Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  476
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

2 543 profilvisninger
 1. Du må ha en liste over ting du vil ha og legge ved alt det små når du skal ha noe stort. Eller samle småkjøp til fri frakt 👍
 2. Er det ikke ganske standard med 99 eller deromkring i frakt ved kjøp under 999?
 3. Prøvde på en slik jeg og. Blei jo betydelig rimeligere enn det jeg fant ellers på nett, og lettere enn Isbjørn.
 4. Jeg bruker et par sekunder på å snurre opp bardunene på superlight. Og alle andre barduner. Aldri uønskede knuter.
 5. Min tttm er stram i sømmen mellom de ulike stoffene. Ekstrastoffet henger bare løst på utsiden. Mener du at du har hodet eller føttene på ekstrastoffet?
 6. Har du vasket buksa før? Tror mor sin "jakka di var skitten. Ble ikke ren på 40 så jeg vasket den en gang til på 60" en gang i tiden tok knekken på en Isogaisa jakke.
 7. Med @Memento mori sine 40cm fri høyde så blir liggelengden L < 3m - 2*0.4m*1.5m/1.8m = 2.33m. (Går det ann å bruke markdown eller noe her?). Liggelenden tilsvarer også bredden siden den er kvadratisk. Grunnet cat-curve designet blir liggelengden reelt noe mindre. Om vi så deler opp i fire personer som ligger parallellt blir det ca 58cm bredde pr. person. Har du prøvd å få inn 4 LW exped?
 8. Hvor høy er du? Jeg er 1.95 og har en TTTM dobbel(original) som jeg har sovet en natt i. Det er mulig å få den komfortabel, men det er et smalt vindu hvor det går. Hadde kjøpt en lengre køye om jeg skulle hatt en campingkøye. For å "chille" i er den kjekk.
 9. I så fall burde jo dette Svalbard 3 på finn.no til 2000 være det du ser etter?
 10. Dag 1: Vi startet fra Hjerkinn og gikk mot Hageseter. Vidre mot Grimsdalshytta slo vi leir rett øst for Gråhøe, eller der omkring. Dag 2: Turen gikk videre ned forbi Grimsdalshytta, og vi endte med å slå leir rett ved stien øst for Gravhøe. Dag 3: Ned i Haverdalen og opp gjennom Dørålsgluppen. Dette var en våt og tåkete dag. Slo leir litt nedenfor Dørålseter. Dag 4: Videre Gjennom mot Bergedalen og nedover Langglupdalen hvor vi slo leir der stien kommer ned fra Rondeslottet. Dag 5: Inn i Illmanndalen vi Bjørnhollia. Usikker på hvor vi slo leir, men der var før Fremre Illmanntjønne. Dag 6: Poff på Rondvassbu, før vi løp videre til Spranget. Det er mulig å ta ferge over Rondvatnet. I så fall avsluttes turen på dag 4. Det skal også gå greit å gå lengre dagsetapper siden vi tok oss god tid. Strekningene Hjerkinn - Grimsdalshytta - Dørålseter - Bjørnhollia - Rondvassbu+Otta burde være overkommelig om du ikke pakker for tungt og er i ok form. Dog med værforbehold. Hjerkinn - Grimsdalshytta - Høvringen er kanskje en tryggere rute rent tidsmessig, men vet ikke noe om den forøvrig.
 11. Nå er det jo et år siden, men det blei en flott tur. Vi gikk Fra Hjerkinn til Rondvassbu via Bjørnhollia. Det var ganske steinete, så vi endte opp med å gå rundt 20km om dagen (i følge en fitbit) for å finne en flat teltplass med rennende vann i nærheten. I et normalt år ville jo ikke det være en utfordring, men det var så varmt at mange småbekker var tørre 😅 Vi merket en merkant endring i terreng og fauna når vi passerte Dørålsgluppen. Langglupdalen, der stien kommer ned fra Rondeslottet, var en veldig flott leirplass og det eneste stedet vi så andre telt i nærheten. Endte opp med å nesten løpe fra Rondvassbu til Spranget da fjorårets tordenvær (og lyng- og skogbranner) kom veltende innover.
 12. Fluer der og ja. Har hadde noen sykkel- og løpeturer i bymarka og estendstadmarka i fjor som gav meg litt angst 😅
 13. Det er jo meldt kanonvær til helga, og min bedre halvdel kunne tenkt seg en tur vekk fra heten i byen. Vi lurte på å ta bilen og finne et sted å slå opp teltet. Hun er ikke helt disponert til å bære for tiden, så jeg må bære mesteparten. Foretrekker da ikke måtte gå noe særlig. Vurderer Gjevilvatnet. Var der i 2016, og da presset vi en lavvo inn i skogen/krattet mellom stranda og veien for å slippe sand. Om jeg husker rett er det et toalett ved stranda? Er det noen som vet om vi får slått opp teltet (Wiglo 4 / Fjellheimen 3) uten å campe nede på selve sanda? Hater sand 😅 Lurer også på om noen vet hvor mye mygg det er der oppe for tiden. Er det greit å sitte ute?
 14. Dette er samme konseptet som Rhinowolf. Ser ikke helt poenget.
 15. Bergans selger vel sidelommer som kanskje kan puttes på mange ulike sekker?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.