Gå til innhold

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  485
 • Ble med

 • Dager vunnet

  2

RoyN vant dagen sist Juli 18

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 211 profilvisninger
 1. To skillepinner i hver ende av køya er en mulighet om man vil ligge litt tettere og under én tarp. Eventuelt en køye over en annen slik tursøstrene gjør det.
 2. Her viser du jo kun et bilde av et helt vanlig anonymisert teltannonse på Finn som en illustrasjon så sliter med å forstå hva som skulle være galt med dette. Aviser bruker jo også faksimiler fra Finn og folk poster henvisninger til brukt-kupp på Finn og lignende. Helt innafor. At folk ikke gidder å poste «hvordan det gikk» poster må man nok leve med.
 3. Mange fine plasser å telte ved Nøklevann. Har hengt endel i hengekøye der for så å dra rett på jobb.
 4. Parti For Mot Arbeiderpartiet 48 0 Høyre 0 44 Fremskrittspartiet 0 27 Senterpartiet 0 19 Sosialistisk Venstreparti 11 0 Kristelig Folkeparti 0 7 Venstre 2 6 Miljøpartiet De Grønne 1 0 Rødt 1 0 Kan jo være interessant å se hvilke partier som stemte mot også...
 5. Har akkurat kjøpt en Char med spruttrekk som nr. 2 packraft selv. Ser ut til at spruttrekket er delvis avtagbart og at en del sitter igjen der man kunne hatt en sekk feks. Da forsvinner kanskje noe av vitsen med å ha en lengre packraft med ekstra plass der? Med dryppringer så opplever jeg at det knapt kommer vann inn i båten fra åra. Og regner det så har jeg regntøy uansett. Men er sikkert flere meninger om dette. Å drive å ta av og på fastmontert spruttrekk ser i alle fall omstendelig ut.
 6. Har lest at noen liker å ha føttene helt fram i fram-enden når de padler, men har aldri tenkt over det som et problem. Liker gjerne å ha litt bøy i beina. Har heller ikke sprut-trekk på denne båten og har heller aldri savnet det, men bruker den også stort sett på flatt vann.
 7. Nå er jeg veldig fan av allemansretten, men synes det bør være greit å omregulerer enkelte sårbare områder som år etter år blir forsøplet og nærmest ødelagt av (over)turisme. Hvis ikke så vil konfliktene vokse og forståelsen for denne retten bli mindre mest sannsynlig.
 8. Er ca like høy som deg og bruker en packraft som er 140 (muligens 150) i innvendig lengde (eldre explorer 42). Og da har jeg plass til å ha en liten sekk inne i båten. Har aldri tenkt at den er for stor for å si det sånn. Men er jo mulig med noe kortere båt og ha sekken spent fast på tvers over fronten også.
 9. Er jo noen "kremplasser" innover Fløyta langs DNT-stien (mellom Tangen og Finnland) og innerst på motsatt side av DNT-hytta ved Røyrivann(kanskje vanskelig å nå uten kano), men de er ofte opptatt da området er populært. Langs sørøst-siden av Skålsjøen er det noen muligheter og Tonevann har også etpar fine camp-steder på sørsiden. Drettvann tror jeg det ikke er lov å campe ved. Generelt er det jo lettere å finne ledige camp-steder jo tidligere du er ute og jo lengre inn i marka du kommer. ☺️
 10. Vil tro det kommer av en svakhet telt med denne formen har for sidevind. Opplever det samme med Hilleberg Nallo 3 på langsidene i sterk vind.
 11. Faktum er at stadig mer av varehandelen flytter seg over på nett og delvis til utlandet. De forholdene som nevnes tror jeg er mer et utslag av overivrig og dårlig ledelse ved enkeltbutikker enn en generell bedriftskultur i XXL. Selv opplever jeg veldig god service på de XXLene jeg handler ved og disse har tildels kunnskapsrikt personale som har jobbet der i åresvis. Slikt skjer ikke om man mistrives på jobb. Så jeg kommer til å fortsette å handle på XXL og hadde heller fått bismak om jeg handler kopi-produkter av lav kvalitet fra Kina...
 12. Er man to på tur så går det jo fint å fordele vekten på to sekker. Ta repset-plugger og stenger i den ene sekken og teltduk i den andre. Med de foreslåtte teltene så sparer dere kun omtrent en kilo. Eller 500 gram på hver.
 13. Ville testet å la hoftebeltet sitte stramt og la skulderreimene kun sitte løst over skuldrene i den størrelsen du har nå
 14. Rygglengden ser jo noenlunde korrekt ut i fra bilde på Gregorys hjemmesider. Personlig liker jeg at skulderreimene justeres ut såpass ved hoftene/ blir så lange at de kun hviler mot forsiden av skuldrene slik at jeg kan styre bevegelsen på sekken med skuldrene(strammer du for hardt her så presses skuldrene fort bakover og nedover noe som blir ubehagelig). Men kanskje avstanden mellom skulderreimene er for liten siden du føler at det blir trangt rundt skuldrene? Gmax har vel en 100% prosent fornøyd-garanti du kan bruke om det ikke løser seg med justeringer? Som andre nevner så er å pakke lett den beste garantien mot øm rygg
 15. 18 kilo på ryggen kan jo gi øm rygg og skuldre uansett hvilken sekk man bærer om man bærer den i tilstrekkelig antall timer. 😊 Høres ut som at for mye av belastningen kommer på skuldrene; at hoftebeltet tar av for lite og at skulderreimene må justeres høyere på sekken og slakkes litt. De skal optimalt kun "hvile" på skuldrene. Er ikke hoftebeltet stramt nok så vil jo sekken skli ned og gi nesten all belastning på skuldrene.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.