Jump to content

TheSleepwalker

Aktiv medlem
 • Posts

  948
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

TheSleepwalker last won the day on December 13 2017

TheSleepwalker had the most liked content!

Reputation

536 Excellent

About TheSleepwalker

Recent Profile Visitors

4,975 profile views
 1. Trangia GB74: Min eldste og mest brukte brenner fra studietida i Trondheim. Noe ustabil under justering, og ikke særlig egnet til bruk i flytende modus. Står fint i stormkjøkkenet og kan kokkelere det meste. Kovea Moonwalker: Kjøpte i våres. Trengte fri frakt til noe småting. Jevnere justering, samt lengre og smidigere slange enn Trangiaen. Fungerer opp ned også. Kjekt å kunne pakke litt lettere hvis man ikke trenger hele stormkjøkkenet. Soto Amicus: Falt for fristelsen til å prøve en liten toppmontert sak hvor brenner og gassboks pakkes i kjelen. Firemaple FMS 300T: Falt for fristelsen likevel. Steike den er liten. Prøvebrant et par gram gass sammen med Amicusen. Amicusen er tydelig en bedre brenner, men denne varmer nok også opp innholdet i kjelen. Hadde den hatt et litt bedre brennerhode og en lengre justeringspindel ville den nok vært en superbrenner. Har også en rødspritbrenner av noe slag, og en hjemmelaget Ikea-kvistbrenner med ben, kjelestøtte, mateluke og vindkjerm. Den brenner noe inni granskauen varmt.
 2. Lettpakkingen min har tradisjonelt vært å bruke torogryter fremfor ferske råvarer i Trangia 25 på gass 😂 Har dog både triangel, slangebrenner (Moonwalker) og toppbrenner (Amicus) i hus nå. De to sistnevnte har dog bare kokt nudler og lignende foreløpig. Inntrykket mitt fra O store internett er at FMSen er langt bedre enn BRSen.
 3. Firemaple FMS-300T til 199,- hos XXL er vel en veldig god pris. Er vel den nest letteste gassbrennern som er å få tak i. Kjekk for de som bare skal koke et par desiliter vann og kan skjerme brennern mot vind. Stått i mot fristelsen foreløpig 😎
 4. Som det svakelige mennesket jeg er ble det en Soto Amicus med kjelesett, fordi jeg alltid har hatt lyst til å prøve noe lett noe. Blir kjekt med lett og kompakt brenner på dagstur nå da.
 5. Hvor ligger den badekulpen? Aldri gått til Holmen-Jøronatten til fots.
 6. Bare 210cm liggelengde? Ser ut som god avstand til yttertelt, men fortsatt...
 7. Er da ikke SÅ varmt om natta? Hadde ingen problemer med varmen i Fjellheimen SL 3 sommern 2018 (rett før alt tok fyr rundt om). Da var det 30+ på dagtid. Fortsatt nattefrost ene natta 😂 men Abisko/Keb 3 til 2 personer er nok rette valg av størrelse ja.
 8. Bare pakke med tennstål fra nå da 🤷‍♂️
 9. Men sånn ellers har jeg brukt mye oljehyre. Et veldig billig sett. Fikk en gang gjennomblauta turbuksa rett før leggetid fredag kveld, fordi jeg skulle bare kjapt ut og justere pluggene og bardunene på lavvoen. Den den forble gjennomblaut på tørkesnora resten av helga. Var ganske behagelig med oljebuksa og nettingstilongs som turbukse egentlig, selv om det endte opp med stort sett sol og oppholdsvær.
 10. Jerven Mountain Man skal vel være tett, og ser nice ut.
 11. Burde vel fungere bra med liten kjele/form oppi stor kjele. Fyll litt stein eller noe i bunn av den store, samt vann. På med lokk på den store og kjør på. Eller? Tror jeg må teste dette.
 12. Burde vel funke bomull/poly-områdene hvertfall. Usikker på softshellpaneler?
 13. Hagen. Eldste sin første teltnatt. Great success. Fjellet neste.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy