Gå til innhold

Muggost

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  5
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

366 profilvisninger
 1. En av hovedgrunnene til at jeg jeg fant på led lenser igjen er at det er produkter jeg har bare god erfaring med. Har hatt mye lykter fra led lenser og der som har imponert meg mest er hvor mye de tåler. Har hatt min h14.2 timevis i regn. Sludd og snø. Aldri noe problem. Det jeg kommer til og savne på r19 er mulighet til og lade på fra USB.
 2. Havna på en led lenser xeo 19r, kommer i posten i morgen så blir morro og teste. Fjellsport kjører jo også 25% på mye varer nå Kode fjell25 Lupine Neo kommer da på 2 249,25
 3. Som jeg skriver bruker jeg nå en Led lenser h14.2r som veier 340g. Jeg føler nesten det er ett krav at lykta har stropp som også går over hodet, ok ikke bare på siden. Siden lykta bruket til alt fra skogtur til skruing på bil eller urban exploring. Har sett mest på Olight H37W og Led Lenser Xeo 19r men begge disse bruker egen batteribank og ikke mulig og bytte batterier på tur.
 4. Jeg er på utkikk etter ny hodelykt og sliter med og velge. Har til nå brukt led lenser h14.2r og har egentlig bare vært fornøyd, men ønsker mer lys. Hvilken lykt anbefaler du ?
 5. Oki. Da skal jeg prøve det når jeg kommer hjem fra jobb. Og skal få hjelp fra en kompis.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.