Gå til innhold

Anti

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  262
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Anti vant dagen sist Mars 13 2017

Anti hadde mest likt innhold!

Om Anti

 • Bursdag 08. april 1985

Contact Methods

 • Website URL
  http://utegris.wordpress.com

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Alta

Nylige profilbesøk

1 077 profilvisninger
 1. Tusen takk! Da kan jeg anta at boksen veier minst 100g.
 2. Skal på tur i morra tidlig, og aner ikke hvor mye gass det er igjen i boksene mine... Noen som kan veie en full gassboks?
 3. Ull-bh

  Min favoritt for tiden er bergans. Men den er det absolutt ingen støtte i, så den passer nok ikke ditt bruksområde... Et alternativ til ull-bh er å bruke ammeinnlegg av ull inni en god sportsbh. Ikke helt det samme, men du unngår i hvertfall frostgnag på nipplene
 4. @ Terka Tusen takk for langt og utfyllende svar. Det aller meste av det du sier kan støttes opp av teori og nyere forskning, og bekrefter på mange måter det jeg finner ut mens jeg skriver denne oppgaven.
 5. Rimelig alternativ til REAL?

  Et veldig godt alternativ til real er disse handi rice posene. frysetørket curry som smaker nydelig. Har dessverre ikke funnet disse i norge ennå, men vet at de selges på thai-butikker i bl.a. danmark, så det er nok ikke usannsynlig å finne dem i innvandrersjapper i norge også. Selv kjøpte jeg et stort lager på en matbutikk på malta, prisen var 1,50 Euro pr stk. LItt mindre mat enn real, men 3-400 kalorier er jo fint til lunsj Og 15 kr pakken er jo helt utrolig... fikk visst ikke til å legge inn bildet, men det er bare å google handi rice, hvis man vil se bilder
 6. Hei! Jeg skriver bacheloroppgave om speiderens rolle i barns friluftsliv, og håper at så mange som mulig av dere er villig til å svare på tre korte spørsmål. På forhånd tusen takk! Kom også gjerne med innspill og kommentarer hvis du har noe du vil si, men du kan risikere at det havner i oppgaven min
 7. Nydelig fint å gå den turen alene. Jeg kjenner muligens noen jenter som skal gå i den tiden, send meg en pm hvis du vil prøve å ta kontakt med dem.
 8. Ser interessant ut. Selv er jeg ikke helt ukjent med å bruke gaffa - men aldri prøvd det på lette og glatte stoffer.
 9. Løypevalget kan jeg ikke si noe om, men kjøp kart, og øv på å bruk det! Jeg regner meg selv som forholdsvis god på orientering, jeg finner jo fram i mørket på finnmarksvidda, men jeg fikk en skikkelig trøkk i trynet da jeg skulle prøve meg i de østlandske skoger - det var vanskelig det! Pakketips og ideer til mat finner du overalt på forumet, men min nye favoritt som jeg vil anbefale alle, er kjøttkaker. Kanskje ikke det aller letteste valget, men med toro-saus og potetmos veier det ikke så mye mer enn annen middag. Hvis du må ha noe grønt er 5-minutters ertestuing et godt og lett alternativ. Og så går det fort! hele middagen er ferdig på 10-15 minutter! (real turmat tar omtrent 10-12 min, du må jo koke vannet før du kan begynne å vente på at det skal bli ferdig ) Et annet tips er pannekaker. bland pulver og vann i en flaske, rist godt og stek - magisk godt til både frokost og lunsj. En liten teflonpanne av billigste type veier omtrent det samme som en turstekepanne, men steker ofte jevnere. (server med bacon og eplemos - og kanskje en kremtopp hvis du gidder å dra den med deg hele turen) God tur!
 10. Tips til turdrikkeflaske

