Gå til innhold

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  535
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

RoyN vant dagen sist 18. juli 2019

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 526 profilvisninger
 1. Osprey Exos 58 på 1,1 kilo fås til 1500 og oppover hvis du søker den opp på prisjakt.no. Er en rimelig, god og lett sekk med et bedre bæresystem en mange lettvektssekker da den har god lufting mellom sekk og rygg. Har dog ingen koffert-åpning og hoftelommer må kjøpes til om man ønsker det. Totalt volum ligger i overkant av 60 liter da Osprey ikke er like rause når de oppgir volum som enkelte andre produsenter er. Har brukt min i noen år og akkurat kjøpt en mindre en til poden.
 2. Selve køya er ikke vanntett, men presenningen/ tarpen er jo vanntett. Hvor luftig det blir i køya justerer man med hvor lavt man henger tarpen. På disse køyene er det ikke mulig å fjerne myggnettingen, men den foldes greit unna og tåler temmelig mye er min erfaring.
 3. Digger det settet her og får nesten litt lyst til å kjøpe ett til når jeg ser det til salgs 😂 -har brukt det mest med zelps rødspritbrenneren selv Ville ha slettet annonsen og beholdt det selv 😉
 4. Send en epost til geologisk museum og hør: https://www.nhm.uio.no/fakta/geologi/meteoritter/har-jeg-funnet/
 5. RoyN

  HengeGøy

  Putt heller et par ekstra hundrelapper inn og kjøp en dobbel TTTM eller denne norskdesignede køya fra Amok og mangedoble hengekøyeopplevelsen: https://www.amokequipment.no/collections/hammocks/products/segl-xl-hammock?variant=20198597492834
 6. Er omtrent like lang som deg og syns Expedition blir for kort. HH Explorer er lengre og gir en helt annen opplevelse for meg. Lengden på køya er langt viktigere for komforten enn bredden er min erfaring.
 7. Frosta kommune i trøndelag ble stengt ned med både inn og utreiseforbud pga stor lokal spredning som man ikke fikk kontroll på. All denne spredningen skyldtes ETT familiebesøk fra østlandet. Frosta kommune har som mange andre kommuner et helsevesen som ikke er dimensjonert for en situasjon hvor flere leger etc skulle bli syke eller må i karantene. Det samme gjelder feks luftambulanse. Det er nok med en slik bakgrunn mange kommuner ikke ønsker tilreisning av hyttebesøkende og påsketurister i disse tider. Og ja det begrenser vår bevegelsesfrihet. Men det klarer man noen uker hvor landet er i en unntakstilstand.
 8. Å kjøre bobilen til hytta og parkere utenfor er jo visstnok lovlig... Finnes sikkert enkelte som opptrer som moralpoliti, men på den andre siden har man jo de som kun tenker på seg selv og leter etter ethvert smutthull i reglene.
 9. En vandresekk/storsekk blir fort tung nok. Så vekt er et veldig viktig kriterie syns jeg. Har herreversjonen og syns den har gode løsninger og sitter godt på min rygg. Topplokket er flytende og kan justeres.
 10. I tillegg til de nevnte så kan blant annet XXL.no 😀 anbefales for noen svært gode tilbud av og til. Samt revir.no i den andre enden av skalaen for mer særpregede friluftsartikler.
 11. Noen som vet om det er Patagonia Børge Ousland bruker på Nordpolen?
 12. Har brukt en Xenith 88 med en packraft de siste årene og er godt fornøyd. Bruker da å feste den lavt på utsiden. Ligger forøvrig en test av dameversjonen Xena her.
 13. Er jo forsåvidt enig med deg om samfunnstillit og demokrati som er en sjelden vare selv i 2019. Det samme med vestlig selvforakt. Men måten kloden forbruker en knapphetsressurs som olje (tømmes på et par århundrer) er jo hinsides med tanke på hvor sparsommelig denne ressursen er og at det tok flere hundre millioner år å skape den. Vi i Norge flyr mest i verden og at det koster et par tusenlapper for en weekend i New York er jo ikke akkurat bærekraftig. Måten dyr og planter utryddes i stort tempo det samme. På mange måter så kan man si at vi stjeler av våre etterkommeres ressurser.
 14. Støvsug sofaen regelmessig og ta eventuelt en oppfølgingskur så er nok mye gjort 😊
 15. https://www.felleskatalogen.no/medisin-vet/dyreeier/pil-stronghold-zoetis-567511 Ser ikke ut til at det er nødvendig å fjerne eggene siden de også dør 😊
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.