Gå til innhold
 • Bli medlem

Jan Kristian

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Jan Kristian

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Helsport Ringstind 2 til kr 2499,- [Hidden Content]
 2. Jeg har hengt her en del da jeg en var mere aktiv friluftsmann, så derfor vil jeg legge ut litt info om organisasjonen jeg har startet. Jeg har startet organisasjonen Art For A Better World, med formål om å gjøre verden til et bedre sted, redde menneskelig, og gi mennesker en bedre hverdag og et bedre liv. måten jeg vil samle inn penger på i fremtiden er via salg av kunst, og nå er det innsamlingsaksjoner. Se her for mer informasjon: afbw.no og facebook.com/veldedighet
 3. Det er forresten bare å komme med anbefalinger om andre soveposer. Jeg må finne meg en god pose som ikke koster så alt for mye. Takk for alle svar!
 4. Hva med denne? [Hidden Content] Den blir kanskje litt varm for tidlig vinter?
 5. xxl selger den til 1299, så det er ikke så allt for stor prisforskjell. Jeg fryser noe lett, så jeg tenker å bruke den tidlig vinter/senhøst, men også vinternetter (ikke kaldere enn -15 tenker jeg). vi kommer nok ikke til å ha så veldig mange turer, muligens bare to - tre kanskje (litt ettersom hva vi får tid til), med overnatting i telt eller gapahuk. Har en tre sesongers jeg kan bruke hvis vi bruker lavou med mulighet til fyring hele natta. Det er også bare snakk om helgeturer i nordmarka, og vi kommer nok ikke til å gå så veldig langt.
 6. Jeg skal kjøpe meg ny vintersovepose, men er usikker på hvem jeg skal velge. har funnet to som virker interessante. den ene er fra helsport: [Hidden Content] og den andre far mountain hardwear: [Hidden Content] noen som har erfaring, eller tips om hvem jeg bør velge?
 7. Jeg har et klatretau som er ca fire år gammelt. Har brukt det lite, så det ser nesten ikke brukt ut, har lagret det på et tørt, mørkt sted hvor temperaturen ligger stabilt på romtemperatur.. Husker at jeg lerte på klatrekurset at man burde bytte det ut etter tre år selv om det er lite brukt forde tauet størkner.. (skal bare klatre på toptau) Det var infoen om tauet og hvordan det skal brukes.. spørsmålet er: er det trygt å bruke det?
 8. Du burde forresten overhale den av og til; skifte filteret som sitter under mutteren ved siden av nåla, hvis det er mye smuss i det. Rense dysa etter hvert, og bare holde ting rent. Du kan også bytte den bommulsgreia etter hvert, som holder på bensinen eller hva du måtte bruke når du forvarmer. Men jeg tipper det er flere her på forumet som har langt bedre peil på Omnifuelen en meg. Og hvis du er redd for å ødelegge ting, som egentlig er ganske vanskelig, så kan du jo høre med forhandleren om de kan hjelpe deg. Hvis du er veldig gnien på det så kan det hende du kan få det på reklamasjonen
 9. Du løsner bare mutteren, som holder den på plass, med verktøyet som følger med primusen (hvis du har mistet det bruker du noe som ikke ødelegger mutteren, som for eks. en fastnøkkel), skrur ut nåla, bytter O-ringen, og setter det på plass igjen.. ikke noe hokus pokus, og ikke stort du kan gjøre galt. Bare pass på å holde ting rent.
 10. noen som vet hvor man kan få tak i reservedeler til bialaddin 305?
 11. Jan Kristian

  Slyngebånd

  kjøp ferdigsydde slynger i forskjellige lengder. De lange er også fine. Skal du knyte de selv så blir bruddstyrken mindre på grunn av knuta.
 12. tverrsjøen i nordmarka kan jo funke.
 13. prøv å få lånt en båt, og kjøp et par bånnsnører eller hva de nå heter. så de solgte noen billige på xxl. fest på noen kroker hvis det ikke allerede er på noen, og ta på reker eller noe anna som fisken vil ha. I sjøen med båt får man alltid fisk
 14. google it! du kan også gå inn på kelkoo.no og sjekke.. de selges flere steder i norge.
 15. pumpa sitter på flaska som er rullet inn i liggeunderlaget.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.