Jump to content

Ellefjell

Aktiv medlem
 • Posts

  233
 • Joined

 • Last visited

Reputation

41 Neutral

About Ellefjell

Recent Profile Visitors

1,501 profile views
 1. Takk...ja har tenkt på sikkerhet utstyr, så klart. Ski&sykkel leier ut? Var noe nytt...men skal høre med Lars. Har akkurat kjøpt komplett utstyr til trikse/alpint inkl klær til denne nevnte sønne-gutten min. Så 9000 spenn blir nok uaktuelt. Så her håper jeg på gavmilde givere 😀
 2. Takk, Marius, kjekt med et konkret svar. Skal ta det med i valget mitt. Fordelen med turen er, at den er kortreist på øya vi bor på. så lav terske for å bare bryte å dra hjem om ting skjer eller blir for tungt/kjedelig etc. Men ønsker jo helst 100%fornøydhet for gutten sin del i all fall
 3. Hei, planlegging av vintertur med gutten på 14 i vinterferie. Tanken er å krysse Kvaløya i Troms på en eller annen måte. Selv kjører jeg med Gamle Telemarkski og har klart meg på slike turer, men gutten kan ikke teknikken, men er god på slalåm. Tenkte så å låne noe Rando utstyr, men er ny på det og lurer på om dette ville egne seg for en slik tur? Det er tenkt en del opp og ned og bortover, enkeltvis kupert terreng. Har lite erfaring med plastsko annet enn alpinsko. Dere som er på slike flerdagsturer, hva slag utstyr bruker dere om dere ikke går på Telemarkski?
 4. Var egentlig det jeg tenkte. Det med ekstra vekt er egentlig bare noen 100 gram forskjell fra den rette posen i min str og den på 200 cm, så det skal man kunne tåle. Den har komfort på minus 23 og da er det jo ekstra godt med varme klær på morgenen. Takk for innspill!
 5. Hei. Ønsker å låne mannen sin sovepose. Er klar over at jeg burde ha en mindre, men kan jeg likevel bruke den eller blir jeg "å fryse i hel" med en pose som er 20 -30cm for lang? Noe jeg kan gjør med tomrommet ved føttene? Stappe til eller snørre av, snurre noe rundt for å korte inn? Hva er anbefalinger utenom å kjøpe er pose i "rett" str.?
 6. Tusen takk, jeg er fullstendig klar over at disse reaksjonene er individuelle - men likevel fint å høre andres erfaringer. Takk for at du delte
 7. Takk, Espen, for innspill. Skal selvsagt drøfte smed legen og ser også at man må ta helheten i betraktning. Vi skal oppå toppen av El Teide, dvs øverste toppen, der en trenger tillatelse. Tenker at vi bruker noen dager før å gå litt i høyden over 2000 meter, men usikker om det trengs så mye aklimatisering her ute i Spania. Og siden hele familie skal være med så gjør vi det enkelt og kjøre opp med heis og så går den biten du må ha tillatelse for. Det var planen. Mannen har et mindere inngrep siden han sliter med hjerteflimmer. Dette er nå medio november. Deretter (og før) må ahn altså gå på blodfortynnende. Selv har jeg gått opp til El Teide som 1.gangs gravid i 6.mnd...kjente det godt, men gikk bra, uten store ubehag, annet enn at det var noe tungt.
 8. Er 164 og bruker storsekk alpinist 130 l fra Bergans. Den står laaasngt oppover min høyde. Går helt fint.... Viktig med god barekomfort. Er vel det viktigste.
 9. Noen som går på blodfortynnende og kan si noe om erfaringer med turer i høyfjellet? Noe restriksjoner?
 10. Aico, ja det hadde jeg skjønt om dem hadde sagt det eksplisitt (at de ikke ønsker telt videre i sirkulasjon pga det du nevner) , men jeg kunne jo fått mitt telt tilbake hvis jeg hadde kjøpt samtidig et telt fra dem med 40%rabatt. Så hvor er logikken?
 11. Bare at tekshop.no er noe merkelig her... Dem nekter reklamasjon og påstår at pumpe funker. Enda så har dem fått video x2 på det.
 12. Er en slik lignende som jeg kjøpte på tekshop.no, som sluttet å virke etter noen mnd. Veldig lett og grei med lys i tre forskjellige styrke, men var egentlig pumpa jeg var ute etter. Nå er det bare lys som funker .
 13. Spørsmålet er fortsatt aktuelt 😊
 14. Har per nå en sånn Kina dritt. Irriterende hver gang. Funker om den har lyst for å si det slik. Så bagen holder egentlig i massevis og er trygg, men ønsker å bruke pumpa til therm å rest også. Hva anbefaler dere?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy