Jump to content

eaa

Aktiv medlem
 • Posts

  1,739
 • Joined

 • Last visited

About eaa

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eaa's Achievements

 1. Flott plass ja! Noen som har sett dette? [Hidden Content]
 2. Doktoren så at naboens gutt satt gråtende på altanen, og spurte ham hva som var galt. "Jo", snufset gutten, "mine foreldre skal skilles fordi mor sier pappa er impotent." ""Så, så", sa legen, "gi din far en av disse pillene hver dag, så skal du se at alt blir bedre." Uken etter ser legen at gutten igjen sitter gråtende på altanen. "Hva er det?", spør han, "Hjalp ikke pillene?" "Joda", snufser gutten, "men nå er mamma død, søstera mi er gravid, jeg har vondt i ræva og bikkja tør ikke komme hjem!"
 3. Joda, greit nok det hvis helt OT, men da bør en link til "fortsettelsen" legges inn.
 4. Ehh... hva skjedde her'a? Drøssevis av tilsvar er jo blitt borte fra tråden. Debatten moderert bort eller? I så fall bes moderator i det minste legge igjen en bemerkning. Var vel ikke akkurat støtende denne diskusjonen heller, så takhøyden må ha blitt lovlig lav nå?
 5. Ikke helt samme Roger, idet vi også tok med oss "stenhaugen" Slingsbytind, samt også Langskavltind. Men Slingsby er fin den, når man først er oppå den, bratt og fin østvegg der også! Så selv om oppgangen er planke fra bandet, er ikke tinden i seg selv så ueffen. (synes jeg selv da, selv om tåka slukte det meste ) Bjarne, fulgte dere eggen hele vegen, eller dro dere ned i vestsida på noe tidspunkt? Av de vi så på turen, var det bare oss selv som holdt oss oppå eggen hele strekket... Ellers (som alltid) moro å se andres inntrykk og bilder fra steder man selv akkurat har vært.
 6. Joa, vet at dette ikke er en ordentlig turrapport, men det hører på en måte hjemme her lell... For hva skal jeg gjøre? Føler meg bare så ørkesløst uinspirert for tida. Er knapt innom FF lenger, og skumleser kun overfladisk en og annen sporadisk turrapport, men gidder ikke engang kommentere, noe jeg fra egen erfaring vet at alle rapportskrivere setter stor pris på. Og det formelig auler av rapporter på FF. Alt synes gjort, sett, skildret, fotografert... Er det lenger noen vits i å skrive enda en slik? Med mitt pr. nå uinspirerte ego, så "skylder" jeg flere rapporter fra årets gjennomførte turer, og det endog fra ekstra spennende terreng og rutevalg. Ja, selv sommerens vakreste eventyr står fortsatt ubeskrevet og uformidlet... Men jeg har liksom gått helt tom, føler jeg (derav tittelen på innlegget - for de som har hørt om den filmen). Men samtidig så har jeg et lite stikk av dårlig samvittighet også, for liksom å skulke disse rapportene. For til nå har jeg i årevis hatt en slags tradisjon med å lage turrapporter fra turene mine (våre), både som dokumentasjon for egen del, og fordi jeg sjøl har satt sånn pris på andres bidrag, og derfor har villet yte en skjerv til forumet jeg også. Men nå vet jeg ikke riktig - kanskje jeg skal drøye til vinteren, og se om initiativet bedrer seg, og legge inn noen skikkelig forsinkede greier da. Det er jo litt vakum på FF midtvinters, så kansje noe forsinket nytt ikke er så dumt da likevel... Altså "I mårå, i mårå, men ikkje i dag..." Men det er jo en skummel holdning å ta innover seg det óg. Vel - nok syting. Håper å komme tilbake, for FF har til nå vært et løft og et lyspunkt. Ønsker det bare kan fortsette slik. Lavmælt fjellhilsen, fra en litt nedsmeltet Snowman.
 7. Ehrmm - sorry! Selvfølgelig mente jeg Skåbu! (Sjåk... hvor kom det fra? ) Takker for våken korreksjon.
 8. Hehe, du er jaggu skarp, du Nils! Det er nok helt korrekt det du skriver. Bildet er tatt fra hovedvegen noen hundre meter øst for Sjåk "sentrum". Jeg tror heller ikke selve Ruten/1516 er synlig her (dog lite om å gjøre), men siden jeg har et inntrykk av at hele fjøla/turområdet kalles for Ruten, så måtte jeg liksom legge et lite hint i bildeteksten! Bra resonnert!
 9. Siden banker-tipset til Busken jo eliminerer det meste, så er vel den snart løst ! Så jeg drister meg til å legge ut ennå en så lenge. Hva ser vi her?
 10. Ny POD på ATOptics: [Hidden Content] Denne gang fra Jotunheimen! En bedre utgave av bildet finnes forøvrig her: [Hidden Content]
 11. Ja, det kan det vettu! Man ser Vikingskaret, mellom Midtre Ringstind og Stølsmaradals. Her sett fra Ringsskaret, under vestre foten av Midtre Ringstind som stiger opp i helt forgrunnen.
 12. Sorry - ingen av delene.
 13. Pandas bilder er nå brukt som POD (Picture Of the Day - 11.08.08 ) på ATOptics.com! : [Hidden Content] (innholdet på denne linken vil som navnet tilsier variere, men bildene vil senere ligge i POD-arkivet. Etter dette kommer en ny POD fra Skardstind - so stay tuned..! ) I ovennevnte link er også forklaringen på fenomenet illustrert, i tråd med ovenstående innlegg i denne tråden. Forklaringen vil i ettertid også kunne finnes igjen som eget kapittel på [Hidden Content] Så da var den gåta ettertrykkelig løst
 14. Vi tåler en til i svevet.. Hvilken kjent plass er dette?
 15. Yes sir! Og samme til Alek også da... For å pirke litt så står jeg ikke på selve Dumhøe, men på laveste mellom Dumhøe og kandidattoppen litt sørafor i retning Vestre Skardstind.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy