Gå til innhold

frankdrebin

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  62
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

frankdrebin vant dagen sist September 5

frankdrebin hadde mest likt innhold!

Om frankdrebin

 • Rang
  Rikspotet

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Det var en god periode jeg hadde min trofaste Nikon D90, fotograferte i RAW og brukte lightroom til å raffinere. Interessen har siden dabbet og jeg har tatt stadig færre bilder. Motiv og komposisjon er det viktigste for meg. Jeg er opptatt av å finne halvautomatiske moduser som fanger godt nok det jeg peker på. Jeg har nettopp fått p20pro, så jeg skal eksperimentere videre med den. Målet er å få noe som er godt nok uten etterbehandling.
 2. Finfint turvær på sunnmøre i dag. Ikke fornøyd med måten P20Pro kjører skarphet oå og automatisk fargebehandler bilder, men helhetlig er kameraet i den godt nok.
 3. hvordan ble det med video. Og svarte Bernie?
 4. Uten å dele med oss? 😅 Jeg tenker man er nisjenørd når man orker å se ~3 minutter med forvarming og brenning av primus på YT. Men det er greit. Jeg har sett nok videoer med Hiram til at jeg er ikke flau lenger.
 5. Jeg ville sagt at en gryte har en innsving i munningen. Litt som en typisk heksegryte. I praksis mistenker jeg at de simpelthen er synonymer. Litt som at noen sier fat om tallerkener. Dagligtale rett og slett.
 6. 62°25'04.5"N 6°18'39.2"E Litt lavt nede i fjellet. Rundt ti minutters gange fra parkeringsplassen opp mot det populære turmålet trollhaugen.
 7. film en lang sekvens hele veien fra kald nova uten montert berniedawg. Vis i videoen hvilken nova det er. Film hele veien fra forvarming til rødglødende. Legg ut på youtube privat. Del lenken med Bernie. edit: Fyr opp først med berniedawg. Når den er rødglødende, slukk den. Ta av toppen. Sett på bråkebrenner. tenn på ny.
 8. Jeg tror - utrolig nok - at dette er et problem med selve berniedawgen. Er det riktig modell du har?
 9. Pent håndverk! Jeg tror jeg kommer til å gå for ferdig kuttet. Du regnet ut catkurvene og alt selv, du?
 10. Gode tips. Har du et bilde av hvordan det ble seende ut til slutt? Så fint! Hvor stor og hvilken type? Selv vurderer jeg en vintervariant med dører. Det er det eneste jeg mangler i sortimentet.
 11. Jeg vurderer å kjøpe et ferdig kit fra Ripstop by the roll, men jeg vil gjerne høre erfaringer fra andre først. Er det noen som har sydd selv? Hvor mye banning snakker vi? Hvordan har den holdt seg?
 12. Underbrenning er den vanligste årsaken til det. Det er uvanlig. Flammen skal slukke HELT før du tenner den. Det skjer?
 13. Lån først. Se om det er for deg. Kaninhullet er dypt og dyrt når du først får dilla. Men then again: hvilken hobby er ikke det?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.