Phoney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Phoney vant dagen sist September 18

Phoney hadde mest likt innhold!

Om Phoney

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

575 profilvisninger
 1. Restaurere en gammel spark

  Eller ta med sparken til en nybrøytet bratt (lang) bakke med en og annen flekk med asfalt - mye mer spennende. En unges pågangsmot, eller hjelm kan sikkert anbefales
 2. Billig, Syntetisk, vindtett mellomplagg?

  Mulig at Stormberg kan ha noe som passer behovet ditt? Bør ihvertfall oppfylle "rimelig pris" Om de har smarte løsninger som gode lommer etc er heller tvilsomt. De Stormberg jakkene jeg har hatt har glidelåsen alltid vært det svake punktet.
 3. Vær forsiktig med PostNord

  Har hatt gode erfaringer privat og pickup points, håpløst på jobb der de skulle levere på døra.
 4. Redningsaksjon Fidjadalen

  ... var litt i tvil på hva du egentlig mente. Antar at organisasjonene har egne operative ledere som sender ut til lister når HRS ber om hjelp, etter gjeldene interne rutiner. Det blir opp til mannskapet og ildsjelene til slutt om det faktisk er noen som kan stille.
 5. Redningsaksjon Fidjadalen

  Hvem skal rykke ut? Og hvem skal ha dårlig samvittighet? Baserer samfunnet seg på at frivillige skal rykke ut? Og skulle det ikke passe den natta og det går gale så skal de få samvittighet? Er det det du mener?
 6. Redningsaksjon Fidjadalen

  Litt tankespinn; - Hva om de frivillige begynner å bli lei av for mange unødvendige aksjoner - Det koster den enkelte så mye økonomisk at de ikke har mulighet i lengden - Organisasjon de står bak ikke har rammebetingelsene de trenger for å drive "profesjonelt" da vil kanskje HRS slite med å få tak i de nødvendige resursene? Tipper på at samfunnet vil legge på gebyrer relativt fort for stoppe (unødvendige) utrykninger, og for å ha mannskap/resurser når det begynner å koste.
 7. Yup, det ble litt mye - det er en forsinkelse fra det kommer ut noe på toppen til det når bunnen som gjorde at jeg valgte å slippe ut i to omganger på videoen. Brenneren hadde stått i ca 15 når den blir tent.
 8. Fungerte fint å forvarme med bensin med Silencer. Tullet det til noen ganger, mest fordi jeg glemte å skru på kameraet første gangen. Andre gangen så var nok brenneren litt varm osv. Tømte den for trykk mellom hver gang. Det som var gjennomgående var at det var vanskelig å finne en passe mengde å slippe ut - resultatet var enten ingen ting eller et stort poff. Kommer nok til å fortsette med rødsprit - syntes det sotet og jeg kommer aldri til å tørre å gjøre dette i telt.
 9. Veldig begrenset erfaring, men jeg fikk forvarmet min med bensin (Primus silencer) i helgen. Skal sies at den da var halvvarm, og jeg hadde ikke tømt slangen/flaska for trykk. Kan prøve igjen når regnet og vinden gir seg.
 10. Ny fjellsko

  Tar du et søk på "Salewa" så får du noen treff
 11. XXL.no - Trek n Eat billigsalg

  Tidligere Mountain House
 12. Ny test av tynne dunjakker, dyrest er dårligst

  nope, blander ikke.
 13. Fint å se at turskildringen har økt i lengde Må ha vært en kjempeopplevelse! Skal jeg kommentere på noe så synes jeg enkelte av klippene kanskje er litt korte; særlig der du sier "Se på den utsiketen her". Du gir ikke seeren mye tid til å se det du ønsker å formidle
 14. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Da satser jeg på det - 12 stk på vei Egentlig ikke så veldig glad i slik forfryst mat. Vet ikke om BankID verifiseringen er et tegn; FROSSEN GLEDE
 15. Ny test av tynne dunjakker, dyrest er dårligst

  Fra svaret til Norrøna; – Er det godt nok at så dyre produkter som Norrøna selger, kommer så dårlig ut i test? – Dette er kun én test av én jakke. Vi tilbyr et bredt spekter av friluftstøy med høy kvalitet til svært mange aktiviteter. Vi bruker materialer av høy kvalitet som ofte er dyre, i tillegg designer og produserer vi alle prototyper ved hovedkontoret Useriøs rant: Rød utheving fra meg; Kan jeg tolke dette som at produktene til Norrøna da stort sett er laget av materialer som de anser som høy kvalitet, men som (oftest) er billig, legger på design og selger produktene grisedyrt? Har ikke noe for eller mot Norrøna, men det svaret der gir meg ikke lyst til å skaffe meg noen produkter fra den produsenten...