Jump to content

K-nitraM

Aktiv medlem
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by K-nitraM

 1. Hei, det var dårlige saker og gikk fort i stykker.. Løsningen er nok garmin tempe
 2. Jeg har også bare brukt tyngdekraften for å få ut siste rest av fuel i røret på min. Deretter blåser jeg ut den lille flammen som blir igjen og lufter godt i teltet.
 3. Delaminering på Exped downmat er reklamasjon. Får tilsendt nytt underlag i posten. Send bilde av delaminert underlag og Lot nummeret som står på underlaget? 🙂
 4. Som tittelen viser lurer jeg på om noen har erfaringer med Sea To Summit Spark soveposene? Spark Sp III virker som en fin og lett vår, sommer og høst pose med lite pakkvolum og lett vekt.
 5. Har Lamina 20 som er - 7 grader, den holder meg varm ned til rundt 0 grader. Soveposen er forgjengeren til lamina - 9.
 6. Hei, fant du løsningen på problemet? Jeg har lignende problem med min omnilite ti, har også hatt den et par år uten problemer tidligere, har renset med sitrus, blåst den ren, demontert alt og byttet til ny dyse, kjøpt ny silencer og finner ikke ut av problemet. received_139191704177459.mp4
 7. Rogen i rød Tarra i grønt Keron 3 gt i sand Vurderer et Hilleberg Unna, men usikker på farge.
 8. Har vært på Lifjell flere ganger de siste årene, kun gått inn fra Grimås. Naturen er veldig veldig flott! Fiske er veldig variert, har fått fisk fra 50 gram og opp til kiloen. På Inatur står det litt om fisket. Send en pm om du vil ha litt mer info fra det jeg har erfart der.
 9. Utrolig fint der oppe 😊 fine bilder. Fornøyd med teltet? 😎 Var der oppe forrige helg selv også.
 10. Noen som har vært på Lifjell i det siste og kan si noe om hvor mye snø som ligger igjen i terrenget, og isforholdene?
 11. Er dette en grei stang? Noen som har prøvd denne? 😊 På tilbud akkurat nå forresten. [Hidden Content]
 12. Hva syntes du om lightwave teltet? Noen andre som har lightwave telt, som vil dele sin erfaring? 😊
 13. Nitecore hc 60 som hovedlykt på tur. Black diamond spot som backup og ellers. Meget fornøyd med hc 60.
 14. K-nitraM

  Farge på telt

  Smak og behag, men veit at flere syntes den rød fargen kan bli slitsom for øynene.. den "nye" grønnfargen til hilleberg syntes jeg gir et veldig behagelig lys. Derimot syntes jeg hilleberg røde telt tar seg veldig godt ut på bilder utenifra 😎👍 Sandfargen er vel mer brun i fargen.. har ikke nok erfaring til å si noe om den ennå.. har ikke hørt noe negativt om den.
 15. Jeg har gsi glacier kjelen. Den er god å spise av og til kaffe.. lett å rengjøre også, grunnet stor åpning. (Slipper inn mye lys). Men man får jo det man betaler for.. den er litt tynn i godset. Og festene til bøylen vrir seg og blir litt deformert etterhvert.
 16. Har ikke kjøpt ny Arcteryx skalljakke, venter fortsatt på et godt tilbud.. Har heller ikke kjøpt Bergans skalljakke, som jeg kan kjøpe 3 av til prisen av en Arcteryx jakke... Heller ingen skallbukse på vei i posten... Til tross for at min gode trofaste Bergans Airojohka jakke har flere hull og er like vanntett som avispapir.. Skallbukse: [Hidden Content] Virket som en god bukse, men revnet i skrittet, ble utrolig fort slitt på knærne og glidelåsen på ene lomma revnet etter bare et par måneder...
 17. Hei, har funnet noen emner med turklokke på forumet, men litt utdaterte? Noen som kan anbefale en god klokke i dag? Pris mellom 500 ,- og 3500 ,- Trenger ikke gps på den, men er det kjekt å ha? Fungerer det like bra som en vanlig gps? Bør ha minst en uke batteritid ved normal bruk.
 18. Et par Asolo Revert Gtx Og et par ganske nylig innkjøpt Crispi Skarven 2.0.
 19. Lightwave ultra 1xt Hilleberg Tarra Hilleberg Soulo Mountain Equipment Torres 2
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy