Gå til innhold

vetting

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  70
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vetting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. vetting

  Liggeunderlag til barn

  Anbefaler dere Bamse over Therm-a-Rest RidgeRest/Therm-a-Rest Z-Lite for å bruke under Exped? Tenker da på kaldeste dager/vinter. Ser mange av dere bruker bamse.
 2. vetting

  Liggeunderlag til barn

  Dere skriver mye lurt. Tror vi like godt går for Exped Downmat 7 eller 9 M med en gang. Vi har noen vanlige oppblåsbare underlag til å ligge på skoler/klasserom. Lurer på å gå til innkjøp av Therm-a-Rest Z-Lite til alle til å ha sammen med Exped-underlagene, istedenfor skumunderlag. Hvordan er disse i forhold til skumunderlagene?
 3. vetting

  Liggeunderlag til barn

  Er på utkikk etter liggeunderlag til barn. Selv har jeg og samboer Exped DM, men tenkte kanskje barna kunne ha underlag som ikke er riktig så dyre. Da er det ikke så farlig om de blir røft behandlet. Er ikke tenkt til vintertiden, men 3sesonger. Noen tips? Hva bruker deres barn?
 4. vetting

  Hva har du kjøpt nå!

  Ble en Thermacell Backpacker på meg i kveld
 5. vetting

  Massdrop

  Takk for svar. Skal testes ut
 6. vetting

  Massdrop

  Regnet med moms og gebyrer ja. Om en velger "join drop", er man låst til å kjøpe det da?
 7. vetting

  Massdrop

  Har sett i "hva har du kjøpt nå?"-tråden at noen har handlet fra massdrop. Hvordan er det å handle derfra, noen gode erfaringer? Litt vanskelig å se hva sluttpris blir, da jeg ikke finner frakt til Norge noen plass?
 8. vetting

  Naturehike stol fra 123friluft?

  Fått testet stolen?
 9. vetting

  Tips til Optimus 111

  Skal kjøre gjennom en tank og prøve å skylle litt etterpå, så får vi se
 10. vetting

  Tips til Optimus 111

  Luktet på tanken før jeg fylte, og det luktet ikke parafin. Ser også ut som den var prøvefyrt når jeg mottok den. Tenkte også den kanskje måtte brenne litt for at den skulle bli kvitt "ulumskheter" som måtte befinne seg i tanken.
 11. vetting

  Tips til Optimus 111

  Brukte Kemetyl Fritidsparafin, kjøpt på Felleskjøpet.
 12. vetting

  Tips til det som er i enden på snøret :)

  Har du link til dem du liker?
 13. vetting

  Tips til Optimus 111

  Da har jeg fått ptøvefyrt begge primusene. Her er første fyring av 111T, jeg tror denne har vært prøvefyrt, men det er vel bare det: Her er første fyring på 111 og andre fyring på 111T. På 111T er det oring på pumpestangen, denne var nå ganske så treg. Har ordnet en pumpestang med pumpelær, tror jeg blir å bytte. Er en del gule flammer på 111T. Skal vel ikke være slik? Kan det være fordi den ikke er brukt? At det vil gå over etter hvert? Ser det ellers bra ut?
 14. vetting

  Laste opp video

  Hei, Hvordan laster dere opp videoer her på forumet. Lager først en youtube-video, for så å legge inn lenke i postene?
 15. vetting

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  Da kan jeg oppdatere listen min med et bilde og et telt til. Skal få tatt bilder av de andre oppsettene neste gang jeg tar de på tur. 1. Helsport Pasvik 3 camp Har hatt dette teltet siden jeg var ungdom på begynnelsen av 2000-talet. 3 sesongstelt. Enten har jeg brukt det solo, eller sammen med en annen. 2. Exped Ergo Hammock Når jeg ikke bruker telt, bruker jeg denne hengekøyen. Jeg er ikke så høy, så ligger meget godt i denne. Brukes sammen med tarp. Denne er nå ute av produksjon. Noen som vet hvorfor? 3. Exped Tarp 2 En 350 cm x 290 cm tarp med gode festemuligheter. 4. Bergans Wiglo LT4 Et basetelt til meg og min samboer og to barn.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.