Gå til innhold
 • Bli medlem
IGNORED

Amok Draumr XL + Fjøl XL + Borg tarp for de opptil 210 cm


Anbefalte innlegg

Da har det kommet hengekøye for de opptil 210 cm og et liggeunderlag på 220 cm, bare forhåndsbestilling med levering ca 1 april neste år. Link til

(Logg inn for å se skjult innhold)

 Ser flott ut, jeg teller på knappene om jeg skal bestille et sett som @tshansen, er litt skeptisk, men dette ser bra ut. Skulle gjerne ha prøveligget det først.  Og syns totalvekta blir ganske høy i forhold til et lett telt. Jeg kommer til å bestille Fjøl underlaget som @Espen Ørud tipset meg om, og som jeg trodde var bare tull. Men Espen var godt informert tidlig!

IMG_5851.thumb.PNG.ef717ced0697c8721b654fa7914622da.PNG

IMG_5853.thumb.PNG.e60cadf2ee20b51eaf6b8db3d1dea1fd.PNG

IMG_5854.thumb.PNG.e34249dc7c46933c4ded5e946c67ef1b.PNG

IMG_5852.thumb.PNG.c87641f3786dee7e1a028cc163cc1b0f.PNG

IMG_5857.thumb.PNG.7f0c1ec1bef2eeb2508a6b6184ced10c.PNG

IMG_5858.thumb.PNG.866365205b023d41734b8d3a142aa345.PNGIMG_5856.thumb.PNG.64ead0864d6b561f0fd836c10322e814.PNG

IMG_5855.thumb.PNG.678b5c52be01dd31a0b84edf8dc3fd68.PNG

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • Svar 230
 • Created
 • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Da har jeg kommet meg hjem etter en helg i skogen med denne køya. Jeg vil si at totalintrykket er bra og jeg sov godt begge nettene jeg hadde den oppe. Brukte aldri myggnettingen, bare testa at den gikk rundt hele køya. Virka på den lille tida jeg prøvde at det i hvertfall ikke var for lite myggnetting, heller litt i overkant. Men her må jeg nok ta den opp litt mere før endelig konklusjon tas.  Den biten med å spenne opp fronten og bakenden med pinne funker bra, men ser ut som det kan bli e

Prøveligger og sitter i køya nå. Er jo en veldig komfortabel plass å være. Men det tar nok litt tid før jeg blir vant til tyngdepunktsorienteringa. Har ikke tatt opp myggnettingen enda, men blir nok gjort i løpet av kvelden. Dagens og kveldens utsikt

Da er køya mottatt og satt opp for første gang. Ser ut som kvalitet på alle deler. Men litt småplukk også.  Fotboxen ser bra ut. Litt mindre utsikt med trapen oppsatt. Ikke mulig å lukk myggnettingen, noe er sydd feil.  På filmen er feste foran. Her er feste bak. Tror selve myggnettingen er sydd speilvendt, alt for mye tøy over hode og for lite til å kunne lukke over beina. Sendt e-post til de.  Tarpen dekker akkurat. 

Posted Images

Var gjennom bestilling nå, men de sender bare med postnord! 

Postnord ligger ikke høyt i kurs hos meg, værste rotefirma som finnes. Ikke mange firma som har egne hatgrupper på Facebook. Har sendt en e-post til Amok for å få det med posten.  

Lenke til innlegg
Del på andre sider
1 time siden, Dutton skrev:

Kult at alternativet åpnes for flere! Tror jeg får med et par kompiser til i køye gjengen på grunn av dette 👌🏼

Synes ikke det er kult. Dette har jo vært en av de få fordelene med å ikke være så lang. Nå forsvinner pinade den også. 😂

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 2 weeks later...
7 timer siden, Phoney skrev:

Shug tester

Trodde det først var en klovn..... 😱Men det var faktisk en meget bra film, men mye fin info👍. Synd de sender med postnord, har enda mere lyst på denne etter denne filmen. Spørs om jeg må bestille og satse på at postnord er konk før de blir sendt ut.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
2 hours ago, Memento mori said:

Trodde det først var en klovn..... 😱Men det var faktisk en meget bra film, men mye fin info👍. Synd de sender med postnord, har enda mere lyst på denne etter denne filmen. Spørs om jeg må bestille og satse på at postnord er konk før de blir sendt ut.

kan kanskje komme av yrket?

 

Lenke til innlegg
Del på andre sider
4 timer siden, Memento mori skrev:

Trodde det først var en klovn..... 😱Men det var faktisk en meget bra film, men mye fin info👍. Synd de sender med postnord, har enda mere lyst på denne etter denne filmen. Spørs om jeg må bestille og satse på at postnord er konk før de blir sendt ut.

