Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  575
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist 13. desember 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

2 949 profilvisninger
 1. Ventilasjonen har ikke plaget meg på noe vis. Bedre det inn innestengt. Deilig å ikke våkne i glovarmt tett telt. Når jeg kaller det godværstelt så er referansen Svalbard Ekstrem og Varanger 12-14 med NTNUI😅
 2. Blafrer 😅. Om det er meldt 10m/s kommer kastene dog opp i betydelig mer, men teltet klarer seg nok. Logikken her i heimen var at om været er utenfor superlights bruksområde så må jeg finne noen andre å dra med uansett 😉 Kommentaren om kuppel var fordi det ikke er så nøye med fortelt i fint vær. edit: 10m/s var kanskje å ta litt svakt i. Begrepet "finvær" strekker seg tross alt ganske langt 😉
 3. 😯 er folk sånn? Meg bekjent kjøper man ny om man ødelegger noe lånt?...
 4. Om du kan ha over 100g inklusive batteri er det jo flust å velge mellom; De fleste med ett 18650 batteri. Nitecore UT32 ser jo interessant ut, med 2 ulike temperaturer på lyset. 5700K og 3000K (blått og gult.). Ellers virke Fenix HM65R interessant. Den stepdown, men den er sakte for at øynene skal venne seg til det. Men ett 18650 blir veldig likt NAO.
 5. Tja. Ville nå typisk foreslått Nu25 som liten og kjekk lykt 😅
 6. Ja, jeg sikter til tunell med camp fortelt (Helsport Fjellheimen, Bergans Trillemarka, etc). Man stiger inn i forteltet, lukker åpningen, tar av jakka, trekker regnbuksa ned på låra, åpner innertelt, setter seg inn og tar av sko og regnbukse. Å gjøre det uten å berøre teltduk er vel vanskelig i kuppel. Men magen min dreier fortsatt mot kuppel.
 7. Får balansere med en fordel tunell; Uansett hvor piss været er kommer du inn og ut uten å få en dråpe vann inn i innerteltet, uten å måtte krabbe eller ta av noe klær utafor teltet.
 8. Nei, du MÅ ikke smøre de. Kortfellene brukes i stedet for smøring.
 9. Har Fjellheimen Superlight 3. Fruen og meg er fornøyd. Ville dog vurdert kuppel, da superlight ser jeg på som finværstelt. Er det meldt 10m/s og mye regn hele uka tar jeg et annet telt. Og i finvær er ikke stort fortelt så viktig. Men for all del, gå for 3 persons. edit: Liker tunell i uvær da jeg kan komme meg helt tørrskodd inn og ut av teltet.
 10. En liten detalj som kan påvirke; hvor høy er du?
 11. Sov en del i noen store Helsport lavvoer, ikke camp, under gruppeturer på 40-50 personer i studietida. Syntes selv det var knall. Litt sprut og drypp kan nå forekomme, men er bare å flytte seg unna. Blir muligens lavvo når ungen(e) blir eldre. Nordmarka har vel myggnett i døra? Har varanger det?
 12. Har vokst opp med hytte på Bøsiden. Har sjelden vært noe fangst å skryte av, men veldig flott turområde ellers. Går som regel til Klokksteintjønna via Oksladalen, og så over til Skåråfjellholmen via Sandtjønn, Storsteintjønna og Snotjønn. Ville vurdert å gå mer i retning Jøronatten og Holmen om fisken er viktig. Har dog fått fisk på parkeringsplassen.
 13. Stemmer for VTA fordi de står i boden min 😅 Dog ikke mye brukt enda da jeg knakk koden for BC-telemark etter å ha bestilt de, og hverdagen nå består av bleieskift. Men, var helt greie i skitrekket en dag.
 14. Har Nansen med BC. Telemark gikk fint i god snø når jeg hadde Alfa Skarvet, men ska vrei seg en del. Dårlig føre var verre. Plukka opp et par Fischer BCX5 på pallesalg og det var en annen verden. Nå kjører jeg telemark nedover med mindre det er gjennomslagsskare eller bulkete is. Edit: Kan tipse of at Fischer Powerlight, (løypeski med stålkanter) med BC binding er kanonski. Supre til både trening og telemark i løypene.
 15. 5000 er jo ikke en urealistisk pris for et godt telt. Hva var begrunnelsen til XXL? Dukker opp mange ubrukte telt på finn hver ENESTE gang det er et godt tilbud hos XXL.😅Mange som prøver få seg en profitt.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.