Gå til innhold

Dutton

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  69
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Dutton

Nylige profilbesøk

1 220 profilvisninger
 1. Litt påfyll av utstyr før helgens hengekøye/bål/fisketur 😊🌲
 2. Brukt Non Stop kløv selges for 500 kr. Kløven er i bra stand. Den blå løkka bak med feste ring er klippet bort, så det er eneste minuset med den. Den er i størrelse large og skal passe hunder mellom 30-45 kg i følge produsent. Spør om du lurer på noe 🙂
 3. Prøver å rydde litt i tur rommet og har da denne kniven til salgs. Den er brukt, men tåler ALT! Den har livstids garanti. Den har fløyte, tennstål og muligheten for sliping på baksiden av sliren. Selger den for 400 og fri frakt. Ny pris hos skitt fiske er nå 1199.
 4. Dutton

  Bred sovepose

  Vinterpose. Da anbefaler jeg warmpeace viking 1200 wide! En kompis av meg er VELDIG bred skuldret og veier 120 kg. Posen passer han kjempe bra! Kan nok gå for samme merke og pose til 3 sesong også. Bare at du da velger 600 versjonen.
 5. Ja, har brukt begge nesten daglig siden jeg mottok dem og er veldig fornøyd! Blir til og med at jeg fyrer i ovnen ved hjelp av produktene 😛
 6. Uten om tur relaterte gaver til bursdag og jul i desember har det blitt et par ting! Klattermusen Tor 60L(gjenstår å prøve den) Mora Garberg Light My Fire Army 2
 7. Ja, fjell25 funket sist jeg prøvde 😉
 8. Hei! Har du fått noen flere erfaringer med sekken siden i sommer? Bestilte en slik en i størrelse 65. Blir å prøvde den på før jeg bestemme rom jeg beholder den. - Steffen
 9. Noen som vet om 55 liter modellen har samme geniale drikkeflaske lomme som 75 og 95 literen? Er veldig lite å finne om 55 literen. Har Bergans Alpinist den dag i dag, men kan spare mye vekt med å gå ned på f.eks Trollhetta sekken. Har et krav om at sekken jeg skal ha må ha pulk drag feste. Den må tåle litt(Helium 55 er kanskje litt tynn?) og bæresystemet må være komfortabelt opp mot 15-20 kg. Tenker 55 liter er det minste jeg vil ned på. Har en god kløv hund med plass til en del i tillegg. Teltet jeg bruker er et Hilleberg Allak og det må kunne komprimeres i bunnen. Andre forslag tas i mot med takk.
 10. Nettopp ferdig med å lese Norge på Langs av Lars Monsen og Trond Strømdahl. Den syntes jeg var skikkelig bra!
 11. Eller landrover sin som har en skikkelig GPS antenne og stort batteri? Jeg er kjempe fornøyd med min og kartet er 100 ganger bedre enn på min etrex30.
 12. Takk for mange gode svar. Det blir til at jeg går for flere løsninger. Hvilke har jeg ikke bestemt enda:P Noen som har testet denne https://eu.blackdiamondequipment.com/en_NO/mens-gloves/mercury-mitts-BD801118_cfg.html Siden innervotten kan tas ut, må jeg kunne bruke yttervotten som skallvott med lettere løsninger inni også? Noen som vet om løsningen de har gjort med å dele pekefingeren fra de andre gir noen fordeler? Tenker pekefingeren kan bli fortere kald?
 13. God kveld! Skal ha nye votter som er tiltenkt bruk i vinterfjellet på ski med pulk. Vil ha noen som er varme og slitesterke. Pris fra 0-1200 ca. Hvilke burde vurderes?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.