Gå til innhold
 • Bli medlem

iggymoto

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  51
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om iggymoto

Nylige profilbesøk

1 091 profilvisninger
 1. Jeg kan bekrefte at de ikke holder knotten ute. Sov med et håndkle over ansiktet den natten.
 2. Kaffeautomater har jo ofte melkepulver/fløtepulver i seg. Noen som vet hva det pulveret består av?
 3. Sleipt, men er vel dessverre et velkjent triks.
 4. ????? Alternativet er selvsagt å drepe den så snart du har fanget den, som naturligvis er det mest humane og riktige å gjøre.
 5. Hva er vekten på dette stoltrekket?
 6. Hei! Er i gang med planlegging av sommerens fisketur, og ønsker tips til hvor jeg kan dra. Turen kommer til å vare 5-7 dager og jeg skal bo i telt. Jeg har følgende kriterier, men setter selvsagt pris på innspill som ikke nødvendigvis treffer alle punktene: Trives best over eller rundt tregrensa, og det må være i nedre del av landet (alt sør for Trondheim) Satser hovedsaklig på fluefiske, så det er ønskelig med noen elvestubber i tillegg til stille vann (haspel blir med i tillegg uansett, i tilfelle mye vind) Liker meg best alene, så ønsker steder der det gjerne ferdes
 7. Tusen takk, det ga absolutt mening. Jeg trodde i utgangspunktet ikke at det var nok å bare brette rundt fellen igjen, men da vet jeg det
 8. Hei, Sannsynligvis et dumt spørsmål, men jeg klarer ikke å finne ut av svaret selv Jeg skal montere mine første feller til fjellskiene mine, av denne typen: Hva er greia med de gummikrokene - den smaleste kroken skal vel over skituppen, men hvordan er det meningen at man skal feste selve fellen til den bredeste delen av gummikroken? Skal man sy den fast?
 9. Takk, akkurat det svaret jeg var ute etter! Takk for tips, men føler ikke jeg har behov for dette da det kun skal brukes noen få netter i året (foreløpig).
 10. Skyter inn et lite spørsmål her som er litt utenfor trådens tema, men følte ikke det var nødvendig med en egen tråd for dette. Skal kjøpe meg nytt liggeunderlag, men skal ikke ha noe opplåsbare greier - kun et vanlig, gammeldags skum-ligeunderlag. Har hørt mye bra om om Mammut Bamse Extreme, men etter litt googling kom jeg over et liggeunderlaget Kayoba hos Jula. Dette er 2cm tjukt, mot Mammuts 1,4cm - er det feil av meg å tenke at denne Kayoba'n vil isolere bedre enn Mammut? Skum er skum, tenker jeg - eller er det andre forskjeller her? Billigere er det også... At det er litt tyngre og
 11. Går det greit å vaske disse, eller er de ment for engangsbruk?
 12. iggymoto

  Tilbehør til fisk

  Charlottløk, smør, salt og kanskje en pose potetmos
 13. Hei, jeg skal også snart på telttur med 3-åringen min for første gang. Har ikke egen sovepose til henne, men har en Voksi pose . Vil denne posen være varm nok hvis det i værste fall blir ned mot 0 grader på natten?
 14. Har fisket litt i Gjende selv, og følte meg liten og nytteløs med fiskestang fra land der. Vet at det er mange som tar fisk fra land ved Gjendeosen (her er det fint med fluestang), der den renner ut i Sjoa-elva (dette blir jo like ved Gjendesheim, så sikkert en del folk akkurat her - noe som kanskje er et minus?) Gode erfaringer ved fiske fra båt dog, med oter.
 15. Har en brusletto kniv som jeg ønsker å fikse på. Det ser ut som kniven har blitt brukt til å spikke stein, så den har fått noen stygge "sagtagger" på knivbladet. Er det mulig å få slipt til dette igjen selv?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.