Gå til innhold

K-nitraM

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  47
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om K-nitraM

 • Bursdag 15. sep. 1990

Nylige profilbesøk

717 profilvisninger
 1. K-nitraM

  Dunpose fra overskuddsmateriell

  Har også denne dunposen. Grønn i fargen. Sølvfarget inni. Sort kompresjonstrekk men en skala på siden som viser limit og komf temp osv.. Har brukt den ned til minus 20. Holder meg god og varm til minus 15. Fryser litt på ryggen i minus 20. (Ligger gjerne på siden eller på magen når jeg sover) Exped downmat 7 lw som liggeunderlag. En pose det er vanskelig å få komprimert noe mer enn til 20 l ca. Kostet i underkant av en tusen lapp og er fornøyd.
 2. K-nitraM

  Oppbevaring av fiskestang under marsj

  Under forflytning blir stangen oppbevart demontert i vanlig trekk som følger med stanga, den dulter borti trær og kvist som er over hodet mitt, det har ikke vært et problem hittil. Prøver selvsagt å unngå at stanga treffer mesteparten. Snelle blir lagt i snelleetui og i en pakksekk sammen med resten av fiskeutstyret i sekken.
 3. K-nitraM

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Dagens tur.. helt ut i hagen. Måtte støvsuge og tørke over teltet litt, blir mye buskas og humus i teltet etter at det har fått noen turer ☺ (kosearbeid)
 4. Flerbrukstauet, snyltekoppen, fyrstål, svartkjelen.
 5. K-nitraM

  Drybag størrelse og antall?

  Har 2 tørrsekker av merke wolf camper i 15 liter, de har fungert fint, men har blitt hull på nå. De blir brukt til sovepose, og diverse som mat,bok,kaffe... Har en travelsafe pakksekk 15l til klær. Skal investere i noen 2l,5l,og 7l mot vinteren, til oppfyringspakksekk og andre ting. Når det gjelder luft i pakksekker er metoden over med å brette den over en gang og klemme lufta ut, en enkel og effektiv metode, dessuten er en sovepose i pakksekk formbar og kan lett formes etter hvordan den passer best i sekken.
 6. K-nitraM

  Kano gjennom finsk Lappland

  Nydelig film, topp inspirasjon ! Fortsett med dette ! Håper å se flere filmer fra turene dine ☺
 7. K-nitraM

  Vantette pakksekker

  På pakksekk fronten kommer det stadig mye nytt og det å pakke i pakksekk kan være utrolig kjekt. Men hvilke man bør velge og hvilke man bør styre unna kan være vanskelig. De skal jo helst ha teipede sømmer og være av et vanntett stoff. Jeg har testet noen, og noen er bra andre er dårlige eller ikke vanntette i det hele tatt. Hvilke pakksekker bruker du? og hvilke vil du råde folk å holde seg unna? Er det billige og gode pakksekker å få tak i, eller får man stort sett det man betaler for?
 8. K-nitraM

  Kniv

  Bruker brusletto hunter til stort sett alt, i camp, til å løfte på og av bålkjelen, kutting av fiskesene og sløying av fisk.
 9. K-nitraM

  Oppbevaring av fisk

  Hvordan oppbevarer dere ørreten når den er sløyd? Si man er på fisketur og får fisk, men skal fiske 4 timer til og så en times hjemovertur. I brødpose, i vanntett pakkpose, i papir, på pinne? Med salt, uten salt? I pose med torvmose?
 10. Jeg vurderer å gå til innkjøp av en Helsport Alta sekk til bruk på ukesturer og helgeturer på skogsturer og fisketurer. Noen som har noen erfaringer eller meninger om denne sekken? 85 l.
 11. K-nitraM

  K-nitraM

 12. K-nitraM

  Bake brød på bålet

  Prøv med en jerngryte og smør inn brødet med mel på utsiden hele veien, melet børster du av etter steking og hviling av brødet.
 13. K-nitraM

  Sovepose til dame

  Hva med denne? Ikke helt innenfor kravene, men... http://www.dntbutikken.no/main.aspx?page=article&artno=1470760
 14. K-nitraM

  Grave ned toalettpapir

  Legger alltid mose, jord, stein, stokker e.l over etter at jobben er gjort. Dopapir er standard i sekken.
 15. K-nitraM

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Fikk meg en liten skogstur i helga, var meningen å ta årets første kanotur i helga, men pga litt for mye vind, ble den sløyfet. Øl og god mat, ved et etterhvert stort og fint bål, gjorde også godt. Nydelig tid framover med yrende dyreliv.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår.