Gå til innhold
 • Bli medlem

Tuborg

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Tuborg

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Tenkte å gå fra Finsehytta via Krækkja, Heinseter, Rauhelleren, Mårbu, Kalhovd, Hellberghytta og til Rjukan. Skal bo i telt. Går innom noen av hyttene for å ta en kaffe osv. Alternativet er Finse, Kjeldebu, Dyranut, Stigstuv, Rauhelleren, Mårbu, Hellberghytta, Rjukan. Jeg har bare 5 dager på meg. Skal etter beregningene holde. Noen som har erfaringer fra disse strekningene? Å hva med snø midt i juli oppe i området Finse?
 2. Tuborg

  MYGGMIDDEL

  haha... den var god.
 3. Tuborg

  MYGGMIDDEL

  Den aller aller beste jeg noen gang har forsøkt, er en roll on som heter OFF. Den inneholder 19-20% DEET. Testet en med 55% engang.. kjøpt i Malaysia. DEN var effektiv. Men om den var sunn for kroppen? Neppe... Høyt DEET innhold skal visstnok være aller mest usunnt å smøre inn små barn med. En voksen kropp tåler det bedre. Men er vel som med det meste. Brukes med måte.
 4. hehe... i stormkjøkken fungerer det. Men tid tar det
 5. Kan skrive under på det. Gass om vår, sommer og tidlig høst. Ellers går det i bensin eller rødsprit. Eller bål... Er jo forresten en del land hvor gass kan brukes året rundt da..
 6. Kan jo hende jeg har vært max uheldig med de flaskene jeg har kjøpt meg. Det var trykket som var mest skuffende.
 7. Må ihvertfall ikke finne på å bruke Biltema sin om det er ned mot 0. Den brenner som bare det i noen minutter. Deretter er den nesten uten effekt. Hjelper ikke engang å varme den... Kommer ikke til å kjøpe denne typen igjen. Kanskje til nød på en varm sommerdag..
 8. Det er det som er den vesentlige forskjellen. At 4 sesongs tåler mer kulde. Å det kan være veldig kjekt om du er oppe på fjellet hvor det fort synker til rundt 0 grader selv midt på sommeren. Er visstnok Isobutane som gjør at den skal fungerer ned til ca. -5 til -10 grader. Med forbehold om vind osv... Om det ikke er noe særlig prisforskjell, ville jeg holdt meg til 4 sesongs.
 9. Tar i mot alle tips! Ruta ser fin ut den. Så du skal ikke se bort ifra at den prøves ut. Bodde du på hyttene, eller bodde du i telt? Bor selv i telt, men gjerne i nærheten av hyttene. Kjekt med litt "luksus" i nærheten...
 10. Hei! Ja sommeren for 2 år siden var våt. Var selv oppe på Kalhovd og Mårbu. Ja det ser ut som Åan - Rauhelleren er et passe stykke. Lurer på om jeg skal gå stien et stykke, og så skjære ned mot stien som går fra Solheimstulen og ta en overnatting ved Ulvelilegret. Så får jeg heller ha tilgode turen over til Åan og over Lågeli. Sitter bare å ber alt jeg kan om fint turvær siste uka i juli...
 11. Hei du! Jeg skal gå fra Haglebu, så startsted for meg på selve Hardangervidda blir sannsynligvis Solheimsstulen. Geilo er jo et fint startsted. Kikut eller Hakkesetstølen. Skal du krysse hele vidda, er vel Solheimstulen eller Imingfjell mer riktig. Jeg regner med å ankomme ulvelilegret den 28 eller 29 juli. Ankomst Kinsarvik blir 3 eller 4 aug. Kanskje vi sees?
 12. Trodde ikke det var så stor mulighet for torden oppe i 11-1200 meters høyde jeg... ? Trodde det mest var forbeholdt litt lavereliggende og dalstrøk? Lufta er jo så frisk og fin der oppe på vidda!
 13. Høres positivt ut. Jeg starter på Haglebu i Sigdal. Kommer inn på Hardangervidda fra området Dagali og krysser over via Rauhelleren, Sandhaug, Hadlasgard osv. Skal en tur nedom Hårteigen også ja. Den skal bestiges om været tillater det. Har hørt mye fint om nedstigningen til Kinsarvik.
 14. Fra Gardermoen til Rjukan er det 22 mil
 15. Skal krysse vidda i slutten av juli. Mål er Kinsarvik. Noen som har erfaring med denne turen??
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.