Gå til innhold
 • Bli medlem

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  579
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

RoyN vant dagen sist 18. juli 2019

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 800 profilvisninger
 1. Morosamt at de predikerer å pakke lettere før fottur-delen gjennom Nordland, men ender opp med sekker på 40-45 kilo som gjør turen til et et slit når man alt er et par dager på etterskudd. Med manglende tid og overskudd så forsvinner gjerne de gode"filmatiske" vinklingene og øyeblikkene; og man ender opp med noen litt slitne gubber som halser etter å komme fram i tide.
 2. Har sett flere som mener at syntet ikke er like holdbart som dunposer ja. Dunposer kan vel vare i tosifret antall år med godt stell.
 3. Hei, har ikke testet bivvyen du nevner. Men bruker toposesystem på vinteren og synes ikke regnestykket ditt ser urealistisk ut med tanke på å sove i minus ti med en pose og en quilt med de speksene. Godt liggeunderlag gjerne med r-verdi rundt fem eller høyere er samtidig viktig.
 4. Packraftnorge har pakketilbud på Microraft L og XL. Har både Alpackaraft og Kipara og MRS Microraft står ikke tilbake for disse. Svært gode å padle og flyter bra i vannet.
 5. Real har jo noen vegetaralternativer som ikke smaker så verst. Blir enda mer velsmakende hvis man tilsetter noen pølsebiter. Det er jo gjerne pølse man har lyst på om man ikke helt vet hva man har lyst på 😆
 6. Et tettere innertelt med mindre mesh gir mindre luftgjennomstrømning.
 7. Har siklet en stund på titanium-ovnene fra Winnerwell som veier ca 2 kilo og flatpakkes helt. Nagualero tester ut en slik her. Er å få hos packrafting-sverige blant annet.
 8. Har ikke testet det, men ser ut som et typisk "amerikansk"-type telt med god lufting hvor man først reiser innertelt og kler på ytterduk etterpå. Noe som gir god lufting på sommeren og hvor man kan bruke innerteltet selvstendig ved godt vær. Bakdelen er om det regner når man setter opp teltet da det kan bli vått innvendig. Det kan kanskje oppleves som litt kjølig på kalde dager.
 9. Vil tro Real skal slite med å konkurrere på pris med tanke på den lave avansen daglivarebutikker opererer med. Når både pris og tilgjengelighet sannsynligvis går i favør Gilde så må nok Real gjøre noen grep. Enten ved å komme seg inn i daglivaremarkedet eller ved å lage mer særegne og kvalitativt overlegne produkter.
 10. Har siklet på begge køyene selv en stund og gikk for Amok for min del. Amok-køyene er sjelden på tilbud så slo til da de ble nedsatt. Amok-køyene holder seg bra i pris på Finn så du får nok igjen det meste om du skulle bestemme deg for at det ikke var helt din greie. Hennessy-køyene er en bra pakkeløsning med myggnett og tak om du ønsker en mer tradisjonell køye. FInnes på XXL feks.
 11. Nå på torsdag var det vel meldt 6-8 ms, men virket mer i kastene og hadde ikke vært veldig trivelig da vinden gjerne får bra tak på (større) vann. Det går jo alltids an å komme seg fram nær land på vann her i Oslomarka uten at det blir direkte uforsvarlig. Men temmelig stridt å jobbe i motvind blir det jo. Finnes jo seil til packrafter uten at jeg har testet det. Kan visstnok brukes opp mot 10 ms.
 12. Har hatt et par Hennessy-køyer de siste fem årene og er veldig fornøyd med de både med tanke på utforming, pris og soliditet. 1. Snakeskins er kjekt å ha og jeg bruker min, men ikke nødvendig. En separat tarp gjør eventuelt samme nytten ved regn. 2. Tarpen som følger med fungerer fint til å dekke køya men ikke noe særlig mer. Fungerer dårlig om det regner horisontalt (mye vind). Men da er jeg sjelden på hengekøyetur allikevel. Revir-tarpen blir i største laget for en køye syns jeg- men det er litt smak og behag. Å henge tarpen separat øker utsyn og justeringsmuligheter men blir som o
 13. Packrafter holder seg jo rimelig bra i verdi er mitt inntrykk. Så å selge fortrinnsvis til våren/sommeren når mange skal ha og kjøpe en ny med trekk behøver ikke å blir et stort tapsprosjekt. Meldte for et par år siden med Kipara-importøren som mente det var et ganske bra prosjekt å ettermontere spruttrekk og ikke gjort i en håndvending. Men lar seg sikkert gjøre. Padlet noen timer i dag i Østmarka hvor jeg dro på ganske bra uten å få særlig med dråper inn i båten da dryppringene tar unna så og si alt. Ble hverken våt på beina eller hendene og padlet uten hansker.
 14. Ta med verdisaker og eventuelt mat inn i teltet og monter sekken på en passende trestamme ved hjelp av brystreim og magereim rundt stammen eventuelt la den ligge på bakken. At dyr viser interesse for sekken din er nok noe av en sjeldenhet og noe jeg aldri har opplevd med hverken hengekøye eller telt.
 15. MLD har jo en rimeligere bivy som er vanntett også. Men det koster jo fortsatt endel flesk. Mulig det finnes andre mindre amerikanske produsenter som lager de billigere. I andre enden av skalaen er jo Helsport coverzip og grevling-trekket som kanskje fungerer best som vind og gnistbeskyttelse og ikke er vanntette.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.