Gå til innhold
 • Bli medlem

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  769
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

TheSleepwalker vant dagen sist 13. desember 2017

TheSleepwalker hadde mest likt innhold!

Om TheSleepwalker

Nylige profilbesøk

3 757 profilvisninger
 1. Det rykka i rød-pennen når jeg så en åpenbar mangel på parenteser 😆
 2. (telt+frakt) x 1.25 eller telt + frakt x 1.25?
 3. Virker som mange på facebook er fornøyd. Men mange sover også godt i små kinakøyer. Mye personlige preferanser rundt om.
 4. Fjellreven har og Abisko Dome og Keb Dome, hvis du ikke har sett på de. Siden det er obligatorisk at andre telt enn de det spørres om også nevnes.
 5. I mine spede forsøk med en tttm dobbel har jeg sliti med at den er for smal over skuldrene og for kort til å dekke hodet og bena. Er nok noe pga brei køye og manglende erfaring. Dæven, kanskje strikka på kortsida ikke burde vært så stramme?
 6. DER! ENDELIG NOEN SOM SA DET!! Spurte amerikanerne inne på /r/ultralight om alle disse spissteltene var så bombesikre som de påstod. Fikk kjeft for å spørre om de var like gode som helsport/hilleberg i uvær 😅 edit: fikl forsåvidt også litt kjeft når jeg spurte om pocket rocket og lignende egentlig var stabile nok for litt kokkelering.
 7. Kan vel lage/kjøpe bunnduk eller inmertelt? 🤔
 8. Hvis 850kr kan gå som betaling for 990kr så 😂 (dårlig humor her). Burde vel tilby bedre oppheng enn et tau etter hvert da? 🤔
 9. Om dere lager en 11 eller 12 fot en skal jeg ha når jeg får sliti ut tttm køya 👍
 10. MLD solomid/duomid i DFC? Trenger du innertelt?
 11. Jeg måtte bare bringe opp temaet siden mange amerikanske telt karakteriseres med "generous", "large" eller "spacious" vestibules, mens det på bildet så vidt er plass til sekk og sko 😂
 12. Avsporing: Burde ikke det være et kriterium for å karakterisere et fortelt som "stort"? Sekk, sko og primus samtidig, uten at alt nødvendigvis ligger pressa inntil ytterduken.
 13. Såååå, etter et par år med markløft og store mengder mat begynte låra å gnisse på joggetur. Livet tok fokuset vekk fra marken en stund, og låra slutta å gnisse. Så kanskje det er noen slankemuligheter her?
 14. Når jeg kikker i nettbutikken virker det som om NOE er utviklet, mens mye er OEM.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.