Gå til innhold
 • Bli medlem

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  596
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

RoyN vant dagen sist 18. juli 2019

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 920 profilvisninger
 1. Har i mange år brukt typ bamseunderlag i Hennessy-køyer og synes det er en god og rimelig løsning. Det er litt fiklete men fungerer greit. Mange bruker oppblåsbare underlag i TTTM-køyer og får det til å fungere fint. Oppblåsbare underlag fjærer godt og er behagelige å ligge på. Selv syns jeg disse har en tendens til å skli unna som et såpestykke. Men det er mulig Klymit sin løsning hjelper på dette problemet. Har gått til innkjøp av underquilt men denne skal også tilpasses forskjellige køyer slik at det kan oppstå fikling med dette også for å unngå at kald luft ikke kommer inn. Og ja det koste
 2. Synes disse fungerer godt med tørt brensel. Det eneste ankepunktet er at de relativt fort tettes igjen av aske og må tømmes for optimal trekk.
 3. Lar den stå i for min del. Gjør båten litt mindre pakkbar men lar seg pakke greit sammen allikevel. Prøve med silikonsmøring?
 4. Ser at West System har noen som ikke koster skjorta men som får gode skussmål. Ellers så kan jeg anbefale Packraft-Norge som har båter i flere prisklasser og størrelser. Microraft XL tar nok godt med bagasje. Skal man ha hund og bagasje må man nok opp på en tomanns-packraft.
 5. Kjøpte en Mountain Equipent Helium-pose som jeg syntes luktet vel mye i retning fjærkre og fordervelse.. Men valgte å beholde den da prisen var veldig god. Ett og et halvt år senere så lukter den fortsatt litt mer enn andre dunposer jeg har. Men den mest intense lukta er borte og posen brukes uten nevneverdige problemer 😊 Det skal sies at jeg ikke brukte posen på en stund og vil anbefale deg å returnere eller selge om den lukter helt uutholdelig.
 6. Hoka har jo fjellstøvler med ankelstøtte så det er jo til en viss grad mulig å få både i pose og sekk. Altså lette sko med ankelstøtte og god demping.
 7. Blir litt målløs av slikt. Friske flotte furutrær har falt rundt Nøklevann og. Samt en hel del trær rundt en kjent spillplass i Østmarka. Tydelig at det er mange nye "friluftsfolk" ute og går om dagen. Buksevann hadde vært på sin plass.
 8. Rart du ikke ser inkonsekvensene i hva du skriver.. Gikk kyststien mellom Stavern og Nevlunghavn tidligere i år og har sjelden sett en mer privatisert strandsone. Noen av partiene er utrolig vakre og enda beholdt noenlunde inntakt mens andre er så nedbygd at det er umulig å komme nær sjøen. Her burde vernet vært utøvd langt strengere slik at man kan bygge hytter, men samtidig sikre strandsonen for allmennheten. Å se folk sprenge bort svaberg og hugge flott skog for å klore seg fast nærmest sjøen er bare trist.
 9. Har etter mange år med bamseunderlag oppgradert på køyefronten og blitt "ordentlig" køyeligger med underquilt. Incubator fra HG, samt toggles og mønesnor-organisator innkjøpt fra HammocKing.no. Veldig kjapt ekspedert. I tillegg er en Lesovik Draka underveis fra Fjellutstyr.no. Blir sjef og teste den mot Dreamhammock Sparrow, Hennessy og Amok 🤠
 10. Ser i anmeldelsene under quilten på Hekta på tur at flere har slitt med det samme på Hennessy-køyer, og har endt opp med å forlenge og modifisere opphenget. Står heller ingenting om duna er sertifisert.
 11. Falkenberg underdyne fra Hekta på tur får gode anmeldelser og er et rimelig alternativ. Hvor godt den passer kan jeg ikke si så mye om da jeg ikke har testet den.
 12. Pakker du på denne måten så blir raften temmelig kompakt.
 13. Skjønner at du ble litt skuffet da. Burde være mulig å få tilsendt dette i etterkant da om du hører med de.
 14. Synes dette framstår som en av de beste tarpene jeg har vært borti med gode liner som er enkle å justere og med hemper for å rulle linene inn i. Prisen er ikke så helt gæren heller. At man må seam-seale for å få den helt tett framkommer vel når man kjøper tarpen etter hva jeg husker. Medfølger tube og pensel. Blir å kjøpe en til av de nye som er litt større til Dream-hammock køya mi.
 15. Har ikke testet den, men ser ut som en bra køye til en god pris. Er kanskje litt smal men burde ikke være noe problem med hensyn til kroppslengden din. Ridgeline forenkler opphenget mye Lesovik Draka er et noe dyrere alternativ som anbefales av flere som har testet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.