Gå til innhold

vetting

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  80
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vetting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 2 mindre telt er jo å foretrekke med tanke på teltplass, når ungene vil sove for seg selv osv. Men nå er vi på utkikk etter ett telt som skal huse oss alle. Ser ikke bort ifra at det blir to telt til ved en senere anledning
 2. 6camp frister mtp plass, men vil helst ha et SL telt...
 3. Vi er på utkikk etter et tunelltelt til hele familien. Jeg har vært gira på å kjøpe et pent brukt Fjellheimen Superlight 4 Camp, men så så jeg fjellsport har tilbud på Frisport Yaranga 4 light. Jeg har brukt helsporttelt i 15 år, og er derfor veldig komfortabel med deres telt. Men kan godt prøve noe nytt Eventuelt bare komme med andre forslag... Vi er som sagt ute etter ett telt til 4 personer (2 voksne og 2 barn som nå er 5 og 8år), tunell, lettvektstelt, 3sesongstelt.
 4. vetting

  Firebox eller Bushbox

  Synes det er greit at kammeret rommer litt, om en ikke bare skal bruke spritbrenner eller gass.
 5. Da tror jeg at jeg går for BX 8' 3-14g. Bare å vente til den kommer på tilbud så jeg kan slå til på en god deal
 6. Takk for godt svar @Jan Erik Hansen Kjekt å vite forskjellen mellom disse to seriene. Jeg har SpeedMaster BX Spin 300ML 10'/7-21g, men trenger ikke kaste tyngre sluker. Fisker ikke etter sjø-ørret, bruker den bare på fjellet og i vann. Er nå på utkikk etter en stang med slukvekt opp til 15g, og noe kortere enn den jeg har. Hadde da sett på Speedmaster CX- og BXserien. Tenkt til å bruke plasser hvor stangen min blir for lang (skog etc.), samt når jeg vet jeg skal kaste lette sluker/spinnere. BX-serien har denne, i 8': SpeedMaster BX Spin 240L 8'/3-14g. Om jeg skal over på CX-serien, må jeg helt ned i 6' for en stang med denne slukvekten: Shimano SpeedMaster CX 180L 6'/3-14g. Vet ikke om 6' blir litt i korteste laget.
 7. Skal kjøpe meg en ny kvistbrenner. Har en kina-kopi fra før, men tenkte jeg skulle kjøpe "the real deal" Det står til nå mellom to forskjellige. Firebox G2-5" Deluxe Combo Kit Det er vel denne jeg har mest lyst på. Det jeg liker med denne er de mange mulighetene til oppsett, fine grillmuligheter. Den ser robust ut. Det som jeg ikke helt liker er vekten, den er ganske tung med sine over 900 gram. I tillegg er matinghullene for kvister små, sett bort fra toppmatingen. eller Bushbox LF set Det jeg liker med denne er at den er lettere, og har et større matehull. Noen som har erfaringer med disse?
 8. Shimano SpeedMaster CX 300M 10'/7-28g vs SpeedMaster BX Spin 300ML 10'/7-21g
 9. Hva er forskjellen på serien BX og CX i speedmasterseien? Ser at det er kork og EVA i håndtakene på CXserien, og at prisen er en del dyrere på CXserien. Samt 2-delt og 3delt. Vet at @Jan Erik Hansen har CX serien (sett på den flotte bloggen hans), kanskje du kan dele noe? Hadde @Bjarne H.S. også speedmaster?
 10. vetting

  Alternative plugger?

  Link?
 11. vetting

  Liggeunderlag til barn

  Anbefaler dere Bamse over Therm-a-Rest RidgeRest/Therm-a-Rest Z-Lite for å bruke under Exped? Tenker da på kaldeste dager/vinter. Ser mange av dere bruker bamse.
 12. vetting

  Liggeunderlag til barn

  Dere skriver mye lurt. Tror vi like godt går for Exped Downmat 7 eller 9 M med en gang. Vi har noen vanlige oppblåsbare underlag til å ligge på skoler/klasserom. Lurer på å gå til innkjøp av Therm-a-Rest Z-Lite til alle til å ha sammen med Exped-underlagene, istedenfor skumunderlag. Hvordan er disse i forhold til skumunderlagene?
 13. vetting

  Liggeunderlag til barn

  Er på utkikk etter liggeunderlag til barn. Selv har jeg og samboer Exped DM, men tenkte kanskje barna kunne ha underlag som ikke er riktig så dyre. Da er det ikke så farlig om de blir røft behandlet. Er ikke tenkt til vintertiden, men 3sesonger. Noen tips? Hva bruker deres barn?
 14. vetting

  Hva har du kjøpt nå!

  Ble en Thermacell Backpacker på meg i kveld
 15. vetting

  Massdrop

  Takk for svar. Skal testes ut
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.