Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet

Er ikke så flink til å finne ut hva slags mat jeg skal ha med på tur. Er avhengig av at det skal være lett, fordi jeg som regel går alene.

Må få en del energi av det også. Noen forslag?

Skrevet

Real Turmat el tilsvarende er mye brukt.

Bruker selv en del pastaposer Casa de Italia. Noen skal ha melk i så ta med tørrmelkspulver.

Potetmos, som regel Maggi med gressløk og melk. Til bruk ved siden av fisk som er fanget.

Noen brødskiver de første dagene men ellers er det ofte havregryn.

Litt sjokolade som ekstra for.

På korte turer tar jeg ofte med noe tyngre ting som pølser el annet kjøtt å grille

Skrevet

Frokostblanding og tørrmelk=frokost

Snickers=lunsj

forhåndstekt/tørka-i-ovn kjøtt, toro-saus-pose og ris/pasta/potetmos=middag

Denne fantastiske middagsoppskriften som jeg her avslører (Merk dere!) gir relativt lav vekt, og stor variasjon i kombinasjoner/smak og konsistens.

Skrevet

Du, jeg bare lurer på en ting, trenger bare et lite svar. Tørrmelk, altså sånn melk man lager med å blandet pulver og vann.

Hvordan er smaken på det i forhold til vanlig melk?

  • 2 uker senere...
Skrevet
Du, jeg bare lurer på en ting, trenger bare et lite svar. Tørrmelk, altså sånn melk man lager med å blandet pulver og vann.

Hvordan er smaken på det i forhold til vanlig melk?

det smaker vel ganske dårlig som drikke, men funker ok i mat.

Skrevet

Kosetips:

Kjøp en pose med pannekake mix. Lag røra og hell den over på en colaflaske el.lign. Stek lapper (små pannekaker) å nyt dem med nyplukket blåbær eller multer ved siden av en herlig kopp kaffe rett fra svartkjelen... dæven..ble sulten jeg nå. Godt jeg snart skal på tur igjen! :wink:

Skrevet

Selv bruker jeg stekepanne fra Trangia enten på bålet, eller i stormkjøkken. Har en gassinnsats til stormkjøkkenet, og den sprer varmen fint. Dessuten står den så stødig og godt at det ikke er noe problem å mekke litt oppi panna. :wink:

Skrevet

Bare husk at pannekaker tar tid å steke, så spesielt hvis man er mange om en brenner bør man starte stekingen litt før man blir skrubbsulten 8)

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.