Gå til innhold

Fjellfilmeren

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  876
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  9

Fjellfilmeren vant dagen sist April 5 2017

Fjellfilmeren hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Fjellfilmeren

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Molde, Møre og Romsdal
 • Interests
  Landskapsfoto, naturfilm, lange turer, telt, DNT, vakker natur.

Nylige profilbesøk

2 306 profilvisninger
 1. Rabattkode på fjellsport.no virker ikke

  Det er jo rabattkoden som gjør at man iblant handler på Fjellsport i stedet for hos langt billigere XXL. Noen må vel kjenne sin besøkelsestid? Fjellsport har jo lagt ved 15% rabattkoder i hytt og pinevær i friluftsblader +++ over en lav sko også.
 2. Oppheng for skiboks i garasje?

  Trinser og slikt høres bra ut. Stropper er mer knot tenker jeg. Man skal kunne dra hele sulamitten av biltaket i en vending. Det er snakk om en høy Outlander og jeg har båret den av og på den bilen i fem vintrer nå. Drittlei! Vil ha et system hvor det bare er å løfte den rett av biltaket, eller på, alt ettersom Å skulle dra 4 stropper samtidig i jevn dragning høres stress ut. Jeg vil heller feste 4 tau i trinser til en stor ring, som igjen er festet til vaier til en håndvinsj som man bare kan dra rett av biltaket. Det er en tung glassfiberboks + aluminium rails som skal av og på. Så må jeg bare finne en vettug måte å slippe den skånsomt ned på takrailsa da.
 3. Oppheng for skiboks i garasje?

  Jepp! Men hvor får jeg kjøpt delene? Fant ikke det jeg trengte på Biltema sist jeg var innom. Måtte tilogmed levere tilbake det jeg fikk anbefalt av de ansatte, da det viste seg å være uegnet.
 4. Oppheng for skiboks i garasje?

  Neidda, jeg jobber ikke der. Løsningen ser bra ut på bildet. Men i praksis vil den ta nesten en meter med takhøyde. Slik luksus har jeg ikke Tror taket er 2,6 meter og det er en Outlander på stylter som skal innunder. Den ene takboksen er et monster på 45cm høyde + stativ...
 5. Oppheng for skiboks i garasje?

  Jeg ønsker å henge takboksene mine i taket på garasjen. Men Thule sitt system koster 1800,- og jeg har to takbokser... Trenger vel bare noen bolter og trinser. Hvordan har dere andre løst det i deres garasjer?
 6. Uten partneren på tur

  Hei Fjellforum Jeg har en kone som etter mange års langvarig sykdom etterhvert har fått diagnosen Fibromyalgi. I korte trekk er diagnosen smerter og utmattelse, og beslektet med ME. Hennes dager med ryggsekk i fjellet er altså talte. Og for meg som er en hinsides ivrig friluftsmann er det tungt å leve med tanken om at våre turer i uoppdaget terreng med Ringstind i sekken er over. Nå blir det i hovedsak korte turer med utgangspunkt i bilvei som er aktuelt, ellers sitter hun mye inne og ser på TV mens smertene river i ryggen hennes. Vi kan vel ikke alle ha en partner som er like ivrig som oss på tur. Jeg vet jo at mange menn lever i parforhold hvor partneren ikke tar del i partnerens aktiviteter. Mange jegere dukker opp som et eksempel. Hvordan takler dere andre med inaktiv partner at man ikke drar på tur sammen? Er det mulig å leve et fullverdig liv uten at partneren er med på telttur milevis fra vei?
 7. Trenger hjelp med reinsdyrskinn

  Bumper opp denne tråden igjen Har to av XXL-skinna og de røyter noe helt forferdelig nå. Er noen år gamle. Ikke så ofte brukt. Er vel ikke så mye å gjøre for å stoppe røytingen, så da blir det nok nye skinn. Har noen kontakter i Kautokeino for sending av nye tørkede skinn?
 8. Hva har du kjøpt nå!

  Kona fikk elsykkel fra XXL i dag. Kjekt med 25%! Hun har nedsatt helse så dette blir et flott tiltak for flere turer på grusveier. Så får vi håpe at grusveiene i nasjonalparkene åpnes på sikt, slik at det blir tur til Hjerkinn og Rondane etterhvert også.
 9. Hva har du kjøpt nå!

  Har kjøpt meg stor enebolig på 330m2 ! Så nå blir det litt færre fjellturer i sommer enn jeg hadde tenkt. Men stor hage til bålfyring, og veranda til overnatting året rundt. Så dette blir fint.
 10. Hva har du kjøpt nå!

  Nytt sykkelstativ til bilen, slik at tenåringen også kan bli med ut på terrengsykkelturer Kjøpte sjølvsagt med lyslist, slik at det blir lovlig å ha syklene bakpå hengerfestet.
 11. Dybde på landskapsbilete?

  To bilder fra Prekestolen i fjor. Det haglet og snødde da vi nådde selve platået, og det gav artige bilder det også. Men etter 7 år i Møre og Romsdal så klarer jeg jo å se skjønnheten med de spesielle granittfjella i Rogaland på en helt annen måte. Så for meg personlig, så var selve turen inn til stolen adskillig med billedlig, enn selve Prekestolen. Bildene er tatt med en del zoom, og med tåke så får naturen delt opp lagene innover i landskapet. Det gir en del dybde gratis.
 12. Flått

  Fungerer slike piller mot flått som hekter seg i pelsen på dyrene, men som slipper taket og venter på oss mennesker i våre egne sofaer her hjemme? Disse lovløse flåttene er et problem hjemme hos oss, pga. tre katter som liker å ligge i sofaen.
 13. Hei Jeg er i kontakt med et tysk band som vil spille inn en musikkvideo i Norge i løpet av mai. Til filmen så ønsker vi en gammeldags hundeslede, gamle telt fra tampen av 1900 tallet, gamle ski etc. og lurte i den forbindelse på om det er noen på forumet som enten kan leie dette til oss, eller som kjenner noen som kan hjelpe/leie ut? Ta gjerne kontakt på martin@totjueto.no - Telefon 99123811
 14. NRK med innlegg fra Blåfjellenden.

  Artig å få se mannen bak navnet. Takk for at du deler. Plutselig skal du se at enden blir nedrent av sultne fjellforumere
 15. Ny film: "Seterjentene" på NRK 1

  Tusen takk for flotte tilbakemeldinger! Det er kjekt at dere sitter med følelsen av å ønske mer, heller enn å slå av tv`en midt i programmet. Jeg håper å få produsert flere programmer i årene fremover. Det mangler i hvert fall ikke på interessante mennesker som jobber i og med naturen i Norge. Vi er heldige som lever midt i en skikkelig godteskål!
×