Gå til innhold
 • Bli medlem

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  696
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist 13. desember 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

3 475 profilvisninger
 1. Sliter fortsatt litt, men ble betydelig bedre med bedre teknikk og stivere sko. Dårlig føre handler dog mest om å overleve 😅 Går det i det hele ann å kjøre bra med BC på dårlig føre?
 2. Thermolite er vel bare "superundertøy". Egen erfaring med slike 2-lags (HH Warm) i alpinbakken er man først blir veldig varm, så fuktig og kald, og SÅ er man varm og komfortabel resten av dagen.
 3. En åpenbaring gikk opp for meg når jeg kjørte fremre fot frem, ikke bakre fot bak og la noe av vekta på tåballene bak. Ikke la tåballene løfte seg. Kombinert med forholdsvis nær, men dynamsik fotstilling (tå mot hel), kan jeg kjøre slik som denne videoen på youtube, med Nansen og Fischer BCX5 støvler. Jeg ville gått for E109 eller Ingstad av de du nevnte. Tror større ski trives best med 75mm. Hvilke sko har du. Hadde alfa skarvet, men de var aaalt for myke i sålen.
 4. Eneste ankepunktet er størrelsen på et bamseunderlag for de som ikke sover som en mumie. Ellers er det jo et knall tips 👍
 5. Jeg har versjonen fra 2018(?), som noen skriver om her. Lommene på hoftebeltet er mer i størrelse snacks/mobil/kamera. En halvliter cola tviler jeg på går nedi. En 0.33 pils tror jeg burde gå. Du nå og ha god mobilitet i skulderen for å bruke drikkeflaskelommene i fart. Frontlomma på min er det litt stretch i, med plass til regnbukse, ytterjakke, og litt småtteri. Overraskende volumiøs. Eneste irriterende punktet er at topplokket kan ramle nedover fronten på sekken når den ikke er pakka full, på grunn av hvor på sekken lokket er festa. Men det er ikke et reelt problem. Ikke plass til bamseunde
 6. Har en Gregory Stout 45 som dagstur/hytte/handletur/etc-sekk. Justerbart topplokk, sidestropper, inngang i bunn, stopper i bunn, vanlige vannflaskelomer på sidne, lommer på hoftebeltet og stretchlomme på fronten. Har det meste som helårssekk (tur, fiske, fjellski, topptur,...) jeg så etter. Syntes Lundhags Gneik også ser interessant ut.
 7. Hvis du skal "bushcrafte" (sååå... spikke?) må vel en tarp/lavvo sak av bomull være tingen? Tiduker?
 8. Hva med Trøndelag? Er en del regn her. Hadde skalljakke med fraværende membran i starten av studietida. Blei blaut en del. Tok med oljehyre i tillegg etter et par år, da jeg innså at jeg faktisk kan holde meg tørr.
 9. Har en Eka Swede 10 liggende som virker robust og fin. Men liker ikke slire-tingen. Kniven skulle gjerne vært låst i lukket tilstand også, siden jeg ikke liker slira. Muligens ikke et problem i virkeligheten.
 10. Blir ikke dette låners ansvar?
 11. Falkeberg er av dun, men også den minste. De andre er syntetiske. Har ikke fått livet til å gå opp for å dra på tur med Falkebergen enda, men varmer godt i rumpa. Har slitt med å få den til å sitte rett for meg på en TTTM dobbel, men om du bruker en smalere køye og ikke er godt over snittet høy vil den sikkert funke knall.
 12. Ikke gå for Fjellrävens G-1000, ta Stormberg sin GX2000. Den er 1000 mer og har X 😄
 13. Har sporadisk brukt en gammel anorakk (bestefars) på tur. Nydelig når det mange blå. Funker på høsten og, siden den er vindtett. Men har da med noe vanntett i tillegg.
 14. Uff, jeg HATER sånne svar når jeg spør et teknisk spørsmål. De verste er de fra PR avdelingen av typen "Vi i xxxx leverer kvalitet og ønsker å yte god service. Hvis du ønsker å reklamere, vennligst kontakt/benytt..." 😑 Spurte Kovea hvorfor glødenettet i Moonwalker var tatt bort. Fikk essensielt "vet ikke, gidder ikke finne ut" tilbake.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.