Jump to content

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Posts

  828
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheSleepwalker last won the day on December 13 2017

TheSleepwalker had the most liked content!

About TheSleepwalker

Recent Profile Visitors

4,351 profile views

TheSleepwalker's Achievements

 1. Fint å gå fra Jønnbu via Oksla og Anbudalen, eller Glexe hvertfall. Går innom noen flere vann via Glexe. Fin rute kan jo være Jønnbu-Sandtjønn-Kloppsteintjønn-Holmen, evnt direkte til Kloppsteintjønn via Oksla. Ikke så lange dagsetapper dette. Usikker på hvordan det er videre inn fra Hollane og Jøronatten.
 2. Brøyt min egen regel mot å bestille klær på nett. Prøvde en Senja Softshell Hybrid i Bergans sin outlet. Forhåpentligvis like kjekk som en eldre billig Bergans softshelljakke jeg har (Venås eller Kjerag eller noe) som begynner å merkke bruken som helårs hverdags- og turjakke. Vært vanskelig å finne verdig erstatning.
 3. Så dyrere gass altså. Med begrunnelse "markedssituasjonen" 😅
 4. Appropos gapahuk. Er det noen selvstående noen som ikke har så vannvittig irriterende stenger og stangkanaler? Tenker på at stangkanalene ikke er kontinuerlige, og at metallskjøten på stengene hekter. Noen med kontinuerlige stangkanaler eller klips?
 5. Det beste du kan gjøre er å gå på butikk og finne noe du liker. Minimalt med vedlikehold tilsier vel en syntetstøvel av noe slag. Skjønt, lærstøvler krever og minimalt med vedlikehold. Vanlige halvhøye støvler vil være et trygt valg i de fleste tilfeller. Alfa Walk king og Crispi Skarven er populære der. Men viktigste er at de er gode på foten. Har labba rundt på Crispi Skarven i mange år. De er laget av nubuclær med goretex inni. Blitt mer vanntette med åra, da jeg har smurt dem inn med ymse mer og mindre miljøvennlige skokremer jeg har funnet rundt om.
 6. Brukte gamasjer en del hele året før, men gikk lei av hvor varmt og klamt det blir er med vanntette gamasjer på sommeren. Men om du faktisk trenger (lær)sko med goretex er gamasjer et fantastisk tillegg.
 7. Er det så nøye om det tar 3 eller 6 minutter å koke en liter vann da? Jeg ville tro pakkvolum, vekt, kjelestøtter, varmespredning, konstruksjonskvalitet og egnethet til tiltenkt bruk var viktigere elementer.
 8. Er vel ikke mer å gjøre enn - Pakk innertelt og yttertelt separat - Tørk når du kan.
 9. Personlig refererer jeg til "softshell" som jakker av samme materiale som buksene. Et alternativ til bomullsjakkene.
 10. Ville vel valgt softshellen fremfor swixen selv, men om dere går fort i løyper hele vegen er kanskje swixen like greit. Turklærne er et tryggere valg, men du kan føle deg litt kvikkere swixoppsetter. Hvis du uansett har med skalltøy kan jo swixen være like grei.
 11. Mener du gassen ikke går via forvarmingsbøylen? Bare å kontakte forbrukerrådet og biltema med en gang i så fall.
 12. Har gått en femdagers hytte-til-hytte med en 65L Berghaus etellerannet. Var uproblematisk med sekken, og langt mer skiglede enn kompisen med pulk. Nå er jeg 195cm, så sekken blir kanskje mindre på meg enn deg. Nå i dag ville jeg brukt 45 litern min. Gregory Stout 45. Kanskje litt bedre ski-egenskaper med Targhee da 🤔
 13. Satse på at fruen godtar "må ha nytt oppsett for å være et godt forbilde for ungene" etter hvert 😂
 14. Igloo lykta er sannsynligvis et OEM produkt, i og med at komplett selger mye rart under det merkenavnet. Skal dog si jeg ikke fant den på aliexpress i farta. Asaklitt og LMNTS er Boruit/værre OEM lykter, hvor forøvrig Asaklitt lykta er noe ræl, og LMNT er usannsynlig stor og samme kategori.
 15. Det var noen saftige svinger. Hvor stor oppgradering fra standard BC oppsett følte du det var?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy