Gå til innhold

graham

Moderator
 • Innholdsteller

  1 985
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

graham vant dagen sist 15. september 2016

graham hadde mest likt innhold!

1 følger

Om graham

 • Rang
  Ei saa peittää

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

7 812 profilvisninger
 1. https://www.oyer-fjellstyre.org/buer/ https://www.ringebu-fjellstyre.no/hytter-friluftsliv#andre-hytter-og-buer Fjellstyrene har en del åpne buer i området. Jeg synes Harlandshytta/Hallandshytta er en veldig ålreit bu som ligger fint til.
 2. Jeg kikket innom denne sensommeren 2018 på jakt etter kjapp losji da jeg skulle på Elgåhogna dagen etter. Det er en liten parkeringsplass (som kommer litt raskt på) med skilt og sti bort til bua. Jeg har nok samme preferansene for en god bu som deg, men denne sto jeg over. Tok dessverre ikke noen bilder, jeg mener det var rått jordgulv, benker og så husker jeg ikke om det var ovn eller grue, men tror det var grue.. Endte opp med at jeg heiv opp teltet ved bilen en liten kjøretur unna, på noe tilrettelagt opplegg ved Gutulisjøen. Som rastebu i skitvær er den nok ypperlig.
 3. Som @rigotta sier, starte fra Kongsvoll (tog) eller Grønbakken (bil), dag 1 til Åmotsdalshytta (trenger gjerne hele dagen, passerer Reinheim hvis det blir for drygt), dag 2 Storskrymten og ny overnatting på Åmotdalshytta, dag 3 heimatt (via Snøhetta hvis man ønsker det). Evt slenge på en dag 4 og gå Åmotdalshytta-Snøhetta-Reinheim på dag 3. Har man bil og venter på litt mer vårlige skiforhold så kan har jeg forstått det slik at de åpner vegen mot innløpet til Skamsdalen på Lesjasiden når vinteren er på hell og man ta turen som dagstur derfra. Enten sove på campingplass ved Lesja et sted, evt så er det en tilrettelagt plass ved krysset inn mot Skamsdalen med bålplass, teltplasser og utedass mot betaling. Alt går nok, også med alpine ski, men jeg ville nok prøvd å få lånt meg fjellski for en slik tur. Lang anmarsj uansett alternativ og det er som oftest avblåst og hardt på toppene i Dovrefjell om vinteren, så den friske nedkjøringa er det vel heller mindre sannsynlighet for..
 4. Hei, jeg er en liten tur innom eteren fra teltet og vil minne om at diskusjoner rundt røverkjøp gjøres i egen tråd for diskusjon om røverkjøp
 5. Det følger med skjøteledning for å ha batteripakken i lomma på H14R.2
 6. LED Lenser H14R.2 - Man kan bruke enten oppladbar batteripakke som følger med eller 4 stk AA-batterier.
 7. graham

  svenske kart

  Mye det samme, men uten utskriftsfunksjonaliteten: https://kso.etjanster.lantmateriet.se/
 8. Hei, jeg fjernet et par innlegg. Hold dere til hva trådstarter vil diskutere. Vil dere diskutere et annet tema så er alternativet å starte en egen tråd om det.
 9. Jeg hadde for øvrig Ingstad i 20 cm over kroppshøyde, Nansen har jeg i 15 cm over egen høyde. Var litt spent på det, men jeg synes det bærer godt nok.
 10. Ingstad har jeg brukt en del, med 75mm binding og lærstøvler. Min mening er at de er slitsom å kante med på hardt føre og at smørningen forsvinner fort pga lite spenn. Jeg løser det med latskap og å stort sett gå med mohair kortfell. Jeg synes også de fort "sklir ut" på hardt føre. Ingstad er fin i dyp snø, men kanskje ikke en allrounder. Jeg har byttet ut Ingstad med Nansen og er storfornøyd med de for allround fjellbruk. Bærer, svinger og kanter godt etter forutsetningene som en fjellski. Når jeg evt skal bytte ut de har jeg tenkt å ta en titt på Gamme, men er ikke utenkelig at jeg fortsetter med Nansen.
 11. Er det ikke bare å kjøpe telt og liggeunderlag i bredde etter behov? Jeg ser ikke helt problemet her.
 12. Dette skjedde meg også på min 64s i fjor sommer et stykke inne i Børgefjell nasjonalpark. Litt upraktisk, men man har da kart og kompass også. Fikk rotet meg til noe dekning på telefonen, googlet og kjørte en master reset, da ble det bra igjen. Ble det ordning hos deg @SteinarL?
 13. Jeg var der sist i starten av september 2016. Opp fra Spiterstulen. Da gikk snøgrensa et stykke under toppen, kanskje på 1800 moh. Det var ikke mer snø enn at det var fotføre
 14. Hehe jau, det er den positive bieffekten..
 15. Kan anbefale Vinmonopolets handleposer. Utmerket passform og koster litt mindre enn alternativene fra utstyrsprodusentene til 2-300 kroner
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.