Gå til innhold

graham

Moderator
 • Innholdsteller

  466
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

graham vant dagen sist September 15 2016

graham hadde mest likt innhold!

1 følger

Om graham

 • Rang
  Ei saa peittää

Nylige profilbesøk

5 371 profilvisninger
 1. graham

  Perfekte turbil ?

  Om jeg har den perfekte turbilen vet jeg ikke, men av de bilene jeg har hatt tidligere så topper den lista. Den har god nok plass for meg (smertegrensen går ved to passasjerer med sine respektive pulker i tillegg til min), der den ikke kommer frem er det ikke meningen at man skal komme frem (jada, det er grusveg under bilen på bilde nummer to) og den er såppass gammel at lite går i stykker og det meste lar seg ordne med en 13nøkkel og et skrujern. Toyota Land Cruiser VX90 1998modell.
 2. graham

  Erfaring Åsnes Ingstad

  Jeg har hatt Ingstad i fem sesonger og Nansen i påfølgende to sesonger, begge med 75mm. Nansen er 5 cm kortere enn Ingstadskiene jeg hadde. Jeg synes ikke Ingstad bærer merkbart bedre enn Nansen, jeg synes de bærer relativt like godt. På den andre siden så svinger Nansen bedre og er bedre å gå på kant i sidebratt og hardt terreng, samt at festevoks sitter lengre. Min subjektive anbefaling er å gå for Nansen fremfor Ingstad. Dessuten synes jeg Ingstad flyter for lett ut på flatt og hardt terreng i forhold til Nansen. Jeg har også Amundsen med BC og det er en helt annen ski igjen..
 3. graham

  Telttur mellom Otta og Støren

  Ta deg turen til Gjevilvassdalen og campe ved Raudøra eller ved stien inn mot Blåhøa. Jogg deg en tur på Blåhøa eller Midtre Gjevilvasskamben. Evt kjør til Nerskogen og inn Svartdalstjønna. Telte ved Skriktjønnin og jogg deg en tur på Svarthetta.
 4. graham

  Ødelagt Recon

  Hva med å gå over til Para Ranger? Min har holdt i dryge 10 år, hvis en ser bort i fra at begge skulderreimene er byttet, men det skyldes nok til tider litt vel mye ballast og ugunstig kasteteknikk opp på rygg. Teknikken er justert, men ballasten er der og de nye reimene har holdt et par år nå..
 5. graham

  Kart på nett

  1881.no eller kommunekart.no?
 6. graham

  Kart på nett

  lommekjent.no eller godtur.no?
 7. graham

  Ny primus

  Iiik, har jeg en jentebrenner?!
 8. graham

  Hvordan får dere teltet tørt?

  Såå det koker ned til A) Plukk ned innerteltet hvis man har helse og kropp til det.. B ) Kjør på med brenner i innertelt. Tak og vegg tørker fort, gulvet tar litt mer tid. Ta med en klut for å få fortgang på gulvet? C ) Vær kreativ, legg ting du vil ha tørre i/på pakkposer, ta med et ekstra lite tøyseunderlag til å ha ting på eller skaff dere et tynt heldekkende underlag til innerteltet. En kombinasjon av alternativ B og C er også en mulighet.
 9. graham

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Hva med et Hilleberg Nallo 3 GT? Jeg har tomannsutgaven og er storfornøyd. Definert som helårstelt, lett å slå opp i sterk vind med riktig metode, står fjellstøtt i sterk vind og er forholdsvis lett til sin kategori telt å være. Ikke spesielt billig, jeg fikk vel mitt til rundtom 6000 på tilbud. Efter sigende er det alltid et Hilleberg Nallo GT i enden av regnbuen..
 10. Fant du noen teltplasser? Ok oppe i Venjedalen fra vatnet og innover, samt på flatene langs vegen når man har kjørt opp og litt forbi Trollstigen.
 11. Hvis dere sikter dere inn på Friisvegen mellom Ringebu og Atna og gidder kjøre helt dit så er det flust av vegnære teltplasser oppe på fjellplatået.
 12. Området rundt Syndin sør for Vangsmjøsa er fullt av stølsveger man kan kjøre og finne campingplasser. Sanddalen opp fra Leine i Vang i Valdres kan man kjøre helt opp. Slettefjellveien er en slags snarveg mellom Vangsmjøsa og Beitostølen med gode muligheter for å finne en rolig vegnær teltplass.
 13. graham

  Telting nær Eidsvoll sentrum?

  Som totalt ukjent i teigen, men med bil, så ville jeg ha kjørt opp Rynestjenn og sjekka forholda der.. 40 kron å betale med no smsløsning ser det ut til.
 14. graham

  Tips til telttur på Tustna

  Ikke selve Tustna, men naboøya Stabblandet er jo så godt som.. Hvis dere er komfortabel med å bære oppakingen 285 relativt bratte høydemeter, så er utkikkspunktet på tur opp til Innerbergsalen en nydelig teltplass med plass til 2-3 telt. Jeg fikk den på todo-lista da jeg gikk opp til toppen i fjor. Om det er vann i bekken som er tegnet inn ikke langt fra vites ikke. En tur til toppen anbefales. Stistarten er skiltet fra vegen, litt vag hukommelse om skiltet var lett å se eller ei. Parkering (kartfunksjon oppe til høyre): https://peakbook.org/peakbook-element/52134/Innerbergsalen+p-lomme.html Utkikkspunkt: https://peakbook.org/peakbook-element/52136/Innerbergsalen+utsiktspunkt.html En ok turrapport til toppen med kart: https://peakbook.org/tour/191439/Kommunetoppen+i+Aure+-+Innerbergsalen.html Et par egenproduserte bilder: Fra toppen Teltplass Utsikt fra teltplass
 15. graham

  Storskrymten, 1 985 moh

  Jeg parkerte ved Skamsdalsætrin i Skamsdalen, kjører opp fra Lesja. Teltet så ved de små vatnene ved Telranden rett sør for toppen. Alternativt kan man telte i området ved DNT Åmotdalshytta. Kan gå hit fra Åmotsdalen eller ta turistbussen inn til Snøheim fra Hjerkinn. Toget stopper jo på Hjerkinn, for de som ikke driver med bil.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.