Jump to content

Even Værnes

Aktiv medlem
 • Posts

  21
 • Joined

 • Last visited

About Even Værnes

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Even Værnes's Achievements

 1. Hei! Jeg og kompis tenkte oss på en 9 dagers fottur på Hardangervidda i starten av juli. Vi hadde i utgangspunktet tenkt til og dra til geitvass-vassdraget men etter noen samtaler med folk ble vi usikkre... noen her som kan anbefale noen steder på Hardanger vidda det er verdt og tilbringe 9 dager med fluestanga? mvh Even
 2. Takk for all info folkens! Fått åpna øynene mine litt for unna ^^
 3. Sant det, men har allerede ett tunneltelt
 4. Føles bare så idiotisk pg ligge i 3 manns telt alene på sommeren
 5. Du har noen gode poeng her, men tanken på og nesten ikke ha fortelt er litt skummel syntes jeg 🙈... har allerede flere telt jeg liker godt til forskjellige årstider, men disse er i klassen 3,2kg+ så at teltet er helt prima vinterstid er ikke super viktig i og med at jeg sjelden drar ut alene på vinteren.
 6. Hvorfor unna? Det har jo ikke fortelt engang... syntes fortelt er viktig, har man sittet værfast noen dager før vet man alt om dette.
 7. Hei! Skal kjøpe meg nytt telt i år og har vanskelig for og bestemme meg... jeg kommer til og bruke teltet alle 4 sesonger, fjellvandring med fluestang på sommerhalvåret og skiturer med pulk vintersesongen. De teltene jeg selv har lyst på er i hovedsak helsport ringstind pro, helsportreinsfjell pro, og hilleberg solo. Hva er deres forslag og eller erfaringer?. Mvh Even 😊
 8. Ja nå som kong vinter ikke lenger er til og stole på har det blir vanskelig og få testa noe vinterutstyr på Østlandet i år desverre:( så skal ta meg en langhelg ett sted med snø i nærmeste fremtid.
 9. Skjønner hva tenker du anngående bredde på kortfeller da?
 10. Hei igjen!😁 har åsnes amundsen ski (56mm brede) og fikk med noen mohair kort feller på 35mm. Holder dette?. Eller burde jeg kjøpe 58mm brede kortfelle istedenfor?. Syntes langfeller virker dyrt, og har lite bruksområde?... Skal på en 14 dagers tur med pulk i rondane/Dovrefjell. Mvh Even Værnes:)
 11. Takker for svar! 😁 i dag kjøpte jeg meg fjellpulken xcountry 144 med drag, sele, og en fjellpulken xpack 25l. Skulle gjerne hatt xplorer 155 pulken, men den var dobbelt så dyr så da var valget enkelt!😅
 12. Var i kontakt med de tidligere i dag og sjekket og den kan bestilles😁 takk for svar angående sela 😉
 13. Takker for gode svar!😁 da blir det fjellpulken 144 med drag og standard sele😁 Tenker standard selen er grei nok. Kan vell eventuelt bare feste noen skulderreimer fra en gammel tursekk på de eksiterende skulderstroppene?^^
 14. Hei! Skal nå invistere i min aller første pulk... den jeg har får øyet fjellpulken xcountry 130... skal bruke pulken til en 2 ukers tur ukene før påske. Hva tenker godtfolket?:) Mvh Even Værnes:)
 15. Hei, har akkurat kjøpt meg ett par alfa guard og syntes de kansje er en halv størrelse for store...noen som har erfaring med og løse dette?. Har tenkt på kartanker eller doble såler? Mvh Even Værnes )
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy