Gå til innhold
 • Bli medlem

vetting

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vetting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da tror jeg at jeg prøver GSI’en 😊
 2. Skal bestille meg en kaffekjele til bålbruk. Har sett litt på denne, likte at den hadde så stort åpning på lokket. Er den å anbefale? Eller noen andre gode alternativer? Hvilken bruker du på bål, og erfaringer med denne? GSI GLACIER STAINLESS 1 QT. TEA KETTLE
 3. Hei Anders. Har du Gortex-varianten? Er det denne du mener? Nikwax Wax For Leather 100 ml
 4. Ser Alfa har sin egen impregnering... Litt dyr, men kanskje like greit gå for den? Er jo gratis frakt. LEATHER CARE "En 100% naturlig og bærekraftig voks som gir næring og impregnering av fullnarvskinn. Ingredienser: Polysiloxane, bivoks, vann".
 5. Jeg har nå lest på Alfa.no om vedlikehold av skoene. Slik jeg skjønner det, har Walk King nå kommet med Gortex. Og dermed må det ikke være fett i impregneringen? Lundhags Leather Grease inneholder fett, så denne bør jeg ikke bruke for å holde skoen mest mulig pustende. Härkila Mink oil leather care inneholder oljer, så er usikker på denne? Men det står at denne kan brukes på skinn og materialer med membran. Hva bruker dere som har skinnsko med Gortex? Og da tenker jeg ikke på skinnsko uten Gortex...
 6. Hei, Har gått til innkjøp av Alfa Walk King GTX. Ser flere sier at disse trekker vann etter ikke så langt bruk. Jeg lurer på hva dere impregnerer og behandler skoen med? Noen gode tips for å øke vannmotstand og levetid? Jeg har disse to fra før:
 7. Hvem selger reservedeler til 111? Synes Finn på Finn.no er litt dyr...
 8. Hei, hvor fikk du så stor rabatt på denne sekken?
 9. Da er valget tatt. Det sto til slutt mellom Bergans Wiglo LT4 og Helsport Lofoten Trek Camp 5. Jeg endte opp på Lofoten Trek Camp 5 til slutt. Det var flere punkter med dette teltet som talt til sin fordel: Kan åpne hele fronten. Romslig fortelt hvor det er enkelt å lage mat. Mulighet for god ventilering. God takhøyde (ikke så god som wiglo, men likevell god) og romslig innertelt da begge stengene er like lange. Skrår noe ja, men greit likevel. Enkelt å sette opp for elever. God kundeservice i tilfelle en trenger det.
 10. Har vært innom dette teltet faktisk, men som du har jeg ingen erfaring med Frisport. Er selv en ihuga Helsport-mann. Fjellsport skryter av light-versjonen på sine sider.
 11. Ja, jeg har sjekket de. Og de er veldig aktuell de også. Disse er også trek-telt...
 12. Wiglo blir litt tung også...
 13. Må ikke være tunelltelt, men skal være innertelt i dem
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.