Gå til innhold
  • Bli medlem

Nikolaikp

Aktiv medlem
  • Innlegg

    18
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

2 Neutral

Om Nikolaikp

Nylige profilbesøk

335 profilvisninger
  1. Hei. Har et Exped Dura 5r liggeunderlsg som sklir noe veldig rundt i teltet når jeg bruker det. Har dere noen tips for å hindre dette? Har tenkt på om det er mulig å feste noe under liggeunderlaget som får underlaget til å sitte litt fast, men aner ikke hva. Vil heller ikke ødelegge liggeunderlaget på noe vis. Teltet er et Reinsfjell SL 3 til info. Takk for hjelp!
  2. Takk for tips! Får se om jeg kommer noe vei med ruteplanlegginga👍
  3. Takk for info @Gabs88! Tenker at dette blir en kosetur med fokus på fiske og ikke alt for lange etapper:) Noen kilometer om dagen er selvfølgelig innafor👍 Hvor mye mygg er det i slutten av juni? Er det overkomlig å ta en tur da? Og hvordan er været der i slutten av juni?
  4. God kveld! Jeg og samboeren min tenker å ta vår første tur til femundsmarka til sommeren. Ingen av oss har vært der før og kan ikke noe som helst om hilke ruter som er bra å velge ol. Generelt veldig lite om området. Så jeg søker da litt hjelp fra flinke folk:) Vi tenker å kanskje dra 4-5dager i slutten av juni hvis dette er en fin tid å dra(?) - Har noen tips til rute vi kan gå? Evt hvor kan jeg finne info om ruter og parkeringer ol? - Når er beste tiden på året å reise? Mtp folk, mygg/knott, fiske ol. - Trenger man fiskekort? Evt hvor får man tak i dette? - Er det noe mer man burde tenke på ang en tur i femundsmarka? Tips? Takk for svar!
  5. Nikolaikp

    Turbrenner

    Hei! Driver å titter etter en turbrenner, men har null peiling på hva som et best. Mtp hvilke type drivstoff, merke, modell osv.. Så jeg lurte på om dere har noen tips og/eller erfaringer dere har lyst til å dele?:) Bruksområdet vil bli matlaging, ikke snøsmelting osv. Vil gjerne bruke brenneren ned til rundt -10 og hele året rundt ellers. Takk for hjelp!
  6. Takk for tips! Da setser jeg på en varmere pose! Ville en pose med comfort på -6 og limit på -13 være nok for en helg ute med minste temp på rundt -5? (Panyam 600) Eller da gå et hakk opp med en pose med comfort på -10 og limit på -18? (Teneqa 700) Eller blir dette unødvendig stor pose?
  7. Hei fjellfolk Er det lurt å velge en sovepose som er regna for litt kaldere temperaturer da jeg står imellom 2 forskjellig stykk? Står mellom posene Panyam 450 med en comfort på 0 og en limit på -6. Eller en Panyam 600 med en compfort på -6 og en limit på -13. Det kaldeste jeg kommer til å sove ute blir nok rundt -5. Men da det kommer nærme limiten på 450 så blir jeg usikker på om den posen blir for kald. Og da lurere å velge 600.(?) Men da tenker jeg også kanskje 600 blir for varm på sommeren.. Er det da bedre med en varm pose og heller ha den som en dyne, eller blir dette for varmt? Takk for tips!
  8. Hei Noen som har erfaringer med soveposer fra cumulus og merket generelt? Takk for svar!
  9. Hei. Jeg og samboeren min titter etter å kjøpe nye soveposer og har noen spørsmål vi trenger svar på. Så søker råd fra klokere huer der ute. Hvordan fungerer sammenkobling av soveposer? Fungerer dette bra i praksis? Eller blir det et veldig varmetap? Må det være soveposer fra samme merke for at dette skal funke? Eller kan man blande merker, feks ME sammenkoblet med en Helsport. Er det noen soveposemerker man bør styre unna? Og hvilke merker anbefaler folket?😊 Tenker t-limit på rundt -10 funker greit👍
  10. Tror magasinet har en del Crispi Hunter på lager👍
  11. Stor forskjell på Cripsi Titan NW og Crispi Hunter Evo?😀
  12. Hei. Driver å undrer på om jeg skal kjøpe meg noen nye fjellstøvler. Og søker da hjelp fra dere som har mer peiling. Har Alfa Walk King Advanced fra før av og er veldig fornøyd med dem. Men vil gjerne ha noen som er høyere. Vil også at skoene skal ha god stabilitet da jeg ofte bærer på tung sekk Skoene vil bli brukt til absolutt alt. Korte og lange turer, fjell og mark, vinter og sommer etc. Har tittet en del på Crispi Hunter Evo. Noen som har erfaringer med denne skoen? Eller er sko fra Alfa, Lundhags osv et bedre valg? Kom gjerne med erfaringer, anbefalinger, tips og triks og hva enn mer dere har å si😁 takk!
  13. Hei og takk for svar! Setter stor pris på hjelpen👍 Tror jeg faller på 3-mans telt da vekt ikke spiller noen rolle, og deilig med den ekstra plassen👌 Har noen noe erfaringer med dette teltet? https://www.fjellsport.no/merker/helsport/helsport-reinsfjell-superlight-3-blue?channable=01384b6964003130392d33303231f5&variantId=109-3021&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAq4KuBhA6EiwArMAw1CylJEde0iBKp6OFL7RP0udFCYD5Q25M0ot5M79mqWdsZMmPGcH2pRoC3p0QAvD_BwE
  14. Hei. Jeg og samboeren min driver å titter etter vårt første telt. Og da jeg ikke vet så mye om telt og telting så søker jeg hjelp fra folk som har litt mer peiling. Teltet kommer til å bli brukt vår, sommer og høst. Har tittet på 3-mans telt da vekt ikke har så mye og si. Og uten å vite så mye tenker jeg at det kanskje er greit med litt ekstra plass. Eller er dette unødvendig? Hadde vi klart oss med 2-mans telt? Teltet jeg har tittet mest på er MSR Mutha Hubba NX. Har noen erfaringer med dette teltet? Evt andre anbefalinger? Takk for hjelp! https://bikeshop.no/msr/09304/msr-mutha-hubba-nx-telt-grønn-3-person-2070-gram
  15. Hei! Vurderer og kjøpe meg Norrøna Falketind Down 750 Hood jakken. Har noen noe erfaring med denne jakken? Evt noen andre anbefalinger? Leter etter en varm jakke som ikke blir alt for stor til å bruke til alt😀
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.