Phoney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  33
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Phoney

Profile Information

 • Gender
  Female
 1. Adkomst fiske Nordmarka

  Ofa har nettopp gitt ut ny utgave av Fiskekartbok for Oslomarka - kanskje den kan gi deg noen tips om lovende vann sammen med enklest adkomst?
 2. Hvor har du vært på tur i dag?

  Emblemsfjellet jo Flott utsikt over ganske mye derfra litt høyere opp. Video fra litt høyere opp (slå av lyden, bare vindstøy)
 3. Ikke grøt, men det går nå ned; Steel Cut Havre, ca ett målebeger med Protein Pancakes og så litt kaldt vann - funker til en enkel frokost. Ikke testet på tur, men har spist det til frokost hjemme de siste 5 dagene.
 4. Fantastisk! Tror jeg kunne ha kastet bort mye tid på å bare å sitte å studerei fjellveggen om jeg hadde hatt dette på veggen i et litt annet utsnitt
 5. Ikke turvant familie

  Jeg er en av de som reagerer litt på mygg og knott (hovner opp, så ut som et misshandlet barn etter en sommerferie i Finnmark er det meg blitt fortalt). I dag pleier jeg å pakke med en tube med Eurax i tillegg til myggmiddel.
 6. Medeier i Amok?

  Det kom en infopakke på mail, samt tilgang til FAQ - ikke fått lest den selv enda.
 7. Forslag til oppsett av tarp som telt

  Draut er under eierskifte og selger ikke noe pr nå, fikk jeg som svar da jeg forsøkte å bestille DD for en uke siden
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Spontan overnattingstur. Våknet i går litt redusert, valget var sofa ut dagen eller komme oss ut i det fine været. Fikk kastet uåpnede pakker med hengekøye, liggeunderlag og sovepose i sekken, sammen med noe mat og klær. Kunne nå ihverfall se hvordan det så ut. Var meldt noe vind og regn på natta, men over frysepunktet. Valgte å gå en kjapp tur inn til Forfoten i Østmarka for å sjekke om det snart er mulig å kaste ut duppen. Isen er på vikende front Ellers så kan jeg vel anta at liggeunderlaget er lekk - våknet til et liggeunder som var tomt for luft Tarpen til Amok synes jeg de kunne ha laget litt større, ikke så veldig effektiv når det blåser og regner. Skal sies at jeg nok ikke lå slik det er ment under den da det ble mindre og mindre luft i liggeunderlaget og jeg sank lenger og lenger ned. Alt i alt så ble det fin tur, samt deilig å starte dagen ute med en liten spasertur tilbake i sola.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dagens luftetur med innlagt bål og pølsespising. Noen er mer opptatt av å følge med på pølsepakken enn fotografen.
 10. Ny film: "Seterjentene" på NRK 1

  Veldig bra! Skulle ønske det kom noen flere episoder.
 11. Stang/snelle Spm fra en nybegynner

  Tja, hvis den blinde skal lede den døve så kan kanskje dette være noe? https://www.skittfiske.no/avdelinger/fiskeutstyr/stenger/haspelstenger/berkley/phazer-pro-ii/berkley-phazer-pro-ii-travel-8-6-3-18g-haspelstang-4-delt-reisemodell-169761-p0000197616 - kjøpte den selv i høst og har dratt den med meg i skauen uten større problemer. Om det er en god stang kontra andre? Vet bare at den føles bedre ut enn det startkit'et jeg kjøpte for 2-3 år siden.
 12. Hva har du kjøpt nå!

  Lundhags Syncro High på XXL, prisdiff mellom nett og butikk var ca 1200 kroner :S
 13. Hei, Jeg har noen veldig enkle støvler som jeg ikke kjenner modellnavnet på, men de ligner nesten på de norske militærstøvlene M77. Jeg er veldig fornøyd med støvlene, men det siste året har venstre støvel begynt å bøye feil. Når jeg går og «all» vekt er på tærne så bøyer oversiden av gummikappa rett over støvelen slik at det kommer ned på leddet til stortåen. Høyre støvel har ikke dette problemet. Her virker det som bøyen nesten har en slags Y bøy. Har noen et råd om hvordan jeg kan få endret bøyen slik at jeg få full glede av støvlene? Det vil være for ille å måtte kjøpe nye støvler da de ellers er helt fine. De benyttes 1-2 ganger i uken, smøres jevnlig og er tette og fine.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Gårsdagens tur ble litt prøvegåing av løypa jeg har tenkte å benytte inn til Østmarka naturreservat når snøen og isen er borte - forhåpentligvis om ikke så lenge. Fortsatt en del is på stiene. Tempoet var bedagelig slik at eldste hunden klarte å holde i motbakkene. Avsluttet med bål og pølser.
 15. Flyfoto på Garmin?

  Vet ikke om dette er så mye til hjelp, men ett kjapt søk på Google gav flere tredjeparts løsninger og en del howto - har ikke GPS så får ikke testet om dette er modellspesifikt. http://garmin.blogs.com/softwareupdates/2009/10/creating-and-using-garmin-custom-maps-in-five-easy-steps.html#.WM0lZYWcGkI.