Gå til innhold

Carl F

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  420
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Carl F

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Møtte gaupe i Østmarka i sommer. Syklet dagens 1. økt. Klokka var ca 07.30, med yr i lufta og skumt. Foran meg stod en "stor katt". Var er utrolig opplevelse!!
 2. Som Atomsilda skriver; det var mitt første Birken. Begynte å sykle litt i mai som alternativ trening til løpingen. Kjøpte konkurransesykkel 16. mai og begynte også da å sykle med sykkelsko Klart, jeg hadde sykla litt spinning ++ i løpet av våren, men ikke noe mer enn det... Siden mai har det blitt 800 mil! Bitt av basillen!!!
 3. Jeg har slitt med tretthetsbrudd i bekkenbeinet i hele våres og i sommer, og ble bra nå i slutten av juli. Har vært på et par fjellturer i sommer, bl.a. Kvitskardstind og forsøk på Vestre Torfinnstid. Skal masse på tur, men først er det Birken On topic: Gratulerer gutter!! Skikkelig knalltur dette!! Vi må ta den sammen en gang, alle tre. Dere har vel bare godt av en til Sagi-travers Flott pan. bilde!
 4. Hørte raset, men så ikke noe. Ble bare litt nysgjerrig da det landet et ambulansehelikopter på Torfinnsbu kl. 23.00.... StianT: Sondre er i Jotunheimen i flere uker nå, men ja, det er han du ser på flere Skarverennfilmer
 5. Carl F

  Koldedalen

  Veien pleier å være kjørbar fra ca 15-20 juli, men kanskje noe tidligere i år pga. lite snø i fjellet. Går fint an å sykle inn der før dette, men regn med å trille sykkelen over noen snøfonner innimellom. Ellers er jo det ikke verdens beste vei
 6. Enig at denne debatten bare er tull! Men ok hvis noen synes det kan bli for dyrt å sove på dobbeltrom, spise tre-retters middag, frokost og masse niste.... Er økonomien stram, anbefaler jeg heller å ligge i telt... Men noen ting må klareres: Sjekk denne linken. http://www.turistforeningen.no/article.php?ar_id=9667&fo_id=437 Her star det at om priser. Mye feilinformasjon i foregående innlegg ang. dette. Ellers er det jo bare å be om å få sove på sovesal, det koster altså 120 kr for et voksent medlem! Det er BILLIG!!!! Hvis noen synes dette er dyrt, så er det noe feil...... For å gjøre oppholdet enda billigere, kan man f.eks. be om en-retters middag. Veldig bra det og! Får jo forsyne seg så mye man vil! Flere ganger, f.eks. på Fondsbu, har jeg sett at folk bare har en rett, men så har Solbjørg gitt dem dessert også... Frokost og niste på hyttene er dyrt! Det er jeg enig i. Derfor er det jo smart å ta med brød og pålegg i sekken selv og spise frokost på rommet e.l. og ha egen mat til niste. Da slipper man å betale for 10 skiver... eller hva en nå spiser.... Jeg er ingen person som sverger til hyttene, sover for det meste i telt, men det hender jeg har tatt en natt eller to på en hytte! Og til slutt: Sjekk priser og annen fakta på forhånd FØR dere begynner å diskutere feilinformasjon! Da blir det en bedre og mer saklig debatt.
 7. Vi har tenkt oss på til Heimen på ski i helgen, men med fjellstøvler i sekken som brukes på eggene. Tror du kan skrinlegge en ren fottur pr. dags dato. MEN, det tar ikke veldig lang tid før skiene pakkes bort nå... Kanskje bare et par-tre uker til:-)
 8. Meget bra, Morten! Gratulerer med lansering og takk for mange flotte bilder
 9. Hehe. Den gang fikk jeg ikke noe mageproblemer, men nå i mars, da jeg gikk på en ny kur (pga. skade i bekkenbeinet) fikk jeg magetrøbbel. Skikkelig knip og dårlig mage ....... Stoppet etter 30 tabletter.....
 10. Hei! Voltaren er et smertestillende legemiddel som finnes både som tabletter og salve. Fungerer utmerket ved smerter grunnet brudd, slag, belastningsskader osv. Har brukt voltaren endel, og det fungerer utmerket. Løp bl.a. Birken og Oslo Halv på voltaren i fjor (pga. beinhinnebetennelse). Ikke veldig lurt i ettertid, men der og da funker det helt konge! ..... Sjekk denne siden hvis du vil vite mer: http://www.legeforeningen.no/id/108343.0
 11. Fine teltmuligheter ved Tonevann og Steinsjøen. Særlig i sør/øst-enden av Tonevann, rett ved stien. Er en liten odde som stikker ut med bålplass og solrikt. Her er det neste garantert bart og fint å telte nå. Bekk er rett i nærheten. Var inne ved Vangen i sted på sykkelen. Tørr og fin vei å sykle på, men fra Svartoren og inn til Bysetermåsan har veien falt ut, så de reparerer den nå. Vær obs her! Dårlig vei... Når det gjelder snømengdene inne i Østmarka er det faktisk ikke mye igjen. Noe snø ligger, som panda sier, igjen på stiene, særlig i dalsøkk, men på åsrygger og ellers i terrenget er det veldig fint nå! God tur!
 12. Det der kaller jeg å ødelegge kroppen! Er tilhenger av hard og mye trening, spesielt løping som er aller morsomst, men det der er i sykeste laget. Tipper under halvparten gjennomfører og at de som gjennomfører ikke klarer å løpe på lang lang tid. Men, lykke til!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.