Jump to content

Fjellfilmeren

+Sponsor
 • Posts

  1,201
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  14

Fjellfilmeren last won the day on December 15 2023

Fjellfilmeren had the most liked content!

Reputation

1,050 Excellent

About Fjellfilmeren

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Landskapsfoto, naturfilm, lange turer, telt, DNT, vakker natur.
 • Location
  Molde, Møre og Romsdal

Recent Profile Visitors

8,571 profile views
 1. Gå fra Synnervika til den første tømmerkoia vestover, og følg vassdraget nordover langs tømmerrennene til neste koie, og rundt til dambua ved Feragen og ned til veien igjen. Fin runde med korte etapper og godt fiske.
 2. Spørs hvor vondt du vil ha det underveis. Desto mindre smerter, desto mer trening begynner du med allerede nå 🤭 Motbakke, jogging, og sykling er lette aktiviteter for å få opp pulsen. En lengre tur i motbakker i helgen holder gangsperr unna.
 3. Er dette seriøst? Har blitt vanlig å skaffe flere seere gjennom fiktive skandaler og sprøyt på nettet. Såkalt "clout". Selv negativ pr er pr. Poenget er å få folk til å engasjere seg, og dele / snakke om kjendisen.
 4. Har en 6 mnd golden retriever tispe. Hun tygger på pinner, og har stadig med seg hjem nye leker fra nærturen. Gress, busker, pinner, ja til og med stein. Den nye hobbyen er å fiske opp steiner fra andedammen på tomta, for å tygge på dem... Et par ganger har hun spydd opp og innholdet ser ut som du har vrengt støvsugeren og tømt på gulvet.
 5. Noen som vet om bomveien fra Synnervika til Feragen / Dambua blir brøytet? Eller venter man på sommeren?
 6. Jeg har bare betalt selv etter behov 🤭 Skjer dette årlig eller?
 7. Chamois krem, samme som syklistene bruker nettopp for å bekjempe sår hud i kontaktpunktene.
 8. Hvordan gikk det, 17 år senere? 😅 Selv bruker jeg chamois krem, som syklistene bruker. Har også en klatresalve til bruk på fingrene. Funker gull og hindrer klebing som fører til såre punkter.
 9. Hogge og sage opp døde stokker for store bål med kompiser. Drar jeg alene har jeg kun med gass eller bensinbrenner, og fyrer nedfallskvist.
 10. Meg også. Har løst UR til å passe ved å ta ut skolissene og tre de inn igjen, men ikke i det nederste lissehullet på begge skoene. Da blir de slappe nok nederst over fotbladet til at de er komfortable å gå med. Bruker også 44.5. Har prøvd 45, det ble for stort og ustabilt.
 11. Jeg har gitt opp tørre føtter. Går med våte sko flere dager på rad Har alltid to par sko med ved bilferie osv. men på lange vandreruter er det våte sko som gjelder.
 12. Joggesko som Ultra Raptor blir våte. Alle støvler blir våte av svette, men joggesko får også vann inn. Etter en stund ryker også membranen slik at vann lett trenger inn i overgangen mellom såle og tøy på skoen. Jeg har brukt Ultra Raptor både som fjellsko og som hverdagssko i en 10 års tid. Går gjennom minst 2 par årlig. Kjøper alltid GTX modellene da disse hindrer at iskaldt vann kommer inn i skoen like raskt som uten. Da får vannet tid til å bli varmt og føles ikke like grusomt som uten GTX, hvor hvert skritt bytter ut alt vann rundt foten med nytt og iskaldt vann. Det var ubehagelig det! Edit: Impregnering på slike sko er bare miljøfiendtlig, uten noen reell effekt, så det gjør jeg ikke. Ved lange turer smører jeg inn føttene med en voks som preller vannet unna, og man slipper svømmehuden. Meget nøgd. https://andrewskurka.com/minimizing-the-effects-and-aftermath-of-wet-feet/
 13. Back in my day, kjøpte vi storfegryte hos XXL for 18,- Etter første esken har jeg ikke taklet drytech sin ris siden 🫣
 14. Hun er 12 uker nå, og passert 11kg Hun nekter å sitte i pulken i fart 😂 Men legger seg gjerne oppi den hjemme på stua. Heller ikke noe problem å bevege på den mens hun får godbiter i pulken. Men å bare sitte der, når det er så meget med spennende snø utenfor? Nei vet du hva! Vi kom oss vel 200 meter på første pulktur. Ikke oppkjørte løyper pga maskinhavari, men bra og bredt skispor etter mange turgåere. Hun slet seg ut og la seg ned, da snudde vi, men ville fortsatt ikke sitte om bord i "bussen".
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy