graham

Moderator
 • Innholdsteller

  373
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

graham vant dagen sist September 15 2016

graham hadde mest likt innhold!

1 følger

Om graham

 • Rang
  Ei saa peittää

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

3 740 profilvisninger
 1. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Sitteplata leverer som bare det, dratt den med på et par turer. Enten neddi storsekken mot ryggen (tar kanskje litt mye plass) eller utenpå dagstursekken brettet i to. Den brukes for seg selv, ikke i kombinasjon med liggeunderlag.
 2. Fjellforum Barnetur i Dovrefjell 2017

  Flott rapport!
 3. Turtips 1-3. September

  Skulle til å nevne Tafjordsfjella hvor det også meldes knallvær, men så har du jo bestemt deg. Ekspressbussen over Strynefjell er jo kjekk. Tenkte lure meg inn på andre siden via Bjorli sjøl i retning Puttegga og Karitinden, men usikker på en slik godværshelg, kan fort bli vel folksomt.
 4. Fjellforumtreffet 2017 på Kvikne

  frem til
  Se tråd for informasjon og diskusjon:
 5. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Tja, alt er relativt. Jeg har forhåpninger om at det er en sitteplate med ryggstø og det ser ganske lovende ut..
 6. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Tenkte å ofre 160 kroner neste gang jeg er innom Magasinet for å sjekke om denne er noe brukanes som jeg kan finne på å drasse med meg. https://www.magasinet.no/dovrefjell-sitteplate-med-rygg
 7. Chair kit / stol - verdt å dra på?

  Ah, jeg satt og funderte for litt siden hvem som hadde snakka med om det, det var hu ja. Tenkte jeg skulle finne ut om det er et slikt lett alternativ til LW. Kan vel gå litt tid før vi får svar fra henne, hu må vel rusle ferdig over Grønland først.
 8. Valg av telt: Orion eller Reinsfjell?

  Rull frem til 5m10s for sidevind.
 9. Inreach se preset begrensing på 10 msg/mnd?

  Stemmer. Da får du bare skrive 'normale' meldinger til mail eller telefon (husk +47 foran telefonnummeret). Det kan kanskje være praktisk å si fra til de du tror vil motta meldinger på forhånd at det kommer meldinger i navnet til han/hun du låner inreachen fra
 10. Inreach se preset begrensing på 10 msg/mnd?

  Raskt svar? Kan prøve på det her jeg sitter i gokk på tlf uten å sjekke fasit, noen andre får korrigere om jeg tar feil. Endre presetmeldinger gjør du på pc. Logger inn hos inreach/garmin, endrer meldingene, kobler inreachen til pc med usb og oppdaterer den. Der legger du inn hvor presetmeldingene skal sendes også, det får du ikke styrt fra enheten. Mine tre presets er 'Hei, alt er ok' 'Hei, alt er ok, men jeg blir forsinket' og 'Jeg trenger hjelp, men det er ikke livstruende'. Har kun brukt den første.. Et abb kan inkludere et visst antall vanlige meldinger, går man ut over dette kommer det en femkroning ca per melding på neste regning. Anbefaler å laste ned appen Earthmate for å skrive meldinger på tlf og sende med inreach koblet på bluetooth. Det går fint å skrive de på inreachen selv, det er bare knotete og tidkrevende kontra å gjøre det på tlf.
 11. Hva gjør dere på telttur?

  Mmm, frokosthvilen er den beste hvilen.
 12. Hvor har du vært på tur i dag?

  Oog god ettermiddag.
 13. Hvor har du vært på tur i dag?

  God morgen.
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Sagnet er faktisk sant. Ved enden av regnbuen finner man et Hillebergtelt..