Jump to content

torti

Aktiv medlem
 • Posts

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

torti last won the day on May 24 2014

torti had the most liked content!

About torti

Profile Information

 • Gender
  Male

Recent Profile Visitors

1,453 profile views
 1. Mine beste vann kjennetegnes av kombinasjonen dype og grunne partier. Jeg har hatt betydelig mindre suksess i vann som er jevnt dype eller grunne over hele fjøla.
 2. 12 000,- for en barnevogn?!?! Leveres den ferdig med barn da, eller?
 3. Breivikdalen i Beiarn. Konsesjon for kraftutbygging ble gitt i fjor, en knapp måned før bildene er tatt. Vi får se hvor ille det blir...
 4. Noen som har noe å si om Helsport Storsylen X-trem 2+?
 5. Hvis liggeunderlaget blåses opp når det er varmt, og temperaturen synker en del ila. natten, vil lufta inni miste volum. Det oppleves da som at madrassen har lekket luft når man våkner. Har opplevd dette noen ganger selv og mener det er nevnt i "bruksanvisningen" som medfølger. Så det er en mulig forklaring, men det er jo selvfølgelig rart at dette bare skjer med det ene underlaget
 6. Håper det blir lenge til IS etablerer seg i Nordmarka...
 7. Går det an å spørre hva du skal med dette? Skriver du oppgave eller artikkel eller noe sånt? Skal det publiseres noe sted?
 8. Et område ved Hardangervidda skal tas ekstra godt vare på fremover: [Hidden Content]
 9. Dette er interessant. Kunne du skrevet noe om hvilke parasitter det er snakk om?
 10. Men profilbildet ditt sier noe annet, torø
 11. Endelig kan pila mi få det kompasshuset den fortjener...
 12. Ja, tenkte også umiddelbart på Bjørn… Det kan også ha vært Håvard.
 13. Tråden ”Hva har du kjøpt nå!” er med rette blitt umåtelig populær her på forumet. Tanken med tråden er i følge trådstarter at ”man kan skryte litt av nye ting man har ervervet seg”, noe jeg og flere med meg har gjort flittig, til glede for oss selv og andre. Forleden sto følgende på trykk i Norges eldste dagsavis: ”I fjor brukte vi 15 milliarder kroner på sport- og friluftsutstyr. Friluftslivet har blitt en forbrukskultur”. Dette synes jeg ikke uten videre vi kan være bekjent av; Tanken med denne tråden er derfor en helt annen: Dette er tråden hvor vi kan skryte litt av kjøpene vi ikke har gjort. Dette er tråden hvor vi skriver om jakka vi ikke kjøpte til spottpris, fordi vi faktisk hadde et fullt brukbart plagg i skapet hjemme som tross alt oppfylte de fleste av våre krav. Dette er tråden hvor vi skriver om pengene vi sparte da vi ikke kjøpte Nalgeneflaske, men tok til takke med en vanlig tom brusflaske, til tross for at vi i det lengste argumenterte sterkt for Nalgeneflaska – ”tuten er så praktisk for påfylling av varmtvann til varmeflaske, den har millimetermål, den er BPA-fri… jeg TRENGER jo for faen denne flaska!” For å starte kalaset kan jeg fortelle om NeoAir Xtherm-underlaget jeg ikke kjøpte i dag. Jeg har lenge tenkt at jeg fortjener komforten i et slikt underlag, og for 2295,- på fjellsport.no er kjøpet godt innafor budsjettrammene etter at feriepengene er på konto. Men etter litt frem og tilbake konkluderte jeg med at Bamse-underlaget mitt får sjansen en sesong til. Jeg sover tross alt helt greit på Bamsefar, og det ville være synd å sove så komfortabelt på tur at man reduserer gleden ved å komme hjem til en myk seng etter endt tur. Så der sparte jeg 2295,-! (faktisk sparte jeg 2999,- fordi jeg valgte å ikke kjøpe det fra oslosportslager.no).
 14. torti

  Makk i Ørret

  Å fiske ørret med mark fikk plutselig en helt ny betydning...
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy