Gå til innhold

Eikenes

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  52
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Eikenes

 • Bursdag 16. mars 1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

1 597 profilvisninger
 1. Takk for svar. Vet du om det finnes noe godt turkart over Sverige? A la ut.no, lommekjent, norgeskart, osv
 2. Nei, se der du. Etter mye googling fant jeg en FAQ, så da får man droppe farkost. Men da får man ta beina fatt.
 3. Heihei, turfolk. Har planlagt tur Rago-Padjelanta-Sarek (Tjaktjajaure) med packraft. Noen med tips om det er best å ta turen på våren med snøsmelting og flod, eller sensommer/høst med litt kaldere klima?
 4. Hei. Er det steder å sette opp telt/lavvo langs Nærøyfjorden når man kommer med bil? Kommer dit på kvelden, så behøver å få sovet noen timer før eventyrene med fjell og fjord begynner ✌
 5. Eikenes

  Rondane og omegn

  Noen som har tips til turer, aktiviteter, etc å gjøre med barn i løpet av en mai-uke i Rondane. Det må selvsagt ikke være i selve Rondane, men gjerne områdene rundt også. Tips?
 6. Eikenes

  Fisketur Lifjell

  Takk for alle tips! 5-åringen min er en jente. Jeg pakker både telt og et par hengekøyer i sekken. Vi er vant til å gå i vestlandsfjell, så en liten bratt kneik er fullt overkommelig. Går litt selv og sitte litt på skuldrene. Det er vi vant med. Skal kontakte nevnte kontakter. Det blir nok en 5-6 dagers tur. Så vi trenger noen fiskemåltider 😊
 7. Eikenes

  Fisketur Lifjell

  Hei, og takk for fantastisk fin respons. Ser ut til at dette blir reisemål. Slutten av mai må vel være en fin tid å reise sit på, vel?
 8. Eikenes

  Fisketur Lifjell

  Hei! Ser på muligheten for en teltfisketur til Lifjell (Telemark) i uke 22. Helt ukjent område, aldri vært der før. Har planer om å ha med meg min 5-åring. Tips om område å dra til, og hvor det er lurest å starte fra? Trenger ikke tips om spesifikke fiskevann. Det er vel ikke is på vannene der om en måneds tid? Snø?
 9. Noen som har anbefalinger til hvilke leirkjele til bål man har best erfaring med? F.eks til havregrøt... Gjerne i stor str, 9-10-15 L?
 10. Eikenes

  Tretelt

  Forsøkte søkefunksjonen, fant ikke noe relevant. Er det noen som har erfaring med tretelt? F.eks av typen https://speider-sport.no/tentsile-stingray-tretelt.html. Og er det eventuelt noen i området Østfold/omegn som kunne tenke seg å låne meg en slik en natt i løpet av høsten??
 11. Turen ble rett og slett for tøff med unger og en ikke heelt topptur-vant samboer. Jeg ruslet ensom til topps mens resten av flokken hadde gått tom for krefter midt i siste bakke. Der sa det rett og slett stopp. Jenta på 5 gikk selv, men syntes det ble for mye stein og ur, så midt i siste kneik sa det heeelt stopp. Men vi hadde fantastisk fint vær og nyyydelig utsikt, så selv om det ikke ble topptur på alle, så var det ingen sure miner Det var absolutt en grei tur, og nyyydelig utsikt, men det gå ikke nødvendigvis mersmak.
 12. Takk! Å se bilder fra Rondane er jo like spennende som det er for unger å få lørdagsgodt. 5 åringen er meget fjell-dyktig, så er overhodet ikke bekymret. Og må vi snu, så må vi snu. Kommer oss hvertfall litt opp i høyden. Tips om klær er mottatt. Tar utgangspunkt i at Storronden blir valgt som mål. Vil tro snø og is på toppen vil fungere som motivasjonsfaktor ;) Har (heldigvis) ikke amme/bleiebarn. Brukte dere 4 timer opp og ned fra Rondvassbu? Eller inkluderer det også turen fra Straumbu? Mulig teit spørsmål, men er ikke kjent oppi der.
 13. Eikenes

  Barn i Rondane

  Dette har sikkert blitt tatt opp før, og jeg lurer sikkert på ting som har blitt spurt om før. Men av det jeg klarer å søke meg til føler jeg ikke jeg har fått fullgode svar. Fått låne en hytte i Tjønnbakken for 5-6 dager neste uke. Har med to barn på 2 og 5 år. Jeg har planlagt enkelte aktiviteter, som å sykle inn til Rondvassbu, gå litt i nærområdet og sett på muligheter for å ta en topptur. Har da i utgangspunktet tenkt på Storronden. Er det innafor å ta med seg barn opp dit? 5 åringen kommer til å gå mesteparten selv og er veldig fjellvant. Bæremeis til 2 åringen er med. Og kommer vi oss ikke til toppen, så får vi heller snu. Det er tross alt meldt fint vær. Men er det helt håpløst å håpe på å nå toppen, spesielt med tanke på hun på 5? Er det helt håpløst å håpe på noen fiskemiddager fra f.eks Furusjøen, eller omkringliggende pytter/tjern/vann? Planen er å leie sykler fra Spranget. Slik jeg forstår det er det sykler der for både oss to voksne, pluss 5 åringen. (?) Finnes det sykkelvogner til hun på 2, eller bør jeg da ta med sykkel og vogn til det selv? Ellers andre tips for barn i Rondane?
 14. Eikenes

  Do-tips barn

  Godt forslag, @speedbird. Skal absolutt selges inn som ide. Hun har full bevegelighet etter mye klatring og turn, så satser på at squaten fortsatt sitter
 15. Eikenes

  Do-tips barn

  Takk for svar. Er ikke heelt komfortabel med å skulle drasse rundt på en mini-do. Helst ser jeg for meg å lære henne å sitte inntil en stein/tre, etc, som @Haugelarsen nevner. Men greit å sondere terrenget for hvilke muligheter som finnes, og som i verste tilfellet kan være en midlertidig ok løsning.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.