Jump to content

Hardy

Aktiv medlem
 • Posts

  197
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Hardy last won the day on March 27 2016

Hardy had the most liked content!

Reputation

192 Excellent

About Hardy

Recent Profile Visitors

4,398 profile views
 1. Jeg bruker stort sett parafin fra biltema. Samme typen som du har bilde av. Jeg fyller opp ei brenselflaske og har i tillegg med X-antall 1 litersflasker som jeg fyller over i brenselflaska etterhvert.
 2. Så kjapt over pakninga og den så ok ut. Tok derfor sjansen utendørs og fyrte opp den over 50 år gamle svea 123. Den funka utmerket!
 3. Takk for tips. Vet du hvor/om man kan få tak i reserve av denne gummipakninga og gummiproppa?
 4. Denne er på vei til meg i posten nå: https://www.finn.no/337046757 Den er tilsynelatende ubrukt fra 70-tallet. Er det noen som vet om det bare er å fyre den opp eller må det service til først?
 5. Fin tur! Barents arctic 4 polar du har? Jeg kjøpte et arctic 4 polar i sommer. Har ikke prøvd det på vinteren enda. Klarte du å holde god temperatur i teltet med bare en primus eller må man ha to primuser for å varme det opp?
 6. Sjekka ut denne i butikken i dag. Veldig fin sekk! Den har roterende hoftebelte ja.
 7. Er det noen som har gode tips om noen små flasker med liten og presis tut som man kan ha rødsprit til forvarming på? Det blir ofte mye rødspritsøl ifb forvarming når man bare bruker flaska rødspriten selges i
 8. Det er en liten forskjell på Rondane superlight 2 og Sarek superlight 2 +. På Sarek er fremste og midtre stang like lang. På rondane er den fremste stanga kortere enn den midtre. Sarek har derfor litt bedre takhøyde og plass i forteltet. Det er fortsatt å få tak i på enkelte XXL butikker : https://www.xxl.no/helsport-sarek-superlight-2-camp-tomannstelt-bla/p/1113359_1_Style Jeg kjøpte meg sarek superlight 2 + her om dagen. Ser fram til å prøve det til sommeren
 9. Interessant løsning! Jeg har Acapulka expedition tour 135. Jeg så i utgangspunktet for meg at det beste vil være å ha den letteste pulken (barnepulken) bakerst? Jeg har ikke hund og må trekke hele lasset sjøl.
 10. Er det noen som har erfaring med å koble sammen en pakkpulk og en barnepulk? Jeg har en Acapulka pakkpulk og en fjellpulken barnepulk. Hvis jeg skal på vinter/vårtur med barn kunne det vært ei interessant løsning å koble disse i serie. Er det noen som har en god teknikk på dette?
 11. Vandringer i grenselandet av Øyvind Ravna. Her har du også flere gode tips: https://veidemannsblod.no/boker/
 12. Landmålerliv i midnattssol av Axel Printz anbefales. Skuvvanvárri. Det susende fjell av Richard Bergh
 13. Vær obs på at MSR hubba hubba nx ikke er et fullblods fjelltelt. Jeg har et hubba hubba nx og har brukt det ganske mye, opp til smertegrensa noen ganger mtp vind. Det er et fantastisk sommertelt når det er varmt ute og man trenger veldig god lufting. Ytterduken går ikke helt ned til bakken, så hvis det er sur og kald vind så blir det veldig kaldt og trekkfult. Hvis det er satt opp riktig vei mot vinden så står det han av mot relativt sterk vind, men en gang ble jeg overraska av sterk vind og at vinden dreide litt. Det endte med at jeg såvidt berga teltet. Jeg måtte evakuere det i bedre le. Hvis du skal ha et fullverdig telt for høyfjellet ville jeg gått for reinsfjell. Jeg har flere telt og er superfornøyd med Hubba hubba nx, men vil gjøre deg oppmerksom på at det definitivt har sine begrensninger.
 14. Du kan kappe brøytestikker til passelig plugglengde. Evt bruke kvist.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy