Gå til innhold
  • Bli medlem

rune1974

Aktiv medlem
  • Innlegg

    306
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    1

rune1974 vant dagen sist 25. juni 2022

rune1974 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

230 Excellent

Om rune1974

  • Bursdag 17. jan. 1974

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Vandring, naturen, whiskey og armensk cognag, gamle brandbiler
  • Sted
    Randers Danmark

Nylige profilbesøk

3 937 profilvisninger
  1. Ny sovepose, en Deuter astro Pro 400. Den erstatter min gamle cumulus panyam 450.
  2. Te og kanel gifler, på en dagstur i området ved Ilulissat og isfjorden. Fantastisk smukt sted, og ganske egnet til sommer vandre ture også. Dette er Grønland, hvis nogen var i tvivl.
  3. Hvad med grønlandske sælskind støvler ? eller hvis du kan få fat på dem, sibiriske filt støvler med skind foring.
  4. Kristian, fortsæt endelig med at billede spamme. Du har nogen fantastisk fine billeder og beskrivelser af dine ture.👍
  5. Hvordan er mulighederne for ture i de to områder nu, tænker om der stadig er skred fare efter de store regn mængder tidligere. flom går jeg ikke ud fra, er et problem mere.
  6. Jeg har en ullvang t-shirt som er med 30%(tror jeg) syntetisk. Syntes den er helt ok at bruge på flerdages ture uden den kommer til at lugte.
  7. Dem ville jeg nødig vandre hverken en mil eller en kilometer i. Men ser gode ud som lejr sko 👍
  8. Sættet vejer 330 gram. Du kan skifte trangia brenner ud med en titanium hvis du føler trangia er for tung. Rødsprit forbrug er individuelt. For hvad er et måltid, er det ink at lave et pandebrød eller skal du bare lave et røre.
  9. Hvad med en trangia mini(rødsprit) så kan du både koge vand og lave et lille måltid hvis du foretrækker rigtig mat, fremfor real ? Mit sæt i brug til en eggekake, på en ruske tur.
  10. Silikone burde hæfte til alm stof også, klart det ikke er egnet til et bardun feste. Men til ventilen burde det kunne holde. Men ellers er det vel nemmere at sy et lille stykke silnylon bag på en borrelås og så lime det fast, fremfor at sy i selve teldugen? uanset løsning ,så god tur med det nye telt.
  11. Hvis det er silnylon dug og det er borrelås til lufte ventilen, kan du så ikke lime den fast med seam sealer ?
  12. Har aldrig syntes om kold kaffe, ej heller iskaffe på dåse. Men måtte prøve den her opskrift, nu vi også her i Danmark har bålforbud, brandmanden ikke ønsker at starte en naturbrand😄 Det er blevet overraskende godt, især med lidt sukker og mælk. så tak for linket og ideen GrundeL 👍☕️
  13. Jeg har en quilt/poncho fra https://astucas.com som jeg er godt fornøyd med. også en fin service hvis man har spørgsmål, før evt køb. Min er rated til 5 grader comfort( en ældre model, kan se ratings og fyld værdi er ændret idag) og det passer meget godt, når jeg har brugt den i et ret luftigt Tarptent, med nat temperatur på ca 8 grader og frisk vind. en anden mulighed jeg også har haft kigget på er Sierra designs quilt og zipperless sleeping bag https://sierradesigns.com/down-blankets-quilts/ https://sierradesigns.com/zipperless-sleeping-bags/
  14. Keen har brede sko og støvler, måske de kan hjælpe dig. https://www.keenfootwear.com/collections/mens-boots
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.