Gå til innhold
 • Bli medlem

johnpd

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  630
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om johnpd

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Denne uken har Obs! tilbud på Night Bed Hengekøye til 199kr. Noen som har erfaringer eller synspunkter?
 2. Noen i Bergen som har en Wenonah kano jeg kan kikke på?
 3. johnpd

  Øks til barn

  Guttungen har bursdag og blir 7år. Han brukte en del øks i friluftsbarnehagen og etter han var med meg og stablet ved i vinter vil han gjerne ha sin egen øks så han kan være med å hogge. Noen som kan anbefale en øks?
 4. Vet du dette? Jeg har lest en plass at det er bedre å drikke fra tjernet, fordi der synker partiklene til bunns (eller flyter i overflaten), enn fra bekken der de virvles rundt.
 5. johnpd

  Vann på tur

  Jeg leste en bok der det ble fortalt at rennende i rennende vann er grumset virvlet opp i vannet, det er bedre å ta fra større vann eller insjøer, der synker dritten til bunns. Noen formening om dette?
 6. Vi fikk låne en Chariot for et par år siden. Fikk en fantastisk tur langs Rallarvegen fra Finse til Myrdal med gutten vår som da var 1 år. VI er heldige og han har alltid likt å sitte i vognen. Vi stappet han og alle de tunge tingene i og på vognen og brukte 2,5dager på å gå Rallarvegen. Absolutt en vinner. Men bør være grusveg. Tror ikke det er noe særlig å bruke den på sti.
 7. johnpd

  Femunden

  Kan du fortelle litt mer om dette området? Vi kommer fra Bergen, blir langt til Femunden, supert om vi kunne kortet ned kjøringen litt.
 8. problemet er å bli kjørt, mye styr med bilstol til junior og i det hele tatt finne noen som kan og vil kjøre....
 9. Hei! Konen min foreslo at vi skulle ta med teltet og stikke en uke til Finse i begynnelsen av august. Vi har en tre år gammel gutt som elsker å gå på tur og sove i telt. Vi bor i Bergen, har IKKE tilgang på bil, og tenker derfor vi skal bruke tog til å komme oss på tur i sommer. Gutten vår har ikke tålmodighet til å sitte fastspent i buss eller bil. Noen forslag til tur i gangavstand fra en jernebanestasjon? Vi har vært på Hardangervidda flere ganger før, og jeg kunne tenkt meg en tur i et skogsområde/under tregrensen med mulighet for å fiske og et lite
 10. Kjøpte den 12*14fots presenningen i fjor sommer i Alaska, funket kjempebra, men fikk desverre ikke tatt den med hjem igjen. Er det mulig å kjøpe noe tilsvarende i Norge? Til tilsvarende pris? [Hidden Content]
 11. Sånn kan du spare 300g på kjøkkenet. Jeg er blitt veldig glad i å bruke Jetboil Minimo på vår/sommer/høst. Stekepannen til Jetboil har jeg ikke prøvd enda.
 12. Hei! Jeg har en gutt på 2,5år som jeg vil på tur med i helgen. Bare meg og han. Er det noen i Bergensområdet som har en ally-kano jeg kan låne/leie fredag-søndag?
 13. Noen som kan anbefale en pose til en liten gutt som snart blir to? Har sett på Little Mammut, Marmot har en pose, sir joseph, andre?
 14. Jeg har ikke hatt problemer med de jeg har kjøpt i usa
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.