Gå til innhold

iggymoto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  50
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om iggymoto

Nylige profilbesøk

581 profilvisninger
 1. iggymoto

  Viking Tørrmelk - en myte kan avkreftes.. :)

  Kaffeautomater har jo ofte melkepulver/fløtepulver i seg. Noen som vet hva det pulveret består av?
 2. iggymoto

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Sleipt, men er vel dessverre et velkjent triks.
 3. iggymoto

  Oppbevaring av fangst på tur?

  ????? Alternativet er selvsagt å drepe den så snart du har fanget den, som naturligvis er det mest humane og riktige å gjøre.
 4. iggymoto

  Helsport Ringstind SL 1-2

  Solgt!
 5. iggymoto

  Helsport Ringstind SL 1-2

  Vet ikke hva som er vanlig, men midt er vertfall både grønt og Superlight.
 6. Par år gammelt, brukt ca 10 netter. Grønt. Ingen skader. Selges kr 3000
 7. iggymoto

  Billig Chir kit? DIY?

  Hva er vekten på dette stoltrekket?
 8. iggymoto

  Tips til sommerens fisketur?

  Hei! Er i gang med planlegging av sommerens fisketur, og ønsker tips til hvor jeg kan dra. Turen kommer til å vare 5-7 dager og jeg skal bo i telt. Jeg har følgende kriterier, men setter selvsagt pris på innspill som ikke nødvendigvis treffer alle punktene: Trives best over eller rundt tregrensa, og det må være i nedre del av landet (alt sør for Trondheim) Satser hovedsaklig på fluefiske, så det er ønskelig med noen elvestubber i tillegg til stille vann (haspel blir med i tillegg uansett, i tilfelle mye vind) Liker meg best alene, så ønsker steder der det gjerne ferdes minst mulig folk. Så bare en fordel dersom det er en lang vei å gå. Tips om områder tas i mot med stor takk!
 9. iggymoto

  Montering av skifeller

  Tusen takk, det ga absolutt mening. Jeg trodde i utgangspunktet ikke at det var nok å bare brette rundt fellen igjen, men da vet jeg det
 10. iggymoto

  Montering av skifeller

  Hei, Sannsynligvis et dumt spørsmål, men jeg klarer ikke å finne ut av svaret selv Jeg skal montere mine første feller til fjellskiene mine, av denne typen: Hva er greia med de gummikrokene - den smaleste kroken skal vel over skituppen, men hvordan er det meningen at man skal feste selve fellen til den bredeste delen av gummikroken? Skal man sy den fast?
 11. iggymoto

  Underlag/ sovepose kombinasjon ?

  Takk, akkurat det svaret jeg var ute etter! Takk for tips, men føler ikke jeg har behov for dette da det kun skal brukes noen få netter i året (foreløpig).
 12. iggymoto

  Underlag/ sovepose kombinasjon ?

  Skyter inn et lite spørsmål her som er litt utenfor trådens tema, men følte ikke det var nødvendig med en egen tråd for dette. Skal kjøpe meg nytt liggeunderlag, men skal ikke ha noe opplåsbare greier - kun et vanlig, gammeldags skum-ligeunderlag. Har hørt mye bra om om Mammut Bamse Extreme, men etter litt googling kom jeg over et liggeunderlaget Kayoba hos Jula. Dette er 2cm tjukt, mot Mammuts 1,4cm - er det feil av meg å tenke at denne Kayoba'n vil isolere bedre enn Mammut? Skum er skum, tenker jeg - eller er det andre forskjeller her? Billigere er det også... At det er litt tyngre og sikkert har litt dårligere kvalitet med tanke på slitestyrke osv kan jeg leve med, jeg tenker her mest på isoleringsevnen.
 13. iggymoto

  Mini ketchup/sennep

  Går det greit å vaske disse, eller er de ment for engangsbruk?
 14. iggymoto

  Tilbehør til fisk

  Charlottløk, smør, salt og kanskje en pose potetmos
 15. iggymoto

  Sovepose til jente 3år.

  Hei, jeg skal også snart på telttur med 3-åringen min for første gang. Har ikke egen sovepose til henne, men har en Voksi pose . Vil denne posen være varm nok hvis det i værste fall blir ned mot 0 grader på natten?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.