graham

Moderator
 • Innholdsteller

  335
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

graham last won the day on September 15 2016

graham had the most liked content!

1 følger

Om graham

 • Rang
  Ei saa peittää

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

3 322 profilvisninger
 1. Sunndalsfjella + trollheimen

  Ser jo ikke så alt for ille ut for overivrige fotgjengere. Mye snø er vel unnagjort om et par uker
 2. Sunndalsfjella + trollheimen

  Slenger meg på og sier takk for info. Lurte litt på hvordan snøforholdene er for tiden.
 3. Goretex Sett

  Og Arcteryx Sidewinder SV er vanskelig å få kjøpt i Norge for tiden ser det ut til (tok bare en kjapp sjekk hos prisjakt.no). Knall jakke med fin lengde over ræva, snølås og perfekt hette. For meg har den tålt et par år med alt fra skiturer til baksing i tett skog etter turorienteringsposter.
 4. Liggeunderlag og pute

  Du spør jo om pute som erstatning til soveposetrekk som putevar... Ikke akkurat spot on hva du spør om, men her er mitt putevar som jeg fyller med myke plagg og helst ikke belter og lignende. God å ligge på og anvendelig til andre formål. Ikke sklir den så lett heller, men nå bruker jeg å ha den inne i soveposen også, da stikker den i hvert fall ikke av: http://aclima.no/products/hotwool/men/hotwool-jacket-400-g
 5. Angående snøforholdene nå, så får man en kjapp titt i et innslag på Dagsrevyen 21 fra i går. Bra temp både på dag og natt nå, så det renner vel fort unna. https://tv.nrk.no/serie/dagsrevyen-21/NNFA21060817/08-06-2017#t=20m45s
 6. Tur rundt Trondheim med brattest stigning

  Å springe trappene opp langs den store hoppbakken i Granåsen Skisenter x antall ganger er en ganske populær treningsaktivitet. Det kan kanskje være noe? Slipper ikke været da men..
 7. Telttur Trondheimsområdet

  Turen fra Stjørdal til grensa regnes vel som krevende i form av at TT/DNT prøver å sikre seg mot at folk som ikke klarer 5-6 dagsmarsjer i fjellet ikke legger i veg. Terrenget er fint å gå i. Mye fint fjellterreng å gå i på Fosen. Området fra Harbak mot Skjøra er bra, med mange fiskevann. Og så trives jeg godt i Forollhogna Nasjonalpark. Ikke noe problem å svi av en liten uke der.
 8. Bivuakksko

  Mm, her er @tronn og jeg på tur. Typisk situasjon med kalde føtter og tom mage..
 9. "Å - det smakte bra"

  http://elinlarsen.net/torket-banan-enkelt-a-lage-og-super-god-snacks-god-sommer-alle-sammen/ Apropos oppskriften så holder jeg en knapp på at det fungrer like bra med normale bananer som med økologiske... En liten digresjon er at man kan jo jukse litt og kjøpe tørket banan i butikken..
 10. Teltplass på veg til Preikestolen?

  Jeg har aldri vært i området, men jeg liker kart.. Så jeg vet ikke hvordan de generelle forholdene over tregrensa der er for å finne en teltplass, men min erfaring er at man finner alltids en teltplass, bare man blir ukritisk nok. Tok en screenshot fra ut.no, da jeg regner med alle går dnt-løypa opp til Preikestolen. Alternativ A: En plass ved de vannene der. Det er nok enklest med små barn og man er et par hundre meter fra stien, det burde holde. Alternativ B: Å karre seg opp til de vannene sørvest for preikestolen. Der er man nok helt alene og muligheten for flott utsikt og solnedgangen er høy. Hvor masete det blir å ha med unger opp dit skal jeg ikke uttale meg om. Det er relativt bratt, men det ser overkommelig ut på kartet i alle fall.. Rundtom 600 meter fra stien via min lille pil opp til de vannene. Så.. alternativ A er det enkleste og alternativ B er antagelig det flotteste.
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det ble Bymarka i Trondheim her og. Dagen gikk med til turorientering, men med både pølser og kaffe på pausemenyen.
 12. Mount-Everest-graham.jpg

  Gikk glipp av den kommentaren gitt.. akklimatiseringen gikk fint ja, husker jeg ikke feil var den sekken fylt med en hel pils, en vindunk og nok kjøttmat til å overleve en langhelg uten fiskelykke...
 13. mat i sekken i sommervarmen

  https://www.xxl.no/mackenzie-eggholder/p/1068709_1_style
 14. Og så er denne FB-gruppa kjekk for både oppdateringer og inspirasjon - https://www.facebook.com/groups/2345109772/
 15. Tur rundt Trondheim med brattest stigning

  Det bør vel være innafor å ta med en sykkel på hurtigbåten? Og så går det jo busser til Leksvik