Gå til innhold

Mayen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  55
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mayen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei Er det noen som har gått fra Inari i Finland til Neiden i Finnmark? Vet det skal finnes en sti som går hele veien. Har lyst å gå denne ruta. Tror den er ca 15-16 mil lang. Lurer bare på andres erfaringer. Jeg er jo livredd bjørn, men jeg får synge hele veien i så fall.
 2. Mener at jeg er blitt anbefalt den der MSR XGK før av noen. Tror jeg skal se nærmere på den. takk for innspill.
 3. Ut fra hva jeg hører her, så tror jeg nok at jeg blir å ende opp med flytende. Så nå gjenstår det bare å lære meg det. Både vedlikehold og evt reparasjoner.
 4. Så snøsmelting er en liten factor her altså...godt å vite. Jeg skal nok over på bensin jeg også tenker jeg.
 5. Tusen takk for tipset om Valle! Han har jeg aldri hørt om, men nå har han fått en ny følger!
 6. Jeg har søkt på forumet etter tema hvor man diskuterer gass vs flytende, når det kommer til kokesystemer. Jeg finner bare tema der man diskuterer hvilken type brenner som er best av de som tar flytende fuel. Så, siden jeg ikke fant det jeg lette etter, så spør jeg her og nå. Jeg vet det er irriterende for de som har vært her lenge og som må se de samme spørsmålene komme igjen og igjen, men slik er det nå bare. Jeg er jo bare vant til å bruke gass. Det føles så trygt. Og nå er det jo kommet en vintergass også som har fungert for meg til mitt bruk (minus 15). Er det slik at det ene faktisk ER bedre enn det andre? Eller er dette rett og slett en smakssak? Jeg har liksom på følelsen av at jeg bare bør se til å bytte til bensinbrenner og forkaste gassen. Det er liksom der de mest drevne folka er - på bensinen. Jeg skal nå på et ekspedisjonskurs over tre netter og skal jo lære med bensinbrenner. Men jeg har nå med meg den trofaste gamle gassen jeg da... Kjenner jeg er redd for søl av bensin og at hele teltet blir en brannfakkel av de største.
 7. takk nå ble jeg litt roligere, hehehehe. Mine første fjellski...
 8. Jeg er nok ennå usikker på egne ferdigheter. Det vil si, jeg kan absolutt mye, men ikke navigasjon. Så å sette av gårde tør jeg altså ikke. MEN neste uke skal jeg på KURS!!! Lengetur-kurs på hedmarksvidda! Der skal jeg lære om ting som kan være smarte å kunne på tur. Blant annet navigasjon! Herregud som jeg gleder meg! Etter det har jeg ikke noen unnskyldning og skal ut på tur alene!
 9. Oi, jeg har kjøpt cecilieskiene...skal gå med pulk på rett og slett vidde. Hedmark først og så finnmark ( hjem kjære hjem)...hakke peiling på ski. LIker ikke engang å gå på ski. For meg er det bare et fremkomstmiddel for å komme dit jeg skal sette opp telt - det er DET som er greia for meg. Å kose meg i teltet med bok og det hele. Og hvis vinden rusker litt utenfor, er det helt perfekt.
 10. Åh så heldig du er. Alene eller med flere? Jeg drømmer om å tørre å dra på tur alene. Men jeg tør ikke helt...
 11. Oi, dette var informativt! For et bra system! Nå har jeg mange ideer å bruke. takk for at du tok deg tid!
 12. Huff jeg er ikke helt inne på dette her. Så det var ikke skrivefeil, jeg trodde faktisk det var co2, hahahaha.
 13. hvor mye utlufting har du? jeg er så redd denne CO2`en....takk for innspill tror jeg skal satse på det du gjør. Fortelt.
 14. Du lever med at det er iskaldt i teltet, slik jeg gjør. eller gir primus varme nok til hele teltet selv om det står i ytterteltet? For jeg tør ikke ta den greia inn i teltet. Da må jeg i så fall har en bombesikker løsning på at ingenting velter osv. Jeg er litt overforsiktig mht dette. Gravlys er jo en fantastisk ide. SKulle bare ønske de het noe annet. Takk for ditt innspill igjen - er svært takknemlig over at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med meg.
 15. Ja, jeg har tenkt på det at ryggen blir veldig klam av denne sekken. Så det må gå med på minussiden når jeg skal vurdere dette. Jeg vet sannelig ikke. Jeg skal gå med stivt drag, så det er ikke bare å valse bak til pulken for å hente noe jeg trenger for en rask pause...det er kanskje også noe jeg må ta hensyn til. Uansett, takk for innspill, jeg setter veldig pris på at folk tar seg tid til å dele sine erfaringer med meg som er ny pulkturdame.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.