Jump to content

Eikenes

Aktiv medlem
 • Posts

  56
 • Joined

 • Last visited

About Eikenes

 • Birthday 03/16/1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

2,028 profile views

Eikenes's Achievements

 1. Turrapport kommer. Men å komme seg over myra fra parkering og rundt nordenden av nedre Tråtjønn var en særdeles våt opplevelse. Der gikk elver og bekker og myr i ett 😅 legg på 5 cm våt snø, tjukk tåke og null sikt.
 2. Ok. Ser at jeg kan følge ut.no sin turforklaring til baksiden der over Langsetervarden. Tror du jeg kommer meg over mot Minneskleiv via Langsetervarden? Det er ikke såå snøfylt? 😛 tror jeg lar fiskestanga bli igjen hjemme 😄
 3. Herlig! Takk for svar. Ut fra kartet ser det ut til å være fint å gå fra parkeringen der og opp dalen mellom Langseterfjellet og Steinfjellet (Grønlitjønn står på kartet) og rundt på baksiden der.
 4. Hei! Er på vei til et par netter i Trillemarka til helga. Men synes det er vanskelig å finne ut hvor det er mest mulig avsidesliggende 😄 på kart er det jo merket av hytter og buer i alle mulige kriker og kroker. Noen som har tips til hvor man kan parkere og gå inn i tilnærmet urørt villmarksområde i Trillemarka? Helst fra østsiden. Har med fiskestang og telt...
 5. Takk for svar. Vet du om det finnes noe godt turkart over Sverige? A la ut.no, lommekjent, norgeskart, osv
 6. Nei, se der du. Etter mye googling fant jeg en FAQ, så da får man droppe farkost. Men da får man ta beina fatt.
 7. Heihei, turfolk. Har planlagt tur Rago-Padjelanta-Sarek (Tjaktjajaure) med packraft. Noen med tips om det er best å ta turen på våren med snøsmelting og flod, eller sensommer/høst med litt kaldere klima?
 8. Hei. Er det steder å sette opp telt/lavvo langs Nærøyfjorden når man kommer med bil? Kommer dit på kvelden, så behøver å få sovet noen timer før eventyrene med fjell og fjord begynner ✌
 9. Noen som har tips til turer, aktiviteter, etc å gjøre med barn i løpet av en mai-uke i Rondane. Det må selvsagt ikke være i selve Rondane, men gjerne områdene rundt også. Tips?
 10. Takk for alle tips! 5-åringen min er en jente. Jeg pakker både telt og et par hengekøyer i sekken. Vi er vant til å gå i vestlandsfjell, så en liten bratt kneik er fullt overkommelig. Går litt selv og sitte litt på skuldrene. Det er vi vant med. Skal kontakte nevnte kontakter. Det blir nok en 5-6 dagers tur. Så vi trenger noen fiskemåltider 😊
 11. Hei, og takk for fantastisk fin respons. Ser ut til at dette blir reisemål. Slutten av mai må vel være en fin tid å reise sit på, vel?
 12. Hei! Ser på muligheten for en teltfisketur til Lifjell (Telemark) i uke 22. Helt ukjent område, aldri vært der før. Har planer om å ha med meg min 5-åring. Tips om område å dra til, og hvor det er lurest å starte fra? Trenger ikke tips om spesifikke fiskevann. Det er vel ikke is på vannene der om en måneds tid? Snø?
 13. Noen som har anbefalinger til hvilke leirkjele til bål man har best erfaring med? F.eks til havregrøt... Gjerne i stor str, 9-10-15 L?
 14. Eikenes

  Tretelt

  Forsøkte søkefunksjonen, fant ikke noe relevant. Er det noen som har erfaring med tretelt? F.eks av typen [Hidden Content]. Og er det eventuelt noen i området Østfold/omegn som kunne tenke seg å låne meg en slik en natt i løpet av høsten??
 15. Turen ble rett og slett for tøff med unger og en ikke heelt topptur-vant samboer. Jeg ruslet ensom til topps mens resten av flokken hadde gått tom for krefter midt i siste bakke. Der sa det rett og slett stopp. Jenta på 5 gikk selv, men syntes det ble for mye stein og ur, så midt i siste kneik sa det heeelt stopp. Men vi hadde fantastisk fint vær og nyyydelig utsikt, så selv om det ikke ble topptur på alle, så var det ingen sure miner Det var absolutt en grei tur, og nyyydelig utsikt, men det gå ikke nødvendigvis mersmak.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy