Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  546
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

2 816 profilvisninger
 1. Har en Silva Cross trail etellerannet hvor ledningen røyk på batteripakka. 4xAA. Lykt med ledning like hel. Bruker nitecore HC60 selv nå. Fenix HP30R ser kanon ut.
 2. Kjøpte spekepølse i dagligvarebutikken til en forandring. Grillstad Chorizo. Tamme greier 👎
 3. Orion extrem til 1800 på finn er vel et godt kjøp?
 4. Bestilte 2 lommelykter til nøkkelknipet. En Lumintop Tool AAA og Manker Lad II.
 5. Fram med loddebolten, detta fikser du 👍
 6. Om lading ned usb er ønsket vil nok HC65 være et godt alternativ. Har og nærlys med god fargegjengivelse (CRI verdi). Edit: Fenix HL65R Superraptor er et tilsvarende alternstiv. Superraptor-utgaven har konstant lysstyrke. Vanlig HL65R avtar gradvis for å forlenge batterilevetiden ettersom øynene tilpasser seg.
 7. Hvis det skal være skikkelig vanntett er det vel lykter som HC30 og lignende mest rasjonelt.
 8. Fant et spørsmål lignende ditt på et mtb-forum. De anbefalte en Solarstorm boks. Ser ut som den du avbildet. Så lenge det ikke er noe ekstra elektronikk inne ibde orginale batteriene dine burde det funke. Edit: Nå ble XXL sine Olight lykter faktisk aktuelle on jeg vil ha kraftig lykt etter hvert Edit2: Om de gamle batteriene til sykkelykta er døde uansett kan du jo ta de fra hverandre og sjekke konstruksjonen. Edit3: https://forums.mtbr.com/lights-night-riding/review-new-solarstorm-2s2p-8-4v-water-resistant-4-x-18650-battery-case-bicyc-943638.html 😛..mobilformatering
 9. Hør på budgetlightforum, candlepowerforums eller /r/flashlight om du vil være sikker på at lykta ikke sier poff
 10. Var mer ment som en tilleggsopplysning til at den var spunnet i Norge. Men heiheihei. Sendes garnet til Litauen for strikking? Sukk. Så mye frem og tilbake for alt. Jaja, kan vel ikke påstå jeg gjør noe for å endre systemet.
 11. NOE er vel mulig å opppdrive. Finnes sikkert noe bedre. HP30R sin kanskje? https://www.ebay.com/itm/2pcs-7-4V-Battery-Holder-2x18650-Plastic-Battery-Holder-Box-Case-DC-Plug-Jack/132580083824 https://m.banggood.com/Fatshark-7_4V-18650-Li-ion-Cell-Battery-Case-DC5_52_5-For-FPV-Goggles-Video-Headset-without-Battery-p-1133893.html Vent vent vent. 18650 operer i området 4.2V-2.5V. Finnes og noen som er rent estetisk ut som det du er ute etter, oppgitt til 8.4V. Så det burde vel og funke?
 12. Brukte en presenning til 60kr fra biltema et par turer før jeg kjøpte 3F tarpen fra Aliexpress. Skulle jeg gått tilbake i tid ville jeg bare kjøpt fra magasinet først som sist. Ikke noe galt med 3F, fikk bare dårlig samvittighet for å bestille fra kina. Og har ikke fått teken på å pakke den.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.