Gå til innhold
 • Bli medlem

Nobody

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Nobody

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei! Jeg har ei halvautomatisk halge av merket Weatherby. Jeg har slitt litt med ladekluss, har hat den på service nå og fått den fikset helt. Men fikk beskjed om at mye av problemet gikk på at jeg brukte Heavy Load skive på hagla. Jeg har også en light load skive. Det jeg lurer på er, ved hvilket kaliber skal man bruke Heavy og ved hvilket skal man bruke light load? Hvor går grensa?
 2. Jepp ble dessverre litt sent, men går jakte mer til neste år! Men har et lite spørsmål til her, hvis man feks vil jakte kråke, mår, rev osv.. De dyrene som jakta fortsatt er åpen på. Sånn utennom grunneier, finnes det områder man har lovt til å gå å jakte uten betaling eller søknad? (Nær Kristiansand)
 3. Jeg bor i Kristiansand, helt ute mot sjøen ikke langt fra byen. Jeg har en kano, men lurer på hvor langt ut må jeg før jeg kan begynne å skyte ? Finnes det noen bygrense, eneste jeg finner at jeg jeg ikke må være mer enn 50 m fra land og at jeg ikke kan ha motor når jeg er under 2 km fra land.... Hvor går bygrensa ?
 4. Skal teste det, hvis ikke står og hvis det koster 400 så skulle det går greit
 5. Takker skal prøve det ut!
 6. Hei! Lurte på om noen viste om "Gratis" redigeringsprogram til film ? Må fungere på Full-HD. Gjør for all del ikke noe om det er komplisert eller noe, og ei enkelt et går også fint. Problemet ligger i at Windows Live Movies Maker ikke tar de HD filmene jeg har filmet, så er et problem der. Derfor ser jeg etter andre løsninger.
 7. Flere som har noen turer eller erfaringer ?
 8. Jeg bor i Kristiansand, og har har lyst på en tur på 2 dager i 9. Skal gå sammen med en kammerat! Det vi lurer på er om det er noen som har noen forslag til turer her på Sørlandet, helst ikke mer enn 15 mil fra Kristiansand. Og vi vil helst inn på en litt øde plass, steder det sjeldent er folk. Kanskje helst i skogen, og eventuelt i nærheten av et vann (isfiske). Noen som har noen erfaringer fra området rundt her eller noen anbefalinger? Mvh Martin
 9. Nobody

  Tørrmelk

  Jeg prøve å drikke det i dag.. Men ble litt uvell etterpå Men, noen som har prøvd det til Havregryn og så med sukker på ?
 10. Hei! Jeg har sett at det har kommet en del i det siste med ladere fra feks Silva. Dette er ladere som går på Solcelle å har kabler til mobiltelefoner, GPSer, Digitale kamera. Jeg lurer egentlig litt på, hvor effektive er disse? Noen å anbefale?
 11. Jeg har [Hidden Content] den den funker utrolig bra, bruker dem til alt mulig. Vandrer med dem om skal jakte med dem til høsten. De er jo høyt, og jeg har hat lave før. Men må si jeg liker bedre de høye.
 12. Jeg har dette paret her: [Hidden Content] Jeg bruker dem som kombi jakt og fjellvandring. Dette er da Viktigs toppmoddel til denne bruken, og den har blir sammenlignet med sko opp mot 4000. Så her får du MYE for pengene!
 13. Jeg bare lurer på om dette er noe jeg kan få kjøpt på en vanlig butikk her i Norge, tenker på G-Sport, Intersport, XXL, Witex ol... Er det noen lignende butikker som har dette produktet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.