Gå til innhold

Ellefjell

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  22
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Ellefjell

Nylige profilbesøk

69 profilvisninger
 1. Marius, fikk svar fra Nemo og at de ikke var redd for å ta inn velargumenterte dårlige omtaler, men at den du skrev var FOR drøy og dem var ikke enig med deg, og sku ta kontakt med deg for å høre litt mer om hvorfor du omtaler den slik. Syns nå egentlig din omtale påpekte svakheter og andre her bekreftet akkurat det samme. Så blir spennende å se hva de kommer med som forsvar overfor din opplevelse av drakten.
 2. Fy fan noe så useriøst av NEMO.. omtalen din ER tatt ut!!! Sendte dem en mail hvorfor de driver med dette? Dumt spm, jeg vet... Men dette er jo reneste LURERI de driver med å BARE publisere FULL POTT - anmeldelser 🤮🤮🤮
 3. Marius, takk for omtalen. At den er dårlig i kvalitet har jeg hørt mange uttale seg om. ..tom han som selger /gi bort brukt, henviser til lappete føtter og lekk glidelås. så hva er egentlig vitsen med denne drakten? mulig den er noe bedre enn vanlig regntøy ved padling. ..men Ikke mye da. fikk altså tilbud om en gratis én der jeg kun skal stå for frakten. så vet ikke om den er verdt fraktekostnader engang?
 4. Fikk tilbud på en brukt. Hvor mye ville dere gi for den og er det verdt prisen. "pent brukt"
 5. Tenkte muligens å kjøpe brukte padlehandsker, men usikker om de har mistet egenskaper etter 10 år med lagring? Hva kan en forvente/passe på? Merke er Hiko. Selger sier de ellers var lite brukt. Det samme med en like gammel Hiko padlejakke. Erfaring?
 6. Mtp barn på bæring og tung sekk...ha barnet i bæresele og foran...så kan du fint ha 30 kg på rygg...om du klarer...har selv gjort det på en ukestur gjennom øvr dividalen med en 1,5 åring i slepp...gikk fint. Men trådstarter ville jo ikke høre dette igjen da hun har prøvd mage og ryggbæring og KUN ville ha hørt om hvirdan bæring med minimeis OG tung sekk hadde seg hos andre. Så lurer på HVA hun kom fram til til slutt. Håper hun deler snart...til fordel for oss andr turglade mamma og pappasherpera.
 7. Har Ally 13,7 og brukte både kanoåre og dobbel kajakkåre på havet. 1- gang i går og syns det var et bra valg når jeg padlet i motvind med kajakkåra og sidevind med kanoåra😊
 8. Hei. Litt spm ang skylle Ally med fersk vann etter bruk. Fikk litt dårlig samvittighet nå da jeg leste advarslene her. Lod den bare stående under taket til dagens bruk og skylte IKKE. Hva mener dere: tåler den å ha stått ei natt «uvasket»?. Tenkte å bruke den i fersk vann i dag/morra. Men om jeg skjønner det rett, skal jeg skylle igjennom alle rør liksom? Noen tips?Nybegynner her også. Spraye med silikon inni rør ? Har det noe for seg?
 9. Walle... Svarte lengre opp at det er NORDNORGE-hav, evt innsjø, men ja, det blir kaldt, nesten uansett årstid her oppe. Ellers takk for svar. Signerer også spesielt poenget med å unngå mye ekstra aking i vannkanten og vil derfor tidligere ut av kanoen. Kanoen er en Ally 13,7 fot.
 10. Ok... Den er grei... Noe link til tørrdrak du tenker på? Nettside? Grunnen for at jeg tenkte på vader var rett og slett at gummistøvler kunne være litt for korter og at det dripper jo vann inn ved padling.. Har ikke sprutetrekk
 11. Ble tilbudt å kjøpe en ca 10 år gammel Ally 16.5 for 5500 kr. Ser at så å si alle veiere er slitte og delvis revne, så det er bare noen tråd som holder. Kanuen ser ellers brukbar ut. Kan noen uttale seg om det er en grei pris jeg ble tilbudt hvis jeg nå må sørge for å kjøpe veiere til alle stengene og montere de? Er det mye jobb med det og vet noen ca pris på reservedeler?
 12. NORDNORGE-hav, evt innsjø... Høst /vår /sommer... Men det er høst vi har nå, så det er det som er aktuelt.
 13. Klar over at vannet blir/er kaldt meste steder i Norge. så spørs hvor lenge en gidder å hoppe ut i vannet barbent ved i og fra landgang. Spm er hva har dere på dere, spesielt på beina? Er vadebukser en god sak?
 14. Om denne delen sprekker helt, og jeg er ute på havet... Hva er følgen? Jeg har ikke padlet Ally før. Skaden skjedde han som eide båten før meg - etter 1-2turers bruk. Han visste IKKE om denne skaden ved salg idag🤔🤔🤔
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.