Gå til innhold

Fjellfilmeren

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 068
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Fjellfilmeren vant dagen sist 21. februar 2019

Fjellfilmeren hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Fjellfilmeren

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Landskapsfoto, naturfilm, lange turer, telt, DNT, vakker natur.
 • Sted
  Molde, Møre og Romsdal

Nylige profilbesøk

4 341 profilvisninger
 1. Jeg har hatt det hysterisk morsomt en stund ved å oversette punktene i "the great cabin crisis of 2020 in Norway" til europeiske venner. Det gir et annet perspektiv når man skal forklare norsk kultur til andre som ikke skjønner bæret 😂
 2. De to innleggene var heller ikke satt i kontekst sammen. Det første var for å vise at folk legger ut på farlige aktiviteter selv om det legges opp til at man skal la være fra myndighetene. Det andre fordi det er helt normalt at også erfarne og fjellvante havner i uføret. Et googlesøk på fjellvant og redning gir ganske mange treff. https://www.google.com/search?q=fjellvant+redning&sxsrf=ALeKk03ax7CZ8Iv6_nvPTkMPYKa7ESKITQ:1585605038105&ei=rmmCXpOLBsf9rgSUxJrIAw&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwiTmrOIl8PoAhXHvosKHRSiBjkQ8NMDegQICxA_&biw=1920&bih=938
 3. Advokaten jeg bruker til å utforme kontrakter sa en gang noe smart: "Det er alltid erfarne fjellfolk som forulykker i fjellet". Hvor ofte leser man ikke i avisene at den forulykkede beskrives som erfaren og fjellvant? Jeg har tenkt mye på den setningen i ettertid, og notert meg at det påfallende ofte stemmer.
 4. https://www.nrk.no/innlandet/dod-kajakkpadler-funnet-i-mjosa-1.14957533
 5. Kan dere ikke bare rusle en tur da? Må det være så fancy aktivitet hele tiden?
 6. Føler meg ganske sikker på at jeg vil se lite folk også denne sommeren. Ta frem kartet, og unngå topper og dnt-hytter du hører andre snakke om 🙃
 7. Helt ok. Vi er midt i en krise og da kan man la være å utsette seg for redningsaksjoner.
 8. https://www.nytimes.com/article/flatten-curve-coronavirus.html Nå deles jo disse flate kurvene i det vide og breie over hele den vestlige verden. Slik jeg har oppfattet det så vil viruset finne sine spredningsruter likevel, men at vi gjør en dugnad for å holde det i sjakk og spre det utover en lang tid, i stedet for sjokksmitte. Du mener altså at vi skal isolere oss til viruset forsvinner av seg selv?
 9. Ja Kjell Iver Viruset lever trygt og godt i mange dager på plast og metall. Særlig i kaldere klima som i Norge.
 10. Jeg har hatt samme denne uken. Hosten begynte i dag. Tviler på at det er korona, men ikke lett å være sikker gitt. Ingen andre i familien har symptomer.
 11. Har også ordnet meg nye hodelykter. Ble en Lupine Neo X4, samt en billig en til utedo-bruk.
 12. Portforbud må de bare komme med. Her jeg bor ser nesten ingen meg snike ut 😅 Må ikke gå langt eller farlig. Men ut må man.
 13. Jeg tenkte å skrive det samme som deg, Bokhylla. Viruset kan overleve i dagevis på overflater. Utedo, dørhåndtak, kjøkkenapparat. Åpne hytter, DNT hytter etc. er ikke trygt akkurat nå. Vi kommer nok til å prøve oss på en telttur i den lokale skogen. Også blir det rusleturer, og kanskje en tur med fiskestanga. Vi bor heldigvis ved Romsdalsfjorden så både utsikt og muligheter er helt i toppsjiktet. Glad jeg ikke bor på Østlandet i denne tiden... For jeg er avhengig av å kunne se på fjell.
 14. Stygge tanker. La meg oppklare. Fryserne er fulle av viltkjøtt, selvfanget fisk, og datokjøtt på 50% tilbud. Boden er full av gryteretter og pasta kjøpt på 40% tilbud. Har man en familie på seks så lærer man disse knepene ganske raskt. Ergo enda mer penger tilgjengelig for investeringer. Forøvrig kjøpte jeg tre pakker fløte fordi vi skal lage tilslørte bondepiker på gammelt jærsk vis, tre pakker rømme fordi vi skal lage rømmepotet etter gammel norsk oppskrift, og tre pakker egg fordi vi har en 17 åring som sliter med kostholdet og stekte egg er det han stort sett klarer å tvinge i seg. Problemet er ikke at folk kjøper litt ekstra. Problemet er at folk ikke følger retningslinjer for beredskap og har mat nok i huset. Så klager de på Facebook etterpå. Tyske myndigheter har siden 2016 anbefalt et personlig lager med 10 dager av vann, mat, forsyninger per person. Høres ikke ut som havregrynene tilfredsstiller dette.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.