Gå til innhold
 • Bli medlem

graham

Moderator
 • Innholdsteller

  2 020
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

graham vant dagen sist 15. september 2016

graham hadde mest likt innhold!

Om graham

 • Rang
  Ei saa peittää

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

9 437 profilvisninger
 1. Ikke vært der selv, men jeg ville ha syklet fra Losby mot Røyrivannskoia, tatt stien langs Nordre Krokvannet og Tappenbergvann, rundt selve Tappenberg og funnet ei løype opp fra nordvest. Ser det er en kar på peakbook som gikk en litt annen rute for et par år siden, men han gikk også opp til Høgkollen fra nordvest.
 2. Evt ha en plan for å pakke alt i pulken når forholdene tilsier det. Nå har jeg ikke bedding, har klart meg fint uten, men vurderer Exped sin til neste vinter. Forstår det slik at den er noe mer værbestandig enn konkurrentene
 3. Artig plan, sikkert ikke mange som har gått den ruta. Jeg har ikke vært noe mer i området enn å ha fisket meg rundt Rosni.. Hva tenker du om siste biten til Fauske? Finne ei rute fra Flygandalvatnan ned til Storelvvatnet, ned Flygandalen til brua på Engan, opp Bjørndalen, Vallvatnet, Grytvikvatnet, Kvannmovatnet og ned til Moen østom Nervatnet kanskje? Ser det er en del vandring i ulendt terreng uten sti under tregrensa..
 4. Jeg har en karabinkrok festet i pluggfestet i ene hjørnet på vindsiden. Den ligger øverst lett synlig i pakkposen, likeså i pulkpose. Forankrer den til pulken eller sekken. Da stikker ingenting av mens jeg styrer med stengene. Og så strekker jeg ut teltet vekk fra vinden og plugger så videre.
 5. Stikk innom Vinmonopolet og handle deg et par poser der, de er finfine til den bruken. Bonusen er at også kan kjøpe noe å ha oppi posene..
 6. Tok meg friheten til å gjøre helomvending på Langsua. Ser ut som en finfin tur
 7. Trenger man så god presisjon for å legge en kabel? Eller snakker vi skikkelig Realmage?
 8. Rukket å prøve den? Hvordan er de på smak kontra frysetørret alternativ?
 9. Dalen generelt slik jeg ser det på kartet, en konservativ vurdering fra min side. Vurderer man forholdene annerledes og det går scooterspor innover så gir det jo muligheter for tur. For øvrig kjipt å høre at det er lite snø der også..
 10. Jeg glante litt på kart, Peakbook og ut.no.. Lite turrapporter om folk som har dratt inn der midtvinters og DNT har kun sommerløype gjennom dalen, noe jeg tipper er på grunn av at man går gjennom tidenes utløpssone for snøskred. Så jeg ville ikke regnet med noe scooterspor innover i alle fall. Av turrapporter på Peakbook så er det et par i slutten av april og starten på mai hvor folk er på vårskitur, de parkerer gjerne på det Peakbook kaller for "Lendhytta p-lomme for stien" på andre siden av elva. Tipper det kun brøytes opp til gårdene og så får våren gjøre resten - (kartfunksjon bl.a u
 11. Har ikke all verden til tips men gikk sånn ca den ruta motsatt for et par år siden. Starta på Lønsdal/Semska og skulle egentlig gå ned mellom Børvasstindan og ta buss fra Åseli, men fikk tilbud om skyss fra Svartvassætra. Fulgte DNTløypa over fjellene. Lurfjelltinden var en fin avstikker og så er det vel ikke feil å sette av tid til å prøve å fange røya i Bjøllåvatna. 10 dager tror jeg er ålreit, da rekker man å fiske mer enn vi gjorde. @tronn skreiv en godt illustrert avhandling fra turen hvis det er av interesse:
 12. Jeg er ikke kjent nok til konkrete tips, men vil bare nevne at @wakananka har laget en veldig fin oversikt over åpne gapahuker og koier i Norge, som muligens kan hjelpe deg med planleggingen. Oversikt: [Hidden Content] Referansetråd: [Hidden Content] Jeg bruker forresten skisporet.no en del når jeg leter etter parkeringsplasser om vinteren. Er det tegnet inn parkeringsplass der, så er det en vinterparkering..
 13. Det ble ryddet i denne tråden og det vises til forumets retningslinjer hvor innlegg i tråder skal holde seg til trådens tema. Videre skal innhold som publiseres gjennom innlegg eller andre kommunikasjonsmidler som har sammenheng med Fjellforum primært være relatert til Fjellforums grunnemner; fjell og friluftsliv.
 14. Jeg liker buljong og Toro Rett i koppen (suppe eller drikke kan vel diskuteres). Drikkebuljong i porsjonsposer er ikke særlig vanlig å finne i butikken så å fylle over kjøttbuljong fra pose til en liten flaske er et greit alternativ. Rett i koppen Szechuansuppe er fin som "drikke" og så hender det jeg har med ferdigkokte egg som jeg kombinerer med rett i koppen tomatsuppe om jeg vil ha et drikkanes mellommåltid. Jeg synes det er greit at den varme drikken gir litt næring/energi, ikke bare varm smak.
 15. Og ikke modding men.. veldig fornøyd med Leki Aergonite 2 som har langt grep, jeg har kjøpt til fleksible trinser "Leki Deep Powder Basket"
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.