Jump to content

Fjellfilmeren

Aktiv medlem
 • Posts

  1,101
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Fjellfilmeren last won the day on February 21 2019

Fjellfilmeren had the most liked content!

About Fjellfilmeren

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Landskapsfoto, naturfilm, lange turer, telt, DNT, vakker natur.
 • Location
  Molde, Møre og Romsdal

Recent Profile Visitors

6,817 profile views

Fjellfilmeren's Achievements

 1. Klikk på ... ved siden av sportshodets navn, og velg "slutt å følge" 😁
 2. Det er faktisk ikke verre enn å konsekvent aldri lese noen som helst sportsnyheter uansett form, format, eller farge. Hva som står i titlene på nyhetsforsiden hva gjelder sport, blir ikke registrert hos meg. Så fort det står "SPORT" så går musehjulet mitt virr virr virr 😁 Når du er passe eplekjekk hva gjelder de kognitive egenskaper til de som ikke vet hvem disse supergutta er, så tror jeg du går ut fra at folk faktisk leser noe innen sport... Eller lytter til radio, eller dagsrevyen, eller andre tradisjonelle medier der en redaktør bestemmer hva du skal få med deg. Nettaviser, SoMe, og organisk spredning gjør at man aldri får sportsnyheter opp i livet sitt. Det eneste jeg får med meg, er at Molde vant cupfinalen i helga, for jeg har mange FB venner fra Molde som deler det 😂
 3. Nei, man kan ikke bytte kanal. For det er ingen andre som produserer programmer med Monsen. Når den ene sjansen til bra tv blir somlet bort på kjendisvas, betyr det at det er flere år til neste Monsen-program for en del av oss... Youtube har et bedre programutvalg av folk som lager eget innhold, enn NRK har innenfor natur for tiden. Norsk Naturfilmforening (medlemmene har laget det meste av naturprogrammer dere har sett opp gjennom årene, fra Norge) har til og med skrevet et høringssvar til kulturdept. om at NRK ikke oppfyller samfunnsoppdraget sitt, blant annet fordi de har ikke kjøpt noen norske naturprogrammer fra noen av medlemmene de siste to årene. Forøvrig ser ikke folk på min alder så mye på TV, her er det on-demand apper som gjelder
 4. En 2 tonns campingvogn for å bruke som sykkel, padle, og bushcraft base med kone og barn 😅
 5. Netflix har da ingen problemer med at folk ikke ser på tv? Linjærtv er heldigvis en døende gammel greie. At noen skal bestemme hva du skal få se og til hvilket klokkeslett er noe yngre generasjoner ikke går med på 😅 Men du mente kanskje noe annet med setningen din? At Monsen får folk til å velge norsk innhold fremfor utenlandsk? Jeg kommenterer fordi jeg er en stor Monsen fan, men samtidig skikkelig skuffet over at han også kaster seg på Kjendis tendensen som rir NRK som en mare nå om åran. Kjendiser tilfører ikke samfunnet noe særlig av verdi, annet enn at de babler og folk liker å høre på babbel.
 6. Jeg har klart å unngå å se programmene hittil. Kona har de på som bakgrunnsstøy som flere nevner.
 7. Den er i hus. Føles bra ut. Materialet på oversiden er betydelig tynnere, mens dørken føles bunnsolid. Skjøtene ser visuelt bra ut. Tapede sømmer, usikker om det er sydd men det ser slik ut, med en forhøyet kant inne i tapingen. Dersom man skal suse rundt på åpent vann er nok dette mer enn bra nok, er mitt estimat før jeg har brukt den. Det fulgte med bra med ekstrautstyr, som sitteunderlag, ryggstøtte, pakkpose, blåsepose, og et feste. Jeg betalte 5100,- for en modell med spruttrekk. Jeg har også inne en bestilling på originalen Alpacka Yak med spruttrekk. Disse vet jeg er mer solide på sidene og oppå, og det trengs når jeg skal sykle inn og rafte ned elven igjen med sykkelen oppå båten. Denne billigvarianten er til de få gangene kona skal være med, og når kompiser vil prøve rafting. Så til bruket er det nok ypperlig. Gleder meg til å teste!
 8. Bakkeklaring er årsaken til at jeg byttet ut en Audi med en Mittibushen Outlander for 10 år siden. Den fyller 10 år nå i mars, en eier, godt vedlikeholdt, ingen problemer, og jeg slipper rekkeviddeproblemer når jeg kjører milevis inn i fjellet på svært lange turer. Vi bruker en elbil lokalt, med 200km rekkevidde, og det holder i massevis til små turer.
 9. Huff, jeg havnet på kjøret og endte opp med to nye packrafts. En "original" fra Alpacka, og en knockoff fra West Systems til under halve prisen. Spent på å se kvaliteten. Til hverdagsbruk og låne ut til kompiser holder det nok i massevis. Vega Designs til 5000kr: [Hidden Content]
 10. Fjellfilmeren

  DNT

  Kona setter sikkert litt pris på om tissen får litt såpe også 😁
 11. Fjellfilmeren

  DNT

  Bruker man såpe? Jeg vasker støpejernskjele med damp - steikendes varm og tilsett varmt vann = damprengjøring 😄 Gulv og benk vaskes med mikrofiber. Sengetøy tas med hjem.
 12. Fjellfilmeren

  DNT

  Jeg var innom Lysefjorden turisthytte 2020. Det er definitivt et hotell! Steindyrt også, nesten 2000kr for en natt. To voksne og et barn. 1400,- med medlemsrabatt. Fortsatt lol Husker i gamle dager, så var det jo åpne koier på utsatte steder som lokket meg inn i DNT.
 13. Lars har en trang til å chille i flatmark med skog og fiskevann. Jeg skulle likt å se ham i bratte vestlandsfjell litt oftere. Men om en skal ha villmark, så er det nord som gjelder. Likte godt Villspor episoden fra Lomsdal og Visten! Skulle også likt å se ham rave rundt i Lyngen området. Eller ytre deler av Finnmark, som Varangerhalvøya.
 14. Man trenger ikke å grave seg ned. Alt man trenger å gjøre er å bla videre nedover nettavisen NRK.no når det dukker opp noe sportsprøyt Jeg har aldri forstått greia med å sitte passiv og se på at andre folk konkurrerer om å bruke mest mulig tid på en monoton livsstil. Skal du konkurrere, eller oppdra unger innen sport, ja da er det alt livet ditt kommer til å dreie seg om. Det hele minner jo om psykisk sykdom Jeg vet at jeg er alene om dette synspunktet, men jeg synes sportsutøvere virker litt gærne og helt låst i tankegangen sin.
 15. Måtte google ham nå. Aldri sett den mannen før i mitt liv 😂 Jeg ser ekstremt aldri på tv. Det er utelukkende on-demand jeg ser/hører/opplever, og da skal det være godt innhold for å kapre oppmerksomheten. Reality og-eller babblegreier hvis formål er å vase bort tid, neitakk. Jeg er heller ikke interessert i sport, i det hele tatt. Friluftsliv for meg er opplevelsen. Ikke å konkurrere med, og vinne over, andre mennesker.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy