Gå til innhold
 • Bli medlem

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  742
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist 13. desember 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

3 644 profilvisninger
 1. 😂 Skriv noen ord om lykta etter hvert da.
 2. Kanskje ikke rette forum å anta at alle tok det som en vits 😅
 3. Tok du hensyn til vannets temperatur og korrekt avlesning av volumetrisk ustyr? 🤔
 4. Hadde det her vært et par år tidligere burde jeg tilbudt å sjekke sammensetningen på noen produkter mot at noen andre betalte for kjelene 😂
 5. Fischer påstår selv den har stiv flex i sålen. BCX 5 har medium, og er stivere enn Alfa Skarvet 2011. Fischer kan jeg kjøre litt med på BC. BCX 875 var visst en veldig god støvel en gang i tiden, men finnes ikke lenger. Var på tur med en amerikaner en gang som brukte de. Kjørte raske fine svinger på drittføre.
 6. Har en liste over sko, bindinger og ski som matcher. Mer tid til å tenke enn å komme meg ut 😅. Rando er jo mest egnet for opp-ned, mens løs hel også funker i opp-ned-bort-opp-ned-opp-ned. T4+Switchback blir vel det kraftigste jeg ville putte i kategorien "fjellski".
 7. Jeg er i utgangspunktet veldig gira. Sikler på muligheten for et 75mm oppsett som passer til T4 og lærsko i løpet av de nærmeste årene (funker stabiliter med pulk som et argument her? 🤔) men kanskje dette kunne vært litt beste av begge verdener? Venter spent på flere omtaler.
 8. Så , dette blir veldig anekdotisk. Jeg er litt forelsket i Svalbard, men har det ikke. En kompis kjøpte Svea Ekstrem (forgjenger til Spitsbergen) på outletten på Melhus for 8 (😱) år siden. De som jobbet der forstod visst ikke hvorfor mange brukte Svalbard fremfor Svea. NTNUI sin Ski&Fjellsport gruppe bruker Svalbard extreme hele året. Da er det mye ymse nordmenn og utlendinger som setter opp teltet for første gang hver uke. Inkludert undertegnede en helg for 8 (😱) år siden. Gikk helt fint.
 9. Kortversjon: Skaff deg stivere sko. Altså stivere såle. Var på tur med en som hadde de samme skoa som deg, påmontert Ingstad. Han sa de var helt ubrukelige. Og hvorfor i alle dager selger/solgte XXL en så dårlig sammensatt pakke??? Fischer BCX5/6, Crispi Stetind/Svartisen og muligens Alpina Alaska burde være gode alternativer. Jeg har BCX5, og de er langt bedre enn Alfa Skarvet. Så styr unna Alfa om de fortsatt er like myke. Med mindre de er mye bedre på foten enn de førstnevnte da. Muligens Lundhags også har en.
 10. Jeg ser tråden er fra 2017...er det SÅ lenge siden sesong 1? 😱 Og er det en hodelykt Monsen har feste i panna på capsen? Eller kamera?
 11. MLD supermid kanskje. Eller en av tipiene fra SeekOutside. Syntes Sierra Designs Mountain Guide Tarp ser kul ut.
 12. Noe greier faren min kjøpte på forsvarsutsalg (som forøvrig inneholder mye kinagreier uten tilknytning til forsvaret)
 13. Sååå... jeg har en slik zoomie det blir omtalt her liggende. Boruit. Den er noe ræl.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.