Gå til innhold
  • Bli medlem

Kikkan

Aktiv medlem
  • Innlegg

    11
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

0 Neutral

Om Kikkan

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Takk for svar! Ja, tenkte nettingen under ullundertøy! Eller skjorte da evt.. men som du sier kan det jo bli kaldt på armene.. hmmm. Tenkte det holdt med t skjorten for å ikke bli «for» varm🙈
  2. Hei, kom over denne tråden kveld. Er det noen nye synspunkter etter ett par år? Lurer også på hva dere tenker om netting t skjorte vs langermet.. ? Hilsen en som akkurat bestilte seg en syntetnetting t skjorte:)
  3. Takk for flere kloke svar. Med det valgte liggunderlaget(1099,-) så var det enten 185/63 eller 200/60 som var dimensjonene.. Så ett lite dilemma hvor de ekstra cm`erne burde prioriteres. Beste hadde jo såklart vært eksempelvis 198/63 for meg og, men da må jeg opp i pris og vekt. Eller bare opp i pris da
  4. Takk for svar! Var mest de 3 ekstra cm i bredden jeg hadde lyst på, men da blir det lang variant og 60cm i bredde
  5. Hei! Har bestemt meg for at jeg trenger ett bredt liggeunderlag, men er noe usikker på lengde.. Jeg er 183cm : 185cm (63cm wide) eller 200cm (60cm wide) underlag? (Noen merker opererer med 183 / 198) Eller hadde det funket med ett som er 183 og bredt? Vil regne med at det beste er å teste selv, men antar ikke det er så enkelt i disse corona-times.. For ordens skyld har jeg sett på Mountain Equipment Aerostat Synthetic, noen som har kjennskap til dette? (https://www.mountain-equipment.co.uk/products/aerostat-synthetic-7-0-mat) På forhånd takk!
  6. Ja, må få prøvd en i Large - den blir for trang for meg i regular har jeg kommet frem til. Sant det med dyre gram, derfor det var så bittert at denne ikke passet:p Går jeg opp i large blir bang-for-the-buck 100kr per 100gram vekt (1,4kg). Er vel fortsatt ganske god ratio, men spørs om den hersens mumiefasongen gjør at denne også oppleves trang.. fortsettelse følger.. Bra tips med eldre modeller, men ironisk nok ligger disse ute til høyere pris. Kanskje pga nettopp passform? Har søkt rundt på alternativer, noen som har kjennskap til Nemo Forte 20f? Den ser jo veldig god og romslig ut, men litt redd for den er optimistisk på kuldegrensen? Ikke så mange anmeldelser å finne på nettet.
  7. Takker igjen for gode og kloke svar. Ja, spørsmålet blir vel hvor mye 5 ekstra cm i skulderomkrets (og 8cm i hofte) vil oppleves i praksis om jeg går opp til large i samme modell. Da veier posen også 1400g. Eller om jeg skal gå over på annen merke/modell.. men da blir det fort dyrere, og muligens ett par hundre gram lettere. Da blir oppfølgingspørsmålet mitt hvorvidt man merker 1100/1200 gram kontra 1400g.. og om det er verdt det. Tenker litt høyt her:) Hilsen nybegynneren.
  8. Tusen takk for gode og raske svar! Jeg kjøpte posen og har akkurat testet den på gulvet! Lenge og vektmessig virker den topp, men jeg opplevde den noe trang over armene.. Er dette kanskje vanlig i nyere poser? Størrelsen er regular, kan eventuelt bytte til en Long, men da blir den kanskje for lang? Er selv ca 183cm, så passet akkurat perfekt i regular (182 personlengde oppgitt på lappen ser jeg nå..183 på nett:P) Large er oppgitt til 198cm.. Beklager hvis det er dumme spørsmål, har brukt siste dagene på å google soveposer som en galning. Men det er jo litt gøy. Igang med å se på liggeunderlag nå og jungelen er ikke mindre der, haha! Edit: Fant forøvrig specs på omkrets : Hip Girth Regular: 55in / 140cm Hip Girth Long: 58in / 148cm Shoulder Girth Regular: 60in/ 152cm Shoulder Girth Long: 62in / 157cm
  9. Hei! Ser etter ny sovepose (etter helgens overnatting i hengekøye med en Mckinley Denali light jeg fikk for ca 15-20 år siden.. ) hvor det krøp ned til minus 2-3 grader. Det var rimelig friskt.. (conf +4 lim -4 står det på den, men det funket ikke for meg, selv med liggeunderlag og ull:p) Har søkt endel, og vurderer nå denne pga pris/vekt/varme. Burde jeg gå opp i pris eller er dette en grei pose å bruke vår/sommer/høst? Kan kanskje bli i overkant varm i godt sommervær? - men da har jeg jo den Mckinley posen - for den var om ikke annet lett! Den veier ca 1380 gram ifølge internett. Skulle gjerne hatt noe lettere, men da ser det ut til at neste steg blir dobbel så dyrt for noe med tilsvarende varmeegenskaper? Er ikke hypp på å fryse og det kan jo fort bli kaldt på nettene selv sommerstid. https://www.outnorth.no/mountain-hardwear/lamina-15-f-9-c-regular#ElectricSky ps. Har gått gjennom det som ligger ute av "lamina" på søk i forumet, men da dukker det kun opp Lamina Z og andre ord etter. Er dette samme posen bare en ny utgave? På forhånd takk!
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.