Gå til innhold

Fjellfilmeren

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  972
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Fjellfilmeren vant dagen sist Februar 21

Fjellfilmeren hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Fjellfilmeren

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Landskapsfoto, naturfilm, lange turer, telt, DNT, vakker natur.
 • Sted
  Molde, Møre og Romsdal

Nylige profilbesøk

2 990 profilvisninger
 1. Vi tok turen en gang til. Hele kremrunden denne gang! Flytstier, crux, og sva om hverandre. En av de beste stiene i Romsdal spør du meg.
 2. Det er veldig uryddig og strevsomt å finne informasjon. Så skjønner godt at folk ikke får med seg forbud i verneområder. Men det er konsekvent ulovlig flyving utført av næringsdrivende som vet bedre som er det største problemet. Reglene er tydelige og følger sågar med i pakningsvedlegget når du kjøper drone. Likevel flyr folk i nabolaget og over byene.
 3. Rider-M. Lett og billig liten sak. Det er en konkurrerende gimbal fra Feyutech som er vanntett ute nå. Jeg angrer litt på at jeg ikke kjøpte den i stedet for å filme fiskevideoer, padling osv. men samtidig så kan ikke den bytte batterier. Den må lades med eksternt batteri. Så det funker ikke så godt på lengre sykkel eller padleturer med mye filming.
 4. Var ute og testet den nye gimbalen og Gopro 7 på en lokal sti her i Romsdal. Årets første tur på sti så det går ikke så fort, men solnedgangen gjør det spektakulært på sitt naturlige vis likevel.
 5. Norske droneregler finner du på www.dronelek.no 150meter avstand til biler, hus, og mennesker er pålagt for å fly drone lovlig.
 6. Du vet at vi eksporterer en masse strøm allerede? Og elbilene. Dersom man etterisolerer huset sitt, og roer ned på tenåringsdusjen så har man spart inn bilens strømforbruk. Vi betaler vel kanskje noen hundrelapper i måneden for strøm til elbilen. Det sier sitt. Monstermaster har fått dårlig rykte fordi korrupte politikere liker å legge de gjennom urørt natur. Tenk hvor fantastisk Vengedalen hadde vært dersom det ikke gikk monstermaster der! https://www.smp.no/meninger/kommentar/article9886904.ece https://www.nrk.no/sognogfjordane/ankar-kraftlinjesaka-til-hogsterett-1.13727340
 7. NVE har kommet med sin rapport om hvor vindmøllene bør bli presentert: https://www.nrk.no/norge/her-vil-nve-ha-vindmollene-1.14495707 Det er særlig to områder jeg reagerer på. Vestsiden av Femunden, og øst for Byrkjedal. Begge er områder som burde vært landskapsvernområder, minimum. Hva tenker du om rapporten, og hva har den å si for ditt nærområde?
 8. Bestilte Hennessy hammock til kona i går. Nå blir det fjord-heng i sommer!
 9. https://www.fjellsport.no/ 25% på nesten hele butikken. Usikker på varighet. Det ble ny Hennesey hengekøye på oss i hvert fall
 10. Det baserer seg på veil. pris vil jeg tro. Westsystem er billigst på en del Ally modeller når du sjekker med Prisjakt.no Og det gjør man jo alltid uansett hva man kjøper
 11. https://www.westsystem.no/search/all?q=ally Westsystem har 25% rabatt på alt tilbehør og diverse (ikke kanoer) i nettbutikken ut dagen i dag. Blant annet masse tilbehør til Ally kanoer.
 12. XXL har ca. 20% rabatt på varene, ikke 25. Når man regner MVA så legger man på 25% på varens pris. Og når man trekker fra MVA så trekker man fra 20% for å komme til opprinnelig varepris. Matte 😎 De har ikke tilbud på Shimano pedalene jeg ønsker meg, selvfølgelig.
 13. Minner om luftfartstilsynet sine nye ansatte som jakter ulovlig droneflyging. Man skal holde seg 150 meter fra hus, folk, biler etc. og man er også påkrevet å være i kontroll av dronen. Så man kan ikke bruke de automatiske funksjonene når man er helt alene dessverre. Men du hadde kanskje en passasjer i bilen? Uansett, 150meter fra folk og hytter. Kun RO3 piloter kan fly over bebyggelse.
 14. Du må besøke Lofoten 😂 Nå er det hele busslaster med kinesere bevæpnet med nyeste droner fra Dji. Det var 10 droner i lufta og kinesere over alt midt i Reine sist jeg var der. De gir blanke i lovverket og den ene drona sneiet hodet mitt med lufttrykket! Disse turistene er på vei i full fart inn i våre nasjonalparker.
 15. Har Mavic Pro drona og den dårlige bildekvaliteten gjør meg alltid deppa når jeg kommer hjem og ser opptakene... Fin størrelse på den. Har den ofte med. Men den blir som regel ikke brukt da jeg vet at kvaliteten er dårlig og støyende i bildet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.