Gå til innhold
 • Bli medlem

kjell74

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Uansett, ingen ting å si på motet til den Lemenen, lurer på hvor stor den tror den er?
 2. Har du prøvd å skyte 3 raske skudd på papir, for å finne ut hvor mye krypet utgjør i prakis. Vet du det er det bare å korigere siktepunktet og ta skyteprøven på 30 sek. Det er uansett veldig kjekt å vite hvor mye en må korigere hvis du du må bruke mer en ett skudd på elgen.
 3. AAA det forklarer en masse. Begynner så smått å skjønne sammenhengen.
 4. Newfoundland og Laika? Newfoundland er fine hunder hvis du ikke har det så travelt. treker og bærer mye men det går ikke så fort. de jeg har vært borti har alle vært snille og gode bamser. men det er ikke den minste hunden. Lakia er jo Ruslands sin måte å lage hund som kan brukes til alt. Lakia har stort jaktinstinkt og kan stort sett læres opp til å jage det meste. har ingen erfaring med Laika men har du lyst på en hund som kan brukes til alt er det noe å se på. Vil du ha noe litt utenom det vanlige kan du undersøke Shiba. Den kan brukes til mye mer en å passe på sofaen.
 5. Det man aldri skall gjøre er å ta bilda av seg selv med ulovlig felt vilt og legge det ut på facebook eller lignende. Du er ikke en tosk hvis du skytter en fugel det er masse av selv om det er ulovelig, du er en tosk når du tar bilde av det. Og det burde tosken få mer en 17 000 i bot for.
 6. Tror de piratene fikk seg et sjokk når de ble rent i senk, det hadde de ikke regnet med.
 7. Som sakt mange ganger i denne tråden har fotografer justert bildene sine siden fotografitets barndom. Det er bare det at med dagens tekologi er det mulig for de fleste. -I gamle dager når du leverte film til fremkaling ble bildene justert av fotolaben for å bli best mulig. -I dag når du tar bilde med kompaktkamera justerer kameraet bildet for deg for at det skall bli best mulig. -I gamle dager når en fotograf tok et bilde, tok fotografen et bevist valg av film, papir, kjemikalier, eksponering og div triks i fremkalinga for å få det utrykket han ville ha. - I gjør en fotograf et bevis
 8. Jeg bruker en tokina 12-24 f/4 og max iso ca 800 på min 30D. Varierer en del på lukketiden, du må bare prøve. Og trådutløser er et must. Og et stabilt stativ . Pleier å ta en titt på denne siden en gang i balndt. [Hidden Content] Støyfjerningsprogram er veldig kjekt, kan gjøre underverker. Og så er det en selfølge å bruke RAW.
 9. Det er ikke meninga du skall forstå hva skattepengene dine brukes på. Betal og ti still, vi prater tros alt om urbefolkning med rettigheter.
 10. Hvorfor ikke, jeg vil gjerne bruke tid på å lese de dommene.
 11. Jeg regner med at du kan henvise til de aktuelle dommene.
 12. Du må nok leite på bruktmarkedet. Det finnes den del sånne der ute så den går helt sikkert å finne tak i.
 13. Ta Bildene I RAW. Eksponer sån at en passe mengde av bålet er overksponert. Da trur jeg du har det beste utgangspunktet for vidre arbeid. Tror at dagslys innstilling er et greit utgangspunkt for hvitbalanse. Det kan hjelpe på med et program for støyreduksjon, spesielt hvis en skall løfte de mørke partiene i bildet.
 14. javla bra. Men jeg fikk aldri luftgevær.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.