Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  386
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

1 946 profilvisninger
 1. TheSleepwalker

  Cloud Peak 2 Fra 123Friluft

  Jeg syntes Bergans Trillemarka 3(pensjonert) kan bli for kort for meg på 195 når jeg bruker et exped underlag. De Naturehike teltene er 210cm, så jeg er skeptisk. Skal sies at jeg sover mer på magen og syntes nye Fjellheimen 3 er så vidt langt nok.
 2. TheSleepwalker

  123friluftsliv

  Hvor lang er du? Tror alle de kinateltene er 210 innvendig.
 3. TheSleepwalker

  Ut på tur - bra før mental helse!

  Ja ingen kritikk fra min side. Ønsket bare å spre litt humor🤗
 4. TheSleepwalker

  Ut på tur - bra før mental helse!

  "Jording" kalles det på norsk. Er noen gærninger som mener at føttene tar opp antioksidanter i form av elektroner fra moder jord 😅
 5. TheSleepwalker

  Erfaringer med Sydvang Tarp 15 3,6x4,2m?

  Tror den blir knall (y) kjør på. Bare sjekk at mulige oppsett samsvarer med bruk. En slik "car cut" tarp er vel best til å henge opp som på bildet. Om du vil ha mer eksotiske forsøk på å lage gapahukaktige konstruksjon er vel en firkantet bedre.
 6. TheSleepwalker

  Hvilken hodelykt mener du er best?

  Dere med HC30 og HC60, er det samme lydbildet? Har litt blanda følelser for hotspotten til 60. Edit: lydbilde 😅 *hva blir norske utrykket for "beam shape"? Lysbilde?
 7. TheSleepwalker

  Retyre eller vinterdekk

  Jeg ser behovet her i Trondheim hvertfall, hvor produktet er utviklet. Føret vil skifte mange ganger ila sesongen, og mange studenter har ikke muligheten til å stå under tak og skifte mellom vinter- og sommerdekk. (Mange kan heller ikke skifte dekk og slikt, men de kan vi ta for oss en annen gang). Uansett, jeg ser for meg at de er mer laget for rolige syklister som bremser i nedoverbakket og sinker seg oppover i førstegir.
 8. Var det din finn-annonse jeg fikk inn på tlf nylig? 😂
 9. TheSleepwalker

  Erfaring Åsnes Ingstad

  Kjører greit telemark med Nansen og BC. Bruker Fischer BCX-5 støvler foreløpig. Med tanke på at Fischerskoa var en stor forbedring opp fra Alfa Skarvet, så burde Voile 3 pin og passende lærsko gi gode kjøreegenskaper.
 10. TheSleepwalker

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Nå ser Saitaris ut som en noe mer solid konstruksjon, etter min noe begrensede erfaring. Svalbard har kuppel med ekstrabue bakover, mens Saitaris har kuppel med to to utoverbuer fra midten. Med andre ord har Saitaris flere steder hvor stengene krysser hverandre. 3 vs 7.
 11. TheSleepwalker

  Nytt telt for 3 personer

  Reinsfjell Trek? Burde vel kunne skaffes rimelig og burde fungere fint til skisserte bruken. Noen må jo alltid nevne Wiglo LT4 i en tråd om familietelt, men har ikke prøvd det selv så kan ikke si så mye.
 12. TheSleepwalker

  Nerdetråd - Første inntrykk av Bergans Trillemarka 2

  Nå når norske sider som pakklett og 123friluft importerer Naturehike og 3F UL Gear vil nok mange falle for fristelsen pga vekt og pris. Så ei på facebook i våres som hadde kjøpt et Fjellheimen 3 SL, men lurte på å levere tilbake og bytte i et Naturehike etellerannet som var relativt likt i størrelse og vekt. Skulle som vanlig brukes på høyfjellet sommer og høst.
 13. TheSleepwalker

  God hodelykt til norge på langs.

  Et par setninger om batterier og nødladere: Innsiden av alle/de fleste nødladere består av 18650-batterier. Å bære løse batterier og den overnevnte F2-laderen som fungerer som både nødlader og batterilader gir et veldig fleksibelt system. En lykt som f.eks. Petz Nao bruker et 18650 batteri innkapslet i litt ekstra plast. Det samme gjelder f.eks. den oppladbare batteripakken til BD Icon og mange andre(f.eks. batteriet til Tesla som består av omtrent 7000 stykker). Black Diamond sine ReVolt batterier er visst ikke så gode. Om AA/AAA-batterier er ønskelig er det mer hensiktsmessig å bruke f.eks. Panasonic Eneloop /Eeneloop Pro, som er de som anses som de beste(Produseres under mange ulike merkenavn). Disse får du til og med på Ikea(Sannsynligvis forrige generasjon pro). Om hodelykta kunne ladet alle typer NiMH batterier ville den vært et kjekt valg, men den godtar kun BD sine ReVolt batterier.
 14. TheSleepwalker

  God hodelykt til norge på langs.

  Innenfor lette lykter så er Nitecore Nu25 populær inne på diverse lettpakkesider om jeg husker rett. Har dog innebygd batteri som ikke kan skiftes ut, så fungerer mer som et supplement til @Memento mori sitt system om man vil kutte litt vekt på lykta, da den må lades med panel/powerbank på tur. Det finnes og en del lykter med formfaktor som Zebralighten nevnt ovenfor, som bruker batterier av typen RCR123/16340, som er omtrent halve lengden av 18650, men bare 1/4-del av kapasiteten, samme som Nu25.
 15. TheSleepwalker

  God hodelykt til norge på langs.

  Det at en Spot vil gi et visst lys i gudvethvormangetimer stemmer forsåvidt, men ikke i nærheten av full styrke. Til sammenligning: Første gangen på tur med Nitecore HC60 satt jeg den på ultralow (1 lumen) fordi det var omtrent så mye lys jeg var vandt med fra spotten. 1 lumen er nok noe mindre enn det spotten gav, men low (38 lumen) var langt mer enn jeg generelt fikk fra spotten. Bare så det er sagt; Det viktigste er at man er fornøyd med lampa man har. Men om TS går for en lykt som går på 18650 batterier, pass deg for de billigste kinalyktene. Vet XXL solgte en fra rossignol som var en rebranda tullelykt i fjor. Sport outlet har gjort det samme.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.