Gå til innhold

vetting

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  39
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om vetting

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Enable?
 1. Denne selgeren på ebay har mye deler, er dette å anbefale? http://stores.ebay.com/PRIMUS-STOVE-and-TILLEY-LAMPS Har sendt mail til Finn og Halvard
 2. Skal legge pakningene i olje, så får vi se hvordan det går. Hvilke reservedeler er det lurt å ha liggende?
 3. Da har jeg oppdatert posten med bilder
 4. Har jeg rett i at dette er en 111T? Denne har o-ring på pumpestangen. Kan denne byttes ut til pumpestang med lærpakning? I såfall, hvor kjøpe dette, samt repkit og reservedeler? Igjen, om det er gode tilbud på ebay, kjøper jeg gjerne derfra.
 5. Har jeg rett i at dette er den klassiske 111 (med bråkebrenner)? Denne har lærpakning, og denne må byttes. Det er ikke noe «motstand» når jeg pumper. Finnes det repset å få kjøpt til denne? Hvor kjøpe lærpakning? Hvor kjøpe reservedeler? Jeg handler gjerne på ebay om det er billigere.
 6. Her er mine to Optimus 111. Jeg har noen spørsmål rundt disse to, så jeg lager to poster for å skille de to brennerne.
 7. vetting

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  1. Helsport Pasvik 3 camp Har hatt dette teltet siden jeg var ungdom på begynnelsen av 2000-talet. 3 sesongstelt. Enten har jeg brukt det solo, eller sammen med en annen. 2. Exped Ergo Hammock Når jeg ikke bruker telt, bruker jeg denne hengekøyen. Jeg er ikke så høy, så ligger meget godt i denne. Brukes sammen med tarp. Denne er nå ute av produksjon. Noen som vet hvorfor? 3. Exped Tarp 2 En 350 cm x 290 cm tarp med gode festemuligheter. Er nå på utkikk etter et familietelt for 4 personer som skal være et helårstelt. Er også på utkikk etter ett helårstelt for 2, som jeg skal byte ut Pasvik 3 camp med.
 8. vetting

  Tips til det som er i enden på snøret :)

  Skal få med meg noen slike neste gang jeg er innom biltema. Ingenting er som sluker til en god pris
 9. Som tittel sier, hvilke telt har du i samlingen din? Til hvilket bruksområde?
 10. vetting

  Tips til det som er i enden på snøret :)

  Jeg kan starte med denne: Tasmanian Devil Predator Denne liker jeg på fjellet til ørreten, både i 7g og 13g. Tilgjengelig i mange andre farger, men går stort sett etter denne når jeg først prøver Tasmanian Devil.
 11. Tenkte det kanskje kun være greit med en liten tråd om gode tips på sluker, spinnere etc som en er fornøyd med. Kom gjerne med litt informasjon om hva du liker med disse, link til produktet osv
 12. vetting

  Tips til 4-manns telt

  Med 25% rabattkode blir teltet fortsatt på over 10k, litt mye for vår del dessverre.
 13. vetting

  Tips til 4-manns telt

  Ser det på bildene nå...
 14. vetting

  Tips til 4-manns telt

  Er veldig gira på et Hilleberg Keron GT, men blir litt dyr for dette budsjettet. Nå kommer DnB med tilbud igjen, hvor en får 25% hos XXL ved kjøp med MasterCard. Har sett litt på Helsport Fjellheiemen hos XXL. Er disse PRO-utgaven? Begge kommer med: - Stoff innertelt: Ripstop Airflow Pro- Stoff yttertelt: Helsport Rainguard® Pro, 3000 mm- Stoff bunn: Helsport Rainguard®, 5000 mm- Stenger: DAC Featherlite NSL (36 cm lengder) Og hvorfor er da 6mannsutgaven billigere enn 4mannsutgaven? https://www.xxl.no/helsport-fjellheimen-6-camp-seksmannstelt/p/1090610_1_style https://www.xxl.no/helsport-fjellheimen-4-camp-firemannstelt/p/1072618_1_style
 15. vetting

  Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte denne for å varme en kopp kaffe på tur Fyrer med småkvist o.l. Brettes sammen og tar liten plass, kommer med et lite etui. Den kommer i to størrelser, jeg kjøpte den som er 16x13x12 cm.
×