Gå til innhold

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  470
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

RoyN vant dagen sist Mai 25 2015

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 122 profilvisninger
 1. Har ingen erfaring med Sydvang, men generelt så får man gjerne det man betaler for også når det kommer til telt, og det er gjerne brukt billigere materialer enn hva du får med telt i Helsport og Hilleberg- klassen feks. Med denne telt-typen så setter man opp innerteltet først. Bakdelen med det er at om man må slå opp teltet i regnvær så blir innerteltet vått i motsetning til "nordiske" telt hvor begge deler slås opp samtidig.
 2. Har to Nalgene-flasker av samme type som deg. Og vann i de smaker og lukter bittelitt plast begge to; mye mindre enn andre plastflasker dog. Sannsynligvis helt ufarlig. Mottar sikkert mye mindre plast slik enn en svett treningsøkt ikledd nylon/plast-treningstøy.
 3. Nå mener vel ikke artikkelen at turen i nærområdet er en klimaversting. Ei heller at det er galt at man har friluftsklær, men ser man rundt seg så ser man jo blant annet gjennom Instagram at friluftsliv er blitt en motegreie hvor bildene blir som reklameplakater for å dra lengre, reise mer; turer til Lofoten, Alpene, Afrika, på høyfjellet etc istedenfor mer lokale turer. Vi nordmenn flyr fem ganger mer enn EU-snittet og vanvittig mye mer enn den gjennomsnittelige verdensborgeren. Nå kan man jo alltids peke på naboen og noen som er verre, men det burde jo ikke være en sovepute for å se at også friluftsliv har uheldige baksider.
 4. Er vel ikke helt nye perspektiver dette men: – Naturen har nærmest blitt et moteshow, og stiene en catwalk, sier Per Ingvar Haukeland, seniorforsker på institutt for friluftsliv ved Universitetet i Sørøst-Norge (USN). Når utstyret blir skiftet ut hvert år og reisene for å oppleve natur blir lengre og lengre så øker klimautslippene: https://www.nrk.no/telemark/nordmenn-bruker-15-milliarder-i-aret-pa-sportsutstyr-1.14575621
 5. Bunnduk eller ikke bunnduk. Lite skiller friluftsfolket i så sterkt adskilte grupperinger med en tilhørende polarisert diskusjon som dette temaet... 😄 Men er ikke bunnduken egentlig lett å lappe og relativt lett å få byttet om uhellet skulle være ute?
 6. Har en STS reactor og den blir så og si aldri brukt. Synes ikke den gir særlig mer varme og bruker heller toposesystem med lett sommerpose inni som gir reell tempraturøkning.
 7. Virker som en flott tur! Veldig kjekt og titte innom i denne tråden daglig. Takk for at du deler!
 8. Hei! Akkurat kjøpt ny vintersovepose av kjent merke (ME) med bra loft og virker bra sydd. Men den lukter veldig av duna - påtagelig mer enn dunposer jeg har fra Hagløfs og Rab fra før synes jeg. Dunet er ubehandlet så vidt jeg kan se. Ser for meg at den kan bli nesten ubehagelig å sove i. Noen som har vært borte i noe lignede- kan det være mulig å lufte bort i friluft? Lurer dog mest på om jeg skal returnere den.
 9. Veldig flott å følge turen din! Og her har du gått gjennom områder med litt sus i SKjønner at det ble noen etasjer om du gikk fram og tilbake mellom Bøvelstad og Øvresaga for å si det sånn 😂 På Tonekollen er det forøvrig et flott utsiktspunkt med utsikt over store deler av Østmarka.
 10. Denne posen er på salg ned mot 1500 kr av og til ser jeg og har fått gode skussmål i voksenversjon. https://www.xxl.no/helsport-rago-down-junior-dunpose-junior-bla/p/1160425_1_style
 11. Hoka er vel fort blant de letteste halvhøye turstøvlene du får. Men har ikke testet de: https://sport1.no/varemerker/hoka-one-one/m-sky-toa-1102951-phn-phantom/
 12. Ser ut som om MementoMori har slektninger i Tyskland 😂
 13. https://www.dinside.no/okonomi/elkjop-nektet-a-levere-mac-til-3500-kroner/70135439 Her ser man jo at det ikke er opplagt at man ville vunnet frem med et slik søksmål og synes XXL løste det bra med å tilby noe som sikkert tilsvarer innkjøpspris.
 14. Jeg er ingen kjøpsjurist men ser stadig forbehold om feilprising i annonse-innlegg og på nettbutikker.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.