TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  269
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

799 profilvisninger
 1. Fjellskisko

  HVA? Er det ikke gøy å la ansiktet stifte bekjentskap med snøen fordi skoen vrir seg ut forbi skien når du kjører?
 2. Hvilken hodelykt?

  Man bruker jo oppladbare batterier. Men der ja, skilhunten ser fin ut. Populær på entusiast-forumene den.
 3. Hvilken hodelykt?

  Innen den formfaktoren vil f.eks. wowtac A2 eller A2S på Amazon være et bedre kjøp. Samme formfaktor, men med 18650 Li-Ion batteri. De fleste lykter bruker dioder fra CREE, men alkaliske engangsbatterier gir langt dårligere ytelse enn Li-ion.
 4. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Høres jo neste ut som pakklista mi. Må være "ting"-pakkposen som er skyldig siden jeg ikke vil komprimere den så hardt. Jaja, blir vel en 45-55 sekk en vakker dag.
 5. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Et lite spørsmål når du først åpner for det. Dere som klarer dere med små sekker; har dere med skift? Dvs tørre sokker, underbukse og trøye?
 6. Julekalender 2017!

  TROR jeg har fått skrevet meg opp den 13., så får se hva jeg får kokt i hop
 7. Bidrag kalender

  Skal jeg skrive noe her nå?
 8. Glidelås til Mammut 3 season

  Ah, G-sport kundesørvis. Prøv evnt med en annen ansatt senere. Eller ja, bare sett på ny glider. Fikk en gang beskjed om at GTX ikke hadde NOE med vanntetthet i sko (syntet) å gjøre. Den var der for at skoen skulle puste. Jaudå.
 9. Trangia Duossal 2.0 😀

  Syntes dlitt utstyr har litt skjarm jeg nå da
 10. Trangia Duossal 2.0 😀

  DER kom det noe passende å bytte ut alu grytene med ja Skal det først være stort og tungt kan man jo gå for skikkelig stål. Forresten, er HA Alu vindskjerm SÅ mye lettere enn Alu, eller vil dere ha det av prinsipp fordi det er bedre?
 11. Hvilken hodelykt?

  Og hvis man skal ha oppladbart så er Nitecore (og de fleste andre 18650/RCR123) baserte lykter en teknisk bedre lykt mtp battetiteknologi enn ReVolt.
 12. Hvilken hodelykt?

  Eventuelt en Nitecore HC60 fra XXL. Ah, nå var prisen oppe i 750 igjen ja. Da er forsåvidt spot et godt kjøp.
 13. Ny led lenser hodelykt - eller?

  For å kaste inn kortversjonen (skrive på tlf...) av min mening her: Gå for lykt med 18650 Li-ion batterier, ikke proprietære (spesialbatterier fra lyktprodusenten). Eksempel på det er Nitecore HC60. På den andre siden her har du BD ReVolt; Ja, den er oppladbar og passer med 3xAAA, men de medfølgende batteriene er ikke av den gode typen NiMH(Eneloop), og ladekontaktene passer ikke med andre batterier enn BD sine egne. Og så bruker den Pulse Width Modulation (PWM) for å justere lysstyrken. Dvs ledden lyser 100% og 0%. Det er ikke den mest effektive, men billig, måten å justere styrke
 14. Skal jeg være han teite som svarer "Hvordan unngå å dø"? Jeg vil si det kommer ann på hvilket friluftsliv man bedriver. Folk som driver med langvarig klatring på høye vegger har f.eks. helt andre behov for ferdigheter og kunnskap enn en som tusler rundt på hardangervidda i januar. Nå er det forsåvidt hvertfall en ting som vil være felles, nemlig det å holde seg varm og tørr(ish).
 15. Lette mellomstore sekker, 45-65 liter

  Hva med en duffelbag?