Phoney

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  59
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Phoney

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

349 profilvisninger
 1. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fin liten tur til nytt vann, Stuttjernet. Var nok ikke helt våken da jeg pakket sekken for jeg hadde glemt smør til maten. Mark og sluker var med, men ikke snelle Ingen mat og ikke noe fisking med andre ord, fikk lest ut boka jeg holdt med.
 2. Lære hunden å være med på posteringer

  Kan ikke noe om jakt, bare så det er sagt, men kanskje en postering er litt lik en lyttepost? Min eldste var ikke av den stilleste eller roligste, men satt helt rolig og fokusert når vi satt oss ned på lyttepost trening. Skal sies at han var i "jobbmodus", og jeg vet ikke hvor lenge han ville ha vært i det moduset. Ikke noe bråk når fig. kom, bare å belønne med rolige ord/klapp når adferden var som ønsket.
 3. Flaske til rødsprit til forvarming

  100 ml vape juice flaske funker for meg, litt pes å fylle på da jeg ikke har funnet noen trakt som er liten nok
 4. Hva har du kjøpt nå!

  Etter at myggen holdt fest på meg i helgen (gav opp å telle røde merker på ryggen da jeg kom til 30) har jeg kjøpt meg ExOfficio BuggsAway skjorte - Spent på resultatet. Jeg vil tro at en flaske med Permetrin hadde gjort samme nytten, men det fikk jeg vite etter at jeg handlet.
 5. Mener jeg har samme type for menn - fornøyd så langt. Ikke fått prøvd den i kaldt vær, men benytter den på ettermiddag/kveld i leir. Enkel og grei
 6. Heftig tung sekk!

  Nja, de har mulighet for å stå til de er 60 nå
 7. Heftig tung sekk!

  Skulle tro at de (militære) har et (veldig) godt grunnlag før de begynner å gå med så store mengder utstyr. Noe sier meg at bare det å komme inn i Jegertroppen innebærer en veldig bra fysisk kondisjon, seighet og god mental styrke. Har sett en mann i full GRU løpe tre stykk 3000 meter innenfor 4 timer (tror jeg). Alle tre gangene godt innenfor 12:30. (edit tekst)
 8. Hva har du i lommelerka?

  For øyeblikket en halvflaske Jack Daniel's - kjøpt mest for flaskens skyld - når innholdet er borte så blir det påfyll med Laphroaig. Skal ikke se bort i fra at det kan havne noe annet fra Islay i den flaska etterhvert.
 9. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble nok overnattingstur ved Forfoten (begynner å bli litt lei stedet), men kom meg ut døra så seint at jeg ikke gadd å oppsøke et annet vann jeg hadde sett meg ut tidligere på dagen. Fikk en ørret som ble middag på 2. kastet - mistet fantastisk nok ingen sluker denne gangen. Etter middagen ble det litt lesing sammen med en liten whisky. Gårsdagens fiskemiddag var ikke helt etter planen så i morges ble det en liten biff og ribbe sammen med en grønnsaksuppe. Klarte aldri å finne roen så ble en relativt tidlig retur.
 10. Fin film Jeg har en tendens til å like filmer som får meg til å finne roen, lik den man finner når man er ute i naturen. Synes du traff veldig bra på forrige film. Denne er, etter min smak, litt hektisk i starten. Henter seg inn mot slutten med stemning sekvensene! Ser frem til neste film
 11. Nytt turkamera kjøpt

  Hei, har du fått testet Peak Design festeanordningen? Hvordan fungerte det? Og hvor festet du den? Sitter å venter på at en eller annen fysisk butikk i Oslo skal få inn X-T20 og for øyeblikket så begynner utstyrslista på hva jeg tror jeg trenger å bli litt lang.
 12. Rimelig alternativ til REAL?

  Hei, har du funnet noe? Har selv bare funnet den "våte" varianten av dette. Vedlig godt, billig og enkelt, men ikke noe vektreduserende. Har sjekket Nordby og den sjappa tvers over i tøyen gata.
 13. Liggeunderlag???

  Mitt Exped Synmat UL 7 LW punkterte under første oppblåsing på lyng - ble en ukomfortabel natt i Draumr Etter dette har jeg hatt med et billig skumunderlag som jeg benytter bl.a. til å legge Synmaten på når det blåses opp eller pakkes sammen. Mener jeg hadde noen relativt dyre oppblåsbare liggeunderlag på starten av totusentallet som oppførte seg eksemplarisk, ble riktignok ikke mye brukt.
 14. Det er som sagt lenge siden jeg har padlet, og jeg var noe eldre enn barna dine da jeg drev på med det. Synes tankegangen din stemmer godt med det de voksne forsøkte å lære oss på midten av 80-tallet
 15. Ang grov sjø og unger - Padlet aktivt da jeg var rundt 12-15. Husker vi hadde noe veldig inspirerende/morsomme transport etapper i veldig grov sjø med konkurransebåter, gode redningsvester og følgebåt samt en økt på sommeren for å forberede oss på hva som skjedde om/når vi gikk rundt. Vet ikke om det er mulig for deg å la de teste litt grenser for hva de klarer og samtidig hva som skjer når de velter i "kontrollerte" omgivelser?