Gå til innhold

Phoney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  271
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Phoney vant dagen sist September 18 2017

Phoney hadde mest likt innhold!

Om Phoney

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

867 profilvisninger
 1. @Tessatroll; Ukomprimert måler den ca 56 cm i høyden og ca 28 cm i diameter. Er nok ikke så mye å hente på å stramme. Posen er type Regular - 198cm (vil tro denne er altfor lang for mine 167 cm). Posen ved siden av er Warmpeace Viking 600, ingen kompresjon.
 2. kjøpte min MH Lamina Bonfire på Black Friday til ca 1700,-. Ligger på 2800,- hos Fjellsport nå. Fortsatt ikke fått prøvd den utenom å stappe den i "komprimerings posen" - den blir nok ikke med noen sted uten at jeg kan benytte pulk.
 3. Hva har du i drikkeflasken din?

  Er ikke den flinkeste til å få i meg vann til daglig, går litt i rykk og napp. Føler også at i perioder at det det går rett igjennom systemet. Har funnet ut at det hjelper å ha en pose peanøtter tilgjengelig sammen med vannglassene når dette oppstår.
 4. Har Exped Synmat og tre hunder. Klipper klør 2-3 dager før tur slik at de ikke er så skarpe. Selv om jeg innbiller meg at vi har en felles forståelse for at liggeunderlaget er mitt så gikk jeg til anskaffelse av et Chair kit for at det skulle få litt mer beskyttelse. Pleier å ha med et ekstra skumunderlag sånn i tilfelle.
 5. Og vil du lære mer om X-T20 så er kanalen til Omar Gonzales en fin plass å begynne. En fotograf som har kjøpt inn X-T20 for å benytte på fritiden. Han tar deg med på en "reise" gjennom kameraets funksjoner etterhvert som han utforsker dem. Har knapt åpnet manualen selv, men har fortsatt langt igjen til jeg skjønner alle mulighetene (og begrensningene) som ligger i kameraet. X-T20 ligger innenfor skissert budsjett med standard objektiv, alternativt kun kjøp huset med en en 18-135mm blir litt dyrere.
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Utvidet luftetur med dyra. Tok med kaffekjelen og en pose frysetørket m/tillegg. Våt snø som kladdet på broddene. Fikk fyr på et bål og fikk smeltet vann til mat og kaffe. Tror jeg bør vurdere å se på noe Goretex som kan holde vannet ute - bukse og jakke gjennomvåte etter 3-4 timer ute.
 7. Julekalender 2017!

  Grattis Antar at dette er mulig ved at vi er støttemedlemer? Hvis ja så minner jeg om https://www.fjellforum.no/forums/topic/42015-støttemedlemmer-søkes/
 8. Lette fjellsko

  @Bjarne H.S. har vel benyttet disse og blogget sine erfaringer så langt http://bjarnesturblogg.blogspot.no/2017/12/alfa-bukk.html
 9. Nå kom min Transporter i dag, ikke fått sett på den ennå. Men ut fra bildene så kan det se ut til å bli utfordrende å legge denne på takbøylene?
 10. Optimus Polaris - kraftig pulsering

  Alterntivt så er det så mye jobb med å få det militære materielle omgjort til sivilt at det ikke er verdt det...
 11. Gjennom Lomsdal-Visten

  mener du skal kunne dobbelklikke på de, du får da opp et vindu der du kan skrive inn størrelsen på de
 12. Spørsmål om GPS-bruk

  I Basecamp kan du kopiere ut de punktene du ønsker over i et nytt spor. Mulig dette kan hjelpe deg; 1. kopier ut data du ønsker 2. klikk på nytt spor verktøyet og deretter dobbeltklikk vilkårlig i kartet 3. i venstre "meny" så høyreklikker du på sporet som er opprettet og velger Open 4. lim inn data, slett det punktet du opprettet i starten.
 13. Nytt utseende?

  Mulig det bare er fargene som lurer meg, men hele designet virker mer luftig, ikonene tar mer plass. Men må nok opp med photoshop for å sjekke om det faktisk er det, så nevermind
 14. Nytt utseende?

  Mulig å komprimere designet litt? All luften virker å ta så mye plass. Ellers så hadde det vært moro med en Insta-knapp ved siden av FB knappen som ledet til #fjellforum https://www.instagram.com/explore/tags/fjellforum/
 15. Hva har du kjøpt nå!

  Nesten det samme på meg, men fjellduken ble byttet ut med en tynn dunjakke fra Mountain Hardwear
×