Jump to content

erlendne

Aktiv medlem
 • Posts

  136
 • Joined

 • Last visited

About erlendne

 • Birthday 06/29/1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Alstahaug

Recent Profile Visitors

1,473 profile views

erlendne's Achievements

 1. Jeg fant disse bærene i Nordland tidlig i september på ca 100 meters høyde i en kløft med temmelig sandholdig jord. Synes de minner om gojibær, men turte ikke smake på dem siden jeg ikke var sikker. Lurer på om noen kan bekrefte, eller avkrefte at dette er gojibær, eller bukketorn som de også kalles.
 2. Noen som vet om det har kommet snø på Innerdalstårnet? Vurderer en tur dit om 1-2 uker.
 3. Fint høstvær i nord :D

 4. Tykje du e spræk! 4,5 timer på den turen er imponerende!
 5. Finfin tur det der! Var der i går. Det høyeste punktet kalles leppa, Haka, er toppen vestenfor. Denne må man forøvrig gå ganske langt ned og opp igjen for å nå. Jeg bruker som regel å gå bare på leppa og nesen (første toppen du kommer til når du går fra Teigstad. Traversen mellom nesen og leppa er en småluftig og fin tur, med eventyrlig utsikt!
 6. En mann i 30-årene omkom i går på Liatinden i Lurøy kommune i Nordland. http://www.hblad.no/nyheter/article6888950.ece
 7. Fin turbeskrivelse. Håper du får bedre vær neste gang! Jeg er meget godt kjent i Søstrene og vil fraråde folk å gå turen slik du gjorde det. Særlig når det er dårlig vær bør man følge den merkede ruten. Det er vel i snitt 2-3 stykker som går seg vill i området årlig. Jeg vil også fraråde bestigning av det høyeste punktet på Tvilling Nord. Toppkassen står på fortoppen fordi klyve/klatreturen over til det høyeste punktet er luftig og utsatt.
 8. Har laget en film fra en finfin tur jeg hadde i De Syv Søstre i slutten av august! For en sommer vi har hatt nordpå i år, uslåelig!!
 9. Var på Triglav i sommer. Gikk Tominskova-ruten opp og Prag-ruten ned. Kan anbefale dette rutevalget siden det er mindre småstein på Tominskova og mer klyving/via ferrata. Ruten er til tider bratt og luftig, men mindre enn fra hytta på 2500 moh til toppen uansett. En fantastisk fjelltur og en opplevelse for livet!
 10. Skal antageligvis til Tatry og de Julianske alper i Slovenia. Skal legge ut rapporter
 11. Mine halvhøye Alfa Walk King har kjempegod komfort også ved anklene.
 12. Eidetind, nabotoppen til sagnomsuste Store Strandåtind er en fin dagstur rett nord for Bodø.
 13. Jeg har et Nikon AW100 vanntett kompaktkamera. Har en del snedige funksjoner som GPS og slowmotion video. Bra å slippe å tenke på vann på sjøen og fjellet.
 14. Da bør dere absolutt gå på toppen av Dønnamannen. Vegtind, eller Trollvastind på Vega er også flotte topper.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy