Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  427
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

2 305 profilvisninger
 1. Segl var jo veldig bra priset, men ser nå ganske kort ut?
 2. Har en P&M Street Fishing Hiker World Conc. 240 (todelt teleskop som jeg vant) som jeg syntes er helt fin å fiske med. Den har bare en mangel; Futteralet har ikke plass til snelle 🙄 Snella ligger da i kaffekjelen under transport.
 3. Måtte bare nerde litt. Kunne nerda side opp og side ned om kjemien der, men lar det være 😅
 4. På classic står det "with silver ions", og under står det "virkestoff: sølv". Dette er da selvmotsigende. Usikker på hva virkestoffet til være,men om vi tar innholdsfortegnelsen noe seriøst blir det vel Ag(s). Vil tippe rundt 100nm. At Forte inneholder klor blir feil. Den inneholder Natriumdikloroisocyanurat.
 5. Om du syntes den sitter godt på ryggen og har plass til det du trenger er den sikkert fin den. Men kjenner ikke til selve sekken.
 6. Ja kabelen tåler tusenvis av timer ja. De sier jo ingenting om plastløkkene 😅
 7. De har da identiske mål? Fjellheimen 3 Pro og SL?
 8. Sjelden kald. Ofte omvendt. Å sove i tynt ulltøy ble en åpenbaring. Uendelig mye mer behagelig med ull på kropp enn diverse posematerialer/silke. Blir så klamt mellom låra og sånn uten stilongs.
 9. Har stout 45; Veldig fornøyd. To pirkepunkter jeg kan komme på: - Vanskelig å få store vannflasker nedi lommene når sekken ellers er stappet pølsefull. Kunne godt vært mer "fancy" vannflaskelommer. - Når sekken ikke er full kan topplokket lett skli nedover sekken. Dette er fordi de bakre stroppene på topplokket er festet mer på siden enn bak. Har sekken fordi det var den eneste jeg fant som oppfylte en bunke med krav jeg hadde. Hevbart topplokk, kompresjonsreimer for å kunne feste liggeunderlag/ski/etc, vannflaskelomme på siden.
 10. Har prøvd å redusere væskeinntaket noen timer før leggetid. Ble bare dehydrert. Kan jo og være det har en sammenheng med at man sover et nytt sted og ikke klarer å slappe av. Uansett, så er det vel fordi kroppen ikke produserer et hormon som senker urinproduksjon de nettene man må mye opp.
 11. God mulig. Sår hals også? Er vel og kjent som søvnapne. Er i det minste noe lignende. Om jeg sover på ryggen kan jeg våkne tissatrengt med sår og tørr hals ofte. Kommer jeg meg omtrent i stabilt sideleie er det ikke noe problem. Søv du på ryggen heime? Merker forsåvidt mye salt kort tid før leggetid kan gi slike problemer også. Spekepølse anyone?
 12. Hvordan jeg sover i telt? På magen. Innså etter å ha skaffet et exped/romsligere sovepose, at jeg ikke må opp for å tisse 5 ganger om natten på grunn av uteluften, men fordi jeg snorker om jeg sover på ryggen. Sov hele natten gjennom i telt for første gang i sommer.
 13. Her i Trondheim kom det vi kaller "second winter" i dag.
 14. https://www.hammockforums.net/forum/showthread.php/44808-Another-sleeping-bag-to-underquilt-mod Bilder kommer kanskje senere når den er operativ. Det blir vel en latskapsversjon av denna; Ehrm,lenken havna øverst. Er på telefon så lager den være.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.