Gå til innhold
  • Bli medlem

Anbefalte innlegg

Skrevet
sneakyowl skrev (18 timer siden):

Skal sjekkes ut!

For å være vennlig: en oppskrift:

500g mjøl halv hvete, halvt fullkorn av en type. Kan også være den kjente 40/60 % blanding

1 tsk bakepulver

1 tsk salt

ca. 2 kopper skumma kultur så'n etter gehør og mjølkvalitet. På tur erstattes med tørrmelk + vann.

samles til 3-5 cm tykkelse, eller i form, stekes ca 40 min, v 200 C

På tur har jeg eltet deig i plastpose for alt ikke skulle bli totalt klissete. ( kremfløte kan på tur bli til "bikerkrem" ved å ha kremfløten og noen mynter, gjerne med hull og riste lenge og iherdig.

Jeg bodde et halvt års tid i Dublin og fikk sådan ferskbakt hver morgen!! Smaker litt nøtteaktig!

Kan vel med fordel bakes i en "omniovn" eller gryte på tur.

Elgen  

Photo0227.thumb.jpg.cc25bc3cfded757a72a5ad825681ed4c.jpg

  • Liker 3
  • Takk 1
Annonse
Skrevet

Hittat en gång i en container på en tapp för återvinning (nu är dessa låsta)

Gastub punkteras med nål i den blå behållaren tilv i Frankrike.

Testade att lägga i frysen över natten ca 20-30% propan startade nästan direkt,även provat när låg i bilen i ca -10 gr över natten och tinat snö till The vatten,satt på det när jag skulle packa bilen och tog säker ca 20-30 min före ca 3 dl var drick varmt.

Även testat den AL flaskan med ca 100% butan till att valla skidor när minst -5 gr C ok samt efter legat i frysen lika andra köket.

Vid ca +10 gr C och kastrull med värme vxl gick det ok att koka gröt utanför vindskyddet jag sovit i under natten.

Jag har köket i bilen på vintern om man får problem och vill ha lite varm dryck.

DSC04122.thumb.JPG.1c171e1bd0a1cdc629218e8419b6f40f.JPG343969680_5948678025241385_4308415844590922218_n.jpg.d8de472b20f45d9ab749ff58016f001b.jpg

DSC04108.thumb.JPG.d50fa1fb3d3abc8baec1481cf3a21c33.JPG

  • Liker 3

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.