Phoney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  14
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Phoney

 • Bursdag

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Dyr søndag på sofaen, fyllesjuk og såre poter på eldste hunden gjør at tiden blir tilbrakt inne. Kjøpt Amok Draumr med tarp, passende liggeunderlag og sovepose. Svea 123r forsøkt bestilt hos Uniflame sammen med Terra Weekend.
 2. Overnatting i Østmarka

  Når jeg har gått fra Durud de to siste helgene så har det bare vært spor etter joggere - ser det står en gapahuk mellom Lille Forfoten og Forfoten. Hvordan det er med folk fra motsatt side vet jeg ikke.
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Isborr på finn.no Nå må jeg bare finne ut av hva som ellers trengs av basic isfiske utstyr
 4. Valg av underdyne/underquilt til hengekøye

  Kaster meg på denne hvis det er greit, er på utkikk etter en hengekøye. Veldig usikker på hva, bare konkludert at jeg ikke kommer til å kjøpe telt på en god stund.
 5. 2017 - hva skal du ?

  Hvis helsa til eldste hunden holder så er planen så langt å utforske naturreservatet i Østmarka. Hvis ikke så blir kortere turer som passer den eldste. Håper på å få noen overnattinger ute, må bare få kjøpt inn utstyr først.
 6. Usikker på størrelsen, sansynligvis small 168 --> høy. Alder og pris på jakken?
 7. Svaret fra Piteraque var at den var utsolgt ikke mulig å skaffe - noe usikker på hva de legger i det. Sansynligvis like enkelt å finne en annen jakke, litt synd for jeg har vært veldig fornøyd med Annapurna i de årene jeg har brukt den.
 8. Takk for tipset, forespørsel sendt
 9. Hei, har slitt ut en ME Annapurna som jeg har lyst å erstatte med en ny. Finner ingen butikker som har denne? Oslo Sportslager hadde visstnok ikke tatt inn ME denne sesongen. Alternativt så er jeg åpen for forslag. Bruk; Alt fra lufting hunder, enkle turer og aktiviteter med lite aktivitet ute. Ønsker tilsvarende egenskaper på Annapurna da jeg har funnet det praktisk å slippe å kle på meg 3-4 lag for å lufte dyra på vintern (frysepinne). Mye mer praktisk å bare å bare ta på seg jakka utenpå en tynn genser
 10. Hvor har du vært på tur i dag?

  Siden det har vært fint vær i helgen ble det en liten tur til Forfoten. Ikke mange kilometerene å gå fra Durud, men hundene syntes vi burde forsøke å ta igjen noen som hadde gått foran oss så holdt litt vel godt tempo både til og fra Fikk også min første ørret, litt mer moro enn abbor.
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Tur til Børtevann i Østmarka. Startet fra Durud Gård og gikk forbi Forfoten. Hadde et lite håp om at ullsålene i skulle få bort gnagsårene jeg har slitt med de siste månedene, noe de gjorde... Noen som vet om innleggssåler som ikke bygger så mye? Ullsålene gjør at jeg har en liten skøytebane inni støvlene. Ellers fikk jeg kastet litt med stanga uten resultat, eller fikk en knøtt liten abbor. Første post så aner ikke åssen bildene dukker opp kjetil
 12. Tror jeg har generasjonen før, bare brukt på korte dagsturer. Gått med noe vekt oppi (ca 13kg stål), anbefales ikke.
 13. Primus til vinterbruk

  Joda, men synes noe av kosen forsvinner når vifta går og går i et ellers så stille landskap. Stort sett benyttet min til å koke vann, samt litt bacon og egg på dagsturer
 14. Primus til vinterbruk

  Biolite er knote å lage mat på da du hele tiden må løfte bort steikepanna etc for å mate den med pinner. I tillegg så svidde den teflonen i steikepanna relativt fort.