Gå til innhold

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  530
 • Ble med

 • Dager vunnet

  2

RoyN vant dagen sist 18. juli 2019

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 418 profilvisninger
 1. Frosta kommune i trøndelag ble stengt ned med både inn og utreiseforbud pga stor lokal spredning som man ikke fikk kontroll på. All denne spredningen skyldtes ETT familiebesøk fra østlandet. Frosta kommune har som mange andre kommuner et helsevesen som ikke er dimensjonert for en situasjon hvor flere leger etc skulle bli syke eller må i karantene. Det samme gjelder feks luftambulanse. Det er nok med en slik bakgrunn mange kommuner ikke ønsker tilreisning av hyttebesøkende og påsketurister i disse tider. Og ja det begrenser vår bevegelsesfrihet. Men det klarer man noen uker hvor landet er i en unntakstilstand.
 2. Å kjøre bobilen til hytta og parkere utenfor er jo visstnok lovlig... Finnes sikkert enkelte som opptrer som moralpoliti, men på den andre siden har man jo de som kun tenker på seg selv og leter etter ethvert smutthull i reglene.
 3. En vandresekk/storsekk blir fort tung nok. Så vekt er et veldig viktig kriterie syns jeg. Har herreversjonen og syns den har gode løsninger og sitter godt på min rygg. Topplokket er flytende og kan justeres.
 4. I tillegg til de nevnte så kan blant annet XXL.no 😀 anbefales for noen svært gode tilbud av og til. Samt revir.no i den andre enden av skalaen for mer særpregede friluftsartikler.
 5. Noen som vet om det er Patagonia Børge Ousland bruker på Nordpolen?
 6. Har brukt en Xenith 88 med en packraft de siste årene og er godt fornøyd. Bruker da å feste den lavt på utsiden. Ligger forøvrig en test av dameversjonen Xena her.
 7. Er jo forsåvidt enig med deg om samfunnstillit og demokrati som er en sjelden vare selv i 2019. Det samme med vestlig selvforakt. Men måten kloden forbruker en knapphetsressurs som olje (tømmes på et par århundrer) er jo hinsides med tanke på hvor sparsommelig denne ressursen er og at det tok flere hundre millioner år å skape den. Vi i Norge flyr mest i verden og at det koster et par tusenlapper for en weekend i New York er jo ikke akkurat bærekraftig. Måten dyr og planter utryddes i stort tempo det samme. På mange måter så kan man si at vi stjeler av våre etterkommeres ressurser.
 8. Støvsug sofaen regelmessig og ta eventuelt en oppfølgingskur så er nok mye gjort 😊
 9. https://www.felleskatalogen.no/medisin-vet/dyreeier/pil-stronghold-zoetis-567511 Ser ikke ut til at det er nødvendig å fjerne eggene siden de også dør 😊
 10. RoyN

  Bra turkamera!

  Her blir det et Lumix-camera i nærmeste framtid om ikke noen skulle ha svært gode argumenter for noe annet. Sannsynligvis fz1000 med et godt kompromiss mellom ok-størrelse på bildebrikke og god zoom (16x) som er hovedgrunnen til nytt kamera. Kanskje litt lite zoom for dyre og fuglefoto men tror det blir bra nok. Vurderte en stund Nikon P900 med smått vanvittige 83x optisk zoom, men fant ut at brikken blir litt for puslete og savner mulighet for ekstern mic. Har brukt et RX100 i noen år og liker den kompakte størrelsen, men synes zoomen blir litt puslete. Blir ofte til at man kan bruke mobilkamera i godt lys i stedet.
 11. Å følge DNT-merking på Blefjell er jo lett, men vanskelig å lage rundtur av det. Jeg startet litt sent fra parkeringsplassen og gikk opp til Eriksbu hvor jeg overnattet i nærheten. For så å gå til Sigridsbu og overnatte der. Dagen etterpå gikk jeg tilbake innom Bletoppen. Det blir jo noen høydemeter som man ser ut fra DNT-beskrivelsen men er overkommelig. Litt over tre mil fram og tilbake. For en noe kortere tur så er det mulig å starte fra Nordstul og lage en rundtur om Bletoppen og Sigridsbu og ta en en annen vei tibake til Nordstul. Veldig flott terreng på Blefjell 😊
 12. Joda, sikkert skyhøy street-kred på vidda, men muligens lavere kred på Finn 😂
 13. Er jo fort teltet som spiser volum og legger på vekta i sekken. Som du selv er inne på så kler denne sekkestørrelsen bedre typ superlight-telt og teltstørrelse burde kanskje være hovedankepunktet når man vurderer størrelse på sekk.
 14. Ikke at det behøver å ha noen betydning for valg av teltfarge, men rødpigmenter falmer visstnok fortere. Det er bare å se på litt tilårskomne røde biler som gjerne blir rosa med årene.
 15. Ser ikke helt forskjellen på å kjøpe og vaske en forholdsvis ny sovepose i vaskemaskin og å legge seg og sove i en hotellseng. Men er kanskje bare meg. 🤔
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.