TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  249
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

693 profilvisninger
 1. Ultralight?

  Hva med å prøve en Trailstar når du først skal være UL, om du ikke er så høy? (Aldri prøvd selv, vet bare at den finnes).
 2. Telt til "lang" familie

  Tviler på at teltet hadde vært populært om det har så dårlig lufting at CO2 ble et problem. CO kan vel bli et problem i alle værtette telt om du er uheldig (veldig uheldig).
 3. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Kjøpte ikke ny sekk, Baltoro 85, da den ser ut til å ha blitt utsolgt hos fjellsport siden jeg var for treig ...edit...de hadde jo fortsatt 75 da
 4. Ultralett soveposeliner

  Sove uten pose Om du uansett har med tørt skift kan du sove i det.
 5. Hva har du IKKE kjøpt nå?

  Har ikke kjøpt fuskepels til Svalbard GTX jakka, siden Nørrøna ser ut til å ha slutta å lage slikt. Satse på å snuble over noe en gang da.
 6. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Til den prisen kunne jeg gått for en sånn en ja
 7. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  I utgangspunktet en god ide det, men tåler den f.eks. Vekten av en støpejernspanne med steking av kjøttdeig? Virker litt spinkelt. 250 virka litt mye for 3 stålplater.
 8. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Følte aldri jeg hadde dårlig råd som student, men det var nok mye takket være sommejobb i industrien hvert år. Blir mye penger på nattskift. Uansett, tilbake til tema: Tror jeg leste at express spider har litt smal flamme? Mistenker vel at easyfuel og har det, siden den er veldig lik trangia sin. Moonwalker ser mer robust ut enn de andre (og det følger med eske :p) så magefølelsen peker på den.
 9. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Ferdig med studiene, skriver doktorgrad, så har nok av 💵. Det ville uansett vært digg med noe mindre oh lettere enn trangiaen av og til.
 10. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Har testa det med Trangia brennern etter at den var varm, og det ble en del "poff poff". Satt i grusen utenfor hybelen med vernebriller og hette på
 11. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Usikker på primus sine.
 12. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Gadd bare ikke skrive versjon i alle sammen. Heller mest mot Moonwalker, vega eller easyfuel (er det denne som sitter i trangiaen?). Vega ser nå litt spinkel ut, men den har så bra rykte. De tåler vel støpejernspanner alle sammen? Vektsmessig altså.
 13. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Takk for svar dere. Tror jeg går for den klassiske "Ser meg om etter et godt tilbud". Går for en med mulighet for boksen opp ned, rett og slett fordi det er bedre/kult (Trenger ikke flere argumenter enn det ). Da har vi altså: Moonwalker Windpro Express Spider Easyfuel Gravity Vega Noen jeg har glemt, eller bare egner seg til små, lette kjeler?
 14. Slangebrenner, gass. Biltema eller andre?

  Jaokei, nå snakker vi her. La merke til at det kun var noen av de dyrere brennerne som påstod boksen kunne brukes opp ned, og trangibrennern burde ikke brukes opp ned selv om den har forvarmingsrør. Blir en del vinterbruk av koiene, men vet ikke om jeg vil kjøpe en til 1200, som windpro koster på XXL. Merk at den brukes med større kjeler(mat til mist 2 personer), så burde være litt brei.
 15. Er ivrig bruker av NTNUI sine koier, men veden kan i mange tilfeller være fuktig, og det å lage middag på jøtulovnen når man kommer frem klokken 9 om kvelden kan være en utfordring. Da bruker man selvfølgelig heller primusen som er på koia, en optimus hiker av ukjent versjon. Nå er jeg gått veldig lei av å måtte trikse en slik en til å fungere da de blir brukt av folk med varierende ferdighet, så tenkte å kjøpe meg en gassbrenner med slange som jeg kan ta med selv. Brenner+boks blir ikke noe tyngre enn å bære med rødsprit og lampeolje uansett. Spørsmålet blir da hvilken brenner skal jeg ha? Tenkte å kjøpe en fra Biltema (er vel en fire-maple FMS 105), men kan jo høre med O-store forum først. En helt grei brenner? Har trangia med gass fra før, men gidder ikke bære det med meg