Gå til innhold

Mammut94

Medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Mammut94

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Mammut94

  Tunnel vs. Kuppel

  Hei igjen, blir tett mellom innleggene her nå. Noe jeg har prøvd å finne ut men ikke blitt helt klok på, hvorfor velger folk tunnel istedenfor kuppel, eller omvendt? Kan jo lese masse guider, men mye bedre å høre fra folk som har prøvd og har personlige meninger om fordeler/ulemper med en eller begge typer! Innså idag at jeg muligens er forutinntatt på tunnel rett og slett fordi jeg aldri har prøvd annet. Ny på forumet og må si at det er et flott sted med mye erfarne og vettuge folk! Takk på forhånd.
 2. Takk for svar! Ser Fjellsport har tilbud på MSR Elixir 3 til 3249,- nå. Kan du si litt mer om det? Hvor lang tid bruker du på å sette det opp kontra et normalt tunneltelt? Og hvordan er lagringsplassen for sekk og annet i fortelt? Ser Fjellsport også har billig Robens Voyager 3EX nå, som jeg har sett litt på.
 3. Hei! Jeg og kjæresten skal kjøpe oss et telt etter å ha brukt Jervenduk og teltet til faren min frem til nå. Vi kan betale opp til +/- 3000kr, og ønsker oss et 3-manns tunneltelt, 3-sesongers, gjerne sittehøyde i innerteltet. Helsport Lofoten er kanskje drømmeteltet per nå, men er en del for dyrt for oss på et studentbudsjett dessverre. Så noen som har noen tips eller anbefalinger til telt for oss? Takk folkens! PS: Noen som har prøvd eller kan si hva de tror om Marmot Haldor 3p? Det har visst åpning foran slik som Lofoten, men er usikker på kvaliteten.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.