Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  317
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

1 213 profilvisninger
 1. TheSleepwalker

  Salewa Sierra Leone Pro II/III telt?

  🤔 Blir det🤔l😅plass til et stormkjøkken i forteltet på 3 personers utgaven når man er 2 personer med 80L sekk? Frister en del nå side selvstående, "lett" og halv pris. 210 liggelengde burde nå gå greit når det er rette endevegger. Orion er så dyrt, og Reinsfjell så tungt 😅 -Litt formateringsproblem på tlf her
 2. Dette har jeg vurdert i Ikeabrennern min, kanskje jeg skulle teste 😀
 3. TheSleepwalker

  Helsports nye Fjellheimen serie

  Dovrefjell Heia 3p minner vel litt om nye Fjellheimen i utforming og vekt? 110 i høyde og lite skråning.
 4. TheSleepwalker

  Salewa Sierra Leone Pro II/III telt?

  Har søkt litt opp selv. Sierra Leone modellen ser ut til å være ganske "ny", eventuelt redesignet ila de siste få årene. Ser i utgangspunktet fristende ut, men synes liggelengden er noe kort, og så er jeg usikker på om forteltet er noe smått.
 5. TheSleepwalker

  Snurring på boks

  Spist en gang til lunch. Helt ok. Stek noen biter spekepølse og bland i snurring, stek videre og server med noe du føler for. Smake fint.
 6. TheSleepwalker

  Lite hyggelig med hundebæsj i skisporene

  Og så har man de som henger drittposen opp i nærmeste tre som julepynt. Hva i huleste 💩? Om du først plukker opp dritten med pose, se til hæ***te å ta den med til en søppelkasse og. Om du på død og liv må legge den igjen, ikke driv med forsøpling i tillegg 💩
 7. TheSleepwalker

  Bomullstelt

  Robens har noe greier i polycotton. Nordisk lager og noen bomullslavvoer. Edit: Nordisk lager og noen A-frame telt med polycotton i taket i innerteltet
 8. TheSleepwalker

  Polarbjørn Pyramidetelt?

  *Høyde i midten 😅 Pyramidetelt/minilavvo frister (Robens green cone anyone?), men med tanke på at jeg ikke har mye å gå på med ståhøyde i helsports varanger 8-10 eller 12-14 (huske ikke helt. Fellesturer i studietida) er det kanskje urealistisk å forvente frihetsfølelse inni en liten lavvo.
 9. TheSleepwalker

  Polarbjørn Pyramidetelt?

  Eventuelt supermid eller mondomid 🤑 skal ikke nevne hyperlite mountaingear (HMG). I følge de inne på r/ultralight så er kuppeltelt alla Helsport/Hilleberg sterkere enn pyramidetelt, men for 95% av været man møter på vil et pyramidetelt holde, som kan gi mye volum og areal og lav vekt. Surfa innom bloggen til en gærning (lange distanser, bratt terreng, lett sekk) som hadde fått en HMG Supermid, som skreiv at om været så ut til å bli skikkelig fælt, så tok han med et Nammjat (tror det var. Hilleberg tunnel hvertfall).
 10. TheSleepwalker

  Størrelse på tarp (AliXpress)

  Hvilken Aliexpress tarp? Har den overnevnte i 4x3m. Tenker 3x3 (3.5x3.5) vs 4x3 blir et spørsmål om hvilke konfigurasjoner du vil sette opp.
 11. TheSleepwalker

  Erfaringer med Robens - Raptor ?

  Starter opp denne igjen; Med bare en kommentar: Liggelengden er kanskje noe snau på 215? Om det hadde hatt 10cm mer bredde og lengde ville det jo vært gull.
 12. TheSleepwalker

  Reinsfjell SL 3 vs Abisko Dome 3 vs MSR Mutha Hubba NX

  Tolker jeg nå, med at liggelengden i 2018-Orion ikke er 230? Så jeg på 195 med 7cm underlag vil ligge borti duken i begge ender?
 13. TheSleepwalker

  Reinsfjell SL 3 vs Abisko Dome 3 vs MSR Mutha Hubba NX

  \facepalm() Tilbake til Orion III UL på ønskelista da. Eller bare akseptere nærmere 4kg på kuppeltelt som er komfortabelt stort nok, med nok fortelt til stormkjøkken og sekk. \adjø{💵 💵 💵 }
 14. TheSleepwalker

  Reinsfjell SL 3 vs Abisko Dome 3 vs MSR Mutha Hubba NX

  Nei, light finnes ikke lenger Men en "light" utgave på tja 2.5kg ville vært nice 👍
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.