er en mulighet. Kan dette brukes i samarbeid med telefonen? Ønsker et kamera som kan stå på et stativ og opereres med telefonen.
 8. God kveld! Har lyst på et nytt kamera som oftere blir med på tur. Det skal tåle å være med på tur i all slags vær(om ikke noe annet er MYE bedre). Det skal først og fremst brukes til bilder, men noe film blir det nok også. De to jeg har sett på er GoPro Hero 7 black og Olympus TG5. Begge disse får jeg til under 3500. Tar disse bedre bilder enn de beste mobil kameraene? Jeg har en Landrover telefon og det eneste minuset med den er at kameraet suger. Hvilket av disse 2 tar best bilder i teorien? Kan tg5 brukes med mobilskjerm og at bilde tas med telefonen? Eventuelt fjernkontroll? Har lyst på bra bilder, men speilrefleks kameraet blir nesten alltid igjen hjemme. Er det noen andre kamera jeg burde tenke på i den prisklassen? Bildene skal brukes til Instagram - Fjellforum - Facebook, kanskje blogging i fremtiden.
 9. Nei, ikke de jeg ser på. https://www.fjellsport.no/alfa-jerv-a-p-s-classic-brown.html?q=alfa jerv
 10. Får den ikke til å funke på Jaktstøvler. Har prøvd både på mobil og pc.
 11. Ingen som har en 25 % kode som funker nå om dagen? Har prøvd de ovenfor uten hell.. Skal passe på å bruke sporings lenken fra fjellforum
 12. I elva er vannstanden veldig lav, ikke noe å padle i. På Livannet og Trælevannet er vannstanden 30-40 cm under vanlig vannstand. Fiske er godt i gang!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.