TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  215
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

620 profilvisninger
 1. Helsport Reinsfjell 3: Trek vs Pro

  Åneisådæven, må lese gjennom de Orion-trådene som gikk her de siste ukene.
 2. Helsport Reinsfjell 3: Trek vs Pro

  Jau ... innså at jeg har råd til Pro. Tar litt tid å innse at jeg ikke lever på studentbudsjett lenger
 3. Helsport Reinsfjell 3: Trek vs Pro

  Nei, at jeg egentlig ville ha Pro, da Trek egentlig er for tungt. Eneste grunnen til at revurderte Trek er at det var billig i outleten. Antat matlaging i forteltet går fint uten å smelte ned duken.
 4. Helsport Reinsfjell 3: Trek vs Pro

  Går (foreløpig) ikke noe på tur alene, så vekten kan deles opp, men ja syntes egentlig Trek er for tungt. Som solo-telt står Scarp 2 høyt på lista (Ringstind er for lavt...sittehøyden min er ~ 103cm). Får kanskje vente tålmodig på tilbud pp Pro
 5. Helsport Reinsfjell 3: Trek vs Pro

  Ja, det er primært liggelenden som styrer meg mot Reinsfjell, men sliter med å velge mellom Trek og Pro
 6. Helsport Reinsfjell 3: Trek vs Pro

  Med meg på 195 og madammen på 188 syntes vi tunellteltet med 100cm høyde på det meste er noe klaustrofobisk. Har sikla litt på Reinsfjell/Exped Orion, men etter det noen sier her om liggelengden i Orion har jeg landa på Reinsfjell 3. Vil vel egentlig ha pro, men nå ligger søren meg Trek til 2999 på outleten. Jeg vet trek er tyngre og har svakere duk, men er dette fortsatt mye telt for pengene? Vet ikke om jeg har mest lyst til å bli overtakt eller frarådet Trek jeg.. Hmm. Blir nok primært høst og sommerbruk med Exped Synmat lw som underlag, og trangia stormkjøkken til matlaging.
 7. Slitasje på skalljakke, noen vits i å klage?

  Fikk lignende på Norrøna Svalbard GTX-jakka etter tusling med dagstursekk (første turen). Blei reparert gratis. Tror synderen var beltet mitt, selv om ingen andre jakker har samme hull.
 8. Forskjell på orion og orion extreme

  Neisådæven, satt og sammenligna teltene tidligere i dag for å finne ut av nettopp dette; Forskjellen mellom de to. Digger det svaret fra Exped . Edit: Burde vel gjelde det samme for Reinsfjell Trek og Pro da. Pro er noe lettere og silikonbelagt ser jeg fra Helsports hjemmeside.
 9. Crispi Skarven VS Skarven 2.0

  For lav gummi? Tror sålen slites ut før gummikanten på mine.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Ble halvspontant kjøpt et STS Ultralight regular underlag til 899,- på gmax med prismatch mot XXL for å kunne låne bort expeden til madammen i ferien. Dæven det underlaget tar lite plass. Håper bare det går greit med 183cm mot mine 195
 11. Outdoorexperten

  Spurte på facebook om siden var deres, og ja den var visst det, dog ny(de holder originalt til i Sverige). Sakens bakgrunn er en bra rabatt på Baltoro 75L, som er sekken madammen har sett seg ut.
 12. Outdoorexperten

  Hmm, får det via linken, men ikke om jeg skriver det i adressefeltet. Men finger ingen positive erfaringer om de på nett, så er skeptisk.
 13. Outdoorexperten

  Noen erfaringer med/meninger om http://www.Outdoorexperten.no ? Ser det egentlig er en svensk nettbutikk som muligens har dårlig kundeservice.
 14. Bunnpris kjøtt til 25 kroner

  Tenker i utgangspunktet at kilosprisen er dyrere enn hele fileter, både kylling og svin. Burde vel uansett skjære ganske tynne(re) skiver?
 15. Liggeunderlag og pute

  Om du har en tykk nok dunjakke funker det sykt bra. Blir som puta hjemme, bare litt glattere og klammere stoff.