  Tja. Det er vel ikke så nøye hva man drikker av. Men det er J**lig nøye hva man heller kokende vann på før man hiver det i soveposen i 30 blå... Har gjort meg noen dårlige erfaringer der, så for min del er det kun nalgene som gjelder. Ingen andre merker, selv om flaska er laget i samme plasten. Ingen finurlige korker eller festlige løsninger. Drikkeflaska er jo en del av sikkerhetsutstyret, dehydrering skjer raskere på vinteren enn på sommeren, og resultatet kan bli ukult. På sommeren er det ikke spesielt nøye - da er brusflaske helt kurant.
 11. Liggeunderlag barn

  Har ikke selv prøvd det liggeunderlaget du linket til, men har andre oppblåsbare liggeunderlag fra asivik, og er kjempefornøyd med kvaliteten. Asivik er danske spejder-sport sitt husmerke, og jeg har vært positivt overrasket over kvaliteten på alt jeg har derfra.
 12. Hvor får man kjøpt denne? Jeg har også vann i underlaget mitt...
 13. Exped Synmat 9LW

  Syns av og til at det blir litt kaldt med synmaten. Fryser lett på hofter og skuldre som ligger ned mot bakken, selv i temperaturer som er langt innafor temperaturgrensa. Det blir mye bedre med bamse eller lignende under. Det hjelper også å pumpe underlaget litt hardere, men jeg får vondt i ryggen når det blir for hardt... Sånn ellers er jeg mer fornøyd med synmaten enn den UL downmaten jeg hadde før, for i den flytta duna seg rundt og klumpet seg i endene, slik at det etterhvert ble null isolasjon på midten.
 14. Vintertelt

  Styr unna orion extreme - det er ikke et vintertelt. duken går ikke langt nok ned, og konstruksjonen tåler ikke fallvind. Høyden på teltet gjør også at du må ha veldig høy levegg. Forteltene er akkurat store nok til en bitteliten kuldegrop - hvis snøen er helt fast. i sukkersnø lager du deg bare problemer. Orion er et kjempebra helårstelt hvis du bare skal ha noen få vinterturer - det er nemlig et av de beste barmarksteltene jeg har vært borti. På vinteren foretrekker jeg tunnell fordi man kan sette det opp i storm alene, og det gigantiske forteltet gjør vintercamping til ren luksus.
 15. Jeg har nå vært flink og fått solgt et par ting jeg ikke var helt fornøyd med, og sitter da igjen med en bitteliten slump cash til overs. Men når man selger på finn, finner man også ting på finn... Så da er spørsmålet - skal jeg kjøpe drømmejakken, alpha SV? Er veldig usikker på størrelsen, men vet at L er litt knapt rundt ølvomma, og denne er i XL. Har også hørt mange poengtere at denne jakken er litt kort - men jeg er jo bare 163, så det burde vel ikke være noe problem? Og jeg bruker lang bomullsanorakk når det er kaldt ute, har dårlig erfaring med skalljakker i mange minus. Samtidig har jeg en klättermusen brede i jakkesortimentet allerede. Men denne er litt for knapp med fiberjakke under, stor og tung, hetta går ikke over skihjelmen, og lufteglidelåsene er både litt korte og veldig trege, noe som gjør dem vanskelige å bruke med sekk på. Og den magiske, geniale klättermusenhetta funker ikke i det hele tatt med skibriller, det dugger før man får snudd seg... Jeg trenger en skalljakke til toppturer, drittvær i alpinbakken, og alt det vanlige været nord-norge har å by på når gradestokken viser røde temperaturer. Er også en fordel om jakken ikke er for volumiøs under padlevesten. Og det hadde nok heller ikke vært så dumt med en jakke med litt mindre lommer enn brede, da jeg har en tendens til å fylle lommene helt fulle uansett hvor store de er. alphaen er jo også meget pen å se på, og det hadde vært fint med en skalljakke det gikk an å bruke til hverdags også... Så. hjelp. trenger jeg å kjøpe alpha sv, når jeg allerede har brede? (som er så sjelden i bruk at den blir solgt hvis jeg finner meg ny jakke?) (Må vel kanskje slenge med at den skalljakken jeg bruker mest akkurat nå fikk jeg gratis i karmatråden, og den synger nå på absolutt siste vers...)
×