Phoney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Phoney

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  Gårsdagens tur ble litt prøvegåing av løypa jeg har tenkte å benytte inn til Østmarka naturreservat når snøen og isen er borte - forhåpentligvis om ikke så lenge. Fortsatt en del is på stiene. Tempoet var bedagelig slik at eldste hunden klarte å holde i motbakkene. Avsluttet med bål og pølser.
 2. Flyfoto på Garmin?

  Vet ikke om dette er så mye til hjelp, men ett kjapt søk på Google gav flere tredjeparts løsninger og en del howto - har ikke GPS så får ikke testet om dette er modellspesifikt. http://garmin.blogs.com/softwareupdates/2009/10/creating-and-using-garmin-custom-maps-in-five-easy-steps.html#.WM0lZYWcGkI.
 3. Hvor har du vært på tur i dag?

  Riktig nok gårsdagens tur, dagen i dag har gått med på å pille fra hverandre en ny PC som bare sluttet å fungere. Gårsdagen var mye triveligere - hadde planer om å gå et stykke, men ble litt (vetta)skremt av dype basslignende lyder fra isen på første vannet. Snudde og gikk til det som har blitt den vanlige pauseplassen. Deilig med litt barmark Gikk ellers med brodder i snøen. Basslydene endte opp med noen skikkelige brak fra isen uten at det noe ble synlig gjennom snøen.
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Sist helgs mislykkede forsøk på frokost i det fri med en Biolite, iståke og kvist som var dekket med is resulterte i en romlende mage og litt shopping når jeg kom hjem. Nytt forsøk i dag med nyanskaffelsen, samt avskjedsgaven fra i går med beskjeden om den skulle nytes ute. Flott lyd av den Svea'en Må finne noe å ha under den...
 5. Gode erfaringer - Turbukse

  Den stålspenna som man fester buksa sammen, gnager den i hofta når man går med sekk?
 6. Brodder, hvilke skal man kjøpe?

  De du får kjøpt på XXL fungerer glimrende, gikk rett opp her på lørdag. Hundene skvatt inn til kanten når vi startet å gå igjen i denne bratte kneika. Heller ingen problemer ned igjen (for meg). Som de andre sier, fungerer godt på stier og terreng. Blir litt øm under beina på skogsveier. Bråker ikke så lenge broddene sitter som skal gjøre.
 7. Hva har du kjøpt nå!

  Dyr søndag på sofaen, fyllesjuk og såre poter på eldste hunden gjør at tiden blir tilbrakt inne. Kjøpt Amok Draumr med tarp, passende liggeunderlag og sovepose. Svea 123r forsøkt bestilt hos Uniflame sammen med Terra Weekend.
 8. Overnatting i Østmarka

  Når jeg har gått fra Durud de to siste helgene så har det bare vært spor etter joggere - ser det står en gapahuk mellom Lille Forfoten og Forfoten. Hvordan det er med folk fra motsatt side vet jeg ikke.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Isborr på finn.no Nå må jeg bare finne ut av hva som ellers trengs av basic isfiske utstyr
 10. Valg av underdyne/underquilt til hengekøye

  Kaster meg på denne hvis det er greit, er på utkikk etter en hengekøye. Veldig usikker på hva, bare konkludert at jeg ikke kommer til å kjøpe telt på en god stund.
 11. 2017 - hva skal du ?

  Hvis helsa til eldste hunden holder så er planen så langt å utforske naturreservatet i Østmarka. Hvis ikke så blir kortere turer som passer den eldste. Håper på å få noen overnattinger ute, må bare få kjøpt inn utstyr først.
 12. Usikker på størrelsen, sansynligvis small 168 --> høy. Alder og pris på jakken?
 13. Svaret fra Piteraque var at den var utsolgt ikke mulig å skaffe - noe usikker på hva de legger i det. Sansynligvis like enkelt å finne en annen jakke, litt synd for jeg har vært veldig fornøyd med Annapurna i de årene jeg har brukt den.
 14. Takk for tipset, forespørsel sendt
 15. Hei, har slitt ut en ME Annapurna som jeg har lyst å erstatte med en ny. Finner ingen butikker som har denne? Oslo Sportslager hadde visstnok ikke tatt inn ME denne sesongen. Alternativt så er jeg åpen for forslag. Bruk; Alt fra lufting hunder, enkle turer og aktiviteter med lite aktivitet ute. Ønsker tilsvarende egenskaper på Annapurna da jeg har funnet det praktisk å slippe å kle på meg 3-4 lag for å lufte dyra på vintern (frysepinne). Mye mer praktisk å bare å bare ta på seg jakka utenpå en tynn genser