Jump to content

K-nitraM

Aktiv medlem
 • Posts

  74
 • Joined

 • Last visited

About K-nitraM

 • Birthday 09/15/1990

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Fiske og Villmark
 • Location
  Telemark Skien

Recent Profile Visitors

1,941 profile views

K-nitraM's Achievements

 1. Hei, det var dårlige saker og gikk fort i stykker.. Løsningen er nok garmin tempe
 2. Jeg har også bare brukt tyngdekraften for å få ut siste rest av fuel i røret på min. Deretter blåser jeg ut den lille flammen som blir igjen og lufter godt i teltet.
 3. Delaminering på Exped downmat er reklamasjon. Får tilsendt nytt underlag i posten. Send bilde av delaminert underlag og Lot nummeret som står på underlaget? 🙂
 4. Som tittelen viser lurer jeg på om noen har erfaringer med Sea To Summit Spark soveposene? Spark Sp III virker som en fin og lett vår, sommer og høst pose med lite pakkvolum og lett vekt.
 5. Har Lamina 20 som er - 7 grader, den holder meg varm ned til rundt 0 grader. Soveposen er forgjengeren til lamina - 9.
 6. Hei, fant du løsningen på problemet? Jeg har lignende problem med min omnilite ti, har også hatt den et par år uten problemer tidligere, har renset med sitrus, blåst den ren, demontert alt og byttet til ny dyse, kjøpt ny silencer og finner ikke ut av problemet. received_139191704177459.mp4
 7. Rogen i rød Tarra i grønt Keron 3 gt i sand Vurderer et Hilleberg Unna, men usikker på farge.
 8. Har vært på Lifjell flere ganger de siste årene, kun gått inn fra Grimås. Naturen er veldig veldig flott! Fiske er veldig variert, har fått fisk fra 50 gram og opp til kiloen. På Inatur står det litt om fisket. Send en pm om du vil ha litt mer info fra det jeg har erfart der.
 9. Utrolig fint der oppe 😊 fine bilder. Fornøyd med teltet? 😎 Var der oppe forrige helg selv også.
 10. Noen som har vært på Lifjell i det siste og kan si noe om hvor mye snø som ligger igjen i terrenget, og isforholdene?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy