TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  188
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

532 profilvisninger
 1. Stor Turkopp

  Du får brettekopp på 6dl også https://www.xxl.no/wildo-vippkopp-original-6dl-lime/p/1111329_3_style
 2. Bergans trillemarka erfaringer?

  Det er forsåvidt 2.5 år siden jeg brukte teltet sist. Oppholder meg stort sett i en lavvo/under en presenning/i en koie. Men har ingen negative minner om det. Skal bruke det igjen i sommer, så om det ikke tåler hardt sommervær har jeg et problem
 3. Bergans trillemarka erfaringer?

  Er ganske sikker på at teltet mitt er et trillemarka 3p. Syntes det er et helt greit telt. Mye telt for pengene. Klarte seg helt fint i vær hvor de i lavvo hadde en kjip natt (her vil jeg dog peke en finger eller ti på de som satt opp lavvoen(e) ).
 4. Forslag til oppsett av tarp som telt

  Hva slags strikk bruker dere? Skal snart skaffe overseil selv
 5. 😮 Da blir det en sånn når texmexbuksa av samme type går adundas.
 6. Jeg syntes oljehyre-bukse funker fjell i fjellet (badum tss), hvertfall på høsten. Noe jeg skulle ønske fantes var en slik med glidelås langs siden slik at man ikke nesten ødela den hver gang den ble dratt over skoa.
 7. Norrøna Svalbard 2016 - endeleg ei skikkeleg jakke?

  Noen flere med tanker her? Er på vippen til å bestille denne nå. Sliter dog med å bestemme meg for L vs XL. Ender vel opp med L, da den allerede der er lengre enn Bergansjakka som aldri har vært vanntett på tur(bærer med Oljehyre i tillegg...). Med XL sitter ikke hetta fast i hodet selv om jeg strammer den maks. Vet ikke om norrøna har dummet seg ut eller Bergans traff perfekt med Isogaisa sin hette, men Norrøna svalbard er herlig lang Jah... Overbeviste kanskje meg selv her nå.
 8. Ønskes Kjøpt: Tarp

  Kaprer tråden litt med omtrent samme spørsmål; Tenkte kjøpe magasinet sin 3x4m når den kommer på lager igjen. Er den grei som første tarp? Ville kjøpt en fra DD om de hadde hatt 3x4, men etter et år med presenning tror jeg DD sin XL er litt stor. Til trådstarter; På aliexpress har 3f UL gear en tarp til tja, 300kr? Aner dog ingenting om kvaliteten
 9. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Hadde en misstanke om det ja, skjønt det må være veldig varmt om man har en "vanlig kontorjobb"
 10. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Jeg begynner noen ganger å lure; Hvordan bruker enkelte her inne buksene sine? Eller likere dere bare å variere fargen?
 11. Bekledning

  Oljehyre / potte tette regnbukser tåler alt av regn. Blir nok litt tette om gradestokken kryper over 10*C da.
 12. Downmat 7LW eller UL 7 LW?

  Litt OT, men er jeg den eneste som syntes bamse trekker vann som en svamp? Ikke gjennom underlaget, men siden som har vært i kontakt med bakken er som en svamp.
 13. Dun eller syntetisk sovepose?

  Hatt en rimelig dunpose i 3.5 år nå(Mammut Lahar 3-sesong) , som har hatt få netter i telt, og mange under åpen himmel eller presenning og i lavvo. Aldri hatt problemer med fukt, men jeg legger f.eks. fjellduken over posen om det drypper/dusjer fra lavvoduken, da jeg antar mengden kondens er lavere enn regnsprut.
 14. Pass på at du presiserer hvilken kundegruppe som har svart på undersøkelsen da statistikk og sånn
 15. Bindinger for lettere ski uten stålpinner?

  Vet ikke om de er egnet for tynnere ski, de bare dukket opp bak i hjernebarken. Her skriver noen om bindingen langt nede på siden.