Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  294
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

934 profilvisninger
 1. Hva kan erstatte Norrøna Falketind

  Kortfellene hører jo hjemme i lårlomma Jeg føler meg trygg på 1 vott / lue pr. lomme, mens på Bergans Isogaisa gikk votter, lue og hals ned i lommene uten baktanker, mens her trenger jeg 3 lommer for votter+lue. Erfaringsmessig har jeg plass til "alt" i slike belglommer som utvider ut av jakka, mens Norrøna har på et eller annet vis klart å lage de små. De virker og litt skjøre i toppen.
 2. Hva kan erstatte Norrøna Falketind

  Har den,men er ikke helt overbevist. Må oppdatere det jeg skrev om den. Hetta strammes kun bak hodet og faller lett ned i synsfeltet, og sitter ikke ordentlig som på alle andre jakker jeg har. Får en slags spinkel følelse av lommene. Redd for å stappe ting nedi.
 3. Testpilot for Amok

  Seff har man meldt seg på
 4. STS Ultralight + isolasjon

  Burde vel funke med et skumplast?
 5. Lengde på teleskopstaver

  Vanskelig der her. Får tenke litt på det. Moowalker og nye kortfeller blir rett over fri frakt, og FS slenger rundt seg med rabattkoder uansett
 6. Lengde på teleskopstaver

  Flott, da virker det som det er som jeg trodde. 145cm blir for kort. Tenkte i utgangspunktet å teste med fjellskistavene nå første sesongen, men skal bestille et par småting hos fjellsport nå, så lurte på et par BD Traverse Pro eller Expedition 2. Er det noe forskjell på de egentlig? edit: 25% rabatt med morsdagsrabatt hos FS.
 7. Har fått anskaffet alt jeg trenger for topptur nylig, unntatt en ting (tror det bare mangler en ting). Nemlig staver. Er 195cm på sokkelesten, og ser de fleste teleskopstavene er 145cm på max, og jeg lurer på om det kanskje kan bli litt kort?
 8. Hvor mange skipar er for mange?

  Ikke vær så fornuftig nå men så bra, ingen ekstra her i huset
 9. Har aldri tenkt på meg selv som en person med mange par ski, men min bedre halvdel har mange ganger kommentert "Hvor mange ski har du egentlig?", og om jeg nevner at jeg har lyst på noe, spør hun om jeg ikke har nok. Skiboden begrenser seg føreløpig til Carving, twintip (har jo vært 14 en gang), gruski, mosjonsski, fjellski, og venter på nyanskaffede randoski. Syntes nå dette kun dekker minimumsbehov jeg da😁 Her er hverken felleski, skøyteski, frikjøringsski, NTN eller 75mm. Tror ikke jeg skal lufte hele listen over alt jeg har lyst på 😂 Hvor stor er boden deres, og hva mener familie og kjente?
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Randoneski Völkl VTA 98 med Radical 2.
 11. Fellelås Fischer E99

  Den lille plastbiten med Åsneslogo oppå kortfellfestet på ene skien min var pluttselig borte forrige tur. Burde jeg gjøre noe med det?
 12. Norrøna Svalbard jakke

  Kort tid etter denne tråden fikk jeg epost fra norrøna om å svare på spørsmål. Det går vel ut til alle som har kjøpt via deres nettbutikk. Kopierte bare svaret mitt herfra inn der, siden de først ikke godkjente link til denne tråden, så Norrøna er uskyldige. Jeg kommenterte vel under eget pseudonym? Edit: Syntes helt ærlig at spørsmålet var litt dumt, så måtte bare svare.
 13. Hva har du kjøpt nå!

  Brukte Dynafit TLT6 mangler bare alt det andre nå
 14. Norrøna Svalbard jakke

  Har den. Betalte 2500. Veldig fin på en øsepøsedag i juni. Funka og i mai, oktober og på skitur i november. Har jo selvfølgelig sine mangler. Syntes lommene ikke er så store innvendig som det ser ut som de burde være, og de kunne gjerne hatt en helstykke borrelås til lukking, og ikke to små. Hettestramminga er så som så. For de fleste vil nok lommene unngå konflik med hoftebeltet, men ikke med min geometri Det vil nok og løse min følelse av mangelfult lommevolum. Men alt i alt en helt ok jakke. En av de få med den geometrien som jeg kjenner til.
 15. Heroclip (karabinkrok med bøyle)

  Hva med å feste et tau, med løkke i enden, på en vanlig karabinkrok? Tau rundt ding, karabin gjennom løkke og voila. Samme funksjon, men den sitter bedre fast.
×