Gå til innhold

Fjellfilmeren

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  899
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Fjellfilmeren vant dagen sist April 5 2017

Fjellfilmeren hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Fjellfilmeren

Nylige profilbesøk

2 751 profilvisninger
 1. Fjellfilmeren

  Fjellvett den gang da i følge NRK

  Prøvd å se skifilmer med VR briller? Test ut på Youtube neste gang du er i nærheten av et Playstation VR sett. Kvelden min ble ødelagt for å si det sånn. Men det var vanvittig kult i 10 minutter!
 2. Fjellfilmeren

  Fjellvett den gang da i følge NRK

  Blåmuggostburger, takk Med hipsterskjegg attåt
 3. Fjellfilmeren

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Herlig, karabiner skal kjøpes.
 4. Fjellfilmeren

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Pleier å ha litt større rom i teltet ser jeg for meg. I hammocken havner man vel rett oppå liggeunderlag og sovepose med en gang? Er det en løsning å kle av seg utenfor og henge klærne under tarpen?
 5. Fjellfilmeren

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Apropos. Hvordan gjør dere det med flått i hammocken? Og klær med potensielle flått utpå?
 6. Fjellfilmeren

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Takk for svar. Tanken var å få kjøpt inn før vinteren kommer for fullt slik at det ble noen høstnetter i spetakkelet. Jeg hadde allerede bestilt en Hennessy Explorer før jeg spurte, vi har jo angrerett og kunne raskt returnere hvis det var et tåpelig valg. Men virker som at det er det tryggeste og enkleste, som ikke krever innsats, research, toll og moms etc., også regner jeg med at spetakkelet lett kan selges på Finn etter 10 netter hvis det ikke er greia for meg. Har en god del telt fra Helsport, og cubenfiber fra USA, så får vi se om dette blir en spennende innretning som gjør skog-camping litt mer interessant for meg. Har tenkt å hive det i sekken litt sent på kvelden, og stikke opp på skoghaugene over huset for å se på solnedgangen, lese en bok, og hjem igjen tidlig om morgenen. De samme stedene har ikke så gode teltplasser å by på, eller så fin utsikt rett fra teltåpningen.
 7. Fjellfilmeren

  Hennessy Explorer - beste hengekøye?

  Så er tiden kommet for å skaffe seg hengekøye. Er det Hennessy Explorer som er "best" etter så mange år eller har det kommet noen bedre på markedet? Hva bruker andre folk, og hvorfor?
 8. Fjellfilmeren

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Selv har jeg fire ubrukte fiskestenger stående ved siden av en ubrukt hagle så for min del sparer jeg 419 😂 Men har håp om noe jakt til høsten da
 9. Fjellfilmeren

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Forbehold nytter ikke. Det er kun når prisen er så god at du burde ha skjønt at det er feil, at det kan være forbehold. Det er helt normalt med både 50% og 75% rabatt på friluftsting og fiskesaker. Jeg har kjøpt omtrent alt jeg eier på salg og har sånnsett relativt god oversikt over rabattene i bransjen. De er betydelig større enn pc-markedet og elektronikkbransjen, hvor man bare har 5-15% rabatter å gå på som oftest: https://www.dinside.no/okonomi/elkjop-nektet-a-levere-mac-til-3500-kroner/70135439
 10. Fjellfilmeren

  Advarsel: Ikke oppdater Delorme Inreach SE hvis du har en

  Joda, det er en sanning i det. Men mobiler, nettbrett o.l. oppdateres jo hele tiden. Vi er ganske godt vant med at ting skal fungere... Men i dette tilfellet så er det jo eldre maskinvare fra tidligere Delorme, og nåværende software fra Garmin. Så kanskje det var derfor det ikke fungerte så godt sammen.
 11. Fjellfilmeren

  Advarsel: Ikke oppdater Delorme Inreach SE hvis du har en

  Fikk løsning fra Garmin nå. De har lenge vært i tvil om hva de skulle gjøre med de eldre enhetene fra Delorme, et selskap Garmin kjøpte opp for å ta over Inreach serien. I Norge så pådrar de seg også reklamasjonsansvaret når de kjøper opp produsenten. Så saken var uansett klar her, og likevel har altså Garmin hatt en praksis om 2 års garanti og 5 års reklamasjonsrett på disse enhetene. Jeg forstår ikke helt hvorfor de først nektet å reparere enheten når de mente den var dekket av 5 års reklamasjon. Produktet skal jo fungere etter forbrukerkjøpsloven også... Men nå har de snudd og vil yte 5 års garanti også på Delorme Inreach SE enhetene, noe som tilsvarer de nye Garmin Inreach enhetene. Så jeg får en erstatningsenhet (refurbished) i posten, og det er jo bra. Det er ikke snakk om å få refundert eller å få erstatningstid på abb. for tiden enheten er ubrukelig. Jeg mistenkte egentlig at det ville være slik siden man kjøper satelitt-tjenestene fra Garmin internasjonalt, og da er det jo slike ekstremt dårlige kundevilkår man må godta, selv om man ikke leser dem. 75,- tapt og det er ikke all verdens, men et irritasjonsmoment likevel. God kundeservice hadde vært å si ok, du skal få to uker gratis satelitt-tjeneste.
 12. Fjellfilmeren

  Advarsel: Ikke oppdater Delorme Inreach SE hvis du har en

  At firmware ikke er en garanti / reklamasjonsak ville jo vært en nærmest sannhet for 20 år siden. Men i dag kan Elon Musk forbedre bremselengden på Tesla bilene gjennom en liten oppdatering. Oppdateringer har gjennomsyret samfunnet vårt og mobilene, nettbrettene, bilene, og oppvaskmaskinene (!) så gjennomgående at dette i dagens kultur er en del av kjøpet når man drar kortet. Det er Garmin som er ansvarlig for enhetene sine. Jeg kjøpte enheten gjennom DNT Oslo, men lovverket åpner for reklamasjon mot tidligere salgsledd. Synes egentlig ikke noe om å stresse stakkarene i butikken i Oslo, når det er Garmin som skal håndtere garantier og reparasjoner.
 13. Fjellfilmeren

  Advarsel: Ikke oppdater Delorme Inreach SE hvis du har en

  Reset til fabrikk hjalp ikke. IMEI er 0. Umulig å få USB kontakt...
 14. Fjellfilmeren

  Advarsel: Ikke oppdater Delorme Inreach SE hvis du har en

  Inreach Sync er automatisert. Det er ingen måte å gjøre dette feil på.
 15. Fjellfilmeren

  Advarsel: Ikke oppdater Delorme Inreach SE hvis du har en

  Takk for link! Dette blir nyttig mot forbrukerrådet da det er en kjent feil, og dermed enda større grunn til å få refundert eller byttet i ny enhet. Disse avtalene til Garmin er verdiløse mot norsk lov. Man kan ikke fraskrive seg ansvaret som er lovfestet. Software er også beskyttet av forbrukerkjøpsloven, så jeg blir overrasket hvis dette ikke er tilfelle. En garanti må være bedre enn lovfestet reklamasjonsrett, ikke svakere. Edit: Så filmen nå. Han fikk jo en replacement unit. Så de tar ansvar for Firmware i utlandet. Enda en grunn til å ikke tape saken i Norge, hvor vi har forbrukerkjøpsloven.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.