Gå til innhold

iggymoto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om iggymoto

Nylige profilbesøk

416 profilvisninger
 1. Billig Chir kit? DIY?

  Hva er vekten på dette stoltrekket?
 2. Tips til sommerens fisketur?

  Hei! Er i gang med planlegging av sommerens fisketur, og ønsker tips til hvor jeg kan dra. Turen kommer til å vare 5-7 dager og jeg skal bo i telt. Jeg har følgende kriterier, men setter selvsagt pris på innspill som ikke nødvendigvis treffer alle punktene: Trives best over eller rundt tregrensa, og det må være i nedre del av landet (alt sør for Trondheim) Satser hovedsaklig på fluefiske, så det er ønskelig med noen elvestubber i tillegg til stille vann (haspel blir med i tillegg uansett, i tilfelle mye vind) Liker meg best alene, så ønsker steder der det gjerne ferdes minst mulig folk. Så bare en fordel dersom det er en lang vei å gå. Tips om områder tas i mot med stor takk!
 3. Montering av skifeller

  Tusen takk, det ga absolutt mening. Jeg trodde i utgangspunktet ikke at det var nok å bare brette rundt fellen igjen, men da vet jeg det
 4. Montering av skifeller

  Hei, Sannsynligvis et dumt spørsmål, men jeg klarer ikke å finne ut av svaret selv Jeg skal montere mine første feller til fjellskiene mine, av denne typen: Hva er greia med de gummikrokene - den smaleste kroken skal vel over skituppen, men hvordan er det meningen at man skal feste selve fellen til den bredeste delen av gummikroken? Skal man sy den fast?
 5. Underlag/ sovepose kombinasjon ?

  Takk, akkurat det svaret jeg var ute etter! Takk for tips, men føler ikke jeg har behov for dette da det kun skal brukes noen få netter i året (foreløpig).
 6. Underlag/ sovepose kombinasjon ?

  Skyter inn et lite spørsmål her som er litt utenfor trådens tema, men følte ikke det var nødvendig med en egen tråd for dette. Skal kjøpe meg nytt liggeunderlag, men skal ikke ha noe opplåsbare greier - kun et vanlig, gammeldags skum-ligeunderlag. Har hørt mye bra om om Mammut Bamse Extreme, men etter litt googling kom jeg over et liggeunderlaget Kayoba hos Jula. Dette er 2cm tjukt, mot Mammuts 1,4cm - er det feil av meg å tenke at denne Kayoba'n vil isolere bedre enn Mammut? Skum er skum, tenker jeg - eller er det andre forskjeller her? Billigere er det også... At det er litt tyngre og sikkert har litt dårligere kvalitet med tanke på slitestyrke osv kan jeg leve med, jeg tenker her mest på isoleringsevnen.
 7. Mini ketchup/sennep

  Går det greit å vaske disse, eller er de ment for engangsbruk?
 8. Tilbehør til fisk

  Charlottløk, smør, salt og kanskje en pose potetmos
 9. Sovepose til jente 3år.

  Hei, jeg skal også snart på telttur med 3-åringen min for første gang. Har ikke egen sovepose til henne, men har en Voksi pose . Vil denne posen være varm nok hvis det i værste fall blir ned mot 0 grader på natten?
 10. Ukestur i Jotunheimen i midten av juli

  Har fisket litt i Gjende selv, og følte meg liten og nytteløs med fiskestang fra land der. Vet at det er mange som tar fisk fra land ved Gjendeosen (her er det fint med fluestang), der den renner ut i Sjoa-elva (dette blir jo like ved Gjendesheim, så sikkert en del folk akkurat her - noe som kanskje er et minus?) Gode erfaringer ved fiske fra båt dog, med oter.
 11. slipeutstyr til kniv

  Har en brusletto kniv som jeg ønsker å fikse på. Det ser ut som kniven har blitt brukt til å spikke stein, så den har fått noen stygge "sagtagger" på knivbladet. Er det mulig å få slipt til dette igjen selv?
 12. Fisketur på fjellet - hvor?

  Planlegger ny tur til sommeren (månedsskifte juni/juli), og tar gjerne i mot tips til steder som er verdt en tur Var i fjor i området jeg nevnte i Gausdal vestfjell, fin plass. Andre forslag til steder innenfor en radius på 2,5 t med bil fra Gjøvik, med snaufjell og fiskemuligheter?
 13. Binding og skisko

  Ja, de ville også passet dersom de hadde hatt størrelsen din. Hvis du bor i nærheten av et XXL varehus så kan du sjekke om de har den på lager der.
 14. Binding og skisko

  Hvis du er ute etter billigst mulig, finnes det enda et rimeligere alternativ på XXL: http://www.xxl.no/vintersport/langrenn/langrennstovler/rossignol-bcx2-langrennsstovler-1213/p/1084229_1_style
 15. Takk, dumt at XXL da bare har igjen lengene 194 og 208... Får se hva jeg gjør, men jeg tenker selv at det er bedre med litt for korte enn litt for lange
×