TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  201
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

581 profilvisninger
 1. Liggeunderlag og pute

  Om du har en tykk nok dunjakke funker det sykt bra. Blir som puta hjemme, bare litt glattere og klammere stoff.
 2. Dævling på fisk

  For spesielt makrell har jo hodet en tendens til å løsne fra kroppen om du bare gir det en liten "twist" når du knekker nakken på den
 3. Dævling på fisk

  Aner ikke. Knekke nakken eller kniv i skallen er jo mye greiere. De føler seg vel bare tøffe
 4. Forskjellen på dyre og billige sko?

  Skarven koster bare 1699 på XXL(Skarven 2.0 derimot...) Ser de er utsolgt for de fleste størrelsene, men om du har en i nærheten er det vel verdt å sjekke. Ganske fornøyd med mine. Passer ikke helt til min fot, men gir ikke gnagsår. Forstår dog ikke poenget med nubucklæret. Lettere å få mer voks inn i det kanskje?
 5. Hettestrikken løsna. Nål og tråd?

  Der løsna hettestrikken fra festet sitt på packlite-jakka ja. Den man drar i bak nakken. Tenkte feste den igjen med nål og tråd; Det burde vel være null stress? Noe jeg burde tenke på?
 6. Nye fjellsko som faktisk er tette og holdbare

  Jeg ville bare påpeke selvmotsigelsen i teksten, nemlig at om vannet ikke når inn til membranen, så er den jo også overflødig. (At skoene mugner fordi det kommer inn vann, som de påstår, er jo bare tull. Man lar dem jo tørke.)
 7. Nye fjellsko som faktisk er tette og holdbare

  Siden membrandiskusjonen dukket litt opp igjen; Fra dinside om skopleie "Uansett hvordan overflaten (tekstil eller skinn) er behandlet, skal membranen holde beina tørre. Men om vannet får trekke gjennom overflatematerialet inn til membranen....derfor må de impregneres..." Sååå..membran skal holde vannet ute, med vannet må ikke trekke inn til membran?...
 8. Hva har du kjøpt nå!

  I avisa ila uka: Justin Bieber reddet ned fra at Trolltunga. ...neeei han har vel en guide eller fem. Får man poser som er kalde nok til Juni for 4499? Den på bildet i artikkelen så varm ut hvertfall
 9. Oppskrift på grove pannekaker? Tips?

  Lag med kremfløte og fyll på med vann senere? Tror jeg skal prøve det. -Laktoseintolerant
 10. Syklister fritt vilt?

  Tror de som utagerer mot syklister er det samme som på død, liv og helv**e må kjøre forbi meg de få gangene jeg kjører bil og ikke kjører 5-15 over fartsgrensa.
 11. På tide med tarp!

  Prøvde meg på en 3F tarp, 3x4m grønn.
 12. På tide med tarp!

  Så hvilken av Magasinet 3x4 og 3F 3x4 anbefales? Sparer 50kr på 3F, men magasinet er fin unnskylding for et par timers sykkeltur.
 13. Liggeunderlag under oppblåsbart

  Stemmer og for skumplast i tillegg. Apropos skumplast; Har noen butikker i trondheim Exped Multimat eller doublemat? 1x2m utbrettet frister, og det gir ganske sjelefred mtp punktering når skumplasten er større enn svanemadrassen.
 14. Stor Turkopp

  Du får brettekopp på 6dl også https://www.xxl.no/wildo-vippkopp-original-6dl-lime/p/1111329_3_style
 15. Bergans trillemarka erfaringer?

  Det er forsåvidt 2.5 år siden jeg brukte teltet sist. Oppholder meg stort sett i en lavvo/under en presenning/i en koie. Men har ingen negative minner om det. Skal bruke det igjen i sommer, så om det ikke tåler hardt sommervær har jeg et problem