Forstår det slik at du har noen dårlige opplevelser med post nord. Jeg sender noen tusen pakker med post nord hvert år. Vi har hendelser hvor de tuller pakken bort på magisk vis, men prosent andelen av pakker som blir borte er alikevell veldig liten i det store bildet. Uansett er det Amok som må stå for kostnadene om den ikke når frem, ikke du som kunde. 

Jeg anbefaler deg å bestille, køyen er fantastisk! (Jeg har vanlig size). 

To av mine beste venner bestiller nå på grunn av XL størrelse, så nå blir det enda mer henging på tur 👍🏼😊

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Amok er bra ja. Noe tung sammenlignet med de letteste teltene, og veldig tung i forhold til vanlige hengekøyer. Men liggekomfort er kjempebra.

Stusser litt over R-verdien på liggeunderlaget. Passer hvertfall ikke til vinterbruk, og generelt kreves vel bedre liggeunderlag i høyden enn på bakken. Men totalprisen gjør at jeg skjønner at det ikke blir det beste liggeunderlaget.

 

Uansett, velkommen til amok klubben. Bare synd at de over 2.10 ikke får bli med, men de har jo 7fots klubben.

Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • 1 month later...
 • 4 months later...
1 time siden, tklami skrev:

Nå begynner ventetida og nærme seg slutten. Ca en måned igjen til køyene kommer nå. Fikk nå mail tidligere i uka på at de var på vei fra Østen til folka på amok.

Stemmer det, de kjørte ut mail til alle kundene om at produksjon og levering gikk som planlagt og de straks starter utkjøring til kundene sine.

 

Gleder meg stort 

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

 • Lignende innhold

  • Av TorbjørnJ
   Har nå en DD hammock frontline som jeg i grunn er ganske fornøyd med, men er lei av å fryse når kulda kommer snikende. Ligger med et enkelt liggeunderlag under meg (som jo forsvkyver seg i løpet av natten, men det er en annen historie) men blir fremdeles kald.
   Tenkte først å kjøpe et liggeunderlag med høyere R-verdi, dette frister litt: https://www.widforss.no/jr-gear-traverse-core-primaloft-183x51x8.9-cm
   Men ser at flere anbefaller å heller gå for underquilt. Problemet mitt er da at det er så vanskelig å sammenligne underquilt A og B. På soveposer og liggeunderlag har man standardiserte måter å teste temperatur men dette har man ikke på underquilter.
   Ser man får en relativt rimelig sak fra Dovrefjell (499,-) og DD har en som selges for 799,- men finner som sagt bare empiriske data på disse. Synes det blir litt vel mye å legge ut 2500,- for en Eno Vulcan.
   Noen forslag/tips? Vil gjerne ha noe som tilsvarere en rating på -5'C
    
   Vurderer nesten å lage meg noe selv, enten ved å kutte opp en dyndune og sy på ekstra stoff/hemper. Eller å kjøpe en sovepose og sy på hemper. Det er jo ikke akkurat rocket science. Det er jo bare en sovepose utenpå køye, over halve kroppen(?). Men fra tidligere erfaringer, når man tenker "dette kan jo ikke være så vanskelig" om ting man aldri har gjort før - så tar man ofte feil
  • Av Strilaliv
   Junior i huset har vore så uheldig å få hol i hengekøya si. Korleis reparerer eg dette best?
   Kan eg bruka reparasjonslapp frå jervenduk? Må eg kjøpa noko anna? 
    
    
  • Av Humbug
   Min ruslebror Asbjørn, hans hund Tyri, og jeg har vært på en medstrømsekspedisjon i Sølendalen. Videobevis her:
   Og to ferdige episoder av en nært forestående trilogi i fem deler her:

   (Logg inn for å se skjult innhold)
  • Av Bene
   Familie på fire som ønsker turtips. Har telt og hengekøyer. Ønsker ikke å gå langt, men ha bil i nærheten og gjerne forflytte oss fra dag til dag. Ønsker utsikt (vidde, fjorder, fjell, høyder) , nærhet til vann. Bor i Vestfold, og tenker en grense på max 40 mil i omkrets. Noen som har gode og konkrete forslag?
   Mottas med takk! 
  • Av Memento mori

   (Logg inn for å se skjult innhold)
    har kommet med Segl i XL til 499 inkl oppheng, må jo være en knallpris.
   Den ser ut til å være i god kvalitet, som Amok tydeligvis er. 

   Samme opphenget som på de nye Draumr køyene. Enkel og rask å sette opp ingen karabiner, ulempen er at du kan glemme igjen opphenget. 

   Bør muligens lage en ridgeline til den. Da blir bøyen rett hver gang. 

   Testet den uten å ta av skoa, bare for å strekke ryggen. Det merkes at det er kaldt i ryggen uten isolasjon. Men den er lett. Blir nok med i sekken på dagsturer, hvor det er fint vær og det er muligheter til å strekke ryggen. 
   Det er ingen instruksjon bare masse advarsler. Litt liten pakkpose etter min smak. 
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.