Gå til innhold

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  498
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist Desember 13 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

2 625 profilvisninger
 1. Fort gjort å få lyst på flere lykter 😜
 2. Eller som jeg så en del for Fjellheimen superlight en periode: Telt fra 2016 og eldre, med bilde av 2018 versjon fra produsent 😅
 3. Ordner seg nok.Noen bedrifter er litt treige med å svare på henvendelser, andre svarer på 10 minutter.
 4. Ja, det finnes ladbare RC123, kalles vel RCR123 eller 16340 om jeg husker rett. Men kapasiteten til 2x 16340 er langt dårligere enn 1x 18650
 5. De fleste telefoner lades med micro-usb. Følger med en kabel uansett. Om du er bekymret for at det medfølgende batteriet ikke varer lenge nok ville jeg først testet, og så eventuelt investert i et ekstra 18650 med overnevnte nitecore lader. Engangsbatterier er jeg ikke noe fan av. Hverken personlig eller profesjonelt.
 6. Om du kjøpte denne så lader du batteriet med en vanlig micro usb. På høstjakta burde vel low og mid (70 og 210 lumen) holde til det meste, med mindre du må se langt.
 7. HC30, HC60 og HC65 bruker oppladbare Li-batterier av størrelse 18650. Av "vanlige" batterier kan du bruke 2 stk CR123 Li-batterier. Antar du kjøpte milrab sin pakke hvor det fulgte med et batteri. Da er du good. HC60/65 lader du direkte i lykta. HC30 har ikke innebygd ladekrets, men har da og færre ting som kan bli ødelagt. Har selv HC60. Du blir nok storfornøyd. Holder med 1 lumen om vinteren i lett terreng. Bortsett fra når andre i turfølget ikke kan gå under 50 😅 Trenger sjelden over 38.
 8. DET kommer nok mest ann på viljen. Er særdeles godt tilrettelagt for slikt i Trondheim
 9. Enklere med sarkasme. Avsluttes med /s, eller </s>. Liker nå \begin{sarcasm}.... \end{sarcasm} og jeg da. Edit: Poeng til den som tar \begin{sarcasm}.... \end{sarcasm} referansen.
 10. Aaaaah, sorry for den. Trodde jo ikke de skulle sette opp prisen 😅
 11. Jeg sendte eposten i går kveld. Var vel jeg som gjorde dem oppmerksom på det. Så fikk du samme svaret. Jeg tror på at de gjorde en feil, men de fikk en ripe i lakken fra min side. Synd, for jeg liker utvalget, stort sett.
 12. De sier "De første Underquiltene vi fikk inn kom med kostbar flyfrakt, nå har vi fått hovedsendingen med båtfrakt har vi re kalkulert produktet, og ser at vi kan klare å selge det til kr 1399.- fast – da må vi fjerne tilbudet. Vedkommende som skulle endre prisen gjorde en feil og punchet inn 1199.- Dette ble rettet opp straks vi ble klar over det." Greit nok. Nå skal det sies at det ikke er lov til å selge en vare til samme- eller lavere pris som et "introduksjonstilbud" etter tilbudet. Jeg blir dog ikke imponert over logistikk- og prisansvarlige om det kom som en overraskelse at båtfrakt var billigere enn flyfrakt.
 13. Når jeg kjøpte en Falkeberg underquilt hos hektapåtur for litt under en måned siden var den oppført til 1399 som "introduksjonstilbud - 30%". Nå ser det ut som den er fastpriset til 1199. Er det innafor å føle det som litt lureri?
 14. Hva slags form har titanpluggene? Er vel en vesentlig faktor.
 15. Vurderer og trail lair om jeg skulle hatt en skikkelig en. Edit: Det går jo ikke å pakke seg inn i det ekstrastoffet uansett. Man ligger da på skrå 👍
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.