Jump to content

Ellefjell

Aktiv medlem
 • Posts

  68
 • Joined

 • Last visited

About Ellefjell

Recent Profile Visitors

540 profile views

Ellefjell's Achievements

 1. Hvordan er det i begynnelsen av oktober? Sikter på høstferien i 2022. Et par dagers padling med barn.
 2. Ble det tur til Pasvik med sykkel?
 3. Kanskje kanskje, men her er svaret fra politet jeg fikk da: jeg spurte Politet i Troms/Finnmark for en stund siden: "Hei, Da har jeg fått svar fra Storskog: All passering av grenser skal foregå over godkjente grensepasseringsoverganger. Å benytte seg av andre grenseoverganger kan medføre bot. Jeg forstår at dette ikke var svaret du håpet på, men slik er dessverre reglene for øyeblikket. Mvh Eirin" Tror du jeg skal spørre dem igjen for morro skyld?
 4. Hei dere. Er det lov å krysse grensen underjordisk? Stordalgrotten er jo i grensetraktene til Sverige. Hva syns dere å arransjere fellestur i regi av DNT dit?
 5. sååå fantastisk... Sørøya har også funnet MITT hjerte
 6. Hei, tenkte å sjekke ut om noen hadde planer å reise til Muddus nasjonalpark og traske der i noen dager rundt den 20.september. Hvordan hadde dere tenkt å planlegge ruta i så fall? Kan det være mulighet for samkjøring?
 7. kult...skal ta med bøkene på min neste "grensekryssing" til Sverige. takk for tipset
 8. Ja, kjære skogstønn, det kan bli en seriøs KAMP med "vaktene" da om du har sekken full med dinglende ICA poser og snus med innpakning og prislapp på, og spist opp all REAL turmat...som du burde ha med i stellet for å synliggjør at "du er på tur" i villmarka
 9. Jada, er verdt en tanke å droppe Mallabåten og gå rundt, så er vi på den ALLERSIKRESTE siden...og herregud: så redd jeg ble nå
 10. Ja, de karene som gikk NPL på ski var jo utrolig spesielle. Men tenker det er en forskjell om du trasker rundt alene og ikke møte en eneste sjel på hele turen...ærlig talt, er vel ikke noe vits med test og co der. Min og mange andres mening generelt er : bruk sunn fornuft! Feks. bruker jeg Mallabåten med en 30 talls forskjellige folk og sniker meg inn til en folkelig Paeltsastugan på svensk side (uvaksinert, om det har noe å si), så handler jeg nok litt uansvarlig...men går jeg derimot far Mallabåten og mutters alene i 2 mnd, så er jeg jo ingen fare for liv og helse for andre. ELLER?
 11. Nemlig... Vil tro at alle disse fullvaksinerte mennesker går fritt inn og ut av Norge og Sverige. Fikk aldri rede på det... Men de røper det nok ikke høyt heller. Tenkte bare på min bekjent som er så himla redd og isteden heller gå store strekninger E6 istedenfor å vandre i fjellet. Hun tør heller ikke å gå allene gjennom verken Sulisfjell eller Rago og videre nordover. Så om noen kjenner noen som har tenkt seg den veien og vil være guide...om noen dager??? Syns det er så stusselig og ikke minst farlig å spasere langs E6 fra Sulis til Narvik 😵😵😵men men... Ikke mitt bord egentlig.
 12. Ja, helt enig med deg - bruk sunn fornuft. Men vedkommende jeg kjenner som går NPL er så redd "å bli tatt" og så vil "miste all fremtiden" som er planlagt, jobb, livet, drømmer. Selv har jeg vært i grønt land i juni/juli, dro transitt gjennom Sverige og gikk derfra over grensen langs Nordkarlottleden inntil Norge. Jeg var ikke redd å "ta kampen" med myndighetene her om man nå mot formodning "blir tatt". Karantenetiden, om man skal kalle det, ble "avspasert" mens vi gikk ca 10 dager uten å ha truffet noen. Registrering hadde vi jo heller ikke trengt, da vi ikke testet heller ved en grensestasjon. Men vi hadde gyldig test fra 24 timer før.
 13. Ja. Blir spennende å høre rutevalg til de det gjelder og om hvordan de tenker å følge/ikke følge reglene. Personlig syns jeg jo fortsatt, det er helt tåpelig å ikke kunne gå et par kilometer inni Sverige når du gå fra Rostahytte til Gappo (feks) ... Men man kan jo sikkert gå opp og ned fjelltopper for å unngå grensekryssning😊
 14. Hei. Ser at mitt gamle Spørsmål fortsatt er aktuelt mtp teltbadstu...noen som har den/selge/leie ut?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy