Gå til innhold

peik

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  335
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

peik vant dagen sist Februar 5 2016

peik hadde mest likt innhold!

Om peik

 • Rang
  http://peik.blogg.no

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, kano, sykkel, ski, fotturer mm
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vassfaret fra Hølervann til Aurdøla. Ca 50 km. Rogen rundt. Rundtur fra Käringsjön på 60 km. Femunden fra Elgå via Røa til Synnervika, evt videre ned Håelva til Røros.
 2. En robust, stabil kajakk med mye lastekapasitet. Prijon Kodiak eller lignende burde være bra. Du kan jo ta en prat med disse: https://www.nrk.no/sognogfjordane/har-padla-norge-pa-langs-1.11246687 https://www.ut.no/artikkel/1.7791467/
 3. Jeg har brukt Beaver-trallen i alle år og er fornøyd med den. Nordmarkatrallen ser ut til å ha større hjul og triller sikkert bedre og er lettere å trille på ujevn sti vil jeg tro.
 4. Man bør ikke ha noe med vind- eller bølgefang på dekk, til nød en tralle bak om det er behov for det. Ellers tenk smått og lett, lettest mulig sovepose, telt, kokeutstyr etc. Klær bør pakkes i vanntette sekker. De vanntette rommene er aldri helt tette.
 5. Hadde også en sleping mellom Öster Rödsjön og Rogen. Ca 400 m med noe kronglete terreng. Ellers fine leirplasser helt vest i Rogen, så vidt på norsk side av riksgrensen.
 6. Redigert posten etter at du var inne... 🙂

 7. Ja, bekken mot Rogen kan padles på deler av turen. Ingen skumle stryk her. Ellers må dere ta en tur i Krattelsjøene eller hva de het, vestover mot Skedbrostugan turisthytte. Har laget en liten blogg-post fra Rogen. Flotteste stedet jeg har padlet. Siste youtube-snutten er fra bekken du spør om. Veksler mellom stilleflytende partier som kan padles til steinete partier med for lite vann til padling. http://peik.blogg.no/1454675190_kajakktur_i_rogen_nat.html
 8. Høres tungt ut. Starter dere på Käringsjön er det ikke så lange bæringer. Å bære fra Femunden og opp til Nedre Roasten er i hvert fall et blodslit...
 9. Sprelsk bikkje i kano på Femunden og Rogen høres ut som en sikkerhetsrisiko. Her kan det fort bli mye vind og bølger.
 10. Ja, det stemmer for "gjester". Mener det er andre regler for grunneiere. Fisket skal være bra i mange av vannene. Så mye fiskesprett i Nevlingen. Snakket med en hytteeier ved Strøen som sa det var bra med sik og ørret i Strøen. I Vangen så jeg en båt som var ute og fisket både kveld og morgen. Tyder vel på at det er fisk der. Prøvde ikke fisket selv. https://www.inatur.no/fiske/50f014c9e4b0dc89e3785969 http://hedalen.no/hedalsfjella/5.htm
 11. Har vært Vassfaret på langs i helgen, fra Hølervann til Vangen, Strøen, Suluvann, Nevlingen, Aurdalsfjorden, Aurdøla. Flott tur men mye trilling og krevende elver med mye stein og stryk. Fantastisk natur. Flotte leirplasser ved Vangen og Aurdalsfjorden. Ca 50 km fra nord til sør inkludert 5 km på Aurdøla (elv).
 12. Gikk den blåmerkede stien mellom Kobberhaugen og Kikut i dag. Her har "noen" vært og romstert med gravemaskin på et strekk der den sammenfaller med skiløypa.
 13. Padlet Minnesund - Vormsund på elven Vorma for et par dager siden. Drøye tre mil med stilleflytende elv og kun en kort lemping på ca 100-200 m ved Svanfoss sluser. Sikkert bra videre nedover til Glomma og Øyern, men sjekk ut på forhånd. Må i hvertfall bære ved Rånåsfoss.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.