Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjellfilmeren

+Støttemedlem
  • Innlegg

    1 212
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    14

Fjellfilmeren vant dagen sist 15. desember 2023

Fjellfilmeren hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 056 Excellent

Om Fjellfilmeren

Profile Information

  • Gender
    Male
  • Interests
    Landskapsfoto, naturfilm, lange turer, telt, DNT, vakker natur.
  • Sted
    Molde, Møre og Romsdal

Nylige profilbesøk

8 749 profilvisninger
  1. Norsk naturfilmforening bestående av mange av de store dyrefotografene har i flere år diskutert nedleggelse, da ingen får solgt noe til NRK lenger. Naturfotografene ansatt i NRK tok også sluttpakke, eller ble flyttet til mer reality lignende oppdrag internt. Det er nå fokus på artikler på NRK.no i stedet for film/tv når det kommer natur og klima.
  2. Men jeg har ikke giddet å se den 🤷 Fortsatt kjendis programleder, jeg ser heller på YouTube.
  3. Bedre enn ingenting. Men han lærer for det meste bort friluftsliv, og ikke naturfag. Den siste biten er vraket hos NRK. NRK satser fortsatt på kjendiser. De har også lagt ned Folk redaksjonen, som satset på ukjente nordmenn som gjorde noe ekstraordinært. De beste programmene etter min mening. Her var det utrolig mye gull som ble produsert, uten det helt store markedet, akkurat slik en statskanal med samfunnsoppdrag skal kjøpe inn.
  4. NRK har lagt ned naturredaksjonen, naturfotografene har tatt sluttpakke eller gått videre til andre oppgaver. Det er ikke så aktuelt å snakke om NRK og naturfilm i samme setning lenger.
  5. Nå som NRK har sagt i 5 år at de ikke skal sende programmer med norsk natur i fokus lenger, er faktisk YouTube vår eneste kilde til informasjon om norsk natur 🤭 Bør sikkert oppdatere hvordan dere behandler søknader, og se an de faktiske kanalene? Vi trenger ikke 100 droner fra Monsen wannabes, men en del kanaler satser på kunnskapsformidling og historie, her er det mer aktuelt. YT og andre SoMe er også ofte eneste måten å nå frem til unge på.
  6. Det er bare tillatt å sykle på enkelte bestemte sleper. Det er tegnet opp kart over disse. Sykling ellers i nasjonalparken er forbudt.
  7. Moteplagg for å få likes på Insta pleier ikke å være så funksjonelle 🤭 Jeg hadde kjørt den på skånsomt program, og kjøpt bedre egnet klær neste gang. Mange av influensaene har jo klærne i sekken og skifter før bildetagning.
  8. Hvilket av de to materialene er sterkere i storm? Ser at UL er Kerlon 1200 nylon og XP er Kerlon SP / Polyester. Men finner ikke noe kjapt svar på Google om sammenlignbar rivestyrke i drittvær. Kunne egentlig tenkt meg noe tilsvarende Keron Nammatj bare i tarp materiale.
  9. Bare å trykke inn bremsen litt så kommer tåkeluren og da løper de 😆 Det er stort sett de med utovertiss som kan være farlige. Særlig kviger er fryktelig nysgjerrige, akkurat som våre tenåringer og barn. Men lag litt leven og de vender tilbake rimelig kjapt.
  10. Langvatnet har fine fasiliteter som egner seg for barn. Gresslette og godt med parkering. Bålplasser også. Etterhvert vil horisonten utvide seg og man begynner å kikke på kart etter nye turer. Anbefaler Aursjøveien når det er litt mer erfaring i leiren.
  11. Absolutt verdt å vite til senere 👏
  12. Gå fra Synnervika til den første tømmerkoia vestover, og følg vassdraget nordover langs tømmerrennene til neste koie, og rundt til dambua ved Feragen og ned til veien igjen. Fin runde med korte etapper og godt fiske.
  13. Spørs hvor vondt du vil ha det underveis. Desto mindre smerter, desto mer trening begynner du med allerede nå 🤭 Motbakke, jogging, og sykling er lette aktiviteter for å få opp pulsen. En lengre tur i motbakker i helgen holder gangsperr unna.
  14. Er dette seriøst? Har blitt vanlig å skaffe flere seere gjennom fiktive skandaler og sprøyt på nettet. Såkalt "clout". Selv negativ pr er pr. Poenget er å få folk til å engasjere seg, og dele / snakke om kjendisen.
  15. Har en 6 mnd golden retriever tispe. Hun tygger på pinner, og har stadig med seg hjem nye leker fra nærturen. Gress, busker, pinner, ja til og med stein. Den nye hobbyen er å fiske opp steiner fra andedammen på tomta, for å tygge på dem... Et par ganger har hun spydd opp og innholdet ser ut som du har vrengt støvsugeren og tømt på gulvet.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.