Gå til innhold

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  308
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

RoyN vant dagen sist Mai 25 2015

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

1 039 profilvisninger
 1. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  UL-duken til Exped er den tilsvarende Superlight-duken til Helsport eller Kerlon 1000 i rivestyrke? Ikke så lett å finne ut på sidene til Exped.
 2. Nordmarka/Østmarka i januar

  Å ta Gjøvikbanen til Grua og så starte på Mylla kan også være et bra utgangspunkt. Fra Maridalen har du flere buss-stopp med regelmessig bussforbindelse til sentrum.
 3. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Har aldri slitt med å pakke inn mitt Helsport Ringstind i alle fall. Men ja posene er nok mindre enn Hilleberg sine som har unødvendig mye stoff syns jeg da jeg ikke bruker footprint.
 4. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Teltene til Helsport har ganske lite pakkvolum iallefall i forhold til Hilleberg. Og det teltet som borgern foreslår over her virker som et bra og solid tresesongstelt til en god pris med sterkere duk enn superlightteltene. Det kan nok fint brukes tresesongs på snaufjellet og. Med to døråpninger som i Dome, Reinsfjell og Orion så får du mye bedre lufting som gjerne kan være et problem i telt, men litt mindre funksjonell plass i forttelt kanskje. http://www.helsport.no/lofoten-pro-camp-2869 Hvis man tar ut teltstengene og oppbevarer de i en annen lomme så er det gjerne enklere å komprimere teltet litt i posen. Alle de nevnte produsentene lager topp telt så du blir nok fornøyd uansett.
 5. XXL må være en ekstrem varm sover🤣

  Ekstrem-verdier er vel et tall som ikke bør brukes i markedsførings-øyemed selv om dette sikkert er en glipp hos XXL. Mange av ekspeditørene jeg har snakket med på XXL (hovedsaklig Alnabru) er entusiaster med masse kunnskap og som vet å skille mellom slikt.
 6. Sove utte i tttm

  Brukte bamseunderlag i køye i Nordmarka i ti minus i fjor vinter og det fungerte fint. Men som det nevnes over her så kan vind/trekk gjøre kuldegradene enda kaldere slik at fjellduk/ trekk rundt pose/køye anbefales. Skal jervenduken fungere som varme-reflektor under køya så må den vel lage et tett rom med stillestående luft som en underquilt gjør.
 7. Ny led lenser hodelykt - eller?

  Test av lykter under fem hundre kroner: https://www.dinside.no/fritid/her-er-de-beste-hodelyktene-2017/68876687#_ga=2.16207797.2060144057.1510945077-1285191604.1326833600 De beste lyktene i denne testen duger vel ganske bra om det ikke er for fartsfylte aktiviteter. Som det nevnes over så er gjerne ikke alle produsentene like edruelige når det kommer til oppgitte ytelser. Flere oppnår topp lysstyrke kun som en en boost-funksjon og langt i fra under kalde forhold som man gjerne bruker lyktene i her til lands. Topp lysstyrke og varighet er noe helt annet i tjue varmegrader og i minus fem. Silva går for å være blant de som er mer edruelige på oppgitt kapasitet. Led Lenser har endel reklamsjoner ifølge ekspeditør på XXL noe jeg har opplevd selv og. Skal man ha veldig høy lysstyrke så krever det jo stor batterikapasitet og ditto tyngde og.
 8. Valg av turmål/ting - Instagram

  Nå var vel trådstart som jeg forstår det av det litt ironiske slaget og fri for ønsker om flere "likes". Mer et humoristisk blikk på en samfunnstrend kanskje? At noen leser provokasjon og sinne i det får så være At kombinasjonen reinsdyrskinn, juletrelys og telt i solnedgang på instagram har et slags komisk potensiale er jo ikke til å komme fra
 9. Valg av turmål/ting - Instagram

  Til bruk på instagram så gjelder det å innrede det halvåpne teltet med diverse reinsdyrskinn og juletrelys til fotografering i solnedgangen. Husk å dokumentere det du spiser samt bilder av en rykende kopp kaffe servert i en nyinnkjøpt trekopp
 10. Sovepose vs Varmeflaske

  Varmeflaske er bra greier og jeg bruker også Nalgene til dette formålet. Om du bruker vanlig brusflaske så kollapser den ned til halve volumet ved noe nær 100 grader varmt vann. Med god isolasjon rundt varme-flaska så holder varmen lengre og du slipper å svi tottelottene
 11. Mobilkmera vs kompaktkamera

  Det er jo gjerne i dårlig lys man virkelig ser forskjellen på mobil kontra gode kompaktkamera. I dagslys kan det være vanskelig å se forskjellen. Og foreløpig så er jo muligheten til å manipulere dybdeskarphet forbeholdt kompakt selv om moblikameraer som iphone 8 pluss og x gjør framskritt der og.
 12. Presskannefilter til 85mm kopp?

  Kan bekrefte at det ikke fungerer på min Jetboil med presskanne-innsats (uten lokk). Men godt mulig det fungerer på hjemmekanna som er mye trangere i utgangspunktet.
 13. Presskannefilter til 85mm kopp?

  Skal presskanneløsningen fungere så må i allefall løsningen ha ett lokk som fører stempelet nitti grader rett ned i koppen slik at det blir tett, hvis ikke så kan man like så greit drikke kaffen med kaffegrut. Optimal temperatur på vannet kaffearomamessig er vel et par og nitti grader. Men ja det kan sikkert være greit å forvarme termosen/ koppen med disse løsningene.
 14. 3F UL Gear tarp - 200g, 100kr

  Enig i at mye av "kinavarene" er av "bruk og kast" kvalitet. Har sett duker som enkelt rives opp med hendene når det først er gått hull i rivetester. Et annet moment er at det brukes helseskadelige stoffer i endel av dette. Noen ganger blir det rett og slett for billig og hvordan det skal være mulig å gi en arbeider en anstendig lønn og bruke materialer med noenlunde kvalitet samt betale fraktkostnader til prisene på noe av dette så sier det seg selv at det ikke er mulig.
×