Gå til innhold

K-nitraM

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  63
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om K-nitraM

 • Bursdag 15. sep. 1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fiske og Villmark
 • Sted
  Telemark Skien

Nylige profilbesøk

1 376 profilvisninger
 1. Utrolig fint der oppe 😊 fine bilder. Fornøyd med teltet? 😎 Var der oppe forrige helg selv også.
 2. K-nitraM

  Fisketur Lifjell

  Noen som har vært på Lifjell i det siste og kan si noe om hvor mye snø som ligger igjen i terrenget, og isforholdene?
 3. Er dette en grei stang? Noen som har prøvd denne? 😊 På tilbud akkurat nå forresten. https://www.magasinet.no/fiske/fiskestang-og-snelle/fiskestang/lawson-xpedition-9-6-fot-6-24-gr-5-delt-stang
 4. Hva syntes du om lightwave teltet? Noen andre som har lightwave telt, som vil dele sin erfaring? 😊
 5. Nitecore hc 60 som hovedlykt på tur. Black diamond spot som backup og ellers. Meget fornøyd med hc 60.
 6. K-nitraM

  Farge på telt

  Smak og behag, men veit at flere syntes den rød fargen kan bli slitsom for øynene.. den "nye" grønnfargen til hilleberg syntes jeg gir et veldig behagelig lys. Derimot syntes jeg hilleberg røde telt tar seg veldig godt ut på bilder utenifra 😎👍 Sandfargen er vel mer brun i fargen.. har ikke nok erfaring til å si noe om den ennå.. har ikke hørt noe negativt om den.
 7. Jeg har gsi glacier kjelen. Den er god å spise av og til kaffe.. lett å rengjøre også, grunnet stor åpning. (Slipper inn mye lys). Men man får jo det man betaler for.. den er litt tynn i godset. Og festene til bøylen vrir seg og blir litt deformert etterhvert.
 8. Har ikke kjøpt ny Arcteryx skalljakke, venter fortsatt på et godt tilbud.. Har heller ikke kjøpt Bergans skalljakke, som jeg kan kjøpe 3 av til prisen av en Arcteryx jakke... Heller ingen skallbukse på vei i posten... Til tross for at min gode trofaste Bergans Airojohka jakke har flere hull og er like vanntett som avispapir.. Skallbukse: https://www.gsport.no/produkt/212485/norheim-granitt-3-lags-bukse-herre#001/ Virket som en god bukse, men revnet i skrittet, ble utrolig fort slitt på knærne og glidelåsen på ene lomma revnet etter bare et par måneder...
 9. K-nitraM

  Turklokke i 2018

  Hei, har funnet noen emner med turklokke på forumet, men litt utdaterte? Noen som kan anbefale en god klokke i dag? Pris mellom 500 ,- og 3500 ,- Trenger ikke gps på den, men er det kjekt å ha? Fungerer det like bra som en vanlig gps? Bør ha minst en uke batteritid ved normal bruk.
 10. Et par Asolo Revert Gtx Og et par ganske nylig innkjøpt Crispi Skarven 2.0.
 11. Lightwave ultra 1xt Hilleberg Tarra Hilleberg Soulo Mountain Equipment Torres 2
 12. Hei, har en Gregory Baltoro 85 l sekk, den kommer jo med en flaskeholder på den ene siden av hoftebeltet. Skulle gjerne hatt en flaskeholder på andre siden også. Noen som kan anbefale flaskeholdere til hoftebelter?
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.