Jump to content

Anti

Aktiv medlem
 • Posts

  262
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Anti last won the day on March 13 2017

Anti had the most liked content!

Reputation

219 Excellent

About Anti

 • Birthday 04/08/1985

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Alta

Recent Profile Visitors

2,953 profile views
 1. min piteraq bedding er en eldre modell av mye kraftigere stoff enn de nye, så her kan jeg ikke hjelpe deg - men fjellpulken sin har mange flere lommer og andre finurlige løsninger som gjør at den nå står øverst på ønskelista selv om jeg på ingen måte har bruk for den... Pulkbagen til fjellpulken er jeg ikke veldig fornøyd med, min har fått mange hull på få år. og det at glidelåsen er bøyd gjør av man ofte må dytte og dra mye i innholdet for å få lukket igjen - ikke like lett med votter på. Og den idiotiske snøreenden var bare i veien, så den har jeg sydd om til bensinrom med glidelås.
 2. Tusen takk! Da kan jeg anta at boksen veier minst 100g.
 3. Skal på tur i morra tidlig, og aner ikke hvor mye gass det er igjen i boksene mine... Noen som kan veie en full gassboks?
 4. Anti

  Ull-bh

  Min favoritt for tiden er bergans. Men den er det absolutt ingen støtte i, så den passer nok ikke ditt bruksområde... Et alternativ til ull-bh er å bruke ammeinnlegg av ull inni en god sportsbh. Ikke helt det samme, men du unngår i hvertfall frostgnag på nipplene
 5. @ Terka Tusen takk for langt og utfyllende svar. Det aller meste av det du sier kan støttes opp av teori og nyere forskning, og bekrefter på mange måter det jeg finner ut mens jeg skriver denne oppgaven.
 6. Et veldig godt alternativ til real er disse handi rice posene. frysetørket curry som smaker nydelig. Har dessverre ikke funnet disse i norge ennå, men vet at de selges på thai-butikker i bl.a. danmark, så det er nok ikke usannsynlig å finne dem i innvandrersjapper i norge også. Selv kjøpte jeg et stort lager på en matbutikk på malta, prisen var 1,50 Euro pr stk. LItt mindre mat enn real, men 3-400 kalorier er jo fint til lunsj Og 15 kr pakken er jo helt utrolig... fikk visst ikke til å legge inn bildet, men det er bare å google handi rice, hvis man vil se bilder
 7. Hei! Jeg skriver bacheloroppgave om speiderens rolle i barns friluftsliv, og håper at så mange som mulig av dere er villig til å svare på tre korte spørsmål. På forhånd tusen takk! Kom også gjerne med innspill og kommentarer hvis du har noe du vil si, men du kan risikere at det havner i oppgaven min
 8. Nydelig fint å gå den turen alene. Jeg kjenner muligens noen jenter som skal gå i den tiden, send meg en pm hvis du vil prøve å ta kontakt med dem.
 9. Ser interessant ut. Selv er jeg ikke helt ukjent med å bruke gaffa - men aldri prøvd det på lette og glatte stoffer.
 10. Løypevalget kan jeg ikke si noe om, men kjøp kart, og øv på å bruk det! Jeg regner meg selv som forholdsvis god på orientering, jeg finner jo fram i mørket på finnmarksvidda, men jeg fikk en skikkelig trøkk i trynet da jeg skulle prøve meg i de østlandske skoger - det var vanskelig det! Pakketips og ideer til mat finner du overalt på forumet, men min nye favoritt som jeg vil anbefale alle, er kjøttkaker. Kanskje ikke det aller letteste valget, men med toro-saus og potetmos veier det ikke så mye mer enn annen middag. Hvis du må ha noe grønt er 5-minutters ertestuing et godt og lett alternativ. Og så går det fort! hele middagen er ferdig på 10-15 minutter! (real turmat tar omtrent 10-12 min, du må jo koke vannet før du kan begynne å vente på at det skal bli ferdig ) Et annet tips er pannekaker. bland pulver og vann i en flaske, rist godt og stek - magisk godt til både frokost og lunsj. En liten teflonpanne av billigste type veier omtrent det samme som en turstekepanne, men steker ofte jevnere. (server med bacon og eplemos - og kanskje en kremtopp hvis du gidder å dra den med deg hele turen) God tur!
 11. Tja. Det er vel ikke så nøye hva man drikker av. Men det er J**lig nøye hva man heller kokende vann på før man hiver det i soveposen i 30 blå... Har gjort meg noen dårlige erfaringer der, så for min del er det kun nalgene som gjelder. Ingen andre merker, selv om flaska er laget i samme plasten. Ingen finurlige korker eller festlige løsninger. Drikkeflaska er jo en del av sikkerhetsutstyret, dehydrering skjer raskere på vinteren enn på sommeren, og resultatet kan bli ukult. På sommeren er det ikke spesielt nøye - da er brusflaske helt kurant.
 12. Har ikke selv prøvd det liggeunderlaget du linket til, men har andre oppblåsbare liggeunderlag fra asivik, og er kjempefornøyd med kvaliteten. Asivik er danske spejder-sport sitt husmerke, og jeg har vært positivt overrasket over kvaliteten på alt jeg har derfra.
 13. Hvor får man kjøpt denne? Jeg har også vann i underlaget mitt...
 14. Syns av og til at det blir litt kaldt med synmaten. Fryser lett på hofter og skuldre som ligger ned mot bakken, selv i temperaturer som er langt innafor temperaturgrensa. Det blir mye bedre med bamse eller lignende under. Det hjelper også å pumpe underlaget litt hardere, men jeg får vondt i ryggen når det blir for hardt... Sånn ellers er jeg mer fornøyd med synmaten enn den UL downmaten jeg hadde før, for i den flytta duna seg rundt og klumpet seg i endene, slik at det etterhvert ble null isolasjon på midten.
 15. Anti

  Vintertelt

  Styr unna orion extreme - det er ikke et vintertelt. duken går ikke langt nok ned, og konstruksjonen tåler ikke fallvind. Høyden på teltet gjør også at du må ha veldig høy levegg. Forteltene er akkurat store nok til en bitteliten kuldegrop - hvis snøen er helt fast. i sukkersnø lager du deg bare problemer. Orion er et kjempebra helårstelt hvis du bare skal ha noen få vinterturer - det er nemlig et av de beste barmarksteltene jeg har vært borti. På vinteren foretrekker jeg tunnell fordi man kan sette det opp i storm alene, og det gigantiske forteltet gjør vintercamping til ren luksus.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy