Gå til innhold

vetting

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  101
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vetting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hvem selger reservedeler til 111? Synes Finn på Finn.no er litt dyr...
 2. Hei, hvor fikk du så stor rabatt på denne sekken?
 3. Da er valget tatt. Det sto til slutt mellom Bergans Wiglo LT4 og Helsport Lofoten Trek Camp 5. Jeg endte opp på Lofoten Trek Camp 5 til slutt. Det var flere punkter med dette teltet som talt til sin fordel: Kan åpne hele fronten. Romslig fortelt hvor det er enkelt å lage mat. Mulighet for god ventilering. God takhøyde (ikke så god som wiglo, men likevell god) og romslig innertelt da begge stengene er like lange. Skrår noe ja, men greit likevel. Enkelt å sette opp for elever. God kundeservice i tilfelle en trenger det.
 4. Har vært innom dette teltet faktisk, men som du har jeg ingen erfaring med Frisport. Er selv en ihuga Helsport-mann. Fjellsport skryter av light-versjonen på sine sider.
 5. Ja, jeg har sjekket de. Og de er veldig aktuell de også. Disse er også trek-telt...
 6. Wiglo blir litt tung også...
 7. Må ikke være tunelltelt, men skal være innertelt i dem
 8. vetting

  Telt til skole

  Hei, Jeg har friluftsliv på skolen min, og har fått i oppgave å kjøpe inn 4 stk nye telt. Jeg har fått et tak på maksimum 5000kr per telt, gjerne mindre. Jeg ser for meg tunneltelt, 4mannstelt, kommer til å bli brukt til vår og høst, samt lettere vintercamping. Noen som har erfaring med Helsport Fjellheimen Trek 4camp? Tåler dette lett vintertelting? Skjønner jo at ikke dette er noen en tar med over tregrensen i storm, men det kommer aldri til å skje XXL har vennerabatt snart, og da kan jeg gjøre et godt kupp der. Eventuelt andre gode tips?
 9. Jeg tenkte på Pocketrocket 2, visste ikke at det var kommet en delux-modell Jeg har tre ulike brennere: 111, 111T og Pocketrocket 2. Pocketrocket 2 bruker jeg ved lett pakking og enkle turer. Men som du sier, den passer fint i matkittet mitt...
 10. Spennende, like soto Denne er på størrelse med Pocketrocket?
 11. Hvordan tror dere det går med en Exped downmat LW i dette Ringstind 2 SL-teltet? Jeg er lav med mine 165, og bruker sovepose som er 170.
 12. Har sett på den, men synes den veier en del. Er jo selvfølgelig robust da...
 13. Litt OT, men hvilken tarpstang er det? Er på utkikk etter en god og lett stang... Gjerne som ikke kostet skjorta
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.