+TomasF Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Hva bruker dere å ta med av ingredienser til ørreten? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
iggymoto Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Charlottløk, smør, salt og kanskje en pose potetmos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Peter F. Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Løk, mais, chilli, hvitløk, salt , pepper, potetmos. De seks første går i buken med folie rundt deretter på bålglørene i 10 min på hver side. Ellers så er jo ørret på brød med litt majones og noen dråper sitron vanvittig godt 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Friluftsnoob Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 mel, salt, pepper og smør. Kanskje vårløk, og ris. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
graham Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Rømme, type seter, i usunne mengder. Potetmos hvis det er nødvendig for å bli mett. Skylles ned med øl. 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hardy Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Varmrøkt ørret (einerøkt i ABU-røken) med sennepen Maille au Miel og ris attåt er et herremåltid på tur! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anti Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Tja.. det jeg har? I forrige uke ble det med ris og bretagne kyllingsaus med ekstra chili - funket utmerket, selv om det ikke er en kombinasjon jeg ville kommet på hjemme på kjøkkenet. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lindap Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Vi har alltid med en pose med Lofot fiskesuppe. Når den er stappfull med fisk, blir det et måltid til 2. Noen ganger har vi hatt med sojasaus og wasabipulver. Blandet det i en kopp og dyppet smale strinler fersk ørret med rødt kjøtt i det. Aluminiumfolje eller en røykpose er også veldig kjekt å ta med. Ta med fiskekrydder. Jeg husker fortsatt en røye fra Finnmark, smørt inn med krydder fra et glass med fiskekrydder fra "chef" eller noe, stekt i aluniniumsfolje. Det var muligens den beste fisken jeg har spist i mitt liv. Nå med mine eksperimenter på hjemmelaget turmat, har jeg laget paella. Det er ikke prøvd ut enda. Men jeg har tørket erter, paprika og tilsatt buljong og safran og ris. Er spent på å prøve den ut... For mange år siden tok vi med en fersk pakke paella ris med krydder fra butikken. Det finnes antagelig fortsatt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lindap Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Hvis du vil ha litt stas, så selger polet hvitvin på plastflaske... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
friluftsloffern Posted May 27, 2015 Share Posted May 27, 2015 Potet/mos ved siden og rød løk og urtesalt fremhever smaken i ørreten. Mye smør i stekinga så den blir feit og god. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Join the conversation
You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.