Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  456
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

2 407 profilvisninger
 1. Nordmarka High 3 camp har vel samme mål som Fjellheimen. Om jeg skulle hatt et rimelig telt og 4.25kg var akseptabelt ville det vært en kanonkandidat. Veldig fornøyd med Fjellheimen SL 3.
 2. Det er dog noe nytt på veg fra Finske Spinnova som muligens kan gi en mer miljøvennlig tekstil enn bomull og viskose. Vi får se.
 3. Hvordan et størrelsen? På bilder på nett virket det veldig som man lå vegg i vegg med soveposen i retning bakvegg-dør.
 4. Ser ut som det er de samme som følger med disse 3F tarpene fra aliexpress. Strammerne har jeg fjerna. De var ubrukelige, så jeg bruker knuter i stedet. Tauet vet jeg ikke. Har ikke rukket å bli en snobb på det området enda, men bare vent 😅
 5. Har hatt et trangia 25 med gass i 7 år og aldri klaga.
 6. Som mange andre sier her; Stormkjøkken på gass er kjekt. En billig Morakniv fungerer utmerket, om du ikke har en annen kniv alt. Angående hodelykt ville jeg kjøpt en med løse 18650 eller 16340 Li-ion batterier. Ikke en som går på vanlige alkaliske. Har en eldre modell av BD Spot, og mens den fungerer nå ok den, så er lysstyrken 90% av tiden ganske lav, på grunn av de alkaliske batteriene. Har og en Princeton Apex som kjører på alkaliske batterier. Den har en regulert krets som gir konstant output selv om spenningen på batterier synker. Det resulterer i at den dør ganske kjapt. Bruker nå en Nitecore HC60 som jeg syntes er et par nivåer over de 2 andre.
 7. 25% av XXL prisen er bra for Wiglo meg bekjent. Går ganske kjapt å sette opp når man er 2. Tror testoppsett tok et kvarter. Ellers får du Robens Green Cone til 2249 hos fjellsport nå.
 8. Blir mye det samme som eddik.
 9. WD40? Sitronsyre(usikker på hvor fornuftig akkuratt denne er da men). Hva er de laget av?
 10. Kommer de med en oppdatering på Wigloen tro?
 11. Post gjerne erfaringer og bilder når den tid kommer. Jeg trilla terning på wiglo, men er fortsatt nysgjerrig på green cone.
 12. Jeg lager neg typisk et hull ved å flytte en stein, og dekker over resultat med en god mosematte. Setter så steinen på plass.
 13. Hentet en pakke med 10 middager på XXL her om dagen. Fikk da en 100kr rabatt på kjøp over 400. Tok med 6 ekstra middager til 69/stk. De ekstra kom da på 40kr/stk med 100 rabatt og 25% fra mastercard.
 14. For å holde liv i denne; Ble med i klubben (grønt). Satser på å sette det opp ila helga.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.