Gå til innhold
 • Bli medlem

peik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  369
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

peik vant dagen sist 5. februar 2016

peik hadde mest likt innhold!

Om peik

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, kano, sykkel, ski, fotturer mm
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Whitehorse i Yukon kan også være et utgangspunkt for tur. [Hidden Content] kan sikkert organisere transport.
 2. Har de sluttet å produsere modellen? Fortsatt utsolgt ...
 3. Refusjon er mottatt nå og teltet kjøpt hos sportsnett.no i stedet.
 4. Vi ble advart mot beaver fever da vi var på tur i Alaska. Vi bare blåste av det da, men skjønner det er alvorlig. Problemet i Alaska og USA generelt er at man tutes ørene fulle av at alt er farlig. Til slutt tror man ikke på noenting. Ulv ulv-syndromet ... Kunne gjerne tenkt meg å padle fra Whitehorse og nedover Yukon-elven i kajakk.
 5. Jeg har bestilt et telt fra bikester.com, men får etter to uker og etter å ha klaget på manglende leveranse 3 ganger beskjed om at varen har blitt returnert ved en feil, og at jeg har blitt refundert. Jeg har derimot ikke mottat noen refusjon ennå ... Noen erfaringer med dette nettstedet? [Hidden Content]
 6. Jeg var på Besshø 27. september i fjor. Da var det snø, tåke og vind fra ca 1200 moh. Skikkelig vintervær.
 7. Veldig fornøyd med jakken. Min heter Bergans superlett JKT. Brukt både sommer og vinter i all slags vær til all slags bruk. Er det det dårlig vær bruker jeg også HH Odin bukse. Praktisk bukse med lange glidelåser i sidene så den kan tas på med støvler på.
 8. Jeg ville gått for en litt kortere kano på rundt 14 fot. Lettere å håndtere alene i vind. Padler man alene synes jeg det er greiere med kajakkåre som gir mye bedre fremdrift og mindre behov for å korrigere retningen. Man bør også sitte nærmere midten av kanoen når man padler alene. Jeg bruker forsetet som baksete når jeg padler alene. Snur kanoen med andre ord. Vekt burde ikke spille så stor rolle om du bare har 600 m trilling til vannet. En såkalt rocker kano med buet fasong er mindre retningstabil og er beregnet til raske manøvre i elv.
 9. [Hidden Content] Har dette. Ikke veldig imponert. Sklir rundt hele tiden, og man må konsentrere seg for å ikke rulle av... Passer nok best for folk som ligger helt i ro hele natten. Tror ikke det er veldig punkteringssikkert heller, men har greid to netter uten punktering. Turte ikke å bruke det ved bålet.
 10. Har kun prøvd Lars Monsen-packraft som fungerte utmerket. [Hidden Content] Bilder fra tur på Mugga i Femundsmarka med Lars Monsen Femund Lodge.
 11. For en ekspedisjon. Flott filmet og ikke for langt. Var dere innom Tanana og hilste på Yukon Men?
 12. Støtter de to andre her, Køhns bok, studere stryk på satelittfoto, sjekke stryk før man passerer. Man hører stryk godt og man går så i land for å få oversikt over situasjonen. I tillegg har jeg tatt våttkort for elvepadling. Greit å lære hva som er farlig på en elv før man setter utfor.
 13. Man må tenke på at det er veldig liten oppdrift i mange kanoer om de skulle bli fylt med vann. Greit å ha stroppet fast en vanntett pakkasse eller sekker slik at den flyter mens man øser den tom.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.