Gå til innhold

Fjellfilmeren

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  882
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Fjellfilmeren vant dagen sist April 5 2017

Fjellfilmeren hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Fjellfilmeren

Nylige profilbesøk

2 488 profilvisninger
 1. Fjellfilmeren

  Ikadalen?

  Takker! Står Ikadalen i teksten under så det forvirret litt. Ser at de har temmet elvene og bygget kraftledninger på kryss og tvers nå. Synd, dalen hadde vært perfekt til en tv-serie jeg jobber med. Ikke mye vann her nå. Og det ser ut til å ha vært en stund siden det var frie vannmasser i elva her. Sjekk hvor høyt opp fiskehuset står fra den gang det nok var laksefiske her. http://bit.ly/2I8DSi5
 2. Fjellfilmeren

  Ikadalen?

  https://tv.nrk.no/serie/fossenes-norge/FOLA03008985/25-12-1987 Dette NRK programmet fra 1987 har en svært langdryg helikopterflyving over det som blir beskrevet som Ikadalen. Flyvingen starter fra 19 minutter og opp til 25-26 minutter ut i programmet. Jeg klarer ikke å se nøyaktig hvor dette er. Tenkte på Utladalen, men den stanser ikke i så bratte stup som de filmer til slutt. Noen som vet hvilken dal det kan være? Jeg er ikke så godt kjent i nord-norge f.eks.
 3. Fjellfilmeren

  Rabattkode på fjellsport.no virker ikke

  Mulig jeg misforstod - jeg glemmer linken Kjell Iver. Så ja. Det er en tungvindt og bakvendt måte å gjøre det på. Fjellsport vinner derfor penger og taper kunder, så vi handler hos XXL som vinner Prisjakt.no i stedet for. Som jeg sa, jeg glemmer at jeg kan tjene gratis flybilletter i monner og lass ved å logge inn på SAS.no og velge nettbutikk derfra. Det er slik vi er skrudd sammen når vi chiller på ipaden og finner noe godteri vi har lyst på.
 4. Fjellfilmeren

  Rabattkode på fjellsport.no virker ikke

  Vi genererer betydelig trafikk til dem og det burde forumet belønnes for. Jeg vil faktisk påstå at online-forum er en av de viktigste driverne til nettbutikker som spesialiserer seg i små sjangere. Som bilpleie, fluebinding, ølbrygging, og fjellsport. Hvis jeg ikke får rabattkode så er jo XXL som oftest billigst Ellers har vi jo 15-20% koder i diverse magasiner og rundt om.
 5. Fjellfilmeren

  Rabattkode på fjellsport.no virker ikke

  Kickback slik som SAS har med Eurobonus fungerer ikke. Selv om jeg vet at jeg kan få saftige Eurobonus rabatter så glemmer jeg det hele tiden for det innebærer å logge seg inn på Eurobonus, klikke på flere knapper, velge riktig nettbutikk, trykke seg inn der, og så søke og finne tingen jeg ønsker å kjøpe (på ny), og deretter gjennomføre handel. Folk fungerer ikke slik, så det er absolutt ingen ris til egen bak. Kun Fjellsport og Eurobonus som feilvurderer hvor trafikken faktisk kommer fra.
 6. Fjellfilmeren

  Rabattkode på fjellsport.no virker ikke

  Det er jo rabattkoden som gjør at man iblant handler på Fjellsport i stedet for hos langt billigere XXL. Noen må vel kjenne sin besøkelsestid? Fjellsport har jo lagt ved 15% rabattkoder i hytt og pinevær i friluftsblader +++ over en lav sko også.
 7. Fjellfilmeren

  Oppheng for skiboks i garasje?

  Trinser og slikt høres bra ut. Stropper er mer knot tenker jeg. Man skal kunne dra hele sulamitten av biltaket i en vending. Det er snakk om en høy Outlander og jeg har båret den av og på den bilen i fem vintrer nå. Drittlei! Vil ha et system hvor det bare er å løfte den rett av biltaket, eller på, alt ettersom Å skulle dra 4 stropper samtidig i jevn dragning høres stress ut. Jeg vil heller feste 4 tau i trinser til en stor ring, som igjen er festet til vaier til en håndvinsj som man bare kan dra rett av biltaket. Det er en tung glassfiberboks + aluminium rails som skal av og på. Så må jeg bare finne en vettug måte å slippe den skånsomt ned på takrailsa da.
 8. Fjellfilmeren

  Oppheng for skiboks i garasje?

  Jepp! Men hvor får jeg kjøpt delene? Fant ikke det jeg trengte på Biltema sist jeg var innom. Måtte tilogmed levere tilbake det jeg fikk anbefalt av de ansatte, da det viste seg å være uegnet.
 9. Fjellfilmeren

  Oppheng for skiboks i garasje?

  Neidda, jeg jobber ikke der. Løsningen ser bra ut på bildet. Men i praksis vil den ta nesten en meter med takhøyde. Slik luksus har jeg ikke Tror taket er 2,6 meter og det er en Outlander på stylter som skal innunder. Den ene takboksen er et monster på 45cm høyde + stativ...
 10. Fjellfilmeren

  Oppheng for skiboks i garasje?

  Jeg ønsker å henge takboksene mine i taket på garasjen. Men Thule sitt system koster 1800,- og jeg har to takbokser... Trenger vel bare noen bolter og trinser. Hvordan har dere andre løst det i deres garasjer?
 11. Fjellfilmeren

  Uten partneren på tur

  Hei Fjellforum Jeg har en kone som etter mange års langvarig sykdom etterhvert har fått diagnosen Fibromyalgi. I korte trekk er diagnosen smerter og utmattelse, og beslektet med ME. Hennes dager med ryggsekk i fjellet er altså talte. Og for meg som er en hinsides ivrig friluftsmann er det tungt å leve med tanken om at våre turer i uoppdaget terreng med Ringstind i sekken er over. Nå blir det i hovedsak korte turer med utgangspunkt i bilvei som er aktuelt, ellers sitter hun mye inne og ser på TV mens smertene river i ryggen hennes. Vi kan vel ikke alle ha en partner som er like ivrig som oss på tur. Jeg vet jo at mange menn lever i parforhold hvor partneren ikke tar del i partnerens aktiviteter. Mange jegere dukker opp som et eksempel. Hvordan takler dere andre med inaktiv partner at man ikke drar på tur sammen? Er det mulig å leve et fullverdig liv uten at partneren er med på telttur milevis fra vei?
 12. Fjellfilmeren

  Trenger hjelp med reinsdyrskinn

  Bumper opp denne tråden igjen Har to av XXL-skinna og de røyter noe helt forferdelig nå. Er noen år gamle. Ikke så ofte brukt. Er vel ikke så mye å gjøre for å stoppe røytingen, så da blir det nok nye skinn. Har noen kontakter i Kautokeino for sending av nye tørkede skinn?
 13. Fjellfilmeren

  Hva har du kjøpt nå!

  Kona fikk elsykkel fra XXL i dag. Kjekt med 25%! Hun har nedsatt helse så dette blir et flott tiltak for flere turer på grusveier. Så får vi håpe at grusveiene i nasjonalparkene åpnes på sikt, slik at det blir tur til Hjerkinn og Rondane etterhvert også.
 14. Fjellfilmeren

  Hva har du kjøpt nå!

  Har kjøpt meg stor enebolig på 330m2 ! Så nå blir det litt færre fjellturer i sommer enn jeg hadde tenkt. Men stor hage til bålfyring, og veranda til overnatting året rundt. Så dette blir fint.
 15. Fjellfilmeren

  Hva har du kjøpt nå!

  Nytt sykkelstativ til bilen, slik at tenåringen også kan bli med ut på terrengsykkelturer Kjøpte sjølvsagt med lyslist, slik at det blir lovlig å ha syklene bakpå hengerfestet.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.