Gå til innhold

RoyN

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  513
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

RoyN vant dagen sist Juli 18

RoyN hadde mest likt innhold!

Om RoyN

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 259 profilvisninger
 1. Ikke sikker på om tilbudet er gyldig lengre men i røverkjøpstråden så var det et bra tilbud på Rago Extrem -25: https://www.fjellforum.no/topic/39973-røverkjøp-og-gode-tilbud/?page=117&tab=comments#comment-457906
 2. En ting er kvaliteten på posen noe annet er om duna er ribbet fra levende gåsefugler som tvangsfores. Det sier ikke nettsiden til pakklett noe om så vidt jeg kan se. Her finnes det egne europeiske regler som produsenter som for eksempel Bergans forholder seg til:
 3. Denne tråden har handlet mest om sluttselgerdelen av produktsalgskjeden fortrinnsvis XXL så skrev derfor først og fremst om den. Noen firmaer har standarder for sin produksjon både etisk og miljømessig så om man bruker disse hovedsaklig så er man jo et godt stykke på vei. Det er bra at de uholdbare forholdene til XXL kommer fram slik at det blir gjort noe med. Men samtidig så vet man jo at forholdene for arbeidere i Norge (enn så lenge) er de beste i verden og noe andre arbeidere andre steder bare kan drømme om.
 4. Har mer eller mindre slutta å handle på Amazon.com etter mange reportasjer om de elendige vilkårene arbeiderne jobber etter der. XXL blir bagateller i forhold. Hva med dere som ikke handler på XXL? Handler dere via Amazon, Alibaba og lignende? 😊
 5. Myk gummiblanding gir godt feste (i for eksempel en steinur), men slites mye fortere. Blir som vinter og sommerdekk på bilen dette. Velger man noen egenskaper så velger man fort bort noen andre (feste/holdbarhet). Steinur er vel det underlaget som sliter mest på sko, siden sømmene slites også.
 6. Kan skrive under på dette. Har skaffet med endel svært rimelig utstyr på XXL opp gjennom årene. Men man må følge med på prisene (som i andre butikker). Og ofte merker ikke XXL at prisene er nedsatt med tilbud etc. Man må rett å slett "være i markedet og følge med". Endel litt brukt utstyr som er levert inn på "100& fornøyd-garanti" selges også av og til med veldig gode rabatter.
 7. En liten syntetpose veier ikke mye og er lett å vaske i maskinen. Siden knøttene veier mye mindre så er ikke tyngdekraften like ubenhørlig med disse heller; så har brukt Bamseunderlag med hell. Også en fordel at de er mindre glatte enn oppblåsbart. Fikk dog oppblåsbart underlag i tiårsalderen.
 8. Dog synd dere jinxet den gode nye prisen på underquilten!! 😁
 9. Har lang smal fot og ikke nordisk/Donald Duck-typen og for meg passer Altra overhodet ikke da tærne svømmer i luft foran Alfa er også vel romslige etter min mening. Synes å huske at Merell også lager god plass til tærne alla Altra.
 10. Er man på populære turdestinasjoner som Trolltunga og Gaustatoppen så må man kanskje regne med litt støy når det ofte er titalls personer der samtidig? I dag får man kjøpt telekamera med linser som kan zoome inn på nesehår på hundremeters avstand. Det hadde bekymret meg mer om jeg først skulle bekymret meg for sånt no 😉
 11. Apropos droner som er et hett tema i en annen tråd: Droner kan sikkert være irriterende og bør være forbudt i sårbare områder etter min mening. Men blir uansett en bagatell i mot å få summingen av en hær av slike tredd over hodene sine. De kan høres på 2-3 kilometers avstand avhengig av størrelsen på vindturbinen. Og er alle forbundet med et nettverk av veier som er laget for å tåle trailere: Slik ser deler av Fosen ut i dag fra øyene utenfor:
 12. XXL har begynt å føre Hennessy Explorer i tillegg til Expedition som er kortere. Anbefaler å gå for Explorer. Har brukt denne i flere år og er bra fornøyd. Om du finner ut at hengekøyer ikke er noe for deg så får du sikkert en ok pris på Finn for denne køya.
 13. RoyN

  Levetid telt?

  Ut fra hva jeg har lest her inne av andre brukere så kanskje et par hundre?
 14. Er jo ikke alderen først og fremst som sliter på telt. Men antall bruksdøgn med sol, nedbør etc.. Leste om en kar her inne som hadde et rødt Hilleberg-telt som hadde blitt nærmest rosa av solbleking etter mye bruk og som tilslutt revnet i sterk vind. Det burde sikkert vært kassert for lengst 😀 Hadde jeg hatt et telt som hadde vært veldig mye brukt i fem år så hadde jeg kanskje tenkt at det nærmet seg å være oppbrukt..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.