Gå til innhold
  • Bli medlem

Fjell-quiz


El Gringo

Anbefalte innlegg

Annonse

Hedmark er et flott fylke Nils. Fra Elverum ja, der har de livretten min; Elggryta på Elgstua bør alle som skal opp Østerdalen prøve :(

Du har vel over vært en tur i (Rendals)sølen. Står vel på sørtoppen og ser i bakgrunnen Femunden, Nordre og Store Rendalssølen (1755). Flott område, var der i 2003 og glemte kamera på en knalldag over alle toppene :wink: Husker godt at på nordtoppen var det en reinsdyrsflokk. :?

post-3251-133474604002_thumb.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Du har vel over vært en tur i (Rendals)sølen. Står vel på sørtoppen og ser i bakgrunnen Femunden, Nordre og Store Rendalssølen (1755).

Er helt korrekt det! :(

Sørtoppen var den eneste vi rakk denne dagen. Prøvde noen år tidligere på høyeste toppen på ski, men måtte gi opp pga et helt jævlig gjennomslagsføre. Tenkte at, ja ja, dette fjellet er jo såpass nære mitt hjemsted (Elverum), at her blir det flere muligheter. Den dag i dag står fortsatt hovedtoppen på Sølen ubesteget av mine føtter... :wink::?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hedmark er et flott fylke Nils. Fra Elverum ja, der har de livretten min; Elggryta på Elgstua bør alle som skal opp Østerdalen prøve :P

Du har vel over vært en tur i (Rendals)sølen. Står vel på sørtoppen og ser i bakgrunnen Femunden, Nordre og Store Rendalssølen (1755). Flott område, var der i 2003 og glemte kamera på en knalldag over alle toppene :wink: Husker godt at på nordtoppen var det en reinsdyrsflokk. :)

A propos reinen i Rendalen.. Det fins tre typer rein i Norge. Villrein, tamrein og rendalsrein... Rendalsreinen er en flokk tamdyr som ble kjøpt fra Vadres, merket og sluppet i Rendalen. De samles for telling en gang i året, men lever ellers som villrein. En del av dem har fremdeles merke i øret.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Kan gjøre et forsøk på ditt andre bilde, hvor det store fjellet i bakgrunnen fort kan være Sålekinna?

Mitt andre bilde er som du sier, Sålekinna (har enda ikke vært der, men den står på ønskelisten sammen med Sølnkletten i området) sett fra Johnsgård turistsenter ved Langsjøen. :P

Det første bildet er tatt omtrent fra samme sted, da burde resten være lett! :D

Lenke til kommentar
Del på andre sider

En kollega av meg som er på jobb i Kina fikk spørsmål om hvor vedlagte bilde er tatt....

Bildet er tatt nordover fra Munkan (769) på Moskenesøya i Lofoten. Kjente igjen Helvetestinden litt til venstre og Kjerkfjorden (så på Der ingen skulle tru at nokon kunne bu). Foran ser en eggen til Veinestinden og bak der igjen den karakteristiske Seiltinden. Typisk ytre Lofotenterreng.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


Annonse


